Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Fatmagul: Συγκλονιστικές εξελίξεις - Βιάζουν ξανά την Φατμαγκιούλ! Video - Διάλογοι μετάφραση σε ελληνικά!

Fatmagul: Συγκλονιστικές εξελίξεις - Βιάζουν ξανά την Φατμαγκιούλ!



«Τι κάνεις; Αφησέ με, βοήθεια»! Μια κραυγή που μετά από πολύ καιρό ξαναβγαίνει από το στόμα της Φατμαγκιούλ. Κι αν πριν ένα χρόνο περίπου υπέστη ένα βιασμό, τώρα η Φατμαγκιούλ έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με έναν ακόμη εφιάλτη. Τον Μουσταφά, που πάνω στην τρέλα του και τη θολωμένη σκέψη του...

την αναγκάζει με βία να τον ακολουθήσει. Της αφαιρεί τα ρούχα και αυτός ο βιασμός είναι ακόμη πιο βαρύς. Αυτός ο βιασμός έχει να κάνει με την ήδη πονεμένη ψυχή της!


Ο Μουσταφά έχει χάσει πια το μυαλό του. Κανένας και τίποτα δεν τον ενδιαφέρει πια. Το μόνο που σκέφτεται είναι η Φατμαγκιούλ. Η τρέλα τον έχει οδηγήσει σε παρανοϊκές σκέψεις και πιστεύει πως και εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του. Οι Γιασαράν τον έχουν κλειδωμένο και όταν τον επισκέπτονται βλέπουν πως εκείνος λείπει και ο σωματοφύλακάς τους είναι χτυπημένος στο έδαφος. Ο Μουσταφά έχει πάει στο ιατρείο της ψυχολόγου της Φατμαγκιούλ και με τη βία την αναγκάζει να τον ακολουθήσει.

-Αν πεις τίποτα, θα φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι του.

-Ασε μας ήσυχους πια!

-Θα φύγουμε μαζί! Σήκω, πάμε να φύγουμε! Πέντε λεπτά θα σου μιλήσω και θα φύγω. Εκείνη τον πιστεύει, όμως ο Μουσταφά την απειλεί με το όπλο. Παρά τις προσπάθειές της να του ξεφύγει, εκείνος τη ναρκώνει και την απαγάγει. Την ίδια ώρα ο Κερίμ βρίσκεται στο ιατρείο μαζί με την ψυχολόγο και της μιλάει για τους τρεις κολλητούς του που πλήγωσαν τη Φατμαγκιούλ. Στην έπαυλη των Γιασαράν η Περιχάν βγαίνει εκτός εαυτού όταν πληροφορείται πως ο Μουσταφά τόσο καιρό ήταν κρυμμένος στο σπίτι της.

-Πώς μπόρεσες να φέρεις ένα δολοφόνο μέσα στο σπίτι μας; Είναι ο δολοφόνος του Βουράλ, του Σεμσί, της Λεμάν και ποιος ξέρει πόσων άλλων κι εσύ τον προστατεύεις. Στο μεταξύ ο Μουσταφά αφήνει μήνυμα στο κινητό του Κερίμ λέγοντάς του:

-Αν ήθελα θα σε είχα σκοτώσει χιλιάδες φορές, αλλά ο θάνατος θα ήταν μια φυγή για σένα. Τώρα θα σου δώσω τη μεγαλύτερη τιμωρία. Πήρα τη Φατμαγκιούλ και από εδώ και στο εξής θα είναι μαζί μου, εκεί που ανήκει. Οπου κι αν πάει θα είναι μαζί μου. Αν είναι να πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί. Αργότερα ο Μουσταφά οδηγεί τη Φατμαγκιούλ σ’ ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο και εκείνη συνέρχεται:

-Τι είναι εδώ; Πού είμαστε;

-Κάπου που κανείς δεν μπορεί να μας βρει.

-Είσαι τρελός; Τι έκανες;

-Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπει ανάμεσά μας. Τίποτα δεν θα μας χωρίσει, ακόμα και ο θάνατος.

-Δεν μπορείς να με κρατήσεις με το ζόρι, του λέει και πάει να σηκωθεί να φύγει, αλλά εκείνος την απειλεί ξανά με το όπλο του.

Στο μεταξύ ο Κερίμ ολοκληρώνει την επίσκεψη στη γιατρό, αλλά σοκαρισμένος μαθαίνει πως η Φατμαγκιούλ έφυγε με τον Μουσταφά. Αμέσως με τη σειρά του ενημερώνει τον Καντίρ και μαζί πηγαίνουν στην αστυνομία. Εκεί βλέπουν το βίντεο από το γκαράζ. Ο Ραχμί κλαίει για την αδελφή του, ενώ ο Κερίμ ορκίζεται πως θα σκοτώσει τον Μουσταφά. Την ίδια ώρα ο Μουσταφά δένει τη Φατμαγκιούλ, παρά τα παρακάλια της να την αφήσει να φύγει.

-Σε έφερα σ’ ένα μέρος που κανείς δεν μπορεί να μας βρει. Μην έχεις ελπίδες λοιπόν. Δεν είμαι εγώ ο εχθρός σου.

-Είσαι τώρα, του λέει εκείνη.

-Θα είσαι στη ζωή μου. Η γυναίκα μου. Αν είχα περισσότερα χρήματα θα είχα χτίσει το σπίτι μας κι εκείνη το βράδυ δεν θα χρειαζόταν να έρθεις να με δεις στην προβλήτα. Αν δεν σε είχε πάρει μακριά μου…

-Δεν με πήρε ο Κερίμ από σένα. Εσύ είσαι εκείνος που μου γύρισε την πλάτη. Εκανες το ένα έγκλημα μετά το άλλο. Τώρα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο. Οταν με βρουν…

-Κανείς δεν θα σε βρει. Μ’ ακούς; Με παρακαλάς να σε αφήσω για να πας σ’ εκείνον! Τόσο πολύ τον αγαπάς;

Ο Κερίμ παρακαλάει την Ασού να του πει οτιδήποτε γνωρίζει για την απαγωγή της Φατμαγκιούλ, όμως εκείνη αρνείται ότι ξέρει το παραμικρό. Μάλιστα φροντίζει να ενημερώσει τον Κερίμ για την αδιαφορία του Μουσταφά τόσο για εκείνη όσο και για το παιδί τους. Η αστυνομία φτάνει στην εταιρεία των Γιασαράν, όπου η Μελτέμ και η Εντέρ ενημερώνονται σοκαρισμένες για την απαγωγή. Ο Μουσταφά εξομολογείται στη Φατμαγκιούλ:

-Εκείνη τη νύχτα σε είδα να μιλάς σ’ έναν άνδρα. Μετά έμαθα ότι ήταν ο Κερίμ. Ζήλεψα πάρα πολύ όταν σε είδα να του μιλάς. Θα θυμάσαι πόσο θυμωμένος ήμουν εκείνο το βράδυ.

-Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα από εκείνο το βράδυ.

-Μετά σε περίμενα να έρθεις να με χαιρετήσεις, αλλά εσύ δεν φάνηκες ποτέ. Δεν ήξερα τι να πιστέψω…

-Πίστεψε ό,τι θέλεις, δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μ’ αυτό. Δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Στο τμήμα η Ασού δίνει κατάθεση και αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι ο Μουσταφά είναι ο δολοφόνος του Βουράλ. Την ώρα που ο Κερίμ μαθαίνει χαρούμενος ότι έχει εντοπιστεί το σήμα του κινητού της Φατμαγκιούλ, φτάνουν στο τμήμα ο Ερντογάν και ο Σελίμ. Ο Κερίμ βγαίνει εκτός εαυτού και επιτίθεται στους δύο πρώην φίλους του.

-Πού είναι η Φατμαγκιούλ; Πες μου πού είναι, λέει ενώ χτυπάει τον Ερντογάν.

-Κάποιος να τον σταματήσει, φωνάζει ο Μινίρ. Ο Μουσταφά αρχίζει να γδύνει τη Φατμαγκιούλ και η κοπέλα σοκάρεται, μιας και οι μνήμες του παρελθόντος ξυπνούν για εκείνη.
Πηγή: TiVi, 19-9

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις