Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 6 - 10 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις Επεισοδίων

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 6-10 με ελληνικούς υπότιτλους πριν παιχτούν στην τηλεόραση & διαβάστε περιλήψεις Επεισοδίων




Διάβασε επίσης:

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Πρώτο Επεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Η Πινάρ μεθυσμένη και εκτός ελέγχου, επιτίθεται στον Σαγίτ νομίζοντας πως την απατά με την Μουαζέζ και εκείνος στην προσπάθειά του να την αποφύγει  την σπρόχνει και η Πινάρ τραυματίζεται. Η μουαζέζ συναντά τον Φεγιάζ προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα που της έχει δημιουργήσει, τη συνάντηση αυτή, όμως, παρακολουθεί η Σαγεστέ, η οποία σκέφτεται πως ακριβώς θα εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να πετύχει τα σχέδιά της.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 7 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Ο Φεγιάζ εισβάλλει στο σπίτι της οικογένειας Σουκρού, η Μουαζές προσπαθεί να τον διώξει, αλλά η Σαγεστέ τους αιφνιδιάζει και η αναστάτωση που δημιουργείται σε όλη την οικογένεια λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις. Εν τω μεταξύ, η Μπελκίς εμφανίζεται ξαφνικά προκαλώντας μεγάλη αναστάυωση στον Αχμέτ.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 8 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Ο Ναμλικ βλέπει ένα υπερηχογράφημα εμβρύου και η Σαγεστέ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ανακοικώνει πως είναι έγκυος. Η χαρά όλων είναι και η ζήλια της Μουαζέζ είναι έκδηλη, καθώε πιστεύει πως θα χάσει την φροντιδα του θείου της αλλά και του Ναμίκ.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 9 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Ο Ναμίκ προσπαθεί να απομακρύνει τον Σαγίτ από την Μουαζέζ και ξεσπά άγριος καυγάς ανάμεσα στα αδέρφια που την διεκδικούν με πάθος. Ο Φεγιάζ και η Σαγεστέ ανακαλύπτουν πως έχουν πολλά κοινά και αποφασίζουν να ενόσουν τις δυνάμεις τους, με απότερο σκοπό να φύγει η Μουαζέζ από την οικία Σουκρού, εκτιμώντας πως αυτή η εξέλιξη θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα σχέδιά τους.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 10 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Ο Σαγίτ μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Η Σαγεστέ μαθαίνει για το ένοχο περελθόν της Μουαζέζ και τη απειλεί πως θα αποκαλύψει τα πάντα σε όλους.Η Μουαζέζ μαθαίνει επίσης, πως η Σαγεστέ δεν είναι έγκυος. Η Σαγεστέ, απελπισμένη από αυτήν την εξέλιξη, χάνει τις αισθήσεις της και πεφτει από τις σκάλες.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΡΙΑΛ:

Η «Θανάσιμη Ομορφιά», η νέα σειρά του Mega, είναι η συναρπαστική ιστορία μιας όμορφης κοπέλας που ένα παιχνίδι της μοίρας θα τη φέρει ανάμεσα σε δυο αδέλφια!
Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγιεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαΐτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, "λυγίζει" με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η "χημεία" ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαΐτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Gizem Karaca (Μουαζέζ), Murat Han (Ναμίκ), Mehmetcan Mincinozlu (Σαΐτ), Seda Akman (Σαγιεστέ) και ο Ergun Ucucu (Αχμέτ)
Σκηνοθεσία: Mehmet Bahadir Er
Σενάριο: Meryem Gul
Παραγωγή: MEDYAPIM

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις