Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 ως 21 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 ως 21 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα;


Άντε... Λίγο ακόμα και τον φάγαμε τον ανάδρομο!!! Πως θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε; Πείτε άστρα...




ΚΡΙΟΣ
Μην αγνοείς καθόλου τις στιγμές που πρέπει να αφιερώσεις στον εαυτό σου αυτήν την εβδομάδα, όσο περιορισμένο χρόνο κι αν έχεις στη διάθεση σου. Αξίζει τον κόπο να αναγνωρίσεις επιτέλους τις πραγματικές σου ανάγκες και να ξοδέψεις χρόνο για να τις καλύψεις. Επίσης, με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιό σου, καλό θα είναι να ελέγχεις αυτά που ακούς πριν τα πιστέψεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Από το Σάββατο και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες αρκεί να ξέρεις καλά το τι ζητάς από τους άλλους και κυρίως τι είσαι διατεθειμένη να προσφέρεις εσύ στις σχέσεις σου για να τις διατηρήσεις.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένες θα έχετε τη δυνατότητα να δείξετε τη ρομαντική σας πλευρά στο έτερον σας ήμισυ αυτήν την εβδομάδα. Μειώστε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι singles είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Ξεκινήστε να κάνετε σχέδια, αφού η Αφροδίτη στον Λέοντα για τελευταίες ημέρες δεν θα σας απογοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες θα αναδείξουν τα ταλέντα σου και θα ικανοποιήσουν την δημιουργικότητά σου. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα έχεις πολλές, αλλά καλό θα είναι να τις αποδεχτείς από το Σάββατο και μετά που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομος. Στα οικονομικά σου φρόντισε να ρυθμίσεις με προσοχή τα έσοδα και τα έξοδά σου. Μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την προσπάθεια που κάνεις εδώ και καιρό για να τα ισορροπήσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Κριό από την Τετάρτη και μετά, καθώς και η επίσης ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι το Σάββατο στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Ενεργοποίησε και πάλι την τετράγωνη λογική σου και χειρίσου τα πράγματα όπως πρέπει και όχι όπως θα ήθελες. Μην εξαντλείς τα αποθέματα της καρδιάς και της τσέπης σου, γιατί αργότερα θα σου χρειαστούν, καθώς οι οικονομικές αποφάσεις που θα μπορούσες να πάρεις θα έχουν αντίκτυπο και στους δικούς σου ανθρώπους. Τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο πρόσεξε τις κινήσεις σου, πες όχι σε κάθε ρίσκο ή σε τυχερά παιχνίδια. Απόφυγε τυχόν περιπλοκές και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σου γιατί θα στενοχωρηθείς πολύ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Οι singles θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές γνωριμίες, οι οποίες όμως δεν θα σας ενθουσιάσουν αρκετά για να προχωρήσετε κάποιο δεσμό. Περάστε την ώρα σας όσο πιο ευχάριστα γίνεται και μπείτε άφοβα στο παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης, για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες για τον έρωτα που θα έρθει πολύ γρήγορα στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα για εσένα θα ευνοηθούν σημαντικά προς το τέλος της εβδομάδας. Προσπάθησε να περιορίσεις την καταναλωτική σου μανία αυτή την εβδομάδα, γιατί είναι πιθανό να έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάδρομη πορεία που ξεκινάει ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζει κατά πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς, που κινείσαι και εργάζεσαι, καθώς και τις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και με αυτούς που σχεδιάζεις να συνάψεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι το Σάββατο, μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι αν θέλεις να ηρεμήσεις ψυχολογικά και πνευματικά. Οι άνθρωποι και οι καταστάσεις γύρω σου δεν έχουν σταθερότητα στις απόψεις τους, αλλά και η δική σου διάθεση έχει μεταπτώσεις. Θα μπορούσες ίσως να βγεις λίγο και να διασκεδάσεις με κάποιους συγγενείς ή φίλους χωρίς όμως να συζητήσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεχτική. Κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και ίσως οι συζητήσεις που θα κάνεις μαζί του, να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πίστευες. Οι singles θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας. Αλλάξτε διάθεση λοιπόν και διεκδικήστε την ερωτική σας ζωή πιο έντονα.

Επαγγελματικές
Tο πρόγραμμα στην εργασία σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και εσύ θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική σε κάθε σου κίνηση. Μην ενεργήσεις με επιπολαιότητα και προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες. Φρόντισε στα οικονομικά σου να δείξεις συνέπεια. Μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση, το πάθος, η προκατάληψη και ο ανταγωνισμός θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στον συναισθηματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα. Η καθημερινή ζωή και οι αυξημένες υποχρεώσεις που σου έχει επιβάλει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου σε έχουν κουράσει ψυχικά και σωματικά. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την υγεία σου, είτε από το παρελθόν είτε πρόσφατα, μην τα αγνοείς. Οι μέρες θα είναι έντονα κινητικές, τα γεγονότα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο και οι εντυπώσεις θα επηρεάσουν τη γνώμη σου, για προσωπικές σχέσεις. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Κριού, θα υπάρξει ένταση στα οικογενειακά και στα επαγγελματικά σου θέματα και μπορεί να μην έχεις τα αποτελέσματα που θα επιδιώξεις. Από το Σάββατο όμως και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη προσοχή στα λόγια που λες στον σύντροφό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Σκέψου πολύ καλά πριν μιλήσεις μαζί του και προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική. Οι singles του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει. Τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο!

Επαγγελματικές
Αυτήn την εβδομάδα στην εργασία σου καλό θα είναι να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε νέες συνεργασίες που θα σου προταθούν και να μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή επίσης. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που μπορούν να σε ζημιώσουν.



ΛΕΩΝ
Γεγονότα καθοριστικής σημασίας την περίοδο αυτή σε υποχρεώνουν να μεριμνήσεις, είτε για να καλύψεις τα νώτα σου είτε για να αξιοποιήσεις άμεσα τα κρυμμένα ταλέντα σου. Κάνε υπομονή και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για την έκβαση των πραγμάτων. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, διαμόρφωσε μια άλλη τακτική στην επαφή με τον σύντροφό σου ή με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και άφησε στο παρελθόν κάποια γεγονότα που έχουν φέρει προστριβές στις σχέσεις σου και που έχουν δημιουργηθεί κάτω από το καθημερινό άγχος και την πίεση. Από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, οργάνωσε καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις τυπικές και νομικές διαδικασίες να σου δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε υπομονή και αυτοσυγκράτηση απέναντι στα "στραβοπατήματα" ή τα "ξενοκοιτάγματα" του συντρόφου σου. Απόφυγε τις κόντρες μαζί του και μην γίνεσαι επικριτική στις μεταξύ σας κουβέντες, αν δεν είσαι έτοιμη να αποδεχτείς πιθανές δυσάρεστες συνέπειες. Οι singles του ζωδίου έχετε υπομονή, αφού σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα μπορέσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και να προωθήσεις τη δουλειά σου. Κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις, καλό θα είναι να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα και ίσως θα έπρεπε να τις αναβάλεις για την ερχόμενη εβδομάδα. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε κινήσεις που θα σε πιέσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι Παρθένος, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στον Καρκίνο μέχρι το Σάββατο και η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Κριό από το Σάββατο και μετά, σου δημιουργούν αναστάτωση και σε υποχρεώνουν να ξεχάσεις τι σημαίνει ρουτίνα στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς και να αντιληφθείς τη σημασία της αλλαγής και της ανανέωσης στη ζωή σου. Δες τώρα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, απομακρύνσου από ό,τι νιώθεις να σου αποσπά ενέργεια και σου προκαλεί φόβο και τα πράγματα σίγουρα θα βελτιωθούν, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Αναμφίβολα, η γενικότερη οικονομική κρίση που επικρατεί, σε επηρεάζει και σε αναγκάζει να είσαι λιγάκι πιο διορατική και προσεκτική, παρόλο που δεν εκτίθεσαι άμεσα σε κινδύνους της στέρησης ή της απώλειας χρημάτων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπάθησε να είσαι κοντά του στις ανάγκες και στις επιθυμίες του. Οι singles του ζωδίου μπορείτε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αλλάξτε διάθεση και περάστε ξέγνοιαστα αυτές τις μέρες που η Αφροδίτη κινείται στο Λέοντα και ευνοεί τα φλερτ και τα ερωτικά πάθη!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα είναι λίγο περίεργα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις για να μη γίνουν σοβαρά λάθη. Οι οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές.



ΖΥΓΟΣ
Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό και τον εκνευρισμό σου, όταν οι άλλοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να σε καταλάβουν, γιατί από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να προκληθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Με τον Ουρανό να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό από την Τετάρτη είναι καιρός να καταλάβεις την καινούργια πραγματικότητα, αν θέλεις να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις και για αυτό πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου. Όσο κι αν νιώθεις πνιγμένη από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, βάλε λίγο στην άκρη τα προβλήματα και απόλαυσε τη συντροφιά της παρέας ή εμπιστεύσου τη δημιουργία μιας νέας φιλίας που θα γεμίσει και θα δώσει χαρά στη ζωή σου. Το Σαββατοκύριακο, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, μια εκδρομή, ένα ρομαντικό ταξίδι, η ενασχόλησή σου με το αγαπημένο σου χόμπι και οι επαφές με τον κόσμο θα αλλάξουν τη διάθεσή σου προς το καλύτερο.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τη σχέση με το ταίρι σου αυτήν την εβδομάδα. Κάποιες εντάσεις είναι πολύ πιθανό να σας επηρεάσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Οι singles του ζωδίου φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις που θα έχεις στην εργασία σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένες. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ αργότερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις τα χρήματα σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε άσκοπες υποχωρήσεις, ευθιξίες και το παγωμένο κλείσιμο στον εαυτό σου ή ένα εκρηκτικό ξέσπασμα, αν κληθείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα που αφορούν σε ολόκληρη την οικογένειά σου. Με τον Κρόνο πλέον να κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου είναι καιρός να ξαναβρείς την αισιόδοξη, πληθωρική και λαμπερή πλευρά της προσωπικότητάς σου και να πάψεις να ασχολείσαι με μικρολεπτομέρειες που σου χαλούν τη διάθεση και σου προσδίδουν μεμψιμοιρία. Από την Τετάρτη και μετά, η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Κριό σε επηρεάζει αρκετά έντονα. Μην αγνοείς καθόλου τις στιγμές που πρέπει να αφιερώσεις στους δικούς σου ανθρώπους, όσο περιορισμένο χρόνο κι αν έχεις αυτό το διάστημα. Με τη λογική αλλά και τη διορατικότητα που σε διακρίνει, δώσε τις συμβουλές σου εκεί όπου θα σου ζητηθεί. Οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Το πλανητικό σκηνικό και ιδιαίτερα η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο από το Σάββατο και μετά, θα σας κάνει να περάσετε μοναδικές στιγμές οι δυο σας. Οι singles του ζωδίου μην αφήνεστε στα σημάδια των καιρών και δραστηριοποιηθείτε περισσότερο για να βρείτε το άλλο σας μισό.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν πολύ και δεν σε άφηναν να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζες με τους συνεργάτες σου φαίνονται πως από εδώ και στο εξής θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα και θα νιώσεις πιο ήσυχη. Αυξημένα θα είναι τα έξοδά σου το διάστημα αυτό. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου, γιατί μετά θα ψάχνεις τρόπους να καλύψεις τα κενά και δεν θα μπορείς.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού από την Τετάρτη και μετά επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείς και κινείσαι, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις υποχρεώσεις και τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους γνωστούς σου γενικότερα. Βελτίωσε τη διάθεσή σου, αν θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια και μην επαναπαύεσαι καθόλου. Με τον Ερμή να κινείται μέχρι το Σάββατο σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο οργανώσου περισσότερο, αφού έχεις να καλύψεις μαζί πολλές οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Ο χρόνος λιγοστεύει και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται επικίνδυνα. Φρόντισε για τις λεπτομέρειες, αν θέλεις να μην βρεθείς εκτεθειμένη. Επίσης, μάθε να μη μιλάς για τα σχέδια σου σε τρίτους και αξιολόγησε καλύτερα ποιους πρέπει να εμπιστεύεσαι και ποιους όχι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αισθητά τη σχέση σου με το ταίρι σου. Μίλα με το σύντροφό σου, για να μην έχεις παρεξηγήσεις και κουβέντιασε μαζί του για ευχάριστα πράγματα και καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα μπορέσεις να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει. Τα άστρα είναι πολύ φιλικά μαζί σου αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικές
Αρκεί να συνεργαστείς σωστά με τους συνεργάτες σου και να μην τους ανταγωνίζεσαι, για να καταφέρεις να πετύχεις μαζί τους πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα και να απαλλαγείς μια και καλή από δυσάρεστες υποχρεώσεις που σου χαλούν τη διάθεση και δεν σε αφήνουν να εκδηλώσεις ανάλογα την δημιουργικότητά σου. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές για οποιοδήποτε λόγο. Οι οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κινήσου άμεσα και έξυπνα για να ωφεληθείς ανάλογα!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήνεις τις ανασφάλειες που σου δημιουργεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο να σε απομακρύνουν από τη φιλική και κοινωνική σου ζωή, που μπορεί να είναι απολαυστική αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την ορθή πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου. Μην γίνεσαι κτητική και πεισματάρα αν θέλεις να έχεις ανθρώπους γύρω σου. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να ψυχαγωγηθείς, να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς, ξεπέρασε τους φόβους σου και προχώρα άφοβα μπροστά με οδηγό τις δικές σου ανάγκες. Από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία πλέον, η εξέλιξή σου εξαρτάται από την κινητοποίησή σου και την αμεσότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές
Αν έχεις σχέση θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνει καλό και στους δυο σας το να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα σας γεμίσει με αγάπη και έρωτα. Όσο για τις singles, με το ταμπεραμέντο σας θα μαγνητίσετε πολλά πρόσωπα. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε, αρκεί πρώτα να βοηθήσετε εσείς οι ίδιες τον εαυτό σας και να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες και κοινωνικούς κύκλους.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις της δουλειά σου. Κινήσου με μεθοδικότητα και πρόσεξε καλά τις κινήσεις στα οικονομικά σου. Μην παρασυρθείς και κάνεις περιττά έξοδά μέσα στην εβδομάδα για να μην πιεστείς αργότερα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιρροή ορισμένων προσώπων στον επαγγελματικό σου τομέα επηρεάζει τη δυνατότητα της κοινωνικής σου καταξίωσης. Με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι την Τετάρτη στον Κριό, εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για την προσωπική και οικονομική σου αναβάθμιση. Οι ανανεωτικές τάσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε ενθαρρύνουν και σε βοηθούν σημαντικά, έστω και αν τις βιώνεις μέσα από κακουχίες και εμπόδια. Η ανάγκη δημιουργίας νέων συνεργατών και νέων διασυνδέσεων σε υποχρεώνει να αναδιοργανωθείς και να προχωρήσεις πιο πρακτικά, προκειμένου να αντιμετωπίσεις όσα σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να πειστείς ότι οι παρορμητικές αποφάσεις σε έχουν οδηγήσει σε λάθος δρόμο στο παρελθόν για αυτό μείνε μακριά τους με κάθε κόστος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να σκεφτείς μερικά πράγματα για τη σχέση σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα ευνοηθούν για να λύσετε τα προβλήματα σας από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο. Αν είσαι μόνη με τον ερωτισμό σου στα ύψη, θα μπορέσεις να κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν πολύ για αυτό μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα! Επιβάλλεται να ενεργοποιηθείς περισσότερο!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις πολλές υποθέσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Κάνε αλλαγές οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ μελλοντικά. Στη διαχείριση των οικονομικών σου πρέπει να είσαι προσεκτική. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρεις τα χρήματά σου.



ΙΧΘΕΙΣ
Νιώθεις έντονα την ανάγκη της αναγέννησης αυτήν την περίοδο και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταφέρεις τώρα όλα όσα έχεις κατά νου. Από την αποφασιστικότητά σου και μόνο εξαρτάται το αν θα προχωρήσεις στους στόχους σου ή όχι. Πάντως, είναι γεγονός πως είσαι πολύ κοντά στο να εντοπίσεις ποιες διαφορές σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Μέχρι το Σάββατο, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις δυσκολίες που υπάρχουν και μην χάνεις άλλο πολύτιμο χρόνο σε λεπτομέρειες που σε αποπροσανατολίζουν από τα ουσιαστικά θέματα της ζωής σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου για αρκετό καιρό τώρα. Όσο για τις singles, η τύχη δεν θα αργήσει να σας χαμογελάσει και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να έχεις λίγο περισσότερο το νου σου στα επαγγελματικά σου από ό,τι συνήθως. Συγκράτησε τα νεύρα σου, όταν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου δεν παίρνουν την πορεία που θέλεις. Αν είσαι υπομονετική και χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία θα καταφέρεις να τις πας εκεί που θέλεις εσύ, ίσως όμως σε πιο αργούς ρυθμούς. Στα οικονομικά σου να είσαι εγκρατής και να μην κάνεις έξοδα που η τσέπη σου δεν επιτρέπει.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις