Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πως να εξαφανίσεις/ αντιμετωπίσεις/ καταπολεμήσεις τις ραγάδες! Η θαυματουργή κρέμα και άλλοι φυσικοί τρόποι!

Μπορεί να εμφανίζονται εύκολα στο σώμα σου αλλά αν ακολουθήσεις κατά γράμμα τις παρακάτω συμβουλές, σύντομα θ΄αποτελούν παρελθόν για σένα:




Elicina: Η κρέμα/λοσιόν που κάνει θαύματα και είναι κατάλληλη και για εγκύους:



Η Elicina περιέχει μόρια κολλαγόνου και ελαστίνης που θα εισχωρήσουν εσωτερικά στους θύλακες του δέρματος μεταφερόμενα από το γλυκολικό οξύ καθώς όλα συνδυάζονται στις εκκρίσεις του σαλιγκαριού. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη θα βοηθήσουν στη διαδικασία αναγέννησης του κατεστραμένου δέρματος με τη γρήγορη αποκατάσταση της ικανότητας του δέρματος να κατακρατά νερό. Χρησιμοποιώντας την κρέμα θα απαλλαγείτε όχι απλά από τις ραγάδες αλλά και από όποια τυχόν άλλη ουλή ή σπυράκι ή κοκκνίλα έχετε στο δέρμα σας.

H Elicina Lotion 300 ml θα διαρκέσει πάνω από ένα μήνα εάν χρησιμοποιηθεί σε ραγάδες ή σε ουλές. Απλώστε απαλά ένα λεπτό στρώμα lotion στο δέρμα δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με ένα καλό πρόγραμμα massage για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και τη σκληρή επιδερμίδα.

H Elicina είναι υποαλλεργική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά και εγκύους χωρίς κανένα κίνδυνο. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η απαλότητα στο δέρμα και μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες συστηματικής χρήσης μιας μικρής ποσότητας δύο φορές την ημέρα, θα δείτε και θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα. Τότε θα μπορέσετε να δείτε πόσο θα χρειαστεί να πετύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.  


Η Elicina καταπολεμά και τις παλιές, λευκές ραγάδες

Η Elicina πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) κάθε μέρα. Όταν χρησιμοποιείτε την Elicina για παλιές ή βαθιές ραγάδες μπορείτε να αρχίσετε και μια επιπρόσθετη απολέπιση με massage δύο φορές την εβδομάδα. Κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και δυνατό massage με ένα σφουγγάρι απολέπισης σώματος για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Η απολέπιση μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση του μουντού δέρματος και των νεκρών κυττάρων στις ουλές που φαίνονται σαν ραγάδες, αλλά μόνο όταν το δέρμα έχει μαλακώσει ικανοποιητικά στο μπάνιο. Χρησιμοποίηστε το σφουγγάρι απολέπισης και κάποιο ενυδατικό προϊόν της επιλογής σας στην περιοχή που γίνεται το massage. Μετά απλώστε την Elicina πάνω στο δέρμα με την υπεραιμία.


Με ελαιόλαδο και αλόε βέρα κάνε τις ραγάδες πέρα!
DIY κρέμα με ελαιόλαδο και αλόη βέρα: Ενώ έχεις διαπιστώσει πως δεν κάνουν όλες οι κρέμες του εμπορίου δουλειά, γι΄ αυτήν δε υπάρχει περίπτωση ν ΄αμφιβάλλεις. Πρόκειται για μια σούπερ ενυδατική θεραπεία για το δέρμα σου που θα μειώσει ορατά την εμφάνιση ραγάδων μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι: 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο, 4 κουτ. αλόη βέρα και 1 κουτ. ζάχαρη. Ανακάτεψε καλά και βάλε το μείγμα σου σ ΄ένα βαζάκι στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Αφού στερεοποιηθεί, χρησιμοποίησέ το αλείφοντας πάνω στις ραγάδες πριν κοιμηθείς.

Την Elicina θα την βρείτε σε (ηλεκτρονικά) φαρμακεία από 50 ευρώ

Ρετινόλη, η θεά σου: 
Η αλλιώς βιταμίνη Α, το ελιξίριο ομορφιάς σου! Όπως και να την πεις, οι αμέτρητες ευεργετικές της ιδιότητες είναι οι ίδιες. Αν οι ραγάδες σου έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες 6 εβδομάδες και είναι σχετικά κόκκινες ακόμα, βάλε τοπικά στα σημεία που θέλεις ρετινόλη για να μειώσεις την εμφάνισή τους και σταδιακά να τις εξαφανίσεις.
Κάντο όπως παλιά με βούτυρο κακάο: Θα ακολουθήσεις την παλιά καλή συνταγή με το θαυματουργό βούτυρο κακάο. Είναι ιδανικό και στη πρόληψη των ραγάδων κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης, αφού προλαμβάνει τη «διάσπαση» του επιδερμικού ιστού. Χάρη στα ένζυμα που περιέχει τονώνει το δέρμα σου και το διατηρεί ενυδατωμένο.
Γυμνάσου κατά το δέον: Η καθημερινή άσκηση βοηθάει το σώμα σου τρόπους, πολλοί από τους οποίους σου είναι άγνωστοι. Η αντιμετώπιση των ραγάδων είναι ένας από αυτούς. Κάνοντας γυμναστική τονώνεις το δέρμα σου και χτίζεις την άμυνά του ώστε να είναι πιο ανθεκτικό. Επίσης με την άσκηση αποβάλλεις πιο γρήγορα τις τοξίνες από τον οργανισμό σου με την εφίδρωση, ενισχύεις το αναπνευστικό σου και την καλή κυκλοφορία του αίματος που είναι το Α και το Ω μιας υγιούς επιδερμίδας.
Αρωματικό λάδι λεβάντας: Διεγείρει τις αισθήσεις σου, σε χαλαρώνει και όχι μόνο! Γιατί θα το χρησιμοποιήσεις ως θεραπεία των ραγάδων σου αφού το λάδι λεβάντας ενισχύει την ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματός σου και μειώνει την εξάπλωση των ραγάδων. Είτε το αγοράσεις είτε το φτιάξεις μόνη σου, μπορείς να το εφαρμόσεις ως και 3 φορές την ημέρα.

Η βιταμίνη C: 
Αυτό το ιδιαίτερο συστατικό είναι υπεύθυνο για πολλά θαύματα ομορφιάς, μεταξύ των οποίων είναι η αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό σου. Ναι, είναι αλήθεια! Γι ΄ αυτό και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου για την αντιμετώπιση των ραγάδων σε αρχικό στάδιο όμως. Συνδύασε λοιπόν την πρόσληψη τροφών που περιέχουν βιταμίνη C π.χ πορτοκάλια και πράσινη πιπεριά, με τη αγορά ενός ελαίου βιταμίνης C για εφαρμογή πάνω στις ραγάδες και δες το δέρμα σου πιο υγιές από ποτέ.

Υπάρχουν και άλλα tips που μπορείτε να συνδυάσετε με την θεραπεία σας για τα έχετε καλύτερα αποτελέσματα:

1. Απολέπιση: είναι άκρως απαραίτητη όταν μιλάμε για ραγάδες. Με την απολέπιση φεύγουν τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα το δέρμα να δέχεται πιο εύκολα τη θεραπεία, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τη θρέψη του δέρματος και την ενεργοποίηση της αναπλαστικής τους δραστηριότητας. Μια φορά την ημέρα και πριν από τη θεραπεία, κάντε απολέπιση τοπικά στις ραγάδες.

2. Σωστή διατροφή: η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την υγεία του οργανισμού αλλά και του δέρματος. Για να ενισχύσετε το δέρμα και τις λειτουργίες του καταναλώστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες C, Ε και Α που ενισχύουν την ανάπτυξη νέων ιστών καθώς και επουλώνουν τους κατεστραμμένους ιστούς (ραγάδες). Οι τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, όπως οι ξηροί καρποί βοηθούν στην πρόληψη της εμφάνισης των ραγάδων.

3. Καθημερινή άσκηση: η άσκηση του σώματος βοηθάει επίσης στη πρόληψη αλλά και στη μείωση των ραγάδων. Η τόνωση των μυών ενισχύει την σφριγηλότητα του δέρματος με αποτέλεσμα οι ραγάδες να μην είναι τόσο ορατές. Όσο πιο χαλαρό είναι το δέρμα τόσο πιο ευδιάκριτες και έντονες είναι οι ραγάδες.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com
Πηγές: jenny.gr, womenonly.gr, 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις