Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Karadayi Καρανταγί: Τι θα δούμε στη 2η σεζόν. Πρωτοσέλιδο η σχέση Φεριντέ - Μαχίρ

Karadayi - Τι θα δούμε στη 2η σεζόν. Πρωτοσέλιδο η σχέση Φεριντέ - Μαχίρ



Η σχέση της Φεριντέ με τον Μαχίρ γίνεται πρωτοσέλιδο, με υπαίτιο τον γοητευτικό εκδότη Σινάν Κοτζά, ο Μεχμέτ παθαίνει καρδιακή προσβολή, ενώ ο Ορχάν θέλει να αποτελειώσει τον Γιασίν.



Οι εξελίξεις στο 2ο κύκλο της σειράς Karadayi που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στην Τουρκία, είναι καταιγιστικές. Με το που ανοίγει η αυλαία, μεταφερόμαστε στο δικαστήριο, εκεί όπου ο Μαχίρ καταθέτει αυτά που έχει αποφασίσει να πει, παίρνοντας πάνω του την ευθύνη για το θάνατο του Σουλεϊμάν, και ο Ισμέτ επιβεβαιώνει τα λόγια του, όπως είχαν ήδη συμφωνήσει πριν από την κηδεία.

Η Φεριντέ διακόπτει για λίγο τη διαδικασία και πηγαίνει να δει τον αγαπημένο της, μη μπορώντας άλλο να μείνει μακριά του. Εκείνος της ζητά συγνώμη, μια που το μόνο που ήθελε ήταν να την κάνει ευτυχισμένη, και αντίθετα κατάφερε να της δώσει πόνο μόνο. Ο Τουργκούτ προσπαθεί να την πιέσει να βγάλει μια απόφαση, αλλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο και ακούει τον Νετζντέτ να ζητάει να μιλήσει με τη δικαστίνα για την υπόθεση του Ναζίφ Καρά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Λίγο αργότερα οι πάντες διαβάζουν το πρώτο θέμα στην εφημερίδα για τον έρωτα της Φεριντέ Σάντογλου με τον Μαχίρ Καρά και ο Μεχμέτ πηγαίνει στα γραφεία τους και βρίσκεται αντιμέτωπος όχι με τον Τσετίν, αλλά με το γιο του, Σινάν Κοτζά. Εκείνος του φέρεται αλαζονικά και μόλις φεύγει, τον πιάνουν πόνοι στο στήθος. Έχει πάθει καρδιακή προσβολή και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Θα ζήσει ο Γιασίν;

Ο Ερντάλ ενημερώνει τη Σαφιγέ για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιασίν, ο φίλος του Μαχίρ, και ο Ορχάν σχολιάζει "ποιος φίλος;". Η Σονγκιούλ τον βλέπει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και στη συνέχεια επισκέπτεται τον Μαχίρ στη φυλακή και του λέει ότι νιώθει ένοχη που απογοήτευσε τον πατέρα της. Εκείνος την παρηγορεί και της λέει ότι λυπάται που από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή της, της έφερε μόνο πίκρες. Το ίδιο βράδυ, ο Ορχάν πηγαίνει στο νοσοκομείο για να βγάλει από τη μέση τον Γιασίν και η Σονγκιούλ τον βλέπει να επιχειρεί να πνίξει τον άνδρα που αγαπάει.

Εν τω μεταξύ η Φεριντέ διαπιστώνει και η ίδια την αλαζονεία του Σινάν Κοτζά στην πρώτη τους συνάντηση, ενώ αντίθετα εκείνος εντυπωσιάζεται από την παρουσία της. Ο Μαχίρ βρίσκει μια δικαιολογία να μεταφερθεί στο ιατρείο και ο Νετζντέτ περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι ένα πολύ δικό του πρόσωπο κινδυνεύει, αλλά δεν απαντά όταν ο Μαχίρ τον ρωτάει με αγωνία "Ποιος;"



KARADAYI ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 2ΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ & ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ



Διάβασε επίσης:
Κενάν Ιμιρζαλίογλου Kenan İmirzalıoğlu: Μάθε τα πάντα για τον Μαχίρ Καρά από το karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Μάθε τα πάντα για την Φεριντέ Σαντόγλου,  την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου από το νέο σίριαλ του ANT1, Karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Χωρίζει από τον "Σουλεϊμάν"
Ντενίζ Κακίρ ή "Σαχ Σουλτάν": Αυτή είναι η αιτία χωρισμού "Σεχραζάτ" - "Σουλεϊμάν"

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις