Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΠ 51-55: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ



To exoumenea.blogspot.com σας παρουσιάζει αποκλειστικά τι θα γίνει στα επεισόδια της μεθεπόμενης εβδομάδας, δηλαδή στα επεισόδια 51 - 55.

Ενώ ο Μουράτ καταλαβαίνει πως έκανε λάθος στον τρόπο που φέρθηκε στη Χασρέτ, πολύ σύντομα συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ αργά για να την φέρει ξανά κοντά του. Ο Λεβέντ στέκεται δίπλα της, την βοηθάει να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, την παρηγορεί και την κατάλληλη στιγμή της ζητάει να γίνει γυναίκα του, αφήνοντας τον παιδικό του φίλο… εμβρόντητο, να μην ξέρει πως να αντιδράσει.


Μετά το συμβάν στη φιλανθρωπική εκδήλωση, ο Λεβέντ, η Νεσρίν και η Μπαχάρ βλέπουν τη Χασρέτ να κλαίει και να φωνάζει: το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να πουν ένα τραγούδι αλλά ο Μουράτ δεν ήθελε καν να τη συνοδέψει. Την ίδια στιγμή, εκείνος φεύγει, χωρίς να πει ούτε λέξη, ενώ ο Λεβέντ προσπαθεί να την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι τα παιδιά την λάτρεψαν και ότι ήταν υπέροχη στη σκηνή. Στη συνέχεια, της προτείνει να φύγει για λίγο, να ηρεμήσει πριν ηχογραφήσει το άλμπουμ, ενώ η Νεσρίν από τη μεριά της έχει μεγάλη ανησυχία για το τι θα κάνει ο γιος της. Η Μπαχάρ, πάντως την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι έχει μάθημα και θα εμφανιστεί και στη συνέχεια τους προσκαλεί μαζί με τον Ετέμ για ένα δείπνο στο σπίτι της.

Η Χασρέτ πηγαίνει τελικά στην εξοχή κι αρχίζει να χαλαρώνει, όταν μια βραδυνή μπόρα κάνει μούσκεμα αυτή και τον Λεβέντ. Αναγκαστικά λοιπόν αναζητούν δυο δωμάτια για να στεγνώσουν και να γυρίσουν μετά στην πόλη, αλλά ο ξενοδόχος τους ενημερώνει ότι ο δρόμος έκλεισε λόγω ενός ατυχήματος και θα πρέπει να περιμένουν εκεί ως το πρωί.

Ετοιμάζοντας το σπίτι για το δείπνο, η Μπαχάρ κρύβει όλες τις φωτογραφίες που έχει με τη Σελίν, και η Νεσρίν προσποιείται ότι έχει πονοκέφαλο για να πάει μόνος στο τραπέζι ο Μουράτ. Εκείνος από τη μεριά του δείχνει μάλλον αμήχανος, αφού το δείπνο του θυμίζει τα βράδια που μοιραζόταν με τη Σελίν και φεύγει γρήγορα για να μην την σκέφτεται.

Ο Καντίρ, από την άλλη, πηγαίνει στο πάρτι της Γιλντίζ, αλλά ο συμμαθητής της ο Σερτζάν, τον κάνει να νιώσει πολύ άσχημα. Κι ο Μουράτ όμως πηγαίνει να δει τη Χασρέτ για να της δείξει την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε στο τελευταίο τεστ και να της πει ότι έκανε τρεις απουσίες στο μάθημά του και πρέπει να επιστρέψει. Η απάντησή της όμως τον ταρακουνάει αφού η κοπέλα του λέει ψυχρά πως δεν σκοπεύει να το κάνει.

ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Ο Λεβέντ υπόσχεται στη Χασρέτ πως έχει μια έκπληξη για εκείνη, αλλά αρνείται να της αποκαλύψει το παραμικρό. Αντίθετα, τη συνοδεύει στο στούντιο για να κάνει πρόβα με τους μουσικούς και στη συνέχεια δέχεται να παίξει ένα παιχνίδι μπόουλινγκ με τον Μουράτ, ο οποίος καίγεται να μάθει τι γίνεται μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, ο Σερτζάν πηγαίνει στο καφέ και δημιουργεί ξανά πρόβλημα στον Καντίρ, ο οποίος τελικά χάνει τη δουλειά του, ενώ η Νεσρίν πάει νΠΕα δει τη Σαϊμέ και της ζητάει να απομακρύνει μια για πάντα τη Χασρέτ από τη ζωή του γιου της.

Την ίδια στιγμή ο Λεβέντ, θέλοντας να της φτιάξει το κέφι, καλεί στο σπίτι τον Κόμπρα και την Γκιουλνάζ. Εκεί η συζήτηση φέρνει και πάλι αστείες παρεξηγήσεις: η Γκιουλνάζ θυμάται να νούμερα 11,11,11 που της είπε ο Κόμπρα το προηγούμενο βράδυ και συνειδητοποιεί ότι είναι η ώρα και η ημερομηνία του γάμου τους, την επόμενη εβδομάδα. Η Μπαλτσιτσέκ, όμως ακούει την εξήγησή της και της λέει ότι έκανε λάθος, γιατί ο Κόμπρα σίγουρα εννούσε το 2011, δηλαδή την επόμενη χρονιά, αφού δεν θα μπορούσε να ετοιμάσει ένα ολόκληρο γάμο μέσα σε μια εβδομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ

Ο Μουράτ φτάνει στο στούντιο τη στιγμή που η ηχογράφηση έχει σταματήσει, γιατί η Χασρέτ νιώθει άγχος και αισθάνεται ότι θα αποτύχει. Αλλά σύντομα φεύγει με την καρδιά ραγισμένη. Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα που αγαπάει κι ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο παιδικός του φίλος τον πρόδωσε με τον πιο άσχημο τρόπο...

Πάτησε εδώ για να δεις το video
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις