Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστολογικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 28/7 έως 3/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει λίγο τζαναμπέτικα με το τετράγωνο του Ήλιου και του Κρόνου. Το Σύμπαν σας βάζει δύσκολες εξετάσεις: καλείστε να προβιβαστείτε στο μάθημα «παίρνω τις σχέσεις μου στα σοβαρά και δεν παίζω», που είναι κόντρα ρόλος για σας και μάλιστα τη στιγμή που το καλοκαίρι είναι η εποχή που βρίθει ευκαιριών για παιχνίδι...

Καριέρα – Οικονομικά: Αναμφισβήτητα η καλύτερα επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι η φυγή σε άλλη γη άλλα μέρη, μακριά από ευθύνες και δουλειές. Αλλιώς με τον Άρη από τον Καρκίνο να εκπυρσοκροτεί το οπλοστάσιο (λέγε με τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα), θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς οι κίνδυνοι να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις οικογενειακές ή επαγγελματικές σας σχέσεις είναι πάρα πολλοί. Σωτήρια λέμβος η Αφροδίτη και οι θετικές όψεις της με Δία, Άρη (εξάγωνα), Πλούτωνα (τρίγωνο) που βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και διευκολύνει κάπως τα πράγματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να αρχίσω μία δίαιτα και –γενικότερα- να ακολουθήσω ένα πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης.



ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, την Παρθένο και σχηματίζει πολύ θετικές όψεις εξαγώνου με το Δία και τον Άρη καθώς επίσης και τριγώνου με τον Πλούτωνα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που όχι μόνο επιτρέπει τις διακοπές, τα φλερτ, την καλοπέραση αλλά και επιβάλλει τέτοιου είδους καλοκαιρινές δραστηριότητες. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να γνωρίσετε ένα ταίρι ταιριαστό, πάντα με σκοπό τη μονιμότητα, μιας και ο Κρόνος από το Σκορπιό σας θέλει σοβαρούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι έρωτες και οι απολαύσεις σας αφήσουν κάποια ψήγματα μυαλού για δουλειές –λέμε τώρα- η περίοδος ευνοεί ραντεβού, συναντήσεις και διευθετήσεις εκκρεμοτήτων. Πάντως είναι προτιμότερο να αποδράσετε, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γιατί το τετράγωνο Ηλίου – Κρόνου εγκυμονεί δυσβάσταχτες για τις αντοχές σας ευθύνες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι σε διαθεσιμότητα προκειμένου να βοηθήσω τους γεροντότερους της οικογένειάς μου που μπορεί να με χρειάζονται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι οι πιέσεις που δέχεστε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για παιχνίδια και απολαύσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας κάτι καλύτερο πάει να γίνει αλλά και πάλι δειλά σε σχέση με τα ταμπεραμέντο σας. Ευτυχώς που είστε από τη φύση σας αλέγροι και θα ξεπεράσετε άνετα τους σκοπέλους σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες καριέρας, οι οποίες ωστόσο απαιτούν θυσίες των προσωπικών απολαύσεων για να αξιοποιηθούν. Συμβουλεύω ότι αξίζει τον κόπο να αυτοπεριοριστείτε τώρα, προκειμένου να εδραιώσετε σε ισχυρότερες βάσεις την καριέρα σας στη νέα σεζόν. Επίσης περιορίστε τα έξοδά σας γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους να τα αντιμετωπίσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει τις καταλληλότερες όψεις για να εστιαστώ στην οικογένειά μου και να απολαύσω ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές με τους γονείς, τα παιδιά μου, τους συζύγους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιό σας να ενεργοποιεί τον εκρηκτικό Ουρανό και ουσιαστικά το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Τα Συμπαντικά μηνύματα είναι είτε να αποδεσμευτείτε οριστικά και αμετάκλητα από τις σχέσεις που δεν σας προάγουν και σας ταλαιπωρούν είτε να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή αλλά με σοβαρό σκοπό. Να θυμάστε ότι ο Κρόνος από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σας καλεί να επανέλθετε στην πραγματικότητα και να δομήσετε το παρόν σας, κόντρα στη φυσική σας ροπή που είναι να κολλάτε στο παρελθόν.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο του Ήλιου και του Κρόνου μπορεί να πιεστείτε οικονομικά ή να συμβεί κάτι που θα σας αγχώσει. Αν μπορείτε να πάρετε τις διακοπές σας, θα ήταν ευχής έργο γιατί οι πολλές τριβές τόσο με συνεργάτες όσο και με ανωτέρους μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τις ωραίες όψεις της Αφροδίτης από το τρίτο ηλιακό μου σπίτι και ας αρχίσω τα ταξιδάκια, τα φλερτ, τα παιχνίδια, τις γνωριμίες, τις συζητήσεις που με διασκεδάζουν.


ΛΕΩΝ

Έρωτας: Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, εκτός των υποχρεώσεων που καταδεικνύει, είναι σκληρό και για τις ερωτικές σας υποθέσεις καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν εντάσεις ή ακόμη και απογοητεύσεις. Τα πράγματα θα είναι θετικότερα προς το τέλος της εβδομάδας που μπαίνει ο Αύγουστος και αρχίζει μια περίοδος ανεμελιάς και καλοκαιρινών ρυθμών.

Καριέρα – Οικονομικά: Η παρουσία της Αφροδίτης στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι και οι αρμονικότατες όψεις της είναι αυτό που χρειάζεστε για να τονώσετε τα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι τώρα θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε με αρκετά καλό τρόπο κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ενώ δεν αποκλείεται να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αν μάλιστα είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε και κάποιες προσωπικές χαρές χάριν της δουλειάς, τότε δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε από τους καρπούς που θα δρέψετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω κάθε μου κίνηση γιατί είναι πολύ πιθανό να δεχθώ πισώπλατα χτυπήματα και μάλιστα με σκανδαλωδώς άδικο και επιθετικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει όψεις εξαγώνων με Άρη και Δία, τριγώνου με Πλούτωνα. Κοινώς είστε οι πλέον ευνοημένοι στο θέμα έρωτας, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε! Καιρός να αλεγράρετε, να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε ρομαντικά σκηνικά ανανέωσης των σκουριασμένων σχέσεων, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες είτε με σκοπό το γάμο είτε με όποιο σκοπό θέλετε! Εννοείται ότι η περίοδος είναι η καταλληλότερη για τις διακοπές σας!

Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι έρωτες δεν σας παρασύρουν και σας αφήσουν κάποιες υπόνοιες φαιής ουσίας για να σκεφτείτε τη δουλειά, να θυμάστε ότι οι μέρες είναι καλές για να κάνετε συζητήσεις, να βρείτε συμμάχους, να συνάψετε συνεργασίες, να συνασπιστείτε με άτομα που έχουν το ίδιο όραμα με εσάς. Επίσης, οι μέρες αυτές, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, είναι καλές για να διεκπεραιώσετε οικονομικές δοσοληψίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να ενισχύσω τον οργανισμό μου με βιταμίνες, να προσέχω τη διατροφή μου και να μην εξαντλώ τα όριά μου γιατί χάνω πολλή ενέργεια.


ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης πυροδοτεί την απρόβλεπτη, εκρηκτική ενέργεια του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας και υπόσχεται ένα θεαματικό τέλος, ανάλογο των δόσεων εγωισμού, ανταγωνισμού, πείσματος που θα βάλετε στην εξίσωση των αισθηματικών σας. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί 2 – 6 Οκτωβρίου. Οι υπόλοιποι να θυμάστε ότι βασικός κανόνας των υγειών σχέσεων είναι ότι δεν πρέπει να κάνετε στα ταίρια σας αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και δυσκολίες που δεν τις είχατε προβλέψει. Πιθανώς να ενσκήψουν προβλήματα που δεν εξαρτώνται από εσάς, την απόδοση ή την συμπεριφορά σας αλλά να είναι αρκετά σημαντικά και να σας κάνουν να νιώσετε ανασφάλεια και άγχος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι συνθήκες με ευνοούν να ασκήσω το αγαπημένο μου σπορ: να κρυφτώ από τον κοινωνικό μου περίγυρο και να απολαύσω τον μυστικό μου έρωτα με ότι αυτό συνεπάγεται...


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας απαιτεί να συνετιστείτε και να αντιμετωπίσετε πολύ σοβαρά τις σχέσεις σας αλλά και τους εαυτούς σας μέσα σε αυτές καθώς σας θέλει συγκροτημένους, δομημένους, οριοθετημένους. Η Αφροδίτη από την Παρθένο με τις ωραίες όψεις της, υπόσχεται καλές στιγμές αγάπης, ρομαντισμού και παθών ενώ δεν αποκλείει το χτυποκάρδι σας για ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα συγκαταλέγατε στους φίλους.

Καριέρα – Οικονομικά: Μακράν η καλύτερη επιλογή γι αυτή την εβδομάδα είναι οι διακοπές. Αν παραμείνετε στις έδρες σας και επιμένετε να δουλεύετε, θα ζοριστείτε αρκετά γιατί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δηλώνει ότι θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε ευθύνες και να λύσετε προβλήματα που θα σας καταπιέσουν και θα σας αγχώσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνω καινούργιες γνωριμίες, να διασκεδάσω με τους φίλους μου και να συμμετέχω σε συλλογικές δραστηριότητες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η λίμπιντό σας που πλέον έχει μπει για τα καλά στα κόκκινα και παραμένει, σας παρασύρει στο να αποζητάτε τα ερωτικά παιχνίδια. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Ουρανός από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι ευνοεί τα κεραυνοβολήματα. Ωστόσο, το τετράγωνό του με τον Άρη «μιλάει» για σχέσεις μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας κι αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, αν ο Κρόνος από το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι δεν σας έβαζε τις τρικλοποδιές των ανασφαλειών, των φοβιών περί μοναξιάς, κλπ.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας και κάνει πολύ θετικές όψεις, υπόσχεται επιτυχία, κυρίως για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε τις καταστάσεις, προγραμματίστε τώρα τα σημαντικά ραντεβού σας, επικοινωνήστε καλύτερα τις δεξιότητές σας και –γενικότερα- αξιοποιείστε τις δημόσιες σχέσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να προσέχω όταν ταξιδεύω, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Τα όμορφα, αρμονικά παιχνίδια που παίζει η Αφροδίτη, είναι ενθαρρυντικά για τις αισθηματικές σας υποθέσεις αλλά πρέπει να εστιαστείτε στο γεγονός ότι ο Άρης ενεργοποιεί με τον πιο εκρηκτικό τρόπο το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Τώρα πρέπει να βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε κατάματα ακόμη και τις πιο δύσπεπτες αλήθειες, ιδιαίτερα αν τα γεγονότα σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Να θυμάστε ότι όσο πιο γενναίοι και ικανοί για καίριες αλλαγές φανείτε, τόσο πιο ανώδυνες θα είναι οι εξελίξεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποιες κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομιές, είναι προτιμότερο να τις προγραμματίσετε για το τέλος της εβδομάδας. Η περίοδος είναι καλή για όσους θέλετε να προβληθείτε, να επιμορφωθείτε, να διδάξετε, να επιλέξετε την επικοινωνία ως μέσο επαγγελματικής ανάπτυξης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ταξιδέψω, να εστιαστώ σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό, να συνευρεθώ με συγγενείς και γνωστούς.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με εντάσεις καθώς ο Ήλιος από το Λέοντα, περιβάλλον που ταυτίζεται με τις σχέσεις σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει τον παγετώνα στη σχέση σας εν μέσω καλοκαιριού. Ευτυχώς η ψυχραιμία είναι ένα από τα όπλα σας και τώρα που θα σας χρειαστεί, θα μπορέσετε να την επιστρατέψετε. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Αφροδίτη από την Παρθένο ανεβάζει τη λίμπιντό σας και σας εξωθεί στο να επιδιώκετε αισθησιακές απολαύσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη να κηρύττει τον πόλεμο από τον οίκο της καθημερινότητάς σας, της προσφοράς, της δουλειάς σας, θα τα βρείτε σκούρα καθώς θα αναγκαστείτε να κάνετε αγγαρείες που δεν σας αρέσουν και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα οικονομικά οφέλη. Το θετικό των ημερών είναι ότι θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνάψετε διακανονισμούς και να δώσετε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με το δημόσιο, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με κληρονομικές υποθέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο του συνηθισμένου όταν οδηγώ κι ας αποφεύγω τις παράτολμες ή ενθουσιώδεις ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σας παίρνει τα μυαλά, τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι στον κόσμο του ρομαντισμού και της φαντασίας, του Ποσειδώνα δηλαδή. Τα εξάγωνά της με τον Άρη και το Δία και το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα διανθίζουν το σενάριο των καλοκαιρινών σας ερώτων και σας μετατρέπουν σε ήρωες των ερωτικών βιβλίων ή των παραμυθιών, ανάλογα από το μέγεθος της ωραιοποίησης που είστε σε θέση να κάνετε. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να βρείτε ένα ταίρι διαλεκτό. Εννοείται ότι θα πρέπει να ξεχάσετε τις υποχρεώσεις και να μεταφερθείτε σε άλλη γη, άλλα μέρη για ξεκούραση, διακοπές και ερωτοτροπίες. Θα πιάσει ακόμη κι αν γίνει νοερά, αρκεί να μην είναι αποκύημα του νου και το ταίρι δίπλα σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Οι όποιες σκέψεις ή διαθέσεις σας να δουλέψετε εξανεμίζονται από το τσουνάμι που ακούει στο όνομα Έρωτας! Αν, ωστόσο, οι υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε την καρδιά σας και θέλετε οπωσδήποτε να αξιοποιήσετε επαγγελματικά αυτές τις μέρες, προγραμματίστε τα σημαντικά ραντεβού σας και επιδιώξτε να κλείσετε συμφωνίες για καινούργιες συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω τις οικονομικές μου δοσοληψίες, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας.


Πηγή: http://www.astrology.gr
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις