Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Άσι Asi - Eπεισόδια 41- 50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Άσι Asi - Eπεισόδια 41- 50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων




Επεισόδιο: 41 Ο Ντεμίρ στη φυλακή περνάει δύσκολα. Η Ασί, αν και τον επισκέπτεται κάθε μέρα, εκείνος αρνείται να τη δει. Ο Ιχσάν για βρει αποδεικτικά στοιχεία υπέρ του Ντεμίρ, ξεκινάει να ψάχνει το παρελθόν της Σαρμασίκ. Ο Ντεμίρ σκέφτεται ότι η Ασί θα τον θεωρεί ένοχο για το έγκλημα. Ο Κερίμ που έχει κουραστεί να τσακώνεται με τη Ντεφνέ, πηγαίνει να μείνει σε ξενοδοχείο. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ιχσάν και η Σουχεϊλά βρίσκονται στα Άδανα και εκεί μαθαίνουν μια σημαντική πληροφορία: ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος! Την ίδια στιγμή όμως, ο Ντεμίρ παίρνει μια λάθος απόφαση.

42. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η Ασί και ο Ντεμίρ χωρίζουν, αυτή την άσχημη είδηση όμως δεν μπορούν να την αποκαλύψουν στις οικογένειές τους. Η Νεριμάν, αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για να κερδίσει την καρδιά του Ντεμίρ. Ο γάμος της Ντεφνέ και του Κερίμ από την άλλη, διατρέχει ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Κερίμ είναι σίγουρος ότι αυτός ο γάμος δεν θα κρατήσει άλλο, ενώ η Ντεφνέ ψάχνει να βρει λύσεις.

43. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ έχει ένα άσχημο ατύχημα και τραυματισμένος, μεταφέρεται στο δωμάτιο της Ασί στο αρχοντικό του Ιχσάν. Τότε οι δύο ερωτευμένοι έρχονται και πάλι κοντά. Η υποχρεωτική συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο, εκτός από εντάσεις, θα τους φέρει και ρομαντικές στιγμές. Η μεταφορά του Ντεμίρ στο κτήμα του Ιχσάν θα αυξήσει την ένταση μεταξύ της Νεριμάν και της Σουχεϊλά. Ο Κερίμ είναι σκληρός απέναντι στην Ντεφνέ. Οι κρυφές συναντήσεις του Ασλάν με τη Σαρμασίκ αυτή τη φορά θα γίνουν αντιληπτές από τη μητέρα του. Η Μελέκ με τον καιρό ερωτεύεται τον Αλί και η πρώτη που το παρατηρεί είναι η Ασί.

44. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Οι δύο νιόπαντροι πηγαίνουν μόνοι στο σπίτι τους για να συλλογιστούν, να αναλογιστούν και να αποφασίσουν. Ανάμεσά τους υπάρχουν σπίθες πάθους, αλλά και θυμού. Η Ασί πλησιάζει τη Μελέκ για να της εξηγήσει τις προθέσεις του Αλί. Ο Ντεμίρ προσπαθεί να εμποδίσει τη σχέση που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ της Μελέκ και του Αλί και τον προειδοποιεί. Η Ντεφνέ, "τσακώνει" τον Κερίμ με μια άλλη γυναίκα και του ζητάει εξηγήσεις. Πώς θα αντιδράσει η Ντεφνέ, θα θελήσει να παραμείνει σ' αυτό τον γάμο; Προς το παρόν μοιράζεται τα γεγονότα και τις ανησυχίες της μόνο με την Ασί. Η Σουχεϊλά υποψιασμένη ότι ο γιος της έχει σχέση με τη Σαρμασίκ, τον προειδοποιεί...

45. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο πάγος μεταξύ της Ασί και του Ντεμίρ αρχίζει να σπάει. Ο Ντεμίρ απαγορεύει στη Μελέκ να συναντάει τον Αλί. Η Μελέκ όμως υπερασπίζεται την αγάπη της για τον Αλί, ο οποίος καταφέρνει να μπει ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Η Ασί σκέφτεται ότι δεν μπορεί να βρει την ευτυχία στο γάμο της και αποφασίζει να κάνει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή της. Παίρνει πίσω τα χωράφια που είχε πουλήσει στον Ντεμίρ, με σκοπό να ασχοληθεί με τη βιολογική καλλιέργεια. Ο γάμος της Ντεφνέ και του Κερίμ πλησιάζει στο τέλος του. Η Ντεφνέ δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς της για την απιστία του Κερίμ.

46. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ είναι αποφασισμένος να κερδίσει ξανά την Ασί. Καταλαβαίνει πλέον ότι ήταν υπερβολική η αντίδραση του απέναντί της. Καίει την αίτηση διαζυγίου και αγοράζει μια καινούργια βέρα για να της δώσει. Η Ασί στο μεταξύ, ήδη πολύ απογοητευμένη από τη στάση του Ντεμίρ, ρίχνει όλη την ενέργειά της στη νέα της δουλειά με τις βιολογικές καλλιέργειες. Όσο η Μελέκ δεν βλέπει τον Αλί, τόσο η αγάπη της γι' αυτόν μεγαλώνει. Ο Αλί αποφασίζει να επανασυνδεθεί με τη Μελέκ. Η Φατμά μαθαίνει για τον κρυφό έρωτα του Ασλάν με τη Σαρμασίκ και προσπαθεί να βρει μια λύση, πριν μαθευτεί προς τα έξω η ιστορία. Η Σαρμασίκ επιστρέφει στο αρχοντικό μαζί με τη Νεριμάν.

47. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η Ασί και ο Ντεμίρ τα έχουν βρει και είναι πάλι μαζί, αλλά η παγίδα που θα στήσει ο Αλί, θα τους φέρει και πάλι αντιμέτωπους. Η Ασί ενθουσιασμένη ξεκινάει να δουλεύει στα χωράφια για τη βιολογική καλλιέργεια που θέλει να ξεκινήσει. Λίγο καιρό μετά, μαθαίνει ότι δίπλα στις εκτάσεις της, θα γίνει ένα εργοστάσιο του Ντεμίρ. Η Ασί ζητάει από τον Ντεμίρ να παραιτηθεί από αυτό το έργο, αλλά αυτό για τον Ντεμίρ δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν στη μέση και κάποιοι συνέταιροι. Ο Ιχσάν αποφασίζει ότι η Ντεφνέ και ο Κερίμ πρέπει να χωρίσουν και του απαγορεύει να τη βλέπει ή να της μιλάει. Ο Κερίμ όμως δεν το αποδέχεται. Είναι αποφασισμένος να "πληρώσει" για να σώσει την τιμή του.

48. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Οι δουλειές φέρνουν εντάσεις ανάμεσα στον Ντεμίρ και την Ασί. Ο Ντεμίρ ζει δύσκολες στιγμές. Φοβάται ότι ίσως χάσει για πάντα την Ασί. Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία δεν εντόπισε ένα πολύ μικρό τεκμήριο. Ο Ντεμίρ μαζί με τον Κερίμ εξοπλίζονται για τον συνεταιρισμό. Για την ασφάλεια της Ασί, συνεργάζονται ακόμα και με τη μαφία. Αλλά οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά, δεν θα παραδώσουν τον άνθρωπο που έπιασαν. Από τη μια ο Ντεμίρ και από την άλλη ο Αλί… και οι δύο αναζητούν την Ασί. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Ιχσάν για να μην στεναχωρήσει την οικογένεια του, κρατάει κρυφά τα γεγονότα.

49. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Όσο ο Αλί παλεύει για τη ζωή του, η Ασί νιώθει τύψεις και ενοχές. Είναι σίγουρη πως αυτή τον χτύπησε χωρίς να το θέλει. Ο Ντεμίρ κινητοποιεί όλα τα μέσα για να σωθεί ο Αλί. Η κατάσταση του Αλί, γίνεται η αιτία ο Ντεμίρ να έρθει και πάλι κοντά τόσο με την αδερφή του όσο και με την Ασί. Η Μελέκ που φοβάται ότι θα χάσει τον Αλί, τον ερωτεύεται όλο και περισσότερο. Αυτό γίνεται αιτία να τσακωθεί έντονα με την Ασί.

50. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Με την κατάθεση που έδωσε ο Αλί στην αστυνομία, εμπόδισε την τελευταία στιγμή τη φυλάκιση της Ασί και για λίγο καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Αν και για το καλό που έκανε για την Ασί, θα ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα. Στο τέλος, η Ασί αρχίζει να συμπαθεί τον Αλί. Η Μελέκ που φοβάται να μην τον χάσει, θέλει το συντομότερο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η Ασί και η Μελέκ προσπαθούν να πείσουν τον Ντεμίρ να εγκρίνει αυτό τον γάμο. Στη δίκη για το διαζύγιο μεταξύ του Κερίμ και της Ντεφνέ, η Ντεφνέ λέει πως δεν θέλει τίποτα από την περιουσία του Κερίμ. Επιπλέον, είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί. Θα γίνει "μια άλλη", διαφορετική Ντεφνέ! Η Φατμά και η Σουχεϊλά, κάνουν σκέψεις για τον Ασλάν και βρίσκουν την υποψήφια νύφη γι' αυτόν. Όταν η Σαρμασίκ βλέπει ότι χάνει τον Ασλάν, μπαίνει αμέσως σε δράση.


ΥΠΟΘΕΣΗ
Δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής, "ASI"! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσεγμένη και πλούσια παραγωγή, με δυνατό σενάριο και εξαιρετική σκηνοθεσία. Στο "ASI" πρωταγωνιστούν κορυφαίοι ηθοποιοί της Τουρκίας, όπως η λαμπερή Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο γοητευτικός Μουράτ Γιλντριρίμ, οι οποίοι συναρπάζουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες, σε μια ιστορία που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Αγάπη και περηφάνια. Η σύγκρουση ανάμεσα σ αυτά τα δύο συναισθήματα θα είναι μοιραία. Κανένας δεν γνωρίζει ποιον και πότε θα ερωτευτεί, ακριβώς όπως δεν μπορεί να επιλέξει σε ποιο "κομμάτι της γης" θα γεννηθεί…
Ο Ντεμίρ είναι ένας νεαρός, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε, την Αντάκια. Από εκεί έφυγε όταν ήταν μόλις έξι χρονών, τότε που πέθανε η μητέρα του. Η ζωή του Ντεμίρ είναι στοιχειωμένη από το "μυστικό" της οικογένειάς του, που είναι καλά κρυμμένο στα εδάφη της γενέτειράς του. Σκοπός της επιστροφής του είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η εκδίκηση. Την ημέρα που φτάνει στην Αντάκια, γίνεται μάρτυρας ενός ατυχήματος στον ποταμό Ασί. Τότε γνωρίζει μια όμορφη αγρότισσα , η οποία θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από το ωραίο και ατίθασο κορίτσι, που του θυμίζει τη μητέρα του. Η Ασί είναι μια από τις όμορφες κόρες της οικογένειας Κοζτζουογλού, που ζουν καλλιεργώντας τη γη των προγόνων τους. Ενώ ο Ντεμίρ ψάχνει την οικογένεια που ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του, ο έρωτας ανάμεσα σ αυτόν και την Ασί συνεχώς φουντώνει. Όμως, μια "μοιραία" ανατροπή τον περιμένει, όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε. Η όμορφη κοπέλα και η οικογένεια που έψαχνε, συνδέονται από μια απροσδόκητα στενή σχέση. Το μυστικό που θ αποκαλυφθεί συγκλονίζει συθέμελα τα αισθήματα των δύο ερωτευμένων. Τότε θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις