Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Karadayi Καρανταγί: Τι θα δούμε την καινούρια σεζόν!

Οι ηθοποιοί του Καρανταί και οι σεναριογράφοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την καινούργια σεζόν και λένε πως θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις.


Οι σεναριογράφοι Sema Ergenekon και Eylem Canpolat μαζί με τους Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Yurdaer Okur, Erkan Avcı, Melike İpek Yalova και Ulaş Tuna Astepe μίλησαν για τη σειρά. Εν συντομία οι πρωταγωνιστές έδωσαν κάποια στοιχεία για τη νέα σεζόν μέχρι το τέλος.

BERGÜZAR KOREL (HAKİME FERİDE)
”Με την ίδια αγωνία όσο και οι τηλεθεατές»



«Την προηγούμενη σεζόν παρακολουθήσαμε την Φεριντέ να ξεπερνάει όλα τα ψέματα. Και από την οικογένειά της και από τον άντρα που αγαπάει, όλοι είπανε στην Φεριντέ ψέματα, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα της, του άντρα που πάντα προσπαθούσε να εντυπωσιάσει, του άντρα που είναι ο ηγέτης αυτού του στραβού κόσμου, πρόκειται να είναι το κεντρικό σημείο αυτού του δράματος. Αυτή τη σεζόν θα δείτε την Φεριντέ να είναι παγιδευμένη ανάμεσα στην καριέρα της, στην οικογένειά της και στον άντρα που αγαπά. Εγώ που ενσαρκώνω την Φεριντέ και δίνω στο ρόλο υπόσταση κάθε εβδομάδα και εγώ έχω αγωνία του τι θα συμβεί όπως ακριβώς οι τηλεθεατές.».

KENAN İMİRZALIOĞLU (MAHİR KARA)
« Ο Μαχίρ θα περπατάει έχοντας ένα «μαχαίρι» στην πλάτη του»

«Ο Μαχίρ στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, δήλωσε πως αυτός είχε δολοφονήσει τον Σουλεϊμαν και εξέπληξε τους πάντες στην αίθουσα του δικαστηρίου, κυρίως την Φεριντέ. Το σήριαλ θα επαναληφθεί, θα έχουμε την αγάπη του Μαχίρ, την υπόθεση δίκης, την οικογένειά του και τις ατελείωτες μάχες και απροσδόκητες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Μαχίρ όπως την προηγούμενη περίοδο θα περπατάει με ένα μαχαίρι στην πλάτη, Ο Μαχίρ θα επιστρέψει σε ένα κόσμο με μεγάλα και βρώμικα παιχνίδα, θα στηριχθεί μόνο στην δικαιοσύνη αυτή τη φορά. Θα μπει και αυτός μέσα στην βρωμιά με σκοπό να μάθει την αλήθεια. Θα υπάρχουν μεγάλες εκδικήσεις, μια συναρπαστική περίοδος μας περιμένει..»

ERKAN AVCI ("BARUT" NECDET)
«Ο Νενζτεντ δεν θα νοιώσει σαν ξένος μέσα στη φυλακή»

«Ο Νενζτεντ είναι κάποιος που ξέρει τη ζωή μέσα στη φυλακή πολύ καλά, δεν θα πάει εκεί ως ξένος. Παρόλα αυτά κάποια στιγμή θα «εκραγεί», αλλά ποιους θα βλάψει παραμένει άγνωστο.»

YURDAER OKUR (SAVCI TURGUT)
«Ο Τουργκούτ θα βρεθεί στη γωνία»

«Ο Εισαγγελέας Τουργκούτ είναι κολλημένος σε μια γωνία. Στην μια πλευρά είναι η γυναίκα που αγαπά και δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από αυτή την αγάπη του τη Φεριντέ και από την άλλη πλευρά, η ίδια είναι το θύμα στα βρώμικα παιχνίδια του. Στην καινούργια σεζόν το τρέϋλερ θα μας δώσει στοιχεία για το μέλλον του Τουργκούτ.»

SEMA ERGENEKON-EYLEM CANPOLAT (SENARİSTLER)
«Η αληθινή μάχη είναι σε αυτή την σεζόν»

«Ο Μαχίρ Καρά θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους εχθρούς του σε αυτή τη σεζόν. Το κακό που είναι σε αδιέξοδη θέση (στριμωγμένο στη γωνία) θα πάρει ισχυρότερη και πιο δύσκολη μορφή.
Τώρα θα ζήσει την αληθινή μάχη, στη δεύτερη σεζόν.
Η υπόθεση του Ναζίφ Καρά θα διαλευκανθεί και θα κλείσει και ο Μαχίρ με τη Φεριντέ δεν θα παραιτηθεί ο ένας από τον άλλον.»

ULAŞ TUNA ASTEPE (ORHAN)
«Ο Ορχάν πρόκειται να εισέλθει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι»

«Την ημέρα που ο αδελφός του πυροβολήθηκε, βλέποντας τον Γιασίν να πανηγυρίζει στο καζίνο με τη Μαφία, ο Ορχάν ξεκινάει να τον παρακολουθεί. Εχοντας πυροβολήσει τον Γιασίν, ο Ορχάν βρίσκεται τώρα σε ένα σκοτεινό μονοπάτι με χωρίς επιστροφή. Τα πράγματα θα είναι πολύ μπερδεμένα για τον Ορχάν…»

MELİKE İPEK YALOVA (AYTEN)
«Η Αυτέν είναι πολύ πιο δυνατή τώρα»

Η Αυτέν πέρασε μερικές πολύ σκληρές μέρες, πέραν του ότι έχασε τον άντρα που αγαπάει, έζησε μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί ποτέ να ζήσει μια γυναίκα. Τώρα έχει συνειδητοποιήσει πως τον έχει χάσει για πάντα, και επιπλέον νιώθει τώρα πως θα μπορούσε να χειριστεί οποιαδήποτε πρόκληση έρχεται αντιμέτωπη στο δρόμο της.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com
Πηγή: Karadayi Greek Fan Club

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις