Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 ως 29 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Κι όμως... Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη!!! Για να δούμε, το πλανητικό σύστημα θα μας κάνει καμιά ευχάριστη έκπληξη;



ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα αυτό που δεν πρέπει να ρισκάρεις καθόλου είναι η ψυχολογική και η σωματική σου υγεία. Όχι επειδή πρόκειται να σου συμβεί κάτι κακό, αλλά γιατί ακόμη και μια υπερβολή σε δίαιτα ή άσκηση μπορεί να επιφέρει ενοχλήσεις και να έχεις κακά ξεμπερδέματα. Με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες ημέρες στον Ζυγό, καλό είναι να προσέξεις το πορτοφόλι σου γιατί ίσως ξοδέψεις παραπάνω χρήματα από ότι υπολογίζεις για την ανακαίνιση ενός σπιτιού ή για την τακτοποίηση κάποιων οικογενειακών θεμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τρέχουσες ημέρες, με τις όψεις που πραγματοποιεί ο Άρης και η Αφροδίτη με τον Δία, ότι τα ταξίδια δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα σου, είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο και θα περάσεις υπέροχα. Αν δεν έχεις συναντήσει ακόμη το άλλο σου μισό, η περίοδος είναι πολύ καλή για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν. Η εξυπνάδα και οι κινήσεις που θα κάνεις, θα σε κάνουν να κερδίσεις τόσα που πριν μπορεί να σου φαινόντουσαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πολλά έξοδα γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.





ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν η εβδομάδα ευνοεί την καθημερινότητα σου και μειώνει κατά πολύ τις αγωνίες και τα άγχη που σε ταλαιπωρούν. Ανεξάρτητα από τα συμπεράσματα που βγάζεις και τα αποτελέσματα ή τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν τις ερχόμενες ημέρες, το πλανητικό σκηνικό θα σε ανανεώσει και θα νιώσεις σε πολύ καλύτερη φόρμα και διάθεση. Η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό, ξυπνάει για τα καλά την ερωτική και την κοινωνική σου διάθεση. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες για κοινωνικές επαφές, μιας και οι συγκυρίες μπορεί να είναι τέτοιες, που να σου στρώσουν τον δρόμο για επαγγελματική εξέλιξη, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη αν φροντίσεις να μιλάς με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του και θα ησυχάσεις. Αν είσαι μόνη, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει πολύ χαρά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα στη δουλειά σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να σε βρει με αρκετές πιέσεις, ανακατατάξεις και αυξημένες απαιτήσεις, ιδίως όσον αφορά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και τις φιλοδοξίες σου. Είτε το θέλεις είτε όχι, οι φίλοι, οι συνεργάτες και ο σύντροφός σου κυριαρχούν πάντα στις προτεραιότητές σου και σπάνια δίνεις περισσότερη σημασία στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι, κυρίως ψυχολογικά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξεις τροπάριο και να βάλεις μπροστά τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Αλλαγές ωστόσο προμηνύονται και στα επαγγελματικά σου, που θα σε χαροποιήσουν ή θα πάρουν από επάνω σου ένα μεγάλο βάρος.

Αισθηματικές
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα περισσότερο τη συναισθηματική σου ζωή και μην αναλώνεσαι σε θέματα που δεν είναι πρωτεύοντα. Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσεις παράπονα από τον σύντροφό σου. Πάρε τα μέτρα σου, μείνε ειλικρινής απέναντι του, ανάλαβε τις όποιες ευθύνες σου και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το έτερον ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις γρήγορα μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πολλή δουλειά και θα κουραστείς αρκετά. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Σεπτέμβριος κοντεύει να αποχωρήσει κι εσύ ακόμη είσαι χαμένη σε σκέψεις, όνειρα ή σχέδια για το μέλλον, με αποτέλεσμα να χάνεις το παρόν και τις μοναδικές στιγμές που σου προσφέρει η ζωή σου. Αυτές τις μέρες θα κυριευτείς από ανησυχία και αγωνία όσον αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ραγδαίες, ιδίως προς τα τέλη της εβδομάδας που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Με τον Ήλιο όμως να σε ευνοεί από το Ζυγό είναι ιδανικό το διάστημα για να ανακαλύψεις και να αναζητήσεις πράγματα, στοιχεία και ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις ή έστω να φτάσεις πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου. Στα ερωτικά σου θέματα δεν θα λείψουν οι κόντρες ανάμεσα σε σένα, το σύντροφό σου και την οικογένειά σου. Καλό θα είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μην σε πιάνει η ξεροκεφαλιά σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Ο Άρης από τον Λέοντα και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε προικίσουν με περισσότερο ερωτισμό και θα εμπλουτίσεις με πικάντικα τεχνάσματα την ερωτική σας ζωή! Κι αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά σου, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά καλό για να βρεις το ταίρι που έψαχνες.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στα μέσα της εβδομάδας. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία αυτήν την εβδομάδα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα.



ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για εσένα επειδή θα κληθείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, δύο δουλειές ή δύο καταστάσεις. Ο Ερμής, που για τελευταίες ημέρες θα κινείται στο Ζυγό, και με την ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, θα σου φέρει ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και αισθηματικό επίπεδο. Αν το δίλημμά σου είναι ερωτικό, μπορεί να νιώθεις για παράδειγμα ότι σε έλκει εγκεφαλικά κάποιος και ερωτικά ένας άλλος. Κράτα λίγο αποστάσεις για να σκεφτείς καλύτερα και να αναγνωρίσεις τον καταλληλότερο για εσένα. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί τα γεγονότα θα ισχύουν περισσότερο στην σφαίρα της φαντασίας σου και όχι στην πραγματικότητα. Σε επίπεδο εργασίας, μπορεί στην υπάρχουσα δουλειά σου να αμείβεσαι ικανοποιητικά, αλλά να μην κάνεις αυτό που θέλεις, ενώ στην άλλη που πιθανόν να χρειαστεί να επιλέξεις, ενδέχεται να προωθούνται τα ταλέντα σου, αλλά να μην σου παρέχει ασφάλεια. Όπως και να συμβεί όμως, πρέπει να γνωρίζεις ότι το πλανητικό σκηνικό δεν είναι υπέρ σου για τυχόν ανατροπές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με τον σύντροφό σου. Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις να το κάνεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση αυτήν την περίοδο θα μπορείς να βρεις πολύ εύκολα αυτό που θέλεις, αν βγεις έξω από το σπίτι σου και διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να φιλτράρεις τα πάντα και τους πάντες κάτω από το πρίσμα της λογικής σου. Τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να τις σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και ο κυβερνήτης σου Ερμής, που για τελευταίες ημέρες κινείται στο Ζυγό βοηθούν αυτήν την εβδομάδα να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου έπειτα από ένα διάστημα που σε δοκίμασε αρκετά σε πολλούς τομείς. Αν έχασες προς στιγμήν την εμπιστοσύνη σου στον σύντροφο, στους φίλους ή στους συνεργάτες σου, είναι καιρός να την ανακτήσεις. Μεσοβδόμαδα, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο και ο Άρης και η Αφροδίτη με τον Δία, οι μέρες είναι καλές για να αλλάξεις παραστάσεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να πλησιάσεις παλιούς που σου κέντριζαν το ενδιαφέρον και να κάνεις οτιδήποτε τολμηρό, έξω από τα δεδομένα σου χωρίς αρνητικές επιπτώσεις. Οι μέρες είναι ιδανικές για να διώξεις οτιδήποτε είναι σαθρό στη ζωή σου ή σου δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος.

Αισθηματικές
Αν έχεις σχέση, τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στον σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του, να του εξηγήσεις πώς νιώθεις και είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.



ΖΥΓΟΣ
Οι ρυθμοί αλλάζουν, οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν και μαζί τους αυξάνονται και οι πιθανότητες να αλλάξεις τα πράγματα. Ο Ήλιος από το ζώδιό σου και ο Ερμής, που μέχρι την Κυριακή σε συντροφεύει, μπορεί να μην σου αφήσουν πολλά περιθώρια σταθερότητας και ρουτίνας, θα σε κάνουν όμως να νιώσεις την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Οργάνωσε καλύτερα τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, γιατί μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα από όσα επιθυμείς. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, αλλά με ένα χέρι βοηθείας. Στα αισθηματικά σου, η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό, είναι πολύ πιθανό σου φέρει μια νέα γνωριμία με πολλές ελπίδες μελλοντικής συνέχειας, αλλά μπορεί κιόλας να σε φέρει στην ευχάριστη θέση απρόσμενα καλής αντιμετώπισης από τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Επιτέλους μπορείς να δημιουργήσεις ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, εν όψει Σαββατοκύριακου.

Αισθηματικές
Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτήν την περίοδο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις τί σε ενοχλεί. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει να κάνεις τη σχέση σου πολύ καλύτερη... Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι που θα σε καλύψει συναισθηματικά, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Απόφυγε όλη την εβδομάδα τις υπερβολές, όπως και τα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Ο Άρης στο ζώδιό του Λέοντα θα σου φέρει έντονη ενεργητικότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανεξάρτητα από το πόσο έχεις κουραστεί το τελευταίο διάστημα η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και ο ερχομός του Ερμή στα τέλη της εβδομάδας θα σε κάνουν να νιώσεις αναζωογονημένη και έτοιμη για όλα. Τώρα είναι μία περίοδος που χρειάζεσαι, αλλά και μπορείς να απολαύσεις, την επαφή με τους πολύ οικείους σου ανθρώπους και την ηρεμία που σου προσφέρουν, αφού έτσι σκέφτεσαι καλύτερα και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια για τις επιλογές σου. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ζωντανέψεις την υπάρχουσα σχέση σου, να ανοίξεις τους ερωτικούς σου ορίζοντες, να κάνεις μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια και να βάλεις τις βάσεις ή να ανοίξεις το δρόμο για να τα υλοποιήσεις άμεσα. Ο ουρανός θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί σου για αυτό άδραξε την κάθε σου ημέρα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε να μην επαναπαυτείς. Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας. Μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό σου και να περάσεις χαλαρά και όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, εκμεταλλεύσου αυτήν την περίοδο, που είναι πλανητικά θετική, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ένταση και μια αναταραχή έχει η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημά της για εσένα. Πρέπει να είσαι προσεχτική και πάνω από όλα λογική και μετρημένη στις κινήσεις σου. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε μια αναγκαία μετακόμιση, σε διακοπή μιας συνεργασίας ή ακόμη και σε διάλυση ενός δεσμού. Έχε το νου σου και φρόντισε οτιδήποτε είναι εύθραυστο, συμπεριλαμβανομένης και της υγείας σου. Η κίνηση του Ερμή για τελευταίες ημέρες στο ζώδιο του Ζυγού σε υποχρεώνει να ακολουθήσεις την πεπατημένη σε ό,τι αφορά στις επιλογές σου, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς δειλά-δειλά να πάρεις κάποια ρίσκα. Στα προσωπικά σου ζητήματα, να είσαι γενναιόδωρη σε όποιους έχουν εκδηλώσει την αγάπη τους προς το άτομό σου και μην αφήνεις την πεσμένη σου διάθεση να μπει εμπόδιο σε αυτά.

Αισθηματικές
Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος στη σχέση σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις μεταξύ σας που δεν είναι καλές. Ο κυβερνήτης σου Δίας από τον Καρκίνο και οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί με Άρη και Αφροδίτη, σου προσφέρουν ακαταμάχητη γοητεία. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, χρησιμοποίησέ τη για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα ώστε να βγεις κερδισμένη είναι ότι πρέπει να εξαντλήσεις τη διαλλακτικότητα και την προσαρμοστικότητά σου σε όλα τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Όταν στη δουλειά κάτι δεν πηγαίνει έτσι όπως το έχεις σχεδιάσει, μην προσπαθήσεις να πας κόντρα αλλά να δείξεις ευελιξία. Αν κληθείς να επικυρώσεις μια συμφωνία, προτίμησε να το κάνεις μέχρι την Κυριακή, που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό και ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα. Αισθηματικά, μια σχέση ακροβατεί ανάμεσα στη φιλία και στον έρωτα. Μην αλλάξεις τη ρότα της, αν δεν είσαι σίγουρη για το τι θέλεις. Το Σαββατοκύριακο αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου στο να δεις ανθρώπους, με τους οποίους έχεις ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει. Πάντως, αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Ο Άρης από τον Λέοντα αυξάνει το δυναμισμό σου. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διάστημα αυτής της εβδομάδας είναι κατά κάποιο τρόπο μεταβατικό για εσένα, αφού είναι πιθανό να μην είσαι ακόμη απόλυτα σίγουρη για τα πράγματα που θέλεις να κάνεις ή να μην έχεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε κάποια ζητήματα. Μην βιάζεσαι, αλλά αφιέρωσε χρόνο στην οργάνωση των οικονομικών σου που θα σου αποφέρουν έσοδα σύντομα. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό μπορείς να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση και να έχεις εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Επίσης, η οικογένεια και οι δικοί σου άνθρωποι ίσως να ζητήσουν να τους αφιερώσεις λίγο από τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο σου. Μην τους το αρνηθείς, γιατί εσύ θα χάσεις.

Αισθηματικές
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις ουσιαστικά και σε βάθος για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια γιατί αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κι αν πάλι δεν έχεις ταίρι, η καλή διάθεση που θα σε διακρίνει και ο έντονος ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να μην κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, ειδικά σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς ωστόσο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.



ΙΧΘΕΙΣ
Βαδίζεις σε ένα από τα πιο δημιουργικά και ευχάριστα διαστήματα του φετινού φθινοπώρου. Όχι ότι δεν θα λείπουν οι ευθύνες και το άγχος, αλλά το πλανητικό σκηνικό σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και δημιουργικό. Οποιοδήποτε εγχείρημα επιχειρήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό τομέα θα έχει απίστευτα καλά αποτελέσματα. Με ισχυρό σου σύμμαχο την Αφροδίτη που κινείται στον Σκορπιό, επιχείρησε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο έχεις κατά νου και μην φοβηθείς να εκτεθείς.

Αισθηματικές
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου αυτές τις μέρες. Μπορείς τώρα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να περάσεις πολύ καλά και ερωτικά. Αν ανήκεις στους singles πάρε τα πάνω σου, γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να ξεδιπλώσεις άφοβα όλα τα ταλέντα σου και να εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου. Μην πιστέψεις λόγια τρίτων που σου υπόσχονται μεγάλα οικονομικά κέρδη, γιατί θα αποδειχθούν "άνθρακες" στο μέλλον. Διατήρησε αυτά που έχεις και μην ανοίγεσαι σε νέα έξοδα, που μόνο άγχος θα σου προσθέσουν.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις