Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις την εβδομάδα 11-15 Νοεμβρίου. Ο ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες στο Σήφη

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις την εβδομάδα 11-15 Νοεμβρίου. Ο ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες στο Σήφη


Από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» είναι συναρπαστικές! Απρόβλεπτα γεγονότα οδηγούν σε δυνατές συγκρούσεις. Παράλληλα, ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως και αλλάζουν τις ισορροπίες, δημιουργώντας νέα δεδομένα στις ζωές των πρωταγωνιστών.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ




Δευτέρα 11 Νοεμβρίου
Ο Αχιλλέας, προσπαθεί να «κλείσει» το χρέος του και ταυτόχρονα ανησυχεί για τις ζωές των αδελφών του και της Μελίνας, χωρίς όμως να γνωρίζει πως στην Αθήνα, η Μελίνα κινδυνεύει από κάποιους ανθρώπους που έχουν στείλει η Ευρυδίκη και ο Αντώνης. Παρά την εχθρική στάση των Ματθαίων, η Αναστασία δεν παύει να ψάχνει την αιτία ακύρωσης του γάμου της, ενώ παράλληλα επιχειρεί να ενώσει τον Σήφη με την κόρη του. Η Δάφνη, για να καλύψει τη “σκοτεινή” περίοδο της ζωής της, αναγκάζεται να φύγει εκτάκτως για την Αθήνα, κάνοντας έξαλλο τον Διαμαντή. Η στάση της Δήμητρας απομακρύνει ολοένα τον Νεκτάριο. Η υποψία ότι κατασκοπεύεται απ’ τον Αντώνη, εξοργίζει τον Μάρκο. Η απόρριψη του Σήφη, πληγώνει την Αγγελική. Μια πληροφορία του ντέντεκτιβ για τη Μελίνα, εξαγριώνει τον Σήφη και τον κάνει… να βγει απ’ τα όρια της λογικής!

 Τρίτη 12 Νοεμβρίου
Ο Σήφης παραδέχεται στον Μηνά την εμμονή του για τη Μελίνα, καθώς θεωρεί πως του ανήκει, ενώ η Αναστασία κατηγορεί τον Διαμαντή πως εμπόδισε τον αστυνόμο Αλεξάκη να φέρει στο φως την αλήθεια σχετικά με το δυστύχημα των γονιών του Ματθαίου. Η αγωνία του Αχιλλέα για τα χρήματα που πρέπει να επιστρέψει, κορυφώνεται, καθώς η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Ο Διαμαντής διαπιστώνει ότι η Δάφνη του είπε ψέματα για το ταξίδι της στην Αθήνα. Ψάχνοντας να βρει την αληθινή αιτία του ταξιδιού της, θα βρεθεί μπροστά σε μία ανακάλυψη και το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο! Ο Σήφης για πρώτη φορά και εντελώς τυχαία, θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την 7χρονη κόρη του, η οποία θα τον αναγνωρίσει αμέσως!

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου
Ο Σήφης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και συναντά τη μικρή του κόρη. Η λατρεία, η χαρά και ο ενθουσιασμός που βλέπει στο πρόσωπό της, τον φέρνει σε τρομερά αμήχανη θέση. Ο Διαμαντής έξαλλος με τη Δάφνη, απαιτεί να μάθει πού βρισκόταν όταν πήγε στην Αθήνα, αφού έχει αποδείξεις ότι του είχε πει ψέματα. Οι ίδιοι άντρες που επιτέθηκαν στον Αχιλλέα και τη Μελίνα στο παρελθόν, γίνονται αντιληπτοί από τη Βασιλική, έξω από το σπίτι τους, την ώρα που το ζευγάρι κοιμάται. Ο Αντώνης αιφνιδιάζει την Ευρυδίκη, όταν διαπιστώνοντας πόσο αδίστακτη είναι, αποφασίζει να πάψει να την υποστηρίζει στα κακόβουλα σχέδιά της. Ο Νεκτάριος διεκδικεί και πάλι τη Χριστίνα. Η Δάφνη πανικοβάλλεται όταν ο Μάρκος την ενημερώνει πως γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν της. Ύστερα από πιέσεις του Ματθαίου, ο Νεκτάριος του αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους ο Αχιλλέας κινδυνεύει με φυλάκιση. Η Μελίνα αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Αχιλλέα, αποφασίζει να το ψάξει και του ζητά να χωρίσουν.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου
Η Μελίνα, διαπιστώνοντας ότι είναι η αιτία που ο Ματθαίος δεν μιλάει με τον αδελφό του, αποφασίζει να θυσιάσει την αγάπη της για τον Αχιλλέα. Εκείνος επιμένει ότι θα υποχωρήσει ο Ματθαίος και στο τέλος την πείθει. Κάτω από συναισθηματική φόρτιση, η Δάφνη, εξομολογείται όλη την αλήθεια για το παρελθόν της στον Μάρκο. Η σχέση της Κωνσταντίνας, με θείο κι ανιψιό, αποκαλύπτεται με επεισοδιακό τρόπο. Στο μεταξύ, οι προσπάθειες του Ματθαίου, να εξοφλήσει άμεσα το ποσό που καταχράστηκε ο Αχιλλέας και για το οποίο κινδυνεύει με φυλάκιση, πέφτουν στο κενό. Προκειμένου να μην αποκαλυφτούν τα ανήθικα σχέδιά της, η Ευρυδίκη, επιχειρεί να πείσει τη Δήμητρα ότι η κόρη της, η Μαρίνα, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Ενώ ο Σήφης αρχίζει να αποδέχεται σιγά-σιγά τη Στεφανία, μια πληροφορία του ντέντεκτιβ για τη Μελίνα, τον βγάζει εκτός εαυτού!

 Παρασκευή 15 Νοεμβρίου
Ο ντεντέκτιβ ακολουθεί και φωτογραφίζει τον Αχιλλέα με τη Μελίνα. Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να μάθει ο Σήφης την αλήθεια για το ζευγάρι. Στο μεταξύ, η Στεφανία μένει στο σπίτι του Σήφη και μέρα με τη μέρα η σχέση τους ενδυναμώνεται. Η Μελίνα παραπονιέται στον Αχιλλέα για τη παραμονή της Ευρυδίκης στο πατρικό του στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας της υπόσχεται πως θα πιέσει τον Ματθαίο να τη διώξει από το σπίτι, πράγμα που κάνει την ίδια στιγμή και έρχεται άλλη μία φορά σε ανοιχτή ρήξη μαζί του! Το άλλο πρωί, μια εντελώς απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη θα αιφνιδιάσει το ζευγάρι. Η Ευρυδίκη βρίσκεται στην Αθήνα στο σπίτι που μένει η Μελίνα με τον Αχιλλέα!


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις