Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια (Από 01/12 έως 07/12)

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια (Από 01/12 έως 07/12)



ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, είναι ενθαρρυντική -εκτός άλλων- και για τα ερωτικά σας παιχνίδια καθώς θα «ξυπνήσει» τον καλό, εξωστρεφή και παιχνιδιάρη εαυτό σας. Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες, φλερτ και τα συναφή, θα σας δώσουν αρκετή χαρά και ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες των ημερών.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος είναι δύσκολη για όλους σας και κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του Μαρτίου – αρχές Απριλίου. Εσείς πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση και σε όλους τους τομείς. Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο στόχαστρο ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν κάποια γεγονότα, τα οποία θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία πλεύσης στον τομέα της καριέρας σας. Κι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που θα έχετε πολλή δουλειά και θα είστε αναγκασμένοι να διεκπεραιώνετε αγγαρείες που θα σας βγάζουν εκτός εαυτού.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη την Πέμπτη είναι θετική για μένα καθώς μου δίνει περισσότερη εξωστρέφεια αλλά και ενασχόληση με πράγματα που με διασκεδάζουν.



ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον Άρη στην Παρθένο, όλο και θα συμβαίνει κάτι που θα σας ευχαριστεί και θα σας κάνει να νιώθετε ότι και είστε μέσα στο παιχνίδι και παίρνετε επιβεβαιώσεις. Ωστόσο, αυτή την περίοδο, οι σχέσεις σας κρίνονται από τον Κρόνο και θα αντέξουν αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις και δεν υπάρχουν λόγω ανασφάλειας και μόνο. Η αυτοκριτική και η διάθεση για ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσουν να βρείτε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, στην αρχή της εβδομάδας, είναι θετικό για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Από την Πέμπτη που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και τους διακανονισμούς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα των οικονομικών μου και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω διακανονισμούς. Επίσης, από το όγδοο ηλιακό μου σπίτι, με εξωθεί στο να εκφράσω επιθυμίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του Ηλίου από τον Τοξότη με τον Ουρανό θα σας βάλει στην πρίζα, αν μη τι άλλο, για να αναζητήσετε τις ευκαιρίες σας να φλερτάρετε, να χαρείτε, να νιώσετε καλύτερα με τα ταίρια σας. Οι μέρες αυτές δεν υπόσχονται πολλά πάθη και συγκινήσεις αλλά θα είστε πιο χαρούμενοι, σε ετοιμότητα να απολαύσετε περισσότερες χαρές.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στην Παρθένο, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ένα πλήθος ευθυνών, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία θα σας διευκολύνει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία και προσφορά, δηλώνει ότι το Σύμπαν θα ενισχύσει μόνο τις πολύ σοβαρές αποφάσεις και θα αφήσει το πεδίο ανοικτό για να υλοποιήσετε στόχους που συνάδουν προς τα ταλέντα και τις εμπειρίες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να διεκπεραιώσω οικονομικές εκκρεμότητες, ακόμη και να υπογράψω διακανονισμούς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον Άρη που και αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην Παρθένο, όλο και θα συμβαίνει κάτι που θα σας βάζει στην πρίζα να φλερτάρετε και να ασχολείστε με τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Οι σχέσεις που κινδυνεύουν είναι αυτές που συντηρούνται από ανασφάλεια. Αντίθετα, ο Δίας και ο Κρόνος τείνουν να κλείσουν με ακρίβεια το τρίγωνό τους, γεγονός που πριμοδοτεί τις ισχυρές σχέσεις αλλά και την επιθυμία σας να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά καλές αναμένονται οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα. Καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε γιατί θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και δεν αποκλείεται να μπορέσετε να δρομολογήσετε κάποιες καινούργιες ιδέες σας. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να προβάλλετε τη δουλειά σας και πιθανώς να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσετε επαγγελματικά τα ταλέντα σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη, μου ανάβει το πράσινο φως για να προωθήσω τις δουλειές μου.



ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη, το περιβάλλον των ερώτων σας. Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις καθώς θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, ανανεωτικές καταστάσεις. Αξιοποιείστε αυτές τις μέρες για να τονωθείτε ψυχικά και σωματικά γιατί χρειάζεστε λίγη εκτόνωση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη από την Πέμπτη και τη Νέα Σελήνη να ανοίγει τους ορίζοντές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Επίσης, θα ανακτήσετε τη θετικότητά σας, γεγονός που θα επιταχύνει τους ρυθμούς και την απόδοσή σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συντελέσει θετικά ώστε να προβληθείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ή να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω πολύ συνετές επιλογές και ας μην ξοδεύω αλόγιστα τα χρήματά μου. Θα πρέπει να κάνω οικονομία ώστε, αν προκύψει κάτι έκτακτο, να μη βγω εκτός προϋπολογισμού.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω, το περιβάλλον των ερώτων σας, όλο και θα συμβαίνει κάτι που θα σας εξωθεί στο να ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή αφού θα παίρνετε χαρές και επιβεβαιώσεις. Ο Άρης που και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, από τη μια εντείνει το πάθος και τη σεξουαλικότητά σας και από την άλλη μπορεί να σας παρασύρει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εντάσεις. Και πάλι, κανένα πρόβλημα! Ακόμη και οι εντάσεις μπορεί να καταλήξουν στο κρεβάτι...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης στον άξονα οικογένειας – καριέρας, θα δημιουργήσει ένα πιο πρόσφορο πεδίο για να προωθήσετε καινούργιες ιδέες και απόψεις σε αυτούς τους τομείς, να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο σας, να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες προσφέρονται για να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες, να αναδείξω τα ταλέντα μου, να ασχοληθώ περισσότερο με τα παιδιά μου και να διασκεδάσω μαζί τους.


ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη ευνοεί το ζώδιό σας καθώς ανοίγει τα κανάλια της όποιας επικοινωνίας. Κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει τον ερωτικό σας τομέα καθώς σας δίνει την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις (αν έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση), να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να φλερτάρετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη, με τη Νέα Σελήνη, ανάβει το πράσινο φως για να κάνετε σημαντικά ραντεβού και συζητήσεις, να μιλήσετε για τις νέες ιδέες σας, να κάνετε χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, να προβάλετε τη δουλειά σας σε ευρύτερο κοινό, να διαφημιστείτε. Επίσης, οι μέρες είναι καλές για να οργανώσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή να επανέλθετε εσείς στα θρανία, να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι, να ανασυνταχθείτε για να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές, με την Αφροδίτη στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, είναι καλές για να διακοσμήσω Χριστουγεννιάτικα το χώρο μου στο σπίτι ή στο γραφείο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Και αυτή την εβδομάδα ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, στον άξονα των φιλιών και των στόχων για να ευνοεί τις ερωτικές δραστηριότητές σας, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα είναι στο πλευρό όσων αποζητάτε το παιχνίδι και φλερτάρετε. Ο Δίας με τον Κρόνο τείνουν να κλείσουν το τρίγωνό τους, γεγονός που διευκολύνει όσους θέλετε να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες και να δείτε την προσωπική σας ζωή πιο σοβαρά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην αρχή της εβδομάδας, ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που σας διευκολύνει για να σκεφτείτε ένα καινούργιο project. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να κάνετε καλύτερες συμφωνίες ή να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να οργανώσω ένα επαγγελματικό ταξίδι και να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Επίσης, τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ με υποθέσεις που σχετίζονται είτε με επιμόρφωση είτε με το εξωτερικό είτε με νομικά θέματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και σας δίνει νέο αέρα, νέα πνοή, καλύτερη διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις καθώς θα έχετε τις ευκαιρίες να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε περισσότερο και να αντλήσετε επιβεβαιώσεις από τους παρτενέρ σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη αλλά και με την είσοδο του Ερμή, από την Πέμπτη, στο ζώδιό σας θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να προωθήσετε καινούργιες ιδέες και να προβάλλετε τη δουλειά και τις δεξιότητές σας. Ο Άρης από την Παρθένο, «δηλώνει» ότι σας περιμένει σκληρή δουλειά και πολλές ευθύνες, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να αποκαλυφθεί μια αλήθεια που να με ταράξει ή να μου υποδείξει τι είδους επιλογές πρέπει να κάνω.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, δίνει πολλές ευκαιρίες για να ανανεωθείτε ψυχικά και εμφανισιακά, να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, να φλερτάρετε και να μπείτε στο παιχνίδι με τον αέρα του νικητή. Ο Δίας από τον Καρκίνο που τείνει να κλείσει το τρίγωνό του με τον Κρόνο ενισχύει την εύνοιά σας ενώ η συγκεκριμένη όψη είναι καλή για όσους σκέφτεστε πιο σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ μετρημένες αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα δωδεκάτου – έκτου, ρίχνει φως σε θέματα καθημερινότητας και υπηρεσίας αλλά, παράλληλα, μπορεί να εγείρει θέματα του παρελθόντος ή φόβους που θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τα σχέδιά σας. Ο Άρης που και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στην Παρθένο, διευκολύνει αρκετά τις προσπάθειές σας για να βγείτε από τα επικοινωνιακά αδιέξοδα που τυχόν έχουν δημιουργηθεί με τους συνεργάτες σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες προσφέρονται για να υπογράψω συμβόλαια ή να κάνω σημαντικά ραντεβού.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη του Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης στον Τοξότη, στον άξονα φιλιών – ερώτων της ηλιακής σας οικοθεσίας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να γλεντήσετε περισσότερο, να επιδιώξετε κάτι θετικότερο στον αισθηματικό τομέα, να φλερτάρετε, να επιβεβαιωθείτε ή ακόμη και να κάνετε μια καινούργια γνωριμία.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη και ακόμη πιο εύκολα από την Πέμπτη που και ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη, θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε νέες ιδέες, στόχους, σχέδια. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις καθώς στις προσπάθειές σας θα σιγοντάρει και ο Δίας από τον Καρκίνο, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία. Από την άλλη, ο Κρόνος θα σας αποζημιώσει για όλους τους κόπους σας, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε για ένα διάστημα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να έχω ένα έκτακτο έσοδο που να με χαροποιήσει εν όψει εορτών. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, μπορεί να εγκυμονεί τέτοιου είδους εκπλήξεις για μένα.



ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που κινείται στον άξονα των φιλιών – ερώτων σας της ηλιακής σας οικοθεσίας, εκπυρσοκροτεί βεγγαλικά στον αισθηματικό σας τομέα καθώς ήδη ο Δίας από τον Καρκίνο κάνει το θαύμα του ενώ το τρίγωνό του με τον Κρόνο δείχνει ότι όχι μόνο επιτρέπονται και επιβάλλονται οι σοβαρές προτάσεις. Κοινώς απ' όλα έχει ο μπαξές των αισθηματικών σας. Και παιχνίδια και φλερτ και ανανεωτικές καταστάσεις. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σας. Φαίνεται ότι θα υπάρξει ένα πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνετε κάποια επαγγελματικά ανοίγματα, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να δώσετε έναν ανανεωτικό τόνο στη δουλειά σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω τις κινήσεις μου και αυτή την εβδομάδα που ο Άρης θα βρίσκεται στο έβδομο ηλιακό μου σπίτι και θα με βάζει σε εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ας τις αποφύγω γιατί θα ήταν κρίμα να χάσω τις θετικές εντυπώσεις των άλλων απέναντί μου.

Πηγή: astrology.gr

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις