Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μπρούσκο: Γνωρίστε τους ήρωες - πρωταγωνιστές της σειράς του ANT1

Μπρούσκο: Γνωρίστε τους ήρωες - πρωταγωνιστές της σειράς του ANT1




Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα 7 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ANT1 & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Μπρούσκο - Η υπόθεση του νέου ελληνικού σίριαλ του ANT1




ΚΡΗΤΗ

ΣΗΦΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ (Αποστόλης Τότσικας)
Ο γαμπρός. Κρητικός στο αίμα, στην άποψη, τις ιδέες, σε όλα. Πατροπαράδοτος και κολλημένος στα παιδικά του χρόνια, με μια πληγή που δεν κλείνει κι ένα βαρύ μυστικό που το έχει μοιραστεί μόνο με την αδελφή του, Αναστασία. Γεννημένος αρχηγός, φιλόδοξος και παθιασμένος με ό,τι καταπιάνεται. Λατρεύει τον θεσμό της οικογένειας, στόχος του είναι να δημιουργήσει και ο ίδιος μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά. Ρεαλιστής, γρήγορος στη σκέψη, αποφασιστικός, κοφτός, μονοκόμματος και ολιγόλογος στις εκφράσεις. Ερωτευμένος βαθιά με τη Μελίνα, χρόνια τώρα, δεν έχει μάτια για άλλη.


ΜΕΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ (Ελένη Βαΐτσου)
Η γυναίκα του Σήφη (Αποστόλη Τότσικα), έχει καταγωγή από την Κρήτη, αλλά έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Πρόκειται για μια σύγχρονη κοπέλα, με σπουδές θεατρολογίας στο Παρίσι και με ενεργό δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης. Απλή, προσιτή, λογική, μετρημένη, ντροπαλή σχεδόν και δειλή σε σχέση με τους άντρες. Κρύβει καλά το ερωτικό της πάθος, μέχρι την ώρα που θα το «ξεκλειδώσει» και τότε θα δείξει μια κρυφή πτυχή του χαρακτήρα της. Ερωτεύτηκε τον Σήφη όταν ήταν μόλις 16 ετών κατά τη διάρκεια των οικογενειακών καλοκαιρινών διακοπών της.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ (Βαρβάρα Λάρμου)
Κρητικιά. Η μεγάλη αδελφή του Σήφη ζει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά πηγαινοέρχεται στην Κρήτη και την Κύπρο. Η καριέρα της είναι προτεραιότητα στη ζωή της. Είναι στέλεχος σε μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία. Λατρεύει τον αδελφό της, Σήφη, (Αποστόλη Τότσικα), καθώς και τη δουλειά της. Είναι έντιμη, απαιτητική, επίμονη, σταθερή, προστατευτική και συναισθηματική. Διαθέτει κουλτούρα, φινέτσα, έχει άψογη συμπεριφορά, είναι αξιοπρεπής, έξυπνη, μορφωμένη, επιτυχημένη, φιλόδοξη, αλλά και χαμηλών τόνων χαρακτήρας.


ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γιώργος Ζένιος)
Κατάγεται από πατέρα Κύπριο και μητέρα Κρητικιά και είναι μόνιμος κάτοικος της Κρήτης εδώ και 20 χρόνια. Η μητέρα του χώρισε όταν ήταν νέα τον πατέρα του και ξαναπαντρεύτηκε έναν Κρητικό. Από την ετεροθαλή αδελφή του, Κατερίνα Γιαννακάκη, που δεν ζει πλέον, έχει ανιψιό τον Σήφη και την Αναστασία Γιαννακάκη. Ο Διαμαντής Νικολάου είναι “αρχηγός” της οικογένειας και Πρόεδρος του οινοποιείου στην Κρήτη. Αποφασιστικός, κτητικός και φιλόδοξος χαρακτήρας, έχει χωρίσει από τον πρώτο του γάμο και εδώ και 10 χρόνια είναι παντρεμένος με τη Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια), την οποία ζηλεύει αφόρητα. Μέχρι την ηλικία των 40 κατοικούσε στην Κύπρο.


ΔΑΦΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Εβελίνα Παπούλια)
Μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από την Κρήτη. Είναι μια γυναίκα αισιόδοξη, κοινωνική, ανοιχτόκαρδη, φιλάρεσκη, έξυπνη, ελεύθερο πνεύμα και χωρίς κανένα ταμπού. Από την άλλη όμως έχει αμέτρητες ανασφάλειες και φοβίες. Την κυνηγούν τα «μυστικά» από το κρυφό παρελθόν της, τα οποία τρέμει μην αποκαλυφθούν. Πριν δέκα χρόνια παντρεύτηκε τον Διαμαντή Νικολάου και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, τον έχει «κορώνα στο κεφάλι της», όπως η ίδια διατυμπανίζει. Οι εφιάλτες μήπως ο σύζυγός της ανακαλύψει όσα κρύβει από το παρελθόν της, την καταδιώκουν διαρκώς.


ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (Τζόυς Ευείδη)
Κρητικιά στην καταγωγή μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά εδώ και 10 χρόνια ζει στην Κρήτη. Είναι ιδιοκτήτρια ενός καφενείου στα Χανιά και προστατευόμενη της Δάφνης -η έμπιστη φίλη της. Το παρελθόν της είναι άγνωστο, ενώ με τη Δάφνη γνωρίζεται από τα 18. Σήμερα είναι μια γυναίκα εργασιομανής, επίμονη, με χιούμορ και πονηριά. Είναι ένα γνήσιο λαϊκό κορίτσι.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (Τζούλη Τσόλκα)
Γνήσια Κρητικιά, είναι η κολλητή της Μελίνας από το σχολείο, η φιλία τους είναι αδελφική. Χώρισε πρόσφατα από μια πολύχρονη σχέση. Εργάζεται στο πολιτιστικό τμήμα του Δήμου μαζί με τη Μελίνα. Παράλληλα, δουλεύει και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Λατρεύει τη μουσική, είναι ανυπότακτη, αλλά και μοναχική.

ΜΗΝΑΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ (Αλέξανδρος Παρίσης)
Με καταγωγή από τα Χανιά, ο Μηνάς είναι ο επιστήθιος φίλος του Σήφη, αλλά και το “δεξί του χέρι”. Εργάζεται ως επιστάτης στα κτήματα των Γιαννακάκηδων και είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική, την κολλητή φίλη της Μελίνας. Τη ζηλεύει όμως παθολογικά και αντιδρά βίαια όταν υποψιάζεται ότι κάποιος άλλος τη φλερτάρει (ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα). Η εκρηκτική συμπεριφορά και οι άξεστοι τρόποι του, απωθούν τη Βασιλική. Όμως η απομάκρυνση από έναν τύπο σαν τον Μηνά, δεν είναι εύκολη υπόθεση.



ΚΥΠΡΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Ανδρέας Γεωργίου)
Ο μικρός γιος της οικογένειας Ματθαίου. Είναι μποέμ, κοσμοπολίτης, ασυμβίβαστος. Τα ταμπού και οι προκαταλήψεις δεν ταιριάζουν στον τύπο του. Όπως όλα του τα αδέλφια είναι κι αυτός νευρικός και οξύθυμος. Έχει σπουδάσει οικονομολόγος στο Λονδίνο. Πρόκειται για έναν άντρα που δύσκολα εξουσιάζεται από τις γυναίκες. Επίσης, είναι παρορμητικός, αισιόδοξος και συμπονετικός με τους εργάτες στα αμπέλια και στο οινοποιείο.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Κούλλης Νικολάου)
Είναι ο μεγάλος γιος της οικογένειας των οινοπαραγωγών της Κύπρου, “ο αρχηγός”. Η γυναίκα του Μαρία, πέθανε πριν ένα χρόνο. Δεν κατάφεραν να κάνουν παιδιά. Είναι ένας κλειστός χαραχτήρας, εργασιομανής, διαισθητικός και με ιδιαίτερη ευφυΐα. Θεωρείται επιχειρηματικό ταλέντο, είναι προσκολλημένος στις παραδόσεις και λατρεύει την Κύπρο. Διαθέτει όμως και μια «σκοτεινή» που ελάχιστοι γνωρίζουν…

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Στέφανος Μιχαήλ)
Ο μεσαίος γιος της οικογένειας. Είναι από τα 22 του παντρεμένος με τη Δήμητρα και έχει μία κόρη 8 ετών, τη Μαρίνα. Διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την 25χρονη οικονόμο και νταντά της κόρης του, τη Χριστίνα. Είναι τολμηρός, έχει χιούμορ και αγαπά τα ταξίδια. Έχει αδυναμία στην κόρη του και τα αδέλφια του. Πιο κοντά από όλους είναι με τον μικρό του αδελφό, τον Αχιλλέα.

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Κολόμβου Μέλπω)
Η σύζυγος του Αχιλλέα. Η νύφη Ματθαίων, είναι όμορφη, συμπαθής, κοινωνική, κοσμοπολίτισσα. Προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, το ντύσιμό της και δεν της αρέσει να κουράζεται. Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι με στοιχεία παραδοσιακής συζύγου. Διαθέτει πολλά ανεκμετάλλευτα ταλέντα, έχει φιλοδοξίες, αλλά και κρυφές εμμονές.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Παυλίνα Mαυρή)
Είναι η σύζυγος του Νεκτάριου. Όμορφη, ζηλιάρα και πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της. Η μεγάλη της αγάπη είναι η κόρη της. Αν και δείχνει υποταγμένη και πολλές φορές άβουλη, την κρίσιμη στιγμή όταν όλα θα ανατραπούν στη ζωή της, θα πάρει αποφάσεις που θα ξαφνιάσουν τους πάντες.


ΓΙΑΓΙΑ - ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Έλλη Κυριακίδου)
Πρόκειται για μια δυναμική, αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακή γιαγιά. Πριν 10 χρόνια έχασε τον γιο της και τη νύφη της σε τροχαίο και από τότε στάθηκε μάνα και πατέρας στα τρία αδέλφια. Όλοι σέβονται τη «σοφή» γνώμη της. Έχει πάθος με την οικογενειακή επιχείρηση, την οποία κρατά από τον παππού της. Τη χαρακτηρίζει η διορατικότητα και η γενναιότητα. Ο μικρότερος εγγονός της, Αχιλλέας, είναι η αδυναμία της.

ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Χριστίνα Άδωνη - 8 ετών)
Η κόρη του Νεκτάριου και της Δήμητρας είναι ένα πανέξυπνο κοριτσάκι, που έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της. Καλή μαθήτρια, αυθάδης και πεισματάρα, είναι η αδυναμία όλης της οικογένειας.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΖΑΡΟΥ (Χριστιάνα Θεοδώρου)
Η οικονόμος και νταντά της μικρής Μαρίνας, διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με τον Νεκτάριο. Είναι γοητευτική, ανεκτική και προσαρμοστική, ντροπαλή και βαθιά ενοχική. Αγαπά πολύ τη μικρή Μαρίνα και είναι παράφορα ερωτευμένη με τον Νεκτάριο.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΜΑΡΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ (Αντώνης Καρυστινός)
Παρουσιάζεται ως ιδιοκτήτης μιας σημαντικής εταιρίας επενδύσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Όταν εμφανιστεί στην Κύπρο, θα αγοράσει πανάκριβα μια έκταση με αμπέλια που ενδιέφερε άμεσα τον συνεταιρισμό των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων. “Σκοτεινός” στις προθέσεις του, δεν αποκαλύπτει πολλά ούτε και στον στενό συνεργάτη του, Αντώνη Σταυρίδη. Γοητευτικός με απήχηση στις γυναίκες, δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή που τους ασκεί για να πετύχει τους σκοπούς του. Όταν όμως θα «χτυπήσει» τον ίδιο ο έρωτας τα σχέδιά του θα ανατραπούν σε μια στιγμή. Κλειστός χαρακτήρας, και γρήγορος στις αποφάσεις του, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ματθαίο, γι’ αυτό και η αντιπαλότητά τους θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια της ιστορίας…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ (Μαρίνος Κόνσολος)
Χημικός – οινολόγος, με αξιόλογες σπουδές και εξαιρετικό βιογραφικό. Είναι εμφανίσιμος, κοινωνικός, έξυπνος και φιλόδοξος. Συνεργάζεται κρυφά με τον Μάρκο Χατζή, (Αντώνη Καρυστινό) σ’ ένα σχέδιο -σαμποτάζ της κοινοπραξίας Κυπρίων και Κρητικών. Αρχικά εκμεταλλεύεται την παλιά φιλία του με τη Δήμητρα Ματθαίου, αλλά σύντομα θα γοητευτεί από κάποια άλλη και θα βρεθεί στη δίνη ενός ερωτικού τριγώνου που θα ξεσηκώσει πάθη και μεγάλη αντιπαλότητα. Από κάποια στιγμή και μετά θα παίξει το δικό του παιχνίδι, ακόμα και εναντίων όλων.


ΑΘΗΝΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΟΥ (Νάταλι Γρηγοριάδου)
Κατοικεί στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Είναι μορφωμένη, έξυπνη και ανεξάρτητη, κατάγεται από εύπορη οικογένεια που όμως εξαιτίας της κρίσης, έχασε όλη τους την περιούσια. Πριν από 7 χρόνια βρέθηκε στην Κρήτη για να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αγροτουρισμού. Ύστερα από μια σύντομη τρίμηνη σχέση με τον Σήφη χάθηκαν εντελώς. Θα εμφανιστεί όμως εντελώς ξαφνικά την παραμονή του γάμου του Σήφη στα Χανιά και θα φέρει τα πάνω κάτω. Η ανατροπή που θα προκύψει από την παρουσία της Αγγελικής, θα ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» στη σχέση του Σήφη και της Μελίνας.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ - 7 ετών (Terra Elle Perrie)
Η κόρη της Αγγελικής είναι ένα πανέξυπνό κοριτσάκι. Σοβαρή, υπάκουη, οργανωτική και καλή μαθήτρια, θα βρεθεί μπροστά σε ξαφνικές αποκαλύψεις που την αφορούν άμεσα. Το σοκ που θα υποστεί είναι μεγάλο και η κρίση που θα περάσει, θα παρασύρει και άλλους ανθρώπους.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις