Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ! Τι πρέπει να τρως για σύσφιξη στο δέρμα και απώλεια τοπικού λίπους...



Είναι φορές που το πρόβλημα δεν είναι να χάσεις κιλά, αλλά από που θα τα χάσεις! Υπάρχουν περιπτώσεις που το σώμα δείχνει πιο παχύ και γερασμένο, απλά και μόνο επειδή το δέρμα δείχνει ταλαιπωρημένο και χαλαρό. Φτιάχνουμε τον κατάλογο των θρεπτικών συστατικών που θα σου προσφέρουν σύσφιξη στο δέρμα και απώλεια τοπικού λίπους χωρίς να κάνεις δίαιτα.

"Για να χάσουμε λίπος δεν φτάνει μόνο να προσέχουμε τις θερμίδες μας, αφού παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η σύνθεση της διατροφής" εξηγεί η Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου που σου δίνει και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!



ΟΜΟΡΦΟ ΣΦΙΡΓΗΛΟ ΚΟΡΜΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ
"Εκτός από την άσκηση, υπάρχουν τροφές, κυρίως αντιοξειδωτικές, που συμβάλλουν στο σφριγηλό δέρμα και στη καταπολέμηση τοπικού λίπους, παράλληλα με έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και έναν υγιή οργανισμό" εξηγεί η διαιτολόγος.. δες παρακάτω τα συστατικά που πρέπει να βάλεις στη διατροφή!

Think Orange...
Συγκεκριμένα, τα θρεπτικά συστατικά που αποτελούν την "ασπίδα" του δέρματος και μας βοηθούν να είναι σφριγηλό το σώμα είναι τα καροτενοειδή που δρουν ως αντιοξειδωτικά, δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες που σταδιακά βλάπτουν την επιδερμίδα μας.

-Τροφές που τα περιέχουν: ντομάτα, καρότο, κολοκύθι, γκρέιπφρουτ και πεπόνι.


Skin nutritionist...
Σημαντικό στοιχείο για την εμφάνιση είναι χωρίς αμφιβολία το υγιές, σφιργηλό δέρμα. Η Βιταμίνη Β5 ασκεί επουλωτική δράση και ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος.

-Τροφές που την περιέχουν: Βασιλικός πολτός, μαγιά μπίρας, ρύζι, ηλιόσποροι, σόγια, δημητριακά ολικής αλέσεως, ξηροί καρποί, όσπρια και κρόκος αυγού.


Collagen all over again...
Ναι, ναι! Αν μιλάμε για σφιχτό, νεανικό δέρμα τότε η λέξη κλειδί που προκύπτει είναι κολλαγόνο. Πολύ σημαντική βιταμίνη που συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου είναι η βιταμίνη C.

-Τροφές που την περιέχουν: Πιπεριά, λάχανο, ντομάτα, μπρόκολο, κουνουπίδι, μαϊντανός, φράουλες, ακτινίδια και ροδάκινο.


The young, not the restless...
Νεανικό δέρμα, σημαίνει λιγότερο ορατή κυτταρίτιδα, περιορισμένη χαλάρωση σε μπρατσάκια και κοιλιά! Δηλαδή μεταφράζεται σε ένα σώμα που δείχνει πιο όμορφο και πιο αδύνατο. Η βιταμίνη Ε προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος και ενισχύει την αντοχή του δέρματος κατά της ηλιακής ακτινοβολίας.

-Τροφές που την περιέχουν: Σολομός, όσπρια, αμύγδαλα, φυλλώδη λαχανικά και ελαιόλαδο.


(i)Q10! 
Tο συνένζυμο Q10 έχει αναφερθεί ως "παράγοντας αντιγήρανσης".  Τα κύτταρα του σώματος μπορεί να μετατραπούν σε αποθήκες τοξικών καταλοίπων. Όταν προσλαμβάνεται επαρκή ποσότητα συνενζύμου Q10, τα κύτταρα αποβάλουν τις τοξίνες και η χροιά του δέρματος γίνεται πιο σφικτή.

-Καλή πηγή θεωρείται το σκουμπρί.


Κι όλα αυτά πάντα με νερό!
Ωραία όλα αυτά, όμως εκτός από τρόφιμα δεν πρέπει να ξεχνά το νερό! Με την πάροδο του χρόνου, παρουσιάζεται στο δέρμα μία προοδευτική αφυδάτωση.  Καταναλώνοντας τις απαιτούμενες ποσότητες νερού (8-10 ποτήρια) καταφέρνουμε να διατηρήσουμε την ελαστικότητα του δέρματος, αποτρέποντας παράλληλα τη δημιουργία ραγάδων και την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις