Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Dash Diet! Η πιο υγιεινή δίαιτα που θα σε βοηθήσει να χάσεις 15 κιλά...



Κι όμως υπάρχουν και αυτές! Δίαιτες που έχουν γίνει πολύ διάσημες και όμως απολαμβάνουν τις "κολακευτικές" κριτικές των ειδικών. Μια δίαιτα που έχει αποτέλεσμα, αγαπά την υγεία σου και είναι δοκιμασμένη από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Η Dash diet είναι με δύο λέξεις αυτό που θα έλεγες καλή διατροφή, αλλά έχει και αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα όσοι την έχουν ακολουθήσει έχασαν έως και 15 κιλά σε διάστημα 2 μηνών... με ένα μενού τόσο χορταστικό που νομίζεις πως κάποιος σου κάνει πλάκα.




Η No. 1 Δίαιτα 
Κι όμως υπάρχει κι αυτό... η λίστα με τις γνωστές ανά τον κόσμο διατροφές/δίαιτες! Και σε αυτή η Dash είναι στην πρώτη θέση ως η καλύτερη δίαιτα με τις πιο υγιεινές συνήθειες και τα θεαματικότερα αποτελέσματα τόσο στην απώλεια βάρους, όσο και στην προστασία της υγείας, για δύο χρόνια συνεχόμενα!

Εδώ δεν υπάρχουν μυστικά και μαγικές τροφές! Το μενού της Dash πολύ απλά επικεντρώνεται σε πραγματικό, ποιοτικό φαγητό, πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά, σε ισορροπία πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Ένα χορταστικό πρόγραμμα διατροφής δηλαδή που πατά επάνω στην Μεσογειακή παράδοση και που τα φαγητά που ετοιμάζεις μπορούν να γίνουν το μενού για όλους -τον αγαπημένο, τους φίλους ή τα παιδιά- αρκεί να αυξήσεις την ποσότητα της μερίδας.


Πώς θα τα καταφέρεις όλα αυτά; 
Αποθήκευσε την παρακάτω λίστα στον υπολογιστή σου. Ετοίμασε τα γεύματά σου με βάση αυτήν τη λίστα καθημερινά και είσαι ήδη σε... δίαιτα! Οι μερίδες αυτές αφορούν σε μια δίαιτα που δεν ξεπερνά τις 1.200 θερμίδες ημερησίως!



Αν πάλι θέλεις περισσότερη βοήθεια δες παρακάτω δύο ενδεικτικά ημερήσια μενού, όπως τα έχουν αναρτήσει οι εμπνευστές της δίαιτας. Πάρε ιδέες και προσάρμοσε το πρόγραμμα σου ανάλογα με αυτά.


-Περίμενε 5 sec στην σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί και πάτησε το κουμπί "Skip ad" πάνω δεξιά-

Μια δίαιτα Best Seller
Η δίαιτα Dash κυκλοφόρησε σε έντυπη έκδοση, με συμβουλές, πληροφορίες και φυσικά αναλυτικά προγράμματα διατροφής και έγινε ανάρπαστη. Το Best Seller των New York Times όμως δεν είναι διάσημο ως διατροφικό μοντέλο μόνο για όσους θέλουν να χάσουν κιλά. Είναι μια πολύ καλή διατροφή για την υγεία σου:

- Προστατεύει από την υψηλή πίεση. Το πρόγραμμα υπόσχεται να βοηθήσει στην μείωση της υπέρτασης σε μόλις 14 μέρες, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων. Και την διαπίστωση αυτή έχει κάνει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ.

- Με ένα πρόγραμμα πλήρες σε φρούτα και λαχανικά, προσφέρει στον οργανισμό φυτικές ίνες, ασβέστιο και μαγνήσιο, σημαντικά για την υγιή λειτουργία του.

-  Η Dash συστήνει να αποφεύγεις το παραπάνω αλάτι και να το αντικαθιστάς με μπαχαρικά που θα δώσουν γεύση, μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις του αλατιού στον οργανισμό.


Τι λέει όμως για όλα αυτά και ο ειδικός; 
Πριν ξεκινήσεις να ακολουθείς το πρόγραμμα, το TLIFE ζήτησε την συμβουλή του Διαιτολόγου Νικόλαου Κριαρά. Είναι σωστά όλα όσα ισχυρίζεται η Dash Diet; Μπορείς να την ακολουθήσεις χωρίς φόβο; Και ιδού η απάντηση:

Η δίαιτα DASH, προέρχεται απο την βάση σχεδιασμών γευμάτων με στόχο την μείωση της αρτηριακή πίεσης και την εν συνόλω τήρηση της ευρωστίας του οργανισμού.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι η δίαιτα DASH, ανέπτυξε την φιλοσοφία της προσκείμενη στον σχεδιασμό και στα οφέλη της μεσογειακής διατροφής.

Τονίζεται η αύξηση κατανάλωσης λαχανικών και φρούτων, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι προσφέρεται η ενυδάτωση του οργανισμού με αποβολή των τοξινών και του κατακρατηθέντος νερού, λόγω της ύστερης υπέρμετρης λήψης νατρίου.

Τα ημίπαχα γαλακτοκομικά, θα προσφέρουν στήριξη των οστών με την όσο δυνατόν μικρότερη αποθήκευση λίπους στον οργανισμό.

Η αυξημένη κατανάλωση τροφίμων, πλούσιων σε φυτικές ίνες θα αποβάλλουν ταχέως τις τοξίνες και θα τονώσουν τον μεταβολισμό, με στόχο την λιπόλυση.


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις