Σελίδες

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

“Just One More Night” – Αυτό είναι ένα από τα ολοκαίνουρια τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου!



Η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε τον τίτλο της αγγλικής εκδοχής του “Δε Θα Κοιμηθείς Απόψε” χτες βράδυ στη συναυλία της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Κοσμοσυρροή επικράτησε χτες βράδυ στο άνοιγμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με την Έλενα Παπαρίζου να ανοίγει το 9ήμερο φεστιβάλ τραγουδιού! Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, και προλογίζοντας ένα από τα τελευταία της τραγούδια σε μουσική του Νίκου Αντύπα, η Έλενα ανακοίνωσε πως το “Δε θα κοιμηθείς απόψε” θα συμπεριλαμβάνεται στα αγγλικά στον επερχόμενο νέο ξένο δίσκο της που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του live τραγούδησε μερικούς από τους στίχους του “Just One More Night” (όπως θα λέγεται το τραγούδι) εκπλήσσοντας τους fans της οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα! Έτσι, μαζί με τις αγγλικές εκδοχές των “Τι ώρα θα βγούμε;” (Chainsaw), “Σώμα Και Ψυχή” (Set Your Heart On Me), “Βρέχει Φιλιά” (Crazy For Love)”, “Μεσημέρια” (One Life), των “Save Me (This Is An SOS)” και “The Groove Is The Solution” αλλά και της νέας εκρηκτικής συνεργασίας που ετοιμάζει με τον ανερχόμενο Kaan, στο δίσκο θα συναντήσουμε ακόμα μια μπαλάντα! Ακούστε εδώ απόσπασμα από το “Just One More Night”



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου