Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 55, 56, 57, 58, 59 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 55, 56, 57, 58, 59 της νέας σειράς του ANT1 & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων! Δείτε πρώτοι τα επόμενα 5 επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόρασηΚλεμμένα Όνειρα: Δείτε τα επεισόδια 309, 310, 311, 312, 313 του 3ου κύκλου & διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 55, 56, 57, 58, 59 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!


Μπρούσκο - Επεισόδιο 55
(Θα προβληθεί στον ANT1 Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου)

Περίληψη:  Η Μελίνα είναι αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια στον Σήφη για τον Αχιλλέα, παρά τις πιέσεις της Βασιλικής. Ο Διαμαντής αντιμετωπίζει την Αναστασία, αλλά εκείνη αρνείται τα πάντα για το ταξίδι της στην Κύπρο βάζοντάς τον σε υποψίες και αναγκάζοντάς τον να πάρει δραστικά μέτρα ενάντια στην Αλεξάνδρα Ιωάννου. Η σχέση ανάμεσα σε Βασιλική και Εύα κλονίζεται και έρχονται σε ρήξη αφού η Βασιλική βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη στάση της Εύας και το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για το Σήφη παρά τις προειδοποιήσεις της για εκείνον. Ο Νεκτάριος γίνεται έξαλλος με τη Δήμητρα όταν καταλαβαίνει πως εκείνη τον υπονομεύει και στρέφει εναντίων του την κόρη τους, την Μαρίνα. Ο Μάρκος απειλεί την Αγγελική, πως αν δεν κόψει τις ουσίες, θα τα πει όλα στο Σήφη και θα χάσει για πάντα την μικρή. Μετά και το κάλεσμα του Διαμαντή στο Μάρκο, εκείνος δράττεται της ευκαιρίας για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σχετικά με τη Δάφνη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένας φόνος θα γίνει η αιτία να βρεθεί η άκρη του νήματος που θα ξεσκεπάσει το παρελθόν…..


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-Μπρούσκο - Επεισόδιο 56
(Θα προβληθεί στον ANT1 Τρίτη 17 Δεκεμβρίου)

Περίληψη: Παρά τις παρακλήσεις του Αχιλλέα και την μεσολάβηση της Δάφνης, η Μελίνα είναι ανένδοτη να τον πιστέψει και να καταλάβει πως όλα ήταν μία ακόμα καλοστημένη ίντριγκα από την Ευρυδίκη.. αγνοώντας και στην παρούσα φάση τα σχέδια της. Ο Ματθαίος μαθαίνει για την δολοφονία της Αλεξάνδρας Ιωάννου και κατηγορεί άμεσα τους Γιαννακάκηδες, πληγώνοντας ξανά την Αναστασία. Στο μεταξύ η Ευρυδίκη, φτάνει κρυφά στη Κρήτη κι αποφασισμένη για όλα. Ο Σήφης, δείχνει φανερό ενδιαφέρον για την Εύα, ενώ παράλληλα ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης του δίπλα στην Αγγελική. Η ξαφνική απομάκρυνση του Μάρκου.. κακοφαίνεται στην Δάφνη που αρχίζει να τον ερωτεύεται και δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι του. Η εξαφάνιση της Χριστίνας από το σπίτι της γιαγιάς Ανδριανής, φοβίζει τον Νεκτάριο και αρχίζει να την ψάχνει παντού. Ο Σήφης «στήνει» μια δήθεν τυχαία συνάντηση Μελίνας-Αχιλλέα, στο σπίτι του Διαμαντή, η ενοχλημένη αντίδραση όμως του Αχιλλέα, τον φέρνει στα χέρια μαζί του…

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Μπρούσκο - Επεισόδιο 57
(Θα προβληθεί στον ANT1 Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου)

Περίληψη: Ο Σήφης και ο Αχιλλέας πιάνονται στα χέρια μέσα στο σπίτι του Διαμαντή, μπροστά στη Μελίνα και τον Ματθαίο. Η δολοφονία της Αλεξάνδρας Νικολάου θα δημιουργήσει προβλήματα στην Αναστασία, καθώς θα την καλέσουν από την αστυνομία να δώσει κατάθεση. Αυτός ο φόνος όμως θα κάνει την Αναστασία να πεισμώσει και να ψάξει περισσότερο σε βάθος το παρελθόν της άτυχης γυναίκας.. Θα βρει άκρη μέσω του Αντώνη… και η σύνδεση θα την οδηγήσει κάπου… Η Μελίνα δεν μπορεί να διανοηθεί πως ακόμα και τώρα ο Σήφης θέλει να την εκδικηθεί, εκείνος έχει φροντίσει να την «κοιμίσει» με μαεστρία. Ο πατέρας της Μελίνας έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σήφη και πιέζει την κόρη του να επιστρέψει στον Αχιλλέα. Μπροστά στο πείσμα και την άρνηση της Μελίνας να τον πιστέψει, ο Αχιλλέας κάνει την τελευταία του κίνηση, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Μπρούσκο - Επεισόδιο 58
(Θα προβληθεί στον ANT1 Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου)

Περίληψη: Ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη Μελίνα με κάθε τρόπο, γεγονός που τον παρασύρει σε παράτολμες ενέργειες με απρόσμενα αποτελέσματα. Προσπαθεί να την πείσει με κάθε τρόπο πως η Ευρυδίκη έχει στήσει ένα σατανικό σχέδιο για να τους χωρίσει, αλλά η Μελίνα δείχνει ακόμα και τώρα να μην τον πιστεύει. Από την άλλη ο Σήφης δένεται όλο και περισσότερο με την Εύα. Η Αναστασία αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις ακόμα μία φορά στην αστυνομία, σχετικά με τη συνάντηση που είχε με την Αλεξάνδρα Ιωάννου λίγο πριν αυτή δολοφονηθεί. Η Δάφνη αγωνιά για την απόμακρη στάση του Μάρκου και αποφασίζει να πάει σπίτι του, όπου την περιμένει μια έκπληξη. Ο Διαμαντής και ο Ματθαίος, κάνουν μια αποκαλυπτική συζήτηση για τα δραματικά γεγονότα του παρελθόντος….


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Μπρούσκο - Επεισόδιο 59
(Θα προβληθεί στον ANT1 Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου)

Περίληψη: Ο Αχιλλέας προσπαθεί να ξεσκεπάσει την Ευρυδίκη, ώστε να δικαιωθεί στα μάτια της Μελίνας, η κατάσταση όμως περιπλέκεται περισσότερο εις βάρος του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο Μάρκος, θέλοντας να προστατεύσει την κόρη του Σήφη, τον ενημερώνει για την «κατρακύλα» της Αγγελικής, που είχε μπλέξει με ουσίες στο παρελθόν. Ο Μηνάς, με την βοήθεια της Δάφνης, κεντρίζει το ενδιαφέρον της Βασιλικής και το ζευγάρι βάζει τα πάντα στην άκρη και σμίγει ξανά. Θολωμένος από έρωτα, ο νεαρός Μανώλης, αποφασίζει, να εγκατασταθεί στο σπίτι της Κωνσταντίνας μια και η μητέρα του έμαθε την σχέση τους.. Η Αναστασία δεν μπορεί να καταθέσει τα όπλα και παρά τους κινδύνους ψάχνει σε βάθος την σύνδεση και το παρελθόν της νεκρής Αλεξάνδρας Ιωάννου με το ατύχημα των γονιών του Ματθαίου. Έξαλλος ο Διαμαντής, έρχεται σε κόντρα τόσο με την ανιψιά του, που σκαλίζει το παρελθόν, όσο και με την Μελίνα, λόγω της παρέας της με την Δάφνη. Ο Σήφης, ερωτευμένος πια με την Εύα, την βλέπει κρυφά και κοιμάται μαζί της σχεδόν κάθε βράδυ, ενώ παράλληλα κάποιες ξαφνικές πληροφορίες που μαθαίνει, τον βγάζουν εκτός εαυτού…


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΥΠΟΘΕΣΗ:
Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.

Όλα ξεκινούν στην Αθήνα, όταν ένα βράδυ η 25χρονη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) γιορτάζει με τις φίλες της το τέλος της εργένικης ζωής, αφού σε τρεις μέρες παντρεύεται στην Κρήτη τον εφηβικό της έρωτα, Σήφη Γιαννακάκη, (Αποστόλη Τότσικα). Στο ίδιο μπαράκι διασκεδάζει με τον αδελφό του και κάποιους παλιούς συμφοιτητές, ο 30χρονος Αχιλλέας Ματθαίου (Ανδρέας Γεωργίου). Το κρασί «Μπρούσκο» που κερνά τη μέλλουσα νύφη ο Αχιλλέας, μεθάει από έρωτα τους δύο νέους, που από την πρώτη στιγμή έρχονται κοντά.

Το άλλο πρωί, όταν η επήρεια του αλκοόλ έχει περάσει, η Μελίνα ντροπιασμένη για τη συμπεριφορά της, το σκάει επιστρέφοντας στην Κρήτη και στον Σήφη για τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Αχιλλέας, δεν θα την ψάξει, εξάλλου του διαφεύγει το όνομά της. Όμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι και οι δύο νέοι θα ξανασυναντηθούν… στο πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Αποστόλης Τότσικας
Ανδρέας Γεωργίου
Ελένη Βαΐτσου
και η Εβελίνα Παπούλια
Γιώργος Ζένιος
Στον ρόλο του “Μάρκου” ο Αντώνης Καρυστινός
Στον ρόλο της “Κωνσταντίνας” η Τζόυς Ευείδη
Κούλλης Νικολάου
Βαρβάρα Λάρμου
Αλέξανδρος Παρίσης

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθραΘυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρεςΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλουςhttp://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις