Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Avenida Brasil : Επεισόδια 71 - 75 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις Επεισοδίων

Avenida Brasil : Δείτε τα επεισόδια 71, 72, 73, 74, 75 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις Επεισοδίων




Avenida Brasil - Επεισόδιο 71 με ελληνικούς υπότιτλους και περίληψη επεισοδίου

Περίληψη: Ο Λέανδρος σπεύδει μαζί με τον Ρόνι να σώσουν τη Σουέλεν. Όταν οι ληστές φεύγουν, μιλούν μαζί της, αλλά η Σουέλεν τους λέει ότι ο Ραμόν είναι ο άντρας της. Ο Τουφάο πηγαίνει σε συνέλευση του Ντιβίνο, ενώ ο Διογένης, η Μοναλίζα και οι άντρες μαλώνουν πώς να χρησιμοποιήσουν τα λεφτά. Αργότερα η Μοναλίζα του λέει ότι θα εξαγοράσει το μερίδιό του στην εταιρία. Επίσης, κατά λάθος του ομολογεί ότι στο παρελθόν περίμενε το παιδί του. Η Καρμίνια χτυπά τον Μαξ για την απόπειρα της ληστείας, ενώ ο Τουφάο ανοίγει την ψυχή του στη Νίνα και της ομολογεί ότι είναι ερωτευμένος με κάποια γυναίκα.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Avenida Brasil - Επεισόδιο 72 με ελληνικούς υπότιτλους και περίληψη επεισοδίου

Περίληψη: Ο Τουφάο ομολογεί στη Νίνα ότι είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα και της προκαλεί αμηχανία. Η Καρμίνια μαλώνει με τον Μαξ για τη ληστεία που επιχείρησε να κάνει στην έπαυλη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη Μοναλίζα στην εξαγορά των κομμωτηρίων. Η Μπετάνια λέει στη μαμά Λουσίντα ότι η Νίνα έμπλεξε με τον Μαξ για να καταφέρει την εκδίκησή της, ενώ η Καρμίνια προσπαθεί να αποπλανήσει τον Τουφάο, ο οποίος όμως προς μεγάλη της έκπληξη την απορρίπτει.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Avenida Brasil - Επεισόδιο 73 με ελληνικούς υπότιτλους και περίληψη επεισοδίου

Περίληψη: Η Νίνα αποπλανεί τον Μαξ για να προωθήσει το σχέδιό της, την ίδια στιγμή που ο Ζορζίνιο ζητά συγγνώμη από την Ντέμπορα και τελειώνει τη σχέση του μαζί της. Παράλληλα, και η Ιβάνα αποφασίζει να χωρίσει τον Μαξ. Η Καρμίνια εξομολογείται στη Νίνα ότι αισθάνεται να την παρακολουθούν. Ο Ιράν πιάνει τον Σίλα και την  Ολέγκα να φιλιούνται. Στο μεταξύ, ο Ρόνι βρίσκει τη Σουέλεν δεμένη στο κελάρι και στη προσπάθειά του να την ελευθερώσει δέχεται τα χτυπήματα του Ραμόν.



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Avenida Brasil - Επεισόδιο 74 με ελληνικούς υπότιτλους και περίληψη επεισοδίου

Περίληψη: Ο Τουφάο και η Μοναλίζα διαλύουν τη συνεργασία τους παρουσία συμβολαιογράφου. Ο Λούσιο προσπαθεί να ναρκώσει την Μπερναντέτ με σκοπό να τη ληστέψει, ενώ για την εγγύησή του η Νίνα δανείζει χρήματα στη Ζαναϊνα. Κι ενώ η Ντολόρες και ο Διογένης αγχώνονται για την εξαφάνιση του Ρόνι, η Σουέλεν δίνει στον πατέρα του την αλυσίδα του και ο Διογένης καλεί την αστυνομία. Στην ανταλλαγή πυρών, η Σουέλεν τραυματίζεται στο πόδι, όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για τον Ραμόν.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Avenida Brasil - Επεισόδιο 75 με ελληνικούς υπότιτλους και περίληψη επεισοδίου

Περίληψη: Η Νίνα παρηγορεί τον Μαξ, ενώ ο Ζορζίνιο ενοχλημένος από την απουσία της κοπέλας πηγαίνει σε ένα μπαρ παρέα με τον Ιράν. Κι ενώ ολόκληρη η οικογένεια ανησυχεί για τον Μαξ, η Ιβάνα εκμυστηρεύεται στην Καρμίνια την υποψία της ότι ο Μαξ την απατά. Στο μεταξύ, ο Καντίνιο σχεδιάζει το μπάτσελορ πάρτι του. Την ίδια ώρα, ο Νίλο αρχίζει να έχει υποψίες για τα χρήματα της Νίνα και πηγαίνει στη Λουσίντα με την οποία διαπληκτίζεται.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-

-Τα videos των επεισοδίων αναμένονται σύντομα-


Avenida Brasil - Προηγούμενα επεισόδια


ΥΠΟΘΕΣΗ

Η σειρά φαινόμενο από τη Βραζιλία έφτασε στον Alpha!Η σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη Βραζιλία, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο έφτασε στον Alpha.Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μια ιστορία έρωτα, εμμονής και εκδίκησης στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η σειρά θα μας καθηλώσει με τις μεγάλες ανατροπές της πλοκής και τα έντονα πάθη των ηρώων, ενώ τα πλούσια εξωτερικά γυρίσματα θα μας ταξιδέψουν στις φυσικές ομορφιές της Βραζιλίας. Το Avenida Brasil θα μας γνωρίσει τη σύγχρονη ζωή στο Ρίο και τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν -από τις αντιξοότητες στις υποβαθμισμένες φαβέλες, στην υψηλή κοινωνία του σύγχρονου και αναπτυγμένου κέντρου-  διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 80 εκατομμύρια τηλεθεατές ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 82%! Οι δρόμοι της Βραζιλίας ερήμωσαν κυριολεκτικά, ενώ ακόμη και η Πρόεδρος της χώρας, Ντίλμα Ρούσεφ, ανέβαλλε τα προγραμματισμένα της ραντεβού για να το παρακολουθήσει.Η ιστορία…Αφού χάσει αναπάντεχα τη μητέρας της σε μικρή ηλικία, η Ρίτα αναγκάζεται να ζήσει στο ίδιο σπίτι με τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Zενέσιο, αλλά και την ύπουλη και υποχθόνια μητριά της, Καρμίνια. Μετά τη προσπάθεια της Καρμίνια να εξοντώσει τον Ζενέσιο, για να μοιραστεί με τον εραστή της τη περιουσία του, η μικρή Ρίτα θα βρεθεί εγκαταλελειμμένη στη χωματερή της πόλης αντιμέτωπη με την απόγνωση…Δώδεκα χρόνια μετά, και ενώ όλοι τη θεωρούν χαμένη, η Ρίτα -με το νέο της πλέον όνομα, Νίνα- επιστρέφει από την Αργεντινή στη Βραζιλία για να εφαρμόσει μεθοδικά και με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης που θα λυτρώσει τη ψυχή της. Η Καρμίνια έχει πλέον παντρευτεί τον διάσημο ποδοσφαιριστή Τουφάο, έχει υιοθετήσει μαζί του έναν υπέροχο γιο, τον Zορζίνιο, και συναναστρέφεται την υψηλή κοινωνία των πλουσίων και διασήμων, κρύβοντας καλά τον σατανικό χαρακτήρα της πίσω από τη μάσκα της υποδειγματικής συζύγου..

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις