Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠ. 45-50: Ο Μουράτ ζηλεύει τον Λεβέντ και κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με Χασρέτ! Video με ελληνικούς υπότιτλους

Ο Μουράτ ζηλεύει τον Λεβέντ και λέει αντίο στη Χασρέτ!




Ένα αστέρι γεννιέται! Επεισόδια 45-50 με ελληνικούς υπότιτλους

Ο Μουράτ νιώθει ότι ο Λεβέντ θέλει να πάρει τη Χασρέτ από κοντά του και της λέει να κυνηγήσει τα όνειρά της μακριά του. Εκείνη υπογράφει συμβόλαιο για να κάνει δίσκο, αλλά συνεχίζει να πονά για το δάσκαλό της.



Ο Μουράτ περνά το βράδυ ακούγοντας παλιούς δίσκους στο γραμμόφωνο με τη Χασρέτ και το άλλο πρωί την αιφνιδιάζει, προσκαλώντας τη να πάρουν πρωινό μαζί και αφήνοντας τη Μπαχάρ να μοιράσει την ύλη στους μαθητές του. Μια τσιγγάνα τους πλησιάζει κι εκείνος αγοράζει ένα τριαντάφυλλο για την αγαπημένη του και της το προσφέρει.

Την ίδια στιγμή ο Καντίρ βλέπει τη Γιλντίζ να πλησιάζει με φίλους της στην καφετέρια και βγάζει γρήγορα την ποδιά του σερβιτόρου, παριστάνοντας και ο ίδιος τον πελάτη.

Όταν η Χασρέτ φτάνει στη σχολή, η Μπαχάρ της κάνει παρατήρηση επειδή έχασε την πρώτη ώρα κι εκείνη της απαντά με νόημα ότι ήταν με τον Μουράτ, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να νιώθει άρρωστος κι ακούει τη συμβουλή της βοηθού του να γυρίσει σπίτι. Το βράδυ συνέρχεται κι αυτή αναγκάζεται να του πει ότι η Χασρέτ τηλεφώνησε για να ρωτήσει τι κάνει, αλλά την επόμενη μέρα στη σχολή της λέει ψέματα ότι ο δάσκαλος δεν θα πάει. Έτσι, η κοπέλα δέχεται την πρόσκληση του Λεβέντ να πάνε στο στούντιο, όπου τους περιμένει ο Κενάν προκειμένου να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι.

Το μάθημα φυσικά γίνεται κανονικά και ο Μουράτ προβληματισμένος από την απουσία της κοπέλας την παίρνει τηλέφωνο. Όμως του απαντά ο Λεβέντ και του λέει ότι αυτή τη στιγμή κάνουν ηχογράφηση κάνοντάς τον έξαλλο. Η Χασρέτ βλέπει όλο το σκηνικό, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και σταματά το τραγούδι. Μαθαίνοντας πως ο Μουράτ είναι στη σχολή, παρατάει τα πάντα και φεύγει να τον βρει, ενώ ο Λεβέντ τρέχει πίσω της, εκτεθειμένος από τη συμπεριφορά της. Φτάνει πρώτος στη σχολή και τσακώνεται με το φίλο του, επιμένοντας πως με τον τρόπο του συνεχίζει να την επηρεάζει. Ο Μουράτ προβληματίζεται από τα λόγια του κι έτσι, όταν η κοπέλα φτάνει στο γραφείο του και ρωτά αν πρέπει να κάνει αυτό που της ζητούν ο Λεβέντ κι ο Κενάν, της απαντά πως η ζωή της ανήκει και είναι ελεύθερη να κάνει τις επιλογές της.

ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ… ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ

Πληγωμένη από τα λόγια του Μουράτ, η Χασρέτ, τηλεφωνεί στον Λεβέντ και του λέει πως δέχεται να υπογράψει το συμβόλαιο για το δίσκο. Στη συνέχεια, μετακομίζει στο νέο σπίτι που της έχει βρει εκείνος αλλά όταν μένει μόνη κλαίει γιατί νιώθει πως ο αγαπημένος της την έβγαλε από τη ζωή του με τον πιο άσχημο τρόπο. Ούτε ο Μουράτ όμως μπορεί να κοιμηθεί, γιατί θυμάται την τελευταία τους συνάντηση και προβληματισμένος γυρνάει μέσα στη νύχτα στους δρόμους.

Την επόμενη μέρα η Χασρέτ πηγαίνει ξανά στο γραφείο του για να του πει ότι υπέγραψε το συμβόλαιο: "Ήθελα να το μάθεις από μένα. Σε ευχαριστώ που μου θύμισες ότι δεν πρέπει να εμπιστεύομαι κανένα" του λέει και κλείνει την πόρτα πίσω της.

Στο μεταξύ, ο Καντίρ πηγαίνει στο στέκι των φίλων του και τους λέει πως χώρισε με τη Γιλντίζ.

Η Νεσρίν προσκαλεί τη Μπαχάρ σε δείπνο. Μετά το δείπνο, η Μπαχάρ διαλέγει επίτηδες ένα cd που άρεσε στη Σελίν και στο μυαλό του Μουράτ έρχονται οι στιγμές που είχε ζήσει με την πρώην αγαπημένη του. Στη συνέχεια, συνοδεύει την κοπέλα σπίτι, λέει ευγενικά όχι στην πρόσκλησή της να ανέβει για καφέ και προτιμά να περάσει μια βόλτα από τη γειτονιά της Χασρέτ, χαζεύοντας το άδειο της μπαλκόνι. Το βράδυ έχει ραντεβού με τον Λεβέντ για ένα παιχνίδι μπιλιάρδου και πάνω στη κουβέντα εύχεται στον φίλο του καλή επιτυχία για το νέο άλμπουμ. Τα λόγια που ανταλλάσσουν γίνονται αφορμή για μια νέα κόντρα και μόλις τελειώσει η παρτίδα, ο Λεβέντ παίρνει ένα μπουκάλι σαμπάνια και πηγαίνει στο σπίτι της Χασρέτ για να γιορτάσουν την αρχή της συνεργασίας τους.

Την ιδέα όμως να περάσει από το νέο σπίτι της Χασρέτ έχει και ο Μουράτ, ο οποίος έμαθε από τον Καντίρ τη διεύθυνση όταν συναντήθηκαν για να του δώσει ένα σημείωμα που άφησε η Γιλντίζ για τον Καντίρ στο βιβλίο που της είχε δανείσει. Όταν όμως βλέπει τον φίλο του να ανοίγει την πόρτα με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι μένει άναυδος. Θυμωμένος, μπαίνει αμέσως στο αυτοκίνητο και φεύγει χωρίς δεύτερη κουβέντα, ενώ η Χασρέτ στεναχωριέται πολύ και αναρωτιέται τι να ήθελε να της πει ο δάσκαλός της.

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

Ο Μουράτ καταλήγει με το αμάξι του έξω από το σπίτι της Μπαχάρ, αλλά φεύγει χωρίς να χτυπήσει το κουδούνι. Το επόμενο πρωί, η Σαϊμέ βλέποντας τη Χασρέτ θλιμμένη προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά εκείνη της απαντά ότι δεν μπορεί απλώς να ξεχάσει και να τη συγχωρήσει, ενώ ο Λεβέντ πάει να βρει τον Μουράτ για να του εξηγήσει ότι παρεξήγησε το σκηνικό. Όμως σύντομα οι δυο φίλοι καταλήγουν να τσακώνονται για την καριέρα της Χασρέτ και όσα την αφορούν.

Η Χασρέτ πηγαίνει στη σχολή και διακόπτει το μάθημα του Μουράτ, λέγοντάς του ότι είναι σημαντικό να του μιλήσει, αλλά εκείνος τη διώχνει με άσχημο τρόπο και της κλείνει την πόρτα. Η Χασρέτ επιμένει και περιμένει να τελειώσει για να τον δει, όμως η Μπαχάρ της λέει πως ο δάσκαλος διέγραψε την εγγραφή της στη σχολή.

Η μοναξιά που νιώθει η Χασρέτ στο τεράστιο άδειο σπίτι της, αφού ο Λεβέντ έδιωξε την Γκιουλνάζ και τον Κόμπρα από το σπίτι είναι η αφορμή η κοπέλα να γυρίσει στη γειτονιά. Εκεί λείπουν όλοι και ξεσπά σε κλάματα. Ώσπου μπαίνει η Σαϊμέ, την παρηγορεί κι επιτέλους βρίσκει την ευκαιρία να της εξηγήσει γιατί την εγκατέλειψε. Μάνα και κόρη, ξεσπούν σε λυγμούς και μονιάζουν. Η Χασρέτ της λέει "μαμά μη με αφήσεις ξανά" και κοιμούνται αγκαλιά.



Το επόμενο βράδυ, Μουράτ και Χασρέτ είναι προσκεκλημένοι σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Η Χασρέτ πηγαίνει με τον Λεβέντ, ενώ ο Μουράτ αποφασίζει τελευταία στιγμή να κάνει το χατήρι στη μητέρα του και στη Μπαχάρ και να παρευρεθεί στην εκδήλωση.  Οι διογρανωτές ζητούν από την Χασρέτ να τραγουδήσει, εκείνη δέχεται και τους ακολουθεί στα παρασκήνια. Την ίδια στιγμή φτάνει και ο Μουράτ, τον οποίο επίσης καλούν οι διοργανωτές στη σκηνή να παίξει συνοδεύσει τη Χασρέτ στο πιανό. Ο Μουράτ δέχεται να παίξει πιάνα για τα παιδιά αλλά ζητάει από τη Χασρέτ να εμφανιστεί στη σκηνή αφού τελειώσει ο ίδιος. Το σοκ είναι μεγάλο για τη Χασρέτ που ερμηνεύει τελικά το τραγούδι της με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το video:








Τι συμβαίνει μετά την φιλανθρωπική εκδήλωση;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις