Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου με καλεσμένο τον Λάκη Γαβαλά! Video

Πρεμιέρα για την νέα σεζόν έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου.


Η παρουσιάστρια καλησπέρισε το κοινό της και υποδέχτηκε ως πρώτο καλεσμένο της χρονιάς τον Λάκη Γαβαλά. Ο σχεδιαστής περιέγραψε τις στιγμές του μέσα στην φυλακή, πώς πέρασαν οι πρώτες ημέρες, ποιοί ήταν στο κελί μαζί του και κατά πόσο ήταν...VIP αυτά τα κελιά. Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Χρυσαυγίτη που ήταν μαζί του στο ίδιο κελί, αλλά και τις συνθήκες με τις κατσαρίδες.



«Όταν βγήκα από τη φυλακή είπα "τώρα μπαίνω στη μεγάλη φυλακή"» τόνισε ο σχεδιαστής. Όταν πήγαν να τον ξανασυλλάβουν: «Μου λέει ο συνεργάτης μου "έχουν έρθει να σε συλλάβουν". Εγώ είπα στον άνθρωπο της ΓΑΔΑ "περιμένετε να τελειώσω τη γυμναστική μου και θα έρθω ξανά". Ήμουν προετοιμασμένος να περάσω το κατώφλι της φυλακής.  Από μόνος μου τα έβγαλα πέρα εκεί. Δε χρειάστηκε να έχω συνοδό. Μέσα στο κελί ήταν άλλα τρία άτομα, ένας εκ των οποίων αλλοδαπός. Όταν πήγα μέσα ήταν ένα παιδί της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει ακόμα ένας μέσα που είναι ο Σαχπατζίδης που εμπλέκεται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου».

Για την «πολυσυζητημένη» πτέρυγα VIP των φυλακών  τόνισε: «Είναι απάνθρωπο. Έλεγαν κάποιοι ότι τρώμε χαβιάρι... Ποιος έχει διάθεση μέσα στη φυλακή να τρώει ιδιαίτερα φαγητά; Το χαβιάρι που είναι μια από τις σπάνιες τροφές που τρώω, συνοδεύεται με κρασί... Εκεί μέσα θεωρώ celebrities αυτούς που διαφήμιζαν τα καλάσνικοφ.. Εγώ δεν είχα πολλά πάρε δώσε. Δεν ήξερα τι να τους πω, "πως γινόταν η επίδειξη μόδας και τι να μουσική να βάλω στα μοντέλα"; Για ένα διάστημα δούλευα ως βοηθός κηπουρού».

Όσο για την ζωή στη φυλακή; «Διάβαζα Vogue που είναι διεθνές έντυπο, αλλά και κάποιες εφημερίδες. Το δράμα ήταν μεγάλο όταν πήγαινα να κάνω ένα τηλεφώνημα. Όποιος ήθελε να με τιμωρήσει το πέτυχε 100%. Εγώ καταδικάστηκα όχι μόνο σαν Λάκης Γαβαλάς ες αεί που ήταν η εταιρεία μου, αλλά σαν άτομο Λάκης Γαβαλάς. Θέλω με την ευκαιρία να πω στο κοινό σου ότι ο Λάκης σαν άτομο θα είναι πολύ δύσκολο να πεθάνει. Όταν παίρναμε τηλέφωνο περιμέναμε να τελειώσει ο προηγούμενος. Μια μέρα μίλαγα σε κάποιο τηλέφωνο και τριγύρω υπήρχαν πολλές κατσαρίδες. Σκεφτόμουνα "άραγε αυτό το κατσαριδάκι να είναι αρσενικό, θηλυκό, gay;"» ;

Στο διπλανό κελί με τον Λάκη Γαβαλά ήταν και ο Άκης Τσοχατζόπουλος: «Στο διπλανό κελί ήταν ο κύριος Άκης. Ήταν ένας καταπληκτικός κρατούμενος,. Έμενε συνέχεια στο κελί του. Δεν παρενοχλούσε κανέναν και τίποτα. Ήταν ένας κύριος».

Τι έκανε ο σχεδιαστής για την Ελλάδα; «Η Ελλάδα έπρεπε να με αποζημιώσει για τα 32 χρόνια της καταπληκτικής θητείας που έκανα. Αυτό το glamour ήταν μέρος του παιχνιδιού. Δεν το χρησιμοποίησα. Ούτε πήρα σκάφη. Τη βίλα στη Μύκονο την έβαλα στην εταιρεία για να κερδίσουν και όσα άτομα δούλευαν εκεί. Σε ποια Ελλάδα να δημιουργήσω τώρα; Η Ελλάδα ήρθε σε ένα τέλμα. Εγώ είμαι σωτήρας της Ελλάδας. Το κράτος φταίει. Από τη στιγμή που τους δίνεις χρήματα , λένε "όχι θα δούμε, θέλουμε τα άλλα χρήματα" και μετά μπλέκεται η γραφειοκρατία. Μιλάω πέντε γλώσσες, θέλει το κράτος να με χρησιμοποιήσει σε κάτι; Είμαι υγιής και 61 ετών... Επένδυσα σε αυτή τη χώρα και σήμερα τους λέω πάρτε τα.
Αποδείχτηκε πως και στη φυλακή μπορεί να πέρναγα καλύτερα»..

Όταν μπήκε η αδερφή του στη φυλακή:  «Τις Κυριακές μπορούσαμε να βρεθούμε. Τώρα πια που είμαστε έξω και βρισκόμαστε, σκέφτομαι πως ο Θεός τελικά βλέπει και κατατάσσει τους ανθρώπους ίσως για να τους δαμάσει».

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις