Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Οι συλλήψεις του Φύρερ Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Η σιγή ασυρμάτου και οι τρεις άνθρωποι που γνώριζαν την καταιγίδα συλλήψεων



- ΩΡΑ 15:04: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
- Στην Ευελπίδων σε λίγη ώρα οι συλληφθέντες
- Με εντολή φρουράρχου έκλεισε όλος ο πρώτος όροφος της Βουλής όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
- Ουρανία Μιχαλολιάκου: Δε μας τρομάζει τίποτα - Δεν την άφησαν να δει τον πατέρα της
- Στις 06:40 έγινε η σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου
- Ακολούθησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, παραδόθηκε ο Παναγιώταρος
- Λίγο πριν τις 15:00 στη ΓΑΔΑ παραδόθηκε ο Νίκος Μίχος
- Στις 19 οι συλλήψεις, 36 τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί
- Φωτιά το πόρισμα του Αρείου Πάγου: Αποκαλούσαν τον Μιχαλολιάκο «πρίγκηπα Φύρερ»
- Από το 1987 η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής
- Δολοφονίες, απόπειρες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκίες
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Το κουβάρι για να ξηλωθεί μια και καλή η Χρυσή Αυγή άρχισε να... ξετυλίγεται στις 06:40 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ήταν η ώρα που εισαγγελέας και άνδρες της αντιτρομοκρατικής χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη.

«Ήρθαμε να σας συλλάβουμε» του είπαν μόλις τους άνοιξε την πόρτα. Δεν αντέδρασε και τους ακολούθησε.
Ο επόμενος ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Ακολούθησε ο «πυρηνάρχης» της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, ο άνθρωπος που μίλησε με τον Γιώργο Ρουπακιά λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και είπε στον 45χρονο δολοφόνο να «κόψεις το λαιμό σου».

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν είναι είτε η διεύθυνση είτε η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Οι συλλήψεις δε σταμάτησαν εκεί. Συνελήφθη και ο Παναγιώτης Λαγός, παραδόθηκε, μετά από... παράσταση έξω από τη ΓΑΔΑ, ο Ηλίας Παναγιώταρος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου, Χρήστος Παππάς, καταζητείται, ενώ λίγο πριν από τις 15:00 πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο βουλευτής Νίκος Μίχος, φωνάζοντας "Ζήτω η Δημοκρατία".
Ο Παππάς, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως αναμένεται στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί, χλευάζει τις αρχές και μιλά σε ΜΜΕ, λέγοντας πως κυκλοφορεί ελεύθερος.

Συνολικά έχουν γίνει 19 συλλήψεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσά τους μέλη του κόμματος, ένας ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ και η γυναίκα αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Ασφάλειας Πειραιά. Όπλα, 43.100 ευρώ, πολλά φυσίγγια, υπολογιστές και USB βρέθηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου Όλοι οι συλληφθέντες βουλευτές κρατούνται στη ΓΑΔΑ, στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής στον 12ο όροφο και το απόγευμα θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων τελικά για να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να παρουσιαστούν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Σιγή ασυρμάτου από τις Αρχές

Όλα έγιναν με άκρα μυστικότητα. Κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Κανείς εκτός από τρεις ανθρώπους. Πριν από κάθε σύλληψη, ο εισαγγελέας υπηρεσίας καλούσε τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής, που είχε αναλάβει την έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, για να πάνε να κάνουν τις συλλήψεις. Μέχρι τη στιγμή που έκαναν τις συλλήψεις, δεν ήξεραν σε ποιους επρόκειτο να περάσουν χειροπέδες.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ 

Η κόρη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου έφτασε στη Γενική Ασφάλεια συνοδευόμενη από τον βουλευτή του κόμματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Ανέβηκε στα γραφεία αλλά δεν της επετράπει να δει τον πατέρα της. Καθώς έφευγε, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δε φοβάται τίποτα!

Το πόρισμα φωτιά

Το 9σέλιδο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη «καίει» την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και μέλη του κόμματος. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός, αποκαλούνταν «πρίγκιπας Φύρερ», ο Χρήστος Παππάς ήταν ο υπαρχηγός του και μαζί με τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Λαγό ήταν ο «σκληρός πυρήνας» της οργάνωσης. Η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Γιώργου Ρουπακιά, ανέλαβε να εκπροσωπήσει και τον Ηλία Παναγιώταρο Στο πόρισμα υπάρχουν στοιχεία αφορούν 10 ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, μεταξύ αυτών η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, η δολοφονία Πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα και το επεισόδιο με τον Αιγύπτιο εργάτη στην ιχθυόσκαλα, υποθέσεις που περιλαμβάνονται στους 32 φακέλους, τους οποίους είχε αποστείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, στην κ. Κουτζαμάνη.

Σύμφωνα με το ιστορικό της οργάνωσης, που καταγράφεται στο εννιασέλιδο πόρισμα η χρονική αφετηρία της δράσης της οργάνωσης τοποθετείται το 1987.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ.

Διάβασε περισσότερα - συνεχής ενημέρωση πατώντας εδώ.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις