Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41, 42, 43, 44, 45, 46 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41, 42, 43, 44, 45, 46 με ελληνικούς υπότιτλους




Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ... Ανακάλυψέ την εδώ!
Φατμαγκιούλ Fatmagul... Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο!

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 41 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Ο Μουσταφά και η Φατμαγκιούλ αντικρίζουν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά μετά από τα γεγονότα. Πριν μήνες είχαν αποχαιρετιστεί σιωπηλά μπροστά σ' ένα καμένο σπίτι και τώρα μιλάνε μπροστά σ' ένα άλλο σπίτι, στο οποίο πλέον η Φατμαγκιούλ κατοικεί ως παντρεμένη με κάποιον άλλον. Η Φατμαγκιούλ αντιμετωπίζει το παρελθόν της και ο Μουσταφά βλέπει απέναντί του μια εντελώς διαφορετική κοπέλα. Ο Κερίμ, που βρίσκεται καθ' οδόν για το τμήμα μαζί με τους αστυνομικούς, μαθαίνει τηλεφωνικά από τη Μουκάντες ότι ο Μουσταφά έχει έρθει στο σπίτι τους και τον πιάνει τρέλα. Τρέχει γρήγορα πίσω για να σώσει τη Φατμαγκιούλ και τα ρισκάρει όλα. Από την άλλη πλευρά, ο Ρεσάτ Γιασαράν, προκειμένου να μπορέσει και πάλι να πάρει τον έλεγχο των πραγμάτων στα χέρια του, κάνει μια νέα επίθεση. Πλέον γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο να σταματήσει τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 42 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Αφότου μίλησε με τη Φατμαγκιούλ, ο εξοργισμένος Μουσταφά αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, αποκτώντας ισχύ με τα χρήματα. Τώρα θα καθορίσει ο ίδιος την τιμή. Εμφανίζεται για ακόμη μια φορά απέναντι στον Ρεσάτ Γιασαράν, μόνο που ο Ρεσάτ έχει έναν ακόμη απρόσμενο επισκέπτη. Η Φατμαγκιούλ αλλάζει συναισθήματα κάθε μέρα που περνάει και νιώθει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον Κερίμ, αλλά δεν μπορεί να το παραδεχτεί ούτε στον ίδιο τον εαυτό της. Είναι αποφασισμένη να μην του δώσει καμία ελπίδα, αλλά δεν περνάει μεγάλο διάστημα και η ευχή του Κερίμ πραγματοποιείται. Στο τέλος, του έρχεται το σημάδι που περίμενε από τη Φατμαγκιούλ.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 43 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Ο Κερίμ νιώθει γεμάτος ελπίδες, επειδή πιστεύει ότι η Φατμαγκιούλ ξεπέρασε τις μνήμες του παρελθόντος της. Τώρα νιώθει μεγαλύτερο θάρρος για να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τη Φατμαγκιούλ. Η Εμπέ Νινέ προειδοποιεί τον Ρεσάτ Γιασαράν να τους αφήσει ήσυχους, επειδή θέλει να δει τη Φατμαγκιούλ να ζει επιτέλους μια ασφαλή ζωή. Του λέει να μείνει για πάντα μακριά τους. 'Αλλωστε και ο Ρεσάτ τής δηλώνει ότι το μόνο που θέλει κι αυτός είναι να κλείσει οριστικά αυτή η υπόθεση. 'Ολοι πιστεύουν ότι τα πράγματα θα ηρεμήσουν τώρα, αλλά οι φόβοι του Βουράλ και του Ερντογάν δεν καταλαγιάζουν.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 44 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Ο Μουσταφά δεν καταφέρνει να πάρει αυτά που ζήτησε από τον Ρεσάτ Γιασαράν και κατά την έξοδό του από την εταιρεία τον περιμένει η Εμπέ Νινέ. Παρ' όλο, όμως, που του λέει να αφήσει το παρελθόν πίσω του, ο Μουσταφά δείχνει σημάδια ότι δεν σκοπεύει να βγάλει εύκολα τη Φατμαγκιούλ από τη ζωή του. Ο Κερίμ για να κάνει αυτό το γάμο να μοιάζει περισσότερο αληθινός, παρά μια ψυχρή συμφωνία, της αγοράζει δαχτυλίδι. Ωστόσο, αυτή η κίνηση του Κερίμ κόβει σαν μαχαίρι τη Φατμαγκιούλ και τη γεμίζει οργή. Η Φατμαγκιούλ λέει αρχικά ότι δεν πρόκειται να φορέσει αυτό το δαχτυλίδι, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου. Η Φατμαγκιούλ αποφασίζει να εργαστεί, επειδή θέλει να σταθεί στα δικά της πόδια και να γίνει κυρία του εαυτού της. Η δουλειά που βρίσκει δίπλα στον Ερόλ, της ανοίγει μια καινούργια σελίδα στη ζωή, ενώ παράλληλα ο Κερίμ τής προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεται.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 45 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ ξεκινά με μεγάλο ενθουσιασμό τη νέα δουλειά και δέχεται ως πρώτο της επισκέπτη τον Κερίμ. Ο Κερίμ βλέπει τότε ότι η Φατμαγκιούλ φόρεσε τελικά τη βέρα του. Αυτό το δαχτυλίδι δεν θα ξαναβγεί από το χέρι της. Η Μελτέμ, που μαθαίνει ότι ο Μουσταφά ήταν ο αρραβωνιαστικός της Φατμαγκιούλ, πηγαίνει κρυφά σ’ εκείνον για να μιλήσουνε και καταλαβαίνει μέσα από μισόλογα ότι είναι σημαντικός για τους Γιασαράν. Αυτή η κατάσταση θα φέρει έναν άσσο στα χέρια του Μουσταφά, που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Όσο πλησιάζουν οι εξετάσεις, η Φατμαγκιούλ αρχίζει να μελετά ακόμη πιο σκληρά. Με αυτή την ευκαιρία παίρνουν στο σπίτι έναν φορητό υπολογιστή. Πριν τη Φατμαγκιούλ, όμως, επωφελείται η Μουκάντες από το κομπιούτερ και αναζητά πληροφορίες για μια ιστορία που είχε αφήσει πίσω της πολύ καιρό πριν.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 46 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Για τους Γιασαράν φαίνεται ότι κίνδυνος έχει περάσει, αλλά οι υποψίες του Βουράλ δεν έχουν τελειώσει. Οι τύψεις της συνείδησής του τον φέρνουν με κάθε ευκαιρία στο κατώφλι της Φατμακγιούλ. Το γεγονός ότι η Φατμαγκιούλ φορά το δαχτυλίδι που της πήρε ο Κερίμ, αναπτερώνει τις ελπίδες του. Θέλει περισσότερο από κάθε τι να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Φατμαγκιούλ και γι’ αυτό θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία, προκειμένου να μειώσει την απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους. Η Μουκάντες πλησιάζει ένα άντρα που πριν από χρόνια είχε αλλάξει τη ζωή της. Είναι πλέον αποφασισμένη για το τι θα κάνει μαζί του…

Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 1-10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 11-15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16-20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21-30 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31-35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36-40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41-45 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 46-50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις

Υπόθεση σίριαλ:

Περίληψη: Μια ιστορία που θα μας κόψει την ανάσα...
Η «Fatmagul», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, τούρκικης παραγωγής, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:15.
Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Τουρκίας: λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, η μοίρα την φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...
Η Φατμαγκιούλ είναι ένα καθημερινό κορίτσι σε μία παραθαλάσσια επαρχία της Τουρκίας. Ζει με τον ολίγον αφελή αδερφό της Ραχμί και τη σκληρή του γυναίκα Μουκάντες. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον Μουσταφά, και σε λίγο καιρό επιτέλους θα ενώσουν τις ζωές τους και θα ξεκινήσει το όνειρο της κοινής τους ζωής.
Ο Κερίμ είναι ένας εκπαιδευόμενος σιδηρουργός που μένει στο ίδιο χωριό. 'Ηταν ακόμα μικρό παιδί όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε. Η, κρητικής καταγωγής, θεία του, Εμπέ Νινέ, ανέλαβε την ανατροφή του και την καθοδήγησή του. Η Εμπέ Νινέ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνία τους εξαιτίας της σοφίας της και των «μαγικών» βοτάνων της. Κάθε καλοκαίρι έρχονται στο χωριό οι ευυπόληπτοι και πλούσιοι παιδικοί φίλοι του Κερίμ από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κερίμ μαζί με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ νιώθει κι αυτός πλούσιος.
Τη νύχτα του αρραβώνα του Σελίμ, οι τέσσερις φίλοι βρίσκουν τη Φατμαγκιούλ μόνη της κι αρχίζουν να την πειράζουν. Ο αρραβωνιαστικός της, Μουσταφά, έχει μόλις φύγει για τα καράβια. Ο Κερίμ, από την πρώτη στιγμή, νιώθει κάτι ιδιαίτερο για τη Φατμαγκιούλ, όμως το αθώο πείραγμα της μεθυσμένης ανδροπαρέας καταλήγει... στο βιασμό της κοπέλας.
Η Φατμαγκιούλ καταρρέει κι ο αρραβωνιαστικός της σε μία κρίση ζήλειας την χωρίζει. Δεν μπορεί η μητέρα των μελλοντικών του παιδιών να είναι ατιμασμένη. Για να συγκαλύψει τις ενοχές και την ευθύνη των ευυπόληπτων οικογενειών, υποχρεώνουν τον Κερίμ να αποκαταστήσει την τιμή της Φατμαγκιούλ και να την παντρευτεί. Η Φατμαγκιούλ δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να δεχτεί.
Αν και ο Κερίμ είναι ο μοναδικός από τους τέσσερις που δεν την άγγιξε, η Φατμαγκιούλ, υπό την επήρεια του σοκ, πιστεύει πως και εκείνος την βίασε.
Ξυπνάει ο έρωτας μέσα από τις στάχτες;
«Fatmagul» στο Mega, μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

12 σχόλια :

  1. ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα βαλετε επεισοδια Φατμα εδω στο καινουργιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο παιδια που συνεχιζετε.θελω να ρωτησω .ποτε θα δουμε τα να επεισοδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα.μπορουμε να δουμε τα επεισοδια χωρισ να τα κατεβασουμε?ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ayto sygnomi kiolas alla mexri na to katevasete to exei deiksei h tileorasi.sas eyxaristoume polu gia tin syntrofia pou mas kratousate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα υπαρχουν τα επ.καπου για να τα κατεβασω τωρα το μαθαμε ετσι και ειναι δυσκολο να ψαχνουμε καντε ενα σηνιαλο.....αν ειναι καπου ευχαριστω πολυ...και καλη συνεχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις