Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 51, 52, 53, 54, 55, 56 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 51, 52, 53, 54, 55 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων





Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 51 με ελληνικούς υπότιτλους



Επεισόδιο 51 - Περίληψη:  Για τον Ραχμί είναι τρομερά οδυνηρό το ότι η Μουκάντες έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας μαζί και τον γιο της, τον Μουράτ. Η Φατμαγκιούλ, που δεν ξέρει πώς να βοηθήσει στο πρόβλημα του αδερφού της, θα λάβει ξανά τη μεγαλύτερη υποστήριξη από τον Κερίμ. Η Μουκάντες, που ξέρει ότι πλέον μπήκε σ’ ένα δρόμο χωρίς γυρισμό, εμφανίζεται μπροστά στον Σαλίχ, αυτή τη φορά μαζί με τον Μουράτ. Ωστόσο εκεί βρίσκεται και ο πατέρας του Σαλίχ κι έτσι η Μουκάντες εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Ο Ραχμί δεν αντέχει την έλλειψη του γιου του και είναι έτοιμος να πάθει νευρικό κλονισμό. Έτσι, λοιπόν, ο Κερίμ αποφασίζει να ψάξει τη Μουκάντες. Η Φατμαγκιούλ κινητοποιείται και η ίδια και πάνε μαζί να βρούνε τον Σαλίχ, στο χώρο εργασίας του. Εκεί μαθαίνουν, όμως, ότι είναι παντρεμένος, κάτι που τους μπερδεύει ακόμη περισσότερο. Οι Γιασαράν μαθαίνουν ότι ο Μουσταφά μαχαιρώθηκε και ο Μιουνίρ δραστηριοποιείται αμέσως για να μάθει την αιτία. Ο Ερντογάν τρέμει για να μην καταλάβουν πως εκείνος βρίσκεται πίσω από το συμβάν. Ο Μουσταφά ξεπερνά τον κίνδυνο της ζωής του και παραμιλάει λέγοντας συνεχώς το όνομα της Φατμαγκιούλ. Οι γονείς του δεν τον αφήνουν καθόλου μόνο του και μαθαίνουν, με έκπληξη, την αλήθεια για την Ασού.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 52 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 52 - Περίληψη:  Ο Σελίμ και η Μελτέμ δέχονται μια πρόσκληση και τότε ξεσπάει ένα σκάνδαλό που τους εκπλήσσει όλους. Ο Βουράλ μαθαίνει ότι ο άγνωστος άντρας στη ζωή της μητέρας του είναι ο Μιουνίρ και γίνεται χαμός. Η Μουκάντες μαθαίνει ότι ο Κερίμ κι η Φατμαγκιούλ την ψάχνουν και εξαιτίας του θυμού του Σαλίχ, τα σχέδιά της σε μια στιγμή ναυαγούν. Η Φατμαγκιούλ κι ο Κερίμ δρουν από κοινού, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Ραχμί και τότε συνειδητοποιούν ότι έχουν αρχίσει να έρχονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Καθώς η Φατμαγκιούλ προσπαθεί να μείνει μακριά, καταλαβαίνει ότι ο Κερίμ δεν θα μπορεί για πολύ ακόμη να κρύβει τα συναισθήματά του. Ο Κερίμ τελικά θα κάνει ένα μεγάλο βήμα, το οποίο θα δώσει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στη μεταξύ τους σχέση.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 53 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 48 - Περίληψη: Η εξομολόγηση του έρωτα του Κερίμ σαστίζει τη Φατμαγκιούλ και τα συναισθήματά της δυναμώνουν, παρόλο που ούτε η ίδια δεν το παραδέχεται ούτε στον εαυτό της. Η Μουκάντες, που επέστρεψε στο σπίτι με τον Ραχμί και την Εμπέ Νινέ, παρόλο που έχει καταλάβει ότι πλέον έχασε την ισχύ που είχε μέσα στο σπίτι, προσπαθεί απελπισμένα να κρατήσει το κεφάλι της ψηλά. Όταν γνωστοποιείται η σχέση μεταξύ της Λεμάν και του Μιουνίρ, η ατμόσφαιρα εντείνεται για τα καλά στους Γιασαράν. Ο Ρεσάτ, που νιώθει ντροπιασμένος απέναντι στην οικογένεια της Μελτέμ, είναι εξοργισμένος με τον Μιουνίρ. Αυτή η κατάσταση είναι μια καλή ευκαιρία που θα χρησιμοποιήσει ο Ερντογάν υπέρ του. Όλοι ανησυχούν ότι ο Βουράλ δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει και να προχωρήσει στη ζωή του. Ο Ερντογάν, όμως, είναι αποφασισμένος να μην τον αφήσει μόνο του.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 54 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 54 - Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ διακατέχεται από αντιφατικά συναισθήματα και αντιλαμβάνεται ότι κατά βάθος θέλει να πιστέψει τον Κερίμ. Ξέρει, όμως, ότι δεν πρόκειται να το καταφέρει εύκολα κι αυτό την κάνει να πονά ακόμη περισσότερο. Έτσι, προσπαθεί να μην συναντιέται με τον Κερίμ, παρόλο που ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Τελικά, όμως, με τη βοήθεια της Εμπέ Νινέ, η Φατμαγκιούλ καταφέρνει να κάνει ένα μεγάλο βήμα. Μιλάνε με τον Κερίμ και κλαίγοντας και οι δύο, έρχονται πολύ κοντά. Η οργή του Βουράλ προσφέρει στον Ερντογάν ένα νέο όπλο που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στον Ρεσάτ Γιασαράν. Αλλά όταν ο Βουράλ μαθαίνει τα σχέδια του φίλου του που αφορούν τον Κερίμ, τότε αυτό το όπλο πυροδοτείται εναντίον του. Ο Βουράλ δεν θα μείνει απλός θεατής των πραγμάτων, κάτι που όμως θα αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο στη θετική μέχρι τώρα εξέλιξη των σχέσεων μεταξύ του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 55 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 55 - Περίληψη: Από τη στιγμή που ο Κερίμ ομολόγησε τον έρωτά του, η Φατμαγκιούλ θέλει να δώσει μια ευκαιρία ακόμη στη μετέπειτα ζωή της, παρόλα τα αρνητικά που έχει βιώσει και παρόλο που είδε τον Κερίμ μαζί με τον Βουράλ σε πολύ φιλική διάθεση μεταξύ τους. Στο σπίτι όλοι είναι ενθουσιασμένοι που μετά από καιρό θα βγουν επιτέλους μαζί για δείπνο σαν οικογένεια. Αυτή η έξοδος είναι πολύ σημαντική για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ, η οποία δεν έχει πει ακόμη σε κανέναν αυτά που είδε εκείνη τη μέρα. Ο εκνευρισμός της γίνεται αντιληπτός από τον Κερίμ και παρόλο που η ίδια καίγεται μέσα της, προσπαθεί να μην το δείξει και να περάσει ήρεμα η βραδιά. Κάποια στιγμή αφότου επιστρέφουν σπίτι, ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ μένουν μόνοι τους. Τα λόγια της Φατμαγκιούλ πληγώνουν τον Κερίμ και τον κάνουν να πάρει μια νέα απόφαση.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 56 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 56 - Περίληψη: Ο Μουσταφά, μετανιωμένος που εγκατέλειψε στα δύσκολα τη Φατμαγκιούλ, προσπαθεί τώρα να διεκδικήσει την Ασού. Όταν μαθαίνει πως η Ασού βρίσκεται στα χέρια των αντρών του Μπιλάλ, διαπραγματεύεται με τη ζωή του για άλλη μια φορά. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι πέφτει από μόνος του στην παγίδα που του έστησε ο Ερντογάν. Ο Βουράλ, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τις τύψεις της συνείδησής του, ούτε το τελευταίο συμβάν με τη μητέρα του και επειδή από καιρό έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή, θέλει να συναντήσει για μία τελευταία φορά τη Φατμαγκιούλ, πριν αυτοκτονήσει… Την ίδια στιγμή, ο Κερίμ που νιώθει ότι απογοήτευσε ξανά τη Φατμαγκιούλ, για να της αποδείξει την αγάπη του, παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή όλων.


Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).



Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 1-10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 11-15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16-20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21-30 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31-35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36-40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41-45 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 46-50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 51-56 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 56-61 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 61-66 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις




ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

4 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε πολυ ευχαριστουμε πολυ να ειστε καλα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις