Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Άσι Asi - Eπεισόδια 1- 10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Άσι Asi - Eπεισόδια 1- 10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων




1o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ H Άσι είναι μέλος μιας οικογένειας της Αντάκυας και ο Ντεμίρ ένας επιχειρηματίας που κατάγεται από εκεί, αλλά ζει χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα, ο Ντεμίρ επιστρέφει στην Αντάκυα. Εκεί συναντάει τυχαία την Άσι και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και το μυαλό της. Ο Ντεμίρ γύρισε πίσω με σκοπό να ερευνήσει τις αιτίες και να βρει τους υπεύθυνους, που ώθησαν τη μητέρα του στον θάνατο, όταν ο ίδιος ήταν μικρός. Μια μεγάλη όμως έκπληξη τον περιμένει όταν ανακαλύπτει ποιοι τελικά είναι οι άνθρωποι που αναζητάει.

2o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ πλέον γνωρίζει την οικογένεια που οδήγησε τη μητέρα του στην αυτοκτονία όταν ήταν μικρός. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ακόμα, είναι ότι και η Άσι ανήκει στην ίδια οικογένεια. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να εγκατασταθεί στην Αντάκυα για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Άσι. Η μέρα όμως που θα μάθει την πραγματική ταυτότητα της κοπέλας… πλησιάζει!

3o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ κλονίζεται όταν μαθαίνει πως η Άσι, η όμορφη γυναίκα που έχει ερωτευτεί, είναι η κόρη του εχθρού του. Αν και έχει έντονα συναισθήματα για την Άσι, η οργή του απέναντι στην οικογένειά της υπερισχύει, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Σχεδιάζει την εκδίκησή του, ξεκινώντας από τον Ιχσάν, τον πατέρα της Άσι. Γνωρίζοντας ότι ο Ιχσάν, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, κάνει στην κοπέλα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, την οποία η Άσι θα σκεφτεί σοβαρά. Την ίδια στιγμή ο Κερίμ και η Ντεφνέ έρχονται όλο και πιο κοντά.

4o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η Άσι δέχεται την πρόταση του Ντεμίρ για το χρέος του πατέρα της κι έτσι, ο Ντεμίρ αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Ιχσάν στην αποπληρωμή του. Ο Κερίμ γνωρίζει στη Ντεφνέ, τη θεία του και την αδελφή του, όμως από αυτή τη γνωριμία προκύπτουν δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Ιχσάν αγνοεί πως η κόρη του δουλεύει στο αγρόκτημα του Ντεμίρ. Σύντομα, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ντεμίρ και την Άσι.

5o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ιχσάν μαθαίνει ότι η Άσι δουλεύει στο κτήμα του Ντεμίρ. Ποια θα είναι η απάντησή του όμως, όταν μάθει για την οικονομική προσφορά του Ντεμίρ; Ο Τζεμάλ πώς θα κινηθεί; Η Άσι, συνεχίζει να δουλεύει στο κτήμα του Ντεμίρ. Η Ντεφνέ στο μεταξύ, στεναχωριέται πολύ όταν ο Κερίμ επιστρέφει πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Μια αναπάντεχη είδηση θα κάνει τον Ντεμίρ άνω - κάτω.

6o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η Άσι κάνει μια σημαντική ερώτηση στον Ντεμίρ, η απάντηση που θα της δώσει όμως, θ' αλλάξει πολλά πράγματα ανάμεσά τους. Η Άσι, αναγκάζεται να συνοδεύσει τον Ντεμίρ και τη Μελέκ στην κηδεία, εκεί βρίσκεται και ο Τζεμάλ. Η Σουχεϊλά αποφασίζει ξαφνικά να μην γυρίσει πίσω στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, μαθαίνει μια μεγάλη αλήθεια για την ίδια της τη ζωή.

7o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μαζί με την άφιξη της θείας του Ντεμίρ, της Σουχεϊλά στην πόλη, αυξάνεται η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών από το παρελθόν. Η Σουχεϊλά, γίνεται αιτία ώστε να βγουν στη φόρα κι άλλα παλιά μυστικά. Στο διάστημα αυτό, ο Κερίμ σκοπεύει ν' αποκαλύψει σε όλους τη σχέση του με τη Ντεφνέ. Όμως η πρόθεσή του αυτή, φέρνει και μια σειρά από προκλήσεις και δυσκολίες. Η Σουχεϊλά ζει με την αγωνία και τον φόβο του εχθρού του ανιψιού της και ο Ντερίμ θέλει να εκδικηθεί τον Ιχσάν το γρηγορότερο. Ο Ντεμίρ αυτή τη φορά, σε αντάλλαγμα για τα χρέη του πατέρα της Άσι, της ζητά κάτι άλλο...

8o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο θάνατος του αλόγου της Άσι προκαλεί μεγάλη θλίψη και στις δύο οικογένειες. Ο Τζεμάλ, ερχόμενος στο κτήμα του Ντεμίρ, προειδοποιεί τη Σουχεϊλά και τον Ντεμίρ. Μετά τον θάνατο του αλόγου της, η δουλειά για την Άσι στο αγρόκτημα αρχίζει να γίνεται δυσκολότερη. Ο Ντεμίρ θέλει από την Άσι να τον συγχωρέσει, όμως εκείνη αρχίζει σταδιακά ν' απομακρύνεται απ' αυτόν.

9o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η Άσι λέει στον Ντεμίρ πως δεν θα ξαναδουλέψει στο κτήμα. Αν και αρχικά δέχτηκε να εργάζεται εκεί για να βοηθήσει τον πατέρα της να βγει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, τώρα πια δεν το θέλει και σε αυτήν της την απόφαση είναι σύμφωνος και ο πατέρας της. Όμως τα περιθώρια στενεύουν και ο Ιχσάν πρέπει να βρει χρήματα για τη δεύτερη δόση του χρέους. Ο φίλος του Μπουλέντ τον βοηθάει ώστε να δώσει το ποσό στον Ντεμίρ. Στο μεταξύ ο ερχομός του Κενάν, ενός μακρινού συγγενή του Τζεμάλ, δεν αρέσει καθόλου στον Ντεμίρ και τον Κερίμ, αλλά ούτε και στα κορίτσια. Ενώ, ο Ντεμίρ από τη μια, παρακολουθεί την προσπάθεια του Κενάν να προσεγγίσει την Άσι, η θεία του η Σουχεϊλά από την άλλη, βρίσκεται σε εσωτερική σύγκρουση.

10o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ έχει πια επίγνωση της παρουσίας του ανταγωνιστή του. Αυτός είναι ο Κενάν, που προσπαθεί επίμονα να έρθει πιο κοντά με την Άσι. Ο Κενάν επικοινωνεί με τον Ιχσάν και τον Νεριμάν. Ο Ντεμίρ φοβάται ότι θα χάσει την Άσι. Έτσι, μεταξύ Ντεμίρ και Κενάν αρχίζει ένας "πόλεμος". Η Σουχεϊλά αποφασίζει να βρει τον τάφο του παιδιού της και ο Ιχσάν τη βοηθάει στην προσπάθειά της αυτή. Οι δυο τους μαθαίνουν την ιστορία ενός ανθρώπου, αλλά όσα ακούσουν σύντομα θα χρησιμοποιηθούν εις βάρος τους. Ο Ντεμίρ παίρνει δυσάρεστες πληροφορίες σχετικά με τον Μπουλέντ και προειδοποιεί τον Ιχσάν. Ο Ιχσάν, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ντεμίρ και συνεχίζει με περισσότερη επιμονή τη συνεργασία του με τον Μπουλέντ. Ο Μπουλέντ όμως λέγοντάς του κάτι τον προβληματίζει. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την οικογένεια του Ιχσάν.


ΥΠΟΘΕΣΗ
Δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής, "ASI"! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσεγμένη και πλούσια παραγωγή, με δυνατό σενάριο και εξαιρετική σκηνοθεσία. Στο "ASI" πρωταγωνιστούν κορυφαίοι ηθοποιοί της Τουρκίας, όπως η λαμπερή Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο γοητευτικός Μουράτ Γιλντριρίμ, οι οποίοι συναρπάζουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες, σε μια ιστορία που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Αγάπη και περηφάνια. Η σύγκρουση ανάμεσα σ αυτά τα δύο συναισθήματα θα είναι μοιραία. Κανένας δεν γνωρίζει ποιον και πότε θα ερωτευτεί, ακριβώς όπως δεν μπορεί να επιλέξει σε ποιο "κομμάτι της γης" θα γεννηθεί…
Ο Ντεμίρ είναι ένας νεαρός, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε, την Αντάκια. Από εκεί έφυγε όταν ήταν μόλις έξι χρονών, τότε που πέθανε η μητέρα του. Η ζωή του Ντεμίρ είναι στοιχειωμένη από το "μυστικό" της οικογένειάς του, που είναι καλά κρυμμένο στα εδάφη της γενέτειράς του. Σκοπός της επιστροφής του είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η εκδίκηση. Την ημέρα που φτάνει στην Αντάκια, γίνεται μάρτυρας ενός ατυχήματος στον ποταμό Ασί. Τότε γνωρίζει μια όμορφη αγρότισσα , η οποία θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από το ωραίο και ατίθασο κορίτσι, που του θυμίζει τη μητέρα του. Η Ασί είναι μια από τις όμορφες κόρες της οικογένειας Κοζτζουογλού, που ζουν καλλιεργώντας τη γη των προγόνων τους. Ενώ ο Ντεμίρ ψάχνει την οικογένεια που ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του, ο έρωτας ανάμεσα σ αυτόν και την Ασί συνεχώς φουντώνει. Όμως, μια "μοιραία" ανατροπή τον περιμένει, όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε. Η όμορφη κοπέλα και η οικογένεια που έψαχνε, συνδέονται από μια απροσδόκητα στενή σχέση. Το μυστικό που θ αποκαλυφθεί συγκλονίζει συθέμελα τα αισθήματα των δύο ερωτευμένων. Τότε θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις