Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η Fatmagϋl παίρνει… εκδίκηση! Έρχεται το Intikam με την Beren Saat στο Mega!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Fatmagϋl παίρνει… εκδίκηση!



Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει να καταγράφει κάθε απόγευμα η «Fatmagϋl», αποδεικνύοντας ότι πολλοί τηλεθεατές επιλέγουν να παρακολουθήσουν την τούρκικη σειρά.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα στελέχη του MEGA σκοπεύουν μετά την ολοκλήρωσή της να δώσουν τη συχνότητά τους ξανά στην τουρκάλα πρωταγωνίστρια που αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να πάρει… εκδίκηση!



Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες το MEGA εξασφάλισε την καινούργια τούρκικη σειρά «Intikam» με πρωταγωνίστρια πάλι την Beren Saat που υποδύεται τη Fatmagϋl.

Σύντομα λοιπόν, στις αρχές Δεκεμβρίου, που πρόκειται να ολοκληρωθούν τα επεισόδια της «Fatmagϋl» το MEGA θα ξεκινήσει να προβάλλει την τούρκικη σειρά με την ηθοποιό να προσπαθεί να πάρει τώρα την «Εκδίκησή» της, όπως είναι και ο τίτλος της σειράς. Σύμφωνα με το σενάριο η Ντέριν (Beren Saat) έχει χάσει τον πατέρα της από πολύ νεαρή ηλικία, όταν αυτός πέθανε στη φυλακή. Μετά από 17 χρόνια όμως, θα μάθει ότι είχε κατηγορηθεί άδικα και έτσι, αλλάζοντας εντελώς την εμφάνισή της, θα πλησιάσει τους ανθρώπους που τον κατηγόρησαν προσπαθώντας να πάρει εκδίκηση. Δεν κάνετε λάθος αν η ιστορία σας θυμίζει κάτι, καθώς η τούρκικη σειρά «Intikam» είναι διασκευή στα τούρκικα της αμερικάνικης πετυχημένης σειράς «Revenge».

Έτσι το MEGA συνεχίζει στη συγκεκριμένη ζώνη να προβάλει τούρκικη σειρά, απέναντι από το ελληνικό «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Αξίζει δε να σημειωθεί η… βαρύτητα της συγκεκριμένης ζώνης καθώς είναι το lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οπότε ό,τι είναι να βγει στον αέρα τη συγκεκριμένη ώρα περνά… δια πολλών συσκέψεων!
Γρηγόρης Μελάς

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις