Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Revenge: Η Αμερικάνικη έκδοση του Intikam με την Μπερέν Σαάτ έρχεται στο Mega!



“Revenge”... Αυτός είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας ξένη σειράς που λίαν συντόμως έρχεται στους δέκτες μας. Πρόκειται για μία απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αμερικάνικης τηλεόρασης, η οποία καταφθάνει στους δέκτες μας μέσα από το Mega. Για την ακρίβεια πρόκειται για μία καθαρόαιμη σαπουνόπερα, την οποία οι φαν του είδους την έχουν χαρακτηρίσει “'ένοχη απόλαυση”.

                     
Μίση, πάθη, έρωτες, θανάσιμα μυστικά, δολοπλοκίες αποτελούν τα βασικά συστατικά της συνταγής που έχει ακολουθήσει και η συγκεκριμένη παραγωγή, όπως άλλωστε αυτά τα συστατικά έχουν ακολουθήσει και όλες οι σαπουνόπερες που... σέβονται τον εαυτό τους και που έχουν γράψει την δική τους τηλεοπτική ιστορία παγνωσμίως, όπως ήταν για παράδειγμα η θρυλική “Δυναστεία”, αλλά και το “Τόλμη και Γοητεία”!
                       
Το “Revenge” έκανε πρεμιέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το Φθινόπωρο του 2011, μέσα από το δίκτυο του ABC και πρόκειται για την μοναδική λέει σειρά που κατάφερε μετά το τέλος του “Lost” να σημειώσει την ίδια απήχηση, ενώ οι συντελεστές της παραγωγής, θέλουν να πιστεύουν πως με το “Revenge” ίσως μπορέσουν να καλύψουν τηλεοπτικά, το κενό που άφησαν πίσω τους οι “Desperate Housewives”, όταν πέρσι μετά από οκτώ χρόνια έριξαν αυλαία.
                     
Η σειρά φυσικά δεν σημειώνει επιτυχία μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλες τις χώρες που έχει μεταδοθεί μέχρι τώρα και οι οποίες στο σύνολό τους φτάνουν τις 30 ! Φυσικά, μετά από αυτή την επιτυχία έχει γυριστεί ήδη και ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων ο οποίος θα προβληθεί στην Ελλάδα μέσω μόνο του FOX και απ ΄ότι μπορούμε να σας μαρτυρήσουμε, ο δεύτερος κύκλος ξεκινά με έναν γάμο, αλλά και μία κηδεία!
                   
Σε ότι έχει να κάνει με το Mega τώρα, αποφάσισε να αγοράσει το “Revenge”, γιατί μετά το τέλος του “Killing”, θέλουν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μία καθημερινή, ξένη τηλεοπτική συνήθεια με τον κόσμο, η οποία και ποσοστά τηλεθέασης μπορεί να τους χαρίσει – αν στηθεί σωστά - και μία χαρά να τους λύσει και το πρόβλημα της ποικιλίας που πρέπει να υπάρχει στο prime-time, το οποίο λόγω κρίσης τα περνά πολύ δύσκολα και περιορισμένα.
                     
Οσο για το πότε προγραμματίζεται η πρεμιέρα του; Αυτό είναι κάτι που για την ώρα παραμένει άγνωστο, μιας και οι αποφάσεις αυτές για το πως θα προχωρήσει και θα διαμορφωθεί η βραδινή ζώνη του Mega ενόψει καλοκαιριού, θα παρθούν μετά το Πάσχα.


Βασική ηρωίδα της σειράς είναι η Εμιλι Θόουρν (Emily VanCamp). Η σειρά ξεκινά να ξετυλίγει το κουβάρι της, δείχνοντας την Εμιλι να αποφασίζει να μετακομίσει στο Χάμτονς σε ένα σπίτι δίπλα στην οικογένεια των Γκρέισον, για να περάσει εκεί όλο το καλοκαίρι. Βέβαια, η Εμιλι είχε βρεθεί στο Χάμτον και παλιότερα, όταν ακόμα ήταν ένα μικρό κοριτσάκι.
                       
Η Εμιλι στην πραγματικότητα είναι η Αμάντα Κλαρκ, της οποίας ο πατέρας παγιδεύτηκε και στο τέλος καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που ο ίδιος ποτέ δεν διέπραξε. Καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ, με αποτέλεσμα να περάσει όλο το υπόλοιπο της ζωής του στην φυλακή. Αυτό το γεγονός χώρισε την Αμάντα από τον πατέρα της, την ανάγκαζε να μεγαλώσει σε διάφορα ιδρύματα και φυσικά την πλήγωσε ανεπανόρθωτα και στην στιγμάτισε σαν προσωπικότητα. Τώρα, αποφασίζει ουσιαστικά να επιστρέψει στο Χάμτονς για να πάρει εκδίκηση για όλους όσους πιστεύει πως ευθύνονται γι ΄αυτή την άδικη καταδίκη του πατέρα της και για το γεγονός ότι της κατέστρεψαν την ζωή της.
       
Στην κορυφή της λίστας όλων εκείνων που θα πληρώσουν μέχρι και με την ζωή τους την εμπλοκή τους στην καταδίκη του πατέρα της Αμάντα, είναι και η Βικτόρια Γκρέισον, η μητέρα της δυναστείας Γκρέισον, με την οποία ο πατέρας της Αμάντα ήταν παράφορα ερωτευμένος και στο τέλος εκείνη τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.
                         
Η Αμάντα ή πλέον η Εμιλι όπως έχει παρουσιαστεί σε όλους, προσπαθεί να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται το σχέδιο εξόντωσης που έχει καταστρώσει, όμως, όσο προχωρά παρακάτω, τόσο περισσότερο εμπλέκεται συναισθηματικά με όλη αυτή την υπόθεση, μέχρι που κάποια στιγμή θα κινδυνεύσει να την οδηγεί μόνο το συναίσθημα και καθόλου η λογική, με την επικινδυνότητα να πέσει η ίδια μέσα στις παγίδες που στήνει.
                         
Φυσικά, όλα αυτά συνδυάζονται και με τους έρωτες και τα πάθη που χτυπούν κάθε τόσο την πόρτα της Εμιλυ, ενώ το καλύτερο καμουφλάζ της στην σατανική δράση της, είναι η πλούσια ζωή της και οι γνωριμίες της με την υψηλή κοινωνία !


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις