Σελίδες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

"Aşk" (Έρωτας) - Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς που κάνει πρεμιέρα σήμερα!


Σήμερα έχει πρεμιέρα η σειρά "Aşk" (Έρωτας), η νέα σειρά με την "Νιχάλ" από τον Πειρασμό τον "Σινάν" από το Κορίτσι που αγάπησα και τη "Λάμια" από το Κισμέτ. Ας γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς!

AZRA (HAZAL KAYA) : Κόρη 1 μεσοαστικής οικογένειας. Ο πατέρας της , ο Halil, είναι τραπεζικός υπάλληλλος. Λόγω δουλειάς βρέθηκε στα Άδανα. 3 χρόνια μετά επιστρέφει στην Πόλη με την Müzeyyen. Μετά από λίγο καιρό γεννιέται η Azra. Ο Halil καταδικάζεται σε φυλάκιση όταν η Azra είναι 8 χρονών κ η Müzeyyen είναι έγκυος στην Semra. Η Müzeyyen αποδεικνύεται μεγάλη ηρωίδα, κ καταφέρνει να μεγαλώσει τις κόρες της δουλεύοντας. Η Azra λοιπόν, από πολύ μικρή μπήκε στα δύσκολα κ τις ευθύνες. Επειδή η μητέρα της δούλευε, η Azra αμέσως μετά το σχολείο , έτρεχε στο σπίτι για να προσέχει το αδερφάκι της. Πάντα όμως επαναστατούσε στη μοίρα της. Στο σχολείο, τα περιοδικά κ την τηλ έβλεπε τους πλούσιους κ τον τρόπο ζωής τους κ αναρωτιόταν γιατί εκείνη κ οι οικογένειά της να είναι φτωχοί.



KEREM (HAKAN KURTAŞ): Μοναχογιός. Νέος, όμορφος κ πετυχημένος. Τον αγαπούσαν όλοι στην οικογένεια κ το σχολείο. Γυμνάζεται σε μόνιμη βάση κ παίρνει μέρος σε αγώνες. Για να μπορέσει να παντρευτεί την αγαπημένη του, ψάχνει 1 μόνιμη δουλειά.Βέβαια δεν είναι φιλόδοξος σαν την Azra, δεν ονειρεύεται καριέρα ούτε κ πλούτη. Πριν βρει δουλειά, χάρη στην Azra, ως καθηγητής κολύμβησης, ήταν άνεργος 1 χρόνο. Στην ουσία ο Kerem δεν έχει ιδέα από την αληθινή ζωή. 1 γεγονός όμως θα αλλάξει τα πάντα για εκείνον : Η επειχίρηση τού πατέρα του, τού Rıza, χρεοκωπεί.Τα χρέη του είναι τόσα πολλά κ υψηλά που αδυνατεί να τα αποπληρώσει. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει διέξοδος, επιλέγει την αυτοκτονία. Ο Kerem βρίσκεται ετσι για 1η φορά στη ζωή του αντιμέτωπος με ευθύνες κ υποχρεώσεις κ αναγκάζεται, ριγμένος στα βαθιά, να μάθει κολύμπι για να μη πνιγεί.


ŞEBNEM (ASLI TANDOĞAN): Η Şebnem γεννήθηκε τυχερή. Αντίθετα από την Azra , είναι η λατρεμένη κόρη 1 ζάπλουτης οικογένειας. Πολύ πλούσια, πολύ προσεγμένη κ πολύ όμορφη. Αλλά , με κάποιο τρόπο, δεν κατορθώνει ποτέ να βρει τον έρωτα. Βλέπει 1-1 τους φίλους της να έχουν όμορφες σχέσεις ή γάμους, αλλά εκείνη δεν μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει. Μετά την τελευταία της απογοήτευση, αποφασίζει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.Παράλληλα την ενδιαφέρει γενικότερα η κουλτούρα, καθώς έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης. Ξαφνικά, εκεί που δεν περιμένει τπτ από τον έρωτα, ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Kerem.


NESLİHAN VURAL (NEBAHAT ÇEHRE): 1 γυναίκα που εξοστρακίστηκε από την οικογένειά της, επειδή παντρεύτηκε κάποιον που δεν ενέκριναν οι δικοί της. Ερωτευμένη όπως ήταν όμως, δεν υπολόγισε τπτ. Κ πραγματικά λάτρευε τον Haldun κ τα 2 του παιδιά, τη Şebnem κ τον Can. Μετά τον απρόσμενο κ πρόωρο θάνατο τού άντρα της, αφιερώνεται ολοκληρωτικά στα παιδιά . Η ανευθυνότητα, η ανωριμότητα κ οι εφήμεροι έρωτες του γιου , την απογοητεύουν. Άλλο τόσο τη στεναχωρεί η ευπιστία κ η αθωότητα τής Şebnem, η οποία εμπιστεύεται άμεσα τους πάντες, για να πληγωθεί αργότερα. Θεωρεί ότι οι αδυναμίες στο χαρακτήρα των παιδιών , είναι δικό της φταίξιμο.Γιατί ήταν πάντα αυταρχική κ καταπιεστική. Δυνατή γυναίκα. Κάποιες φορές κ σκληρή...


CAN VURAL (KAAN URGANCIOĞLU): Ο Can...Πλούσιος, γοητευτικός, μορφωμένος, το επίκεντρο τής προσοχής. Ζει μόνο για τις απολαύσεις. Δεν τον νοιάζει τίποτα κ δε σκέφτεται τίποτα.

Πηγή: Dudaktan Kalbe ( From the lips to the heart )



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου