Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Fatmagul: Φατμαγκιούλ και Κερίμ ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί! Δείτε το video!


Το MEGA αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει την προβολή της σειράς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύµφωνα µε τον προγραμματισμό, η σειρά θ’ αρχίσει πάλι να προβάλλεται από τη νέα σεζόν. Ωστόσο, εμείς θα συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε ...

για όλα όσα θα δείτε στα επόµενα επεισόδια. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ για πρώτη φορά μένουν οι δυο τους και ο ένας εξομολογείται τον έρωτά του στον άλλον. Οι δυο τους ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, όμως το παρελθόν μπαίνει ξανά εμπόδιο ανάμεσά τους.


Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ προκειμένου, να αποφύγουν τους δημοσιογράφους που τους κυνηγούν παντού, αποφασίζουν να εγκατασταθούν στο σπίτι του Φαχρετίν, αφού εκείνος θα λείπει στην Αυστραλία. Η Φατμαγκιούλ νιώθει περίεργα που πρώτη φορά θα μείνει μόνη της με τον Κερίμ σε ένα καινούριο σπίτι.

Δείτε το video με αγγλικούς υπότιτλους:


-Θα πάρω τις βαλίτσες σου, της λέει μπαίνοντας στο σπίτι.

-Εντάξει, του απαντάει η Φατμαγκιούλ. Βλέποντας το σπίτι, αρχίζουν και οι δύο να το περιεργάζονται και ενθουσιάζονται.

-Το ψυγείο είναι γεμάτο και το σπίτι καθαρίστηκε μόλις χθες! Οπότε απολαύστε τη διαμονή σας, λέει ο Μουαμτέζ που τους μετέφερε στο σπίτι.

-Ευχαριστούμε πολύ, απαντάει ο Κερίμ!

-Εδώ κανείς δεν θα σας ενοχλήσει! Κάλεσέ με αν χρειαστείς κάτι. Γεια σας, λέει ο Μουαμτέζ και φεύγει. Ο Κερίμ γυρίζει στη Φατμαγκιούλ και της λέει:

-Αυτό το μέρος θα είναι δικό μας για λίγο! Μόνο εσύ κι εγώ!

-Είναι όμορφο!

-Εχει και τζάκι!

-Είναι πολύ γλυκό σπίτι! Μου αρέσει πολύ! Ο Κερίμ ανοίγει το ψυγείο και το βλέπει γεμάτο:

-Κοίτα! Ο Μουαμτέζ δεν ήταν υπερβολικός σ’ αυτό που είπε! Ας δούμε και τα δωμάτια! Η Φατμαγκιούλ προβληματίζεται και λέει στον Κερίμ:

-Αναρωτιέμαι σε ποιο δωμάτιο έμενε η Ασού!

-Μπορείς να μείνεις στο άλλο αν θες.

-Οχι, δεν εννοώ αυτό! Εννοώ ότι και εκείνη έμενε σ’ αυτό.

-Και ο Μουσταφά ξέρει αυτό το σπίτι, συμπληρώνει ο Κερίμ. Ας φτιάξουμε τα πράγματα, συνεχίζει ο Κερίμ αλλάζοντας κουβέντα. Την ίδια ώρα ο Ρεσάτ τηλεφωνεί στον Μουσταφά:

-Πού είσαι;

-Στο σπίτι!

-Εχεις μέρες να εμφανιστείς.

-Ημουν απασχολημένος.

-Δεν πιστεύω να κανονίζεις να το σκάσεις;

-Οχι, είναι η μητέρα μου εδώ και πρέπει να τη φροντίσω.

-Δεν θα συγχωρέσω άλλο λάθος σου, το ξέρεις. Θα φροντίσω πρώτα η μητέρα σου να μάθει την αλήθεια και μετά η αστυνομία.

-Το ξέρω! Παρόλα αυτά, η Ασού επέστρεψε, είχε πάει στη μητέρα της.

-Γιατί δεν το πιστεύω, άραγε;

-Αλήθεια σου λέω!

-Τέλος πάντως, θα το συζητήσουμε μετά αυτό. Ελα γρήγορα στην εταιρεία και πρόσεχε μη μιλήσεις σε κανένα δημοσιογράφο αν δεις. Θα σου πω εγώ τι θα πεις. Στο νοσοκομείο ο Σελίμ και ο Ερντογάν υποπτεύονται πως κάτι έχει αλλάξει με τη βοηθό της Περιχάν.

-Κάτι συνέβη μετά τη δίκη και δεν μας κοιτάζει ποια στα μάτια! Δεν το έχεις παρατηρήσει, ρωτά ο Σελίμ.

-Οχι, απαντάει ο Ερντογάν και όλοι μαζί μπαίνουν στο δωμάτιο της Περιχάν. Εκείνη τους ζητάει να φύγουν, μιας και δεν υπάρχει λόγος να μένουν εκεί, αφού η ίδια είναι μια χαρά. Στο σπίτι ο Μουσταφά ετοιμάζεται να φύγει και η Ασού τον ρωτάει:

-Πού πας πάλι, Μουσταφά; Τι θέλουν από εσένα;

-Θα πάω να μιλήσω μαζί τους.

-Τι θα σε κάνουν, Μουσταφά;

-Εχουν την ομολογία μου. Το εισιτήριό μου στην κόλαση. Πρέπει να παίξω με τους κανόνες τους μέχρι να βρω τρόπο να ξεφύγω. Ετσι πρέπει να γίνει. Σε παρακαλώ, κατάλαβέ με.

-Μήπως είχες σχέση εσύ με το ατύχημα;

-Δεν σου κρύβω την αλήθεια, στο ορκίζομαι ότι δεν είχα καμία σχέση με το ατύχημα αυτής της γυναίκας. Στο ορκίζομαι στη μητέρα μου, της λέει ο Μουσταφά και φεύγει. Στο μεταξύ ο Ραχμί τηλεφωνεί στην αδελφή του:

-Πώς είσαι Φατμαγκιούλ; Φτάσατε;

-Ναι, φτάσαμε! Είναι ένα πολύ άνετο και όμορφο σπίτι, ήσυχο και ήρεμο. Βρίσκεται μέσα στο δάσος και δεν υπάρχει άλλο σπίτι κοντά.

-Μη φοβάσαι, εντάξει;

-Δεν θα φοβηθώ Ραχμί μου! Ο Κερίμ είναι μαζί μου. Εσείς τι κάνετε;

-Εμείς έχουμε κλειστό το μαγαζί γιατί έρχεται κόσμος και δεν ξέρουμε αν είναι δημοσιογράφοι, οπότε πηγαίνουμε φαγητό σε όσους μας παίρνουν τηλέφωνο από τα σπίτια τους. Τα δύο αδέλφια κλείνουν το τηλέφωνο και στο μαγαζί μπαίνει η δημοσιογράφος φίλη της Φατμαγκιούλ, η οποία δίνει τα γράμματα συμπαράστασης του κόσμου στη Μουκαντές. Η Περιχάν ρωτάει για ακόμη μία φορά τον Ρεσάτ:

-Μήπως προκαλέσατε το ατύχημα για να μην καταθέσει η Λεμάν στο δικαστήριο;

-Περιχάν, το έχουμε συζητήσει ξανά αυτό.

-Πάντως, αν μάθω ότι πληγώσατε τη Λεμάν ή κάποιον άλλον, θα μιλήσω, του λέει η Περιχάν.

Την ίδια ώρα η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ κάνουν βόλτα στο δάσος:

-Αναρωτιέμαι τι τον έκανε να αγοράσει αυτό το σπίτι, αναρωτιέται η Φατμαγκιούλ.

-Ποιος ξέρει! Ο Μουαμτέζ το βρήκε! Το αγόρασε χωρίς καν να το δει.

-Αναρωτιέμαι πώς να είναι η Αυστραλία!

-Εχω διαβάσει πολλά καιρό πριν.

-Τότε που σχεδίαζες να πας;

-Ναι!

-Αν έφευγες, εκείνη τη μέρα… εκείνη τη νύχτα τίποτα απ’ όσα είχες γράψει στο γράμμα δεν θα έβγαινε αληθινό. Και το μίσος μου για σένα θα μεγάλωνε!

-Χαίρομαι που δεν έφυγα!

-Θυμάσαι τι είχες γράψει; «Θα ζω με την ελπίδα κάποτε να με συγχωρέσεις. Χιλιάδες φορές θα σε ικετεύω για συγχώρεση. Θα γίνω καλά όταν επουλωθούν και οι δικές σου πληγές».

-Το θυμάσαι!

-Γιατί αυτά τα λόγια ήταν αληθινά! Οταν μου έγραψες: «Οπου κι αν πω θα σε σκέφτομαι», πίστεψα ότι θα με αφήσεις για πάντα. Και θυμάμαι πολύ καλά πώς ένιωσα εκείνη τη νύχτα. Σε μισούσα, αλλά την ίδια στιγμή δεν ήθελα να φύγεις.

Μετά θύμωσα με τον εαυτό μου. Με όλες αυτές τις σκέψεις ένιωθα ότι προδίδω εμένα. Σ’ αυτό το γράμμα ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τη φωνή σου. Η βοηθός της Περιχάν είναι στο σπίτι της και βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει ή όχι να τηλεφωνήσει στη Μελτέμ και να της αποκαλύψει όλα όσα υποψιάζεται ότι συμβαίνουν. Την ίδια ώρα η Μελτέμ τηλεφωνεί στη μητέρα της:

-Μαμά, έρχομαι από εκεί να κάτσουμε.

-Είμαι στην Αγκυρα!

-Πότε έφυγες;

-Το πρωί!

-Δεν μου είπες τίποτα, έγινε κάτι;

-Οχι παιδί μου, έχω να συναντηθώ με το δικηγόρο. Το βράδυ θα γυρίσω πάλι, θα στα πω όλα, της λέει και κλείνει άρον-άρον το τηλέφωνο, αφού εντοπίζει τη Γιασεμίν, τη γυναίκα που έβαλαν οι Γιασαράν να παγιδέψει τον άνδρα της και που τελικά τον οδήγησαν στην αυτοκτονία...

Διαβάστε περισσότερα στο TiViΣίριαλ που κυκλοφορεί
Πηγή: tv-24.gr
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθραΘυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρεςΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλουςhttp://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις