Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 50, 51, 52, 53, 54 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 50, 51, 52, 53, 54 της νέας σειράς του ANT1 & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων! Δείτε πρώτοι τα επόμενα 5 επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Μπρούσκο - Επεισόδιο 50


Περίληψη:  Ο Σήφης ξέροντας την αλήθεια για τη σχέση του Αχιλλέα και της Μελίνας, του επιτίθεται, δίχως να του αφήσει περιθώρια για υπεκφυγές και ψέματα. Τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή όμως όταν ο Αχιλλέας εντοπίζει το όπλο που έχει κρυμμένο ο Σήφης. Η Αγγελική γίνεται έξαλλη και τσακώνεται με την Αναστασία, αφού νιώθει ότι πλέον δεν την υπολογίζουν καθώς θεωρεί πως ο Σήφης έχει αποκτήσει ξαφνικά δικαιώματα επάνω στο παιδί της. Ενώ μετά από λίγο η Στεφανία βρίσκει την Αγγελική λιπόθυμη. Ο Διαμαντής θολώνει από θυμό όταν πληροφορείται ότι πίσω από τη βοήθεια που έχει η Δάφνη στο βιβλιοπωλείο και η Κωνσταντίνα στο καφενείο κρύβεται ο Μηνάς. Ο Ματθαίος πιέζει τον Νεκτάριο να τα βρει με τη Δήμητρα βάζοντας μπροστά τα παιδιά, ενώ η Χριστίνα χωρίζει οριστικά από τον Λευτέρη. Η Εύα, η ξαδέρφη της Βασιλικής επιστρέφει για πάντα στα Χανιά και έχει μία τυχαία συνάντηση με τον Σήφη που δεν αφήνει αδιάφορο κανένα από τους δύο. Η Δάφνη έρχεται πολύ «κοντά» με τον Μάρκο ενώ μένει έκπληκτη όταν μαθαίνει από την Ευρυδίκη ότι είναι έγκυος και το μαρτυρά στην Μελίνα.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-Μπρούσκο - Επεισόδιο 51

Περίληψη: Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ευρυδίκης, κάνει την Μελίνα να οργιστεί και να πιστέψει πως ο Αχιλλέας την πρόδωσε… ενώ την ίδια στιγμή ο Σήφης την προσεγγίζει ακόμα πιο πολύ και την πηγαίνει για φαγητό. Της προτείνει να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Αχιλλέας που δεν ξέρει τι συμβαίνει τους ακολουθεί και δεν μπορεί με τίποτα να καταλάβει την αφύσικη αλλαγή στην στάση της Μελίνας. Παράλληλα ο Σήφης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Εύα. Ο Διαμαντής, βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από την Αναστασία στις έρευνες που κάνει αυτή στην Κύπρο, σχετικά με το παλιό δυστύχημα των Ματθαίων. Η Αγγελική δεν μπορεί πια να ελέγξει τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να παραμελεί όλο και περισσότερο τη Στεφανία, γεγονός που τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σήφη. Η Εύα μοιάζει γοητευμένη από τον Σήφη, ενώ η Βασιλική δεν έχει ιδέα για τις κρυφές συναντήσεις της εξαδέλφης της με τον Σήφη.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-Μπρούσκο - Επεισόδιο 52

Περίληψη: Ο Σήφης είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Μελίνα με τον πιο σκληρό τρόπο, παρά τις επιφυλάξεις του Μηνά. Ο Αντώνης δίνει τις πληροφορίες στην Αναστασία σχετικά με την γυναίκα που μπορεί να την βοηθήσει να ξεδιαλύνει το κουβάρι μυστηρίου γύρω από τη δολοφονία των γονιών του Ματθαίου και αποφασισμένη πάει στην Κύπρο και την συναντά. Τα σχέδια της όμως παλεύει να προλάβει και να χαλάσει ο Διαμαντής. Η μικρή Στεφανία παθαίνει ένα ατύχημα και ο Σήφης ειδοποιείται, αφού η Αγγελική κοιμάται σχεδόν αναίσθητη. Την ίδια μέρα η ύποπτη συμπεριφορά της Αγγελικής συνεχίζεται αφού το σπίτι φαίνεται να έχει πάρει φωτιά και να είναι πνιγμένο στους καπνούς αφήνοντας την ίδια και τη μικρή Στεφανία εγκλωβισμένες μέσα. Το φλερτ του Σήφη και της Εύας συνεχίζεται εντονότερο και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-Μπρούσκο - Επεισόδιο 53

Περίληψη: Η φωτιά στο σπίτι της Αγγελικής, βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Σήφη, σε σχέση με την ασφάλεια της Στεφανίας. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας εξακολουθεί να πιέζει τη Μελίνα, η οποία προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης. Ο Μάρκος μαζί με τον Σήφη βάζουν μπροστά το ξανά το σχέδιο καταστροφής των αμπελιών των Ματθαίων, ενώ η Αναστασία βρίσκεται στην Κύπρο και μαθαίνει από την Αλεξάνδρα Ιωάννου συγκλονιστικά στοιχεία που ενοχοποιούν τον Διαμαντή. Τελικά, η Αναστασία ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου για να διαλευκάνουν μαζί την παλιά υπόθεση του δυστυχήματος. Τα εγκαίνια στο καινούργιο καφενείο της Κωνσταντίνας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον της Δάφνης και του Μηνά, που θέλουν με κάθε τρόπο να τη βοηθήσουν.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-Μπρούσκο - Επεισόδιο 54

Περίληψη: Οι Ματθαίοι πιάνουν επ΄ αυτοφώρω τον άνθρωπο που έβαλε ο Μάρκος να καταστρέψει τα αμπέλια και η ενέργεια αυτή τους δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Στο μεταξύ η Χριστίνα πηγαίνει να συναντήσει τη Δήμητρα προκαλώντας την οργή της. Η Βασιλική πιέζει τη Μελίνα να τα ξαναβρεί με τον Σήφη, ενώ ο Σήφης την ίδια χρονική περίοδο έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Εύα. Ο Διαμαντής έχει βάλει έναν δικό του άνθρωπο να παρακολουθεί τις κινήσεις της Δάφνης και παράλληλα προτείνει στον Μάρκο επαγγελματική συνεργασία. Η Εύα εξομολογείται το ενδιαφέρον της προς τον Σήφη στη Βασιλική και παράλληλα εκδηλώνει την αντιπάθειά της προς τη Μελίνα… Η συμπεριφορά της Εύας δεν θα περάσει απαρατήρητη από την Μελίνα και θα προσπαθήσει να την ερμηνεύσει φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Βασιλική…

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΥΠΟΘΕΣΗ:
Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.

Όλα ξεκινούν στην Αθήνα, όταν ένα βράδυ η 25χρονη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) γιορτάζει με τις φίλες της το τέλος της εργένικης ζωής, αφού σε τρεις μέρες παντρεύεται στην Κρήτη τον εφηβικό της έρωτα, Σήφη Γιαννακάκη, (Αποστόλη Τότσικα). Στο ίδιο μπαράκι διασκεδάζει με τον αδελφό του και κάποιους παλιούς συμφοιτητές, ο 30χρονος Αχιλλέας Ματθαίου (Ανδρέας Γεωργίου). Το κρασί «Μπρούσκο» που κερνά τη μέλλουσα νύφη ο Αχιλλέας, μεθάει από έρωτα τους δύο νέους, που από την πρώτη στιγμή έρχονται κοντά.

Το άλλο πρωί, όταν η επήρεια του αλκοόλ έχει περάσει, η Μελίνα ντροπιασμένη για τη συμπεριφορά της, το σκάει επιστρέφοντας στην Κρήτη και στον Σήφη για τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Αχιλλέας, δεν θα την ψάξει, εξάλλου του διαφεύγει το όνομά της. Όμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι και οι δύο νέοι θα ξανασυναντηθούν… στο πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Αποστόλης Τότσικας
Ανδρέας Γεωργίου
Ελένη Βαΐτσου
και η Εβελίνα Παπούλια
Γιώργος Ζένιος
Στον ρόλο του “Μάρκου” ο Αντώνης Καρυστινός
Στον ρόλο της “Κωνσταντίνας” η Τζόυς Ευείδη
Κούλλης Νικολάου
Βαρβάρα Λάρμου
Αλέξανδρος Παρίσης

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθραΘυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρεςΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλουςhttp://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις