Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αύγουστο! Τι λένε τα άστρα;


Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ! Διακοπές, φλερτ, ηρεμία, χαλάρωση, διασκέδαση... Τα άστρα είναι με το μέρος μας ή ακολουθούν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε; Τι λέει το ζώδιό σου;




ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα δημιουργικός και δυναμικός μήνας για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις όλες τις ηγετικές σου ικανότητες και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για την επιτυχία σου, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής. Στον αισθηματικό τομέα, θα έχεις την Αφροδίτη σε πολύ καλή θέση από τις 16 και μετά, στον φιλικό για εσένα Ζυγό να σε ενισχύει και θα μπορέσεις να απολαύσεις τώρα όλα τα θετικά της στοιχεία. Η αγάπη, η τρυφερότητα, η στοργή, η φροντίδα, θα σε γεμίσουν και έτσι θα μπορέσεις τώρα να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη. Η οικογένεια σου θα γίνει για εσένα το κέντρο από το οποίο θα αντλείς δύναμη και τα παιδιά σου θα σου αποδείξουν πως ό,τι δίνεις παίρνεις. Ήρθε η στιγμή όλοι οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν να σου ανταποδώσουν στο μέγιστο βαθμό όλα όσα έχεις κάνει ανά καιρούς για αυτούς και εσύ θα πλημμυρίσεις από θετικά συναισθήματα. Η Νέα Σελήνη στις 7 στον Λέοντα σε βρίσκει επικοινωνιακό και τολμηρό, σε νέα εγχειρήματα και προκλήσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα διανύσεις μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βαθαίνουν όλο και περισσότερο και θα σου αποκαλύπτουν τις θετικές πλευρές τους. Από τις 8 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Λέοντα, θα επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου και θα καταφέρετε τώρα να βάλετε κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσετε αλλαγή πλεύσης της κοινής σας ζωής και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε. Οι singles θα έχετε τόσο την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, όσο και την κρίση να κρατήσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν για εσάς. Η Αφροδίτη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα προσδώσει ιδιαιτερότητα στο προφίλ σας και δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητες. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κερδίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν!

Επαγγελματικές
Αν και ευοίωνη η αίσθηση που έχεις με τον ερχομό του Αυγούστου, με διάθεση για νέες συνεργασίες και ανοίγματα, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε επαγρύπνηση. Είσαι έτοιμη για αλλαγές και μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αρκεί πρώτα να τις έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις αναλύσει τα θετικά και αρνητικά οποιασδήποτε επιλογής σου. Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες και να βελτιώσεις τη θέση σου. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, παρά την όποια ανοδική τάση. Είσαι εγκλωβισμένη σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει. Μην πτοηθείς και μην καταβληθείς από την ένταση που θα υπάρχει, αλλά αξιοποίησε προς όφελός σου τις πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς. Άλλωστε, και ο Άρης που θα εισέλθει στον Λέοντα την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι σύμμαχός σου και οι επικοινωνίες όλων των τύπων θα διευκολυνθούν, θα είναι πιο άμεσες και αποτελεσματικές από ό,τι συνήθως.



ΤΑΥΡΟΣ
Ο Αύγουστος προμηνύεται να είναι θετικός και ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσένα, που επιδιώκεις να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου σε όλους τους τομείς. Μέχρι τις 16 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και για να βελτιώσεις αισθητά τις σχέσεις σου με το οικείο σου περιβάλλον. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είναι αποδοτικό για εσένα να ασχοληθείς με την βελτίωση της εικόνας του σπιτιού σου, αλλά και του χώρου της εργασίας σου. Ο Ερμής στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24, θα σε βρει σε ανανεωμένους χώρους διαβίωσης και εργασίας και κατ’ επέκταση θα ανανεώσει και εσένα την ίδια ψυχικά και σωματικά. Καρμικές θα είναι οι εξελίξεις που θα επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις και θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Επίσης, τα δρώμενα στον ερωτικό σου τομέα θα είναι άκρως ανανεωτικά και αναγεννησιακά με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, από τις 16 και μετά. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου και θα σου δώσει κέφι για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα σε βρει λίγο απομακρυσμένη από φίλους και γνωστούς και ταγμένο μόνο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Αν εφαρμόσεις πρωτοποριακές ιδέες και τολμήσεις νέα πράγματα, τότε οι εξελίξεις θα είναι θετικές και τα οικονομικά σου θα ανασάνουν αισθητά.

Αισθηματικές
Αμφίρροπος θα είναι ο Αύγουστος για το αισθηματικό σου μέλλον. Από τη μία θα αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη να έχεις τα πάντα και τους πάντες κάτω από τον έλεγχο σου, από την άλλη αυτή σου η επιθυμία θα σε καταπιέζει συνεχώς με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τελικά τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να επιλέξεις τι είναι αυτό που σου κάνει ή δεν σου κάνει τελικά. Από εκεί και πέρα, τα θέλω σου και τα μπορώ σου θα βρίσκονται σε μία σύγκρουση και, μέχρι να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Ο Άρης από τον Λέοντα, από τις 28 του μήνα και μετά, θα σε φέρει αντιμέτωπη με ερωτικές προκλήσεις που θα πρέπει να βρεις το σθένος να αντιμετωπίσεις. Μην διακινδυνεύεις για τίποτα και για κανέναν την προσωπική σου ηρεμία και ασφάλεια, που τόσο σου είναι απαραίτητες. Αν δεν έχεις ταίρι, το διάστημα είναι καλό για να ανοίξεις περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις κοντά με ανθρώπους πολύ διαφορετικούς από εσένα. Αναθεώρησε λίγο τα στάνταρ σου και ο έρωτας δεν είναι μακριά…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν καλή πορεία τον Αύγουστο και έτσι η διάθεσή σου θα είναι και αυτή σε καλά επίπεδα. Για τους περισσότερους Ταύρους έχουν ανοίξει καινούργιοι δρόμοι, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες. Όμως η κούραση θα αρχίσει να γίνεται εμφανής τώρα φέρνοντάς σου νευρικότητα και κάποιες φορές δυσθυμία. Συγκράτησε λοιπόν τις αυθόρμητες αντιδράσεις σου, ειδικά σε σχέση με νέες γνωριμίες και συνεργάτες. Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε αναμενόμενες απαντήσεις θα υπάρξουν κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα λάβει χώρα στις 21, στον Υδροχόο. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείς, γιατί λίγες είναι οι μέρες και θα περάσουν, ιδίως αν αυτό το διάστημα υιοθετήσεις μία μετρημένη συμπεριφορά απέναντι σε όλους και σε όλα. Ο Ερμής στην Παρθένο, από τις 24 και μετά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να βιώσεις ελάφρυνση από τις πιέσεις που σου ασκούνταν, αλλά και να σταθεροποιήσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσεις να συνεχίσεις ανοδικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν έχεις βγει αλώβητη από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή τον προηγούμενο μήνα, τότε ο Αύγουστος φαίνεται πως θα φέρει στο διάβα σου ιδιαιτέρως σημαντικά πράγματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 16 και τον Ερμή στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να σχεδιάσεις ξανά τη ζωή σου, όσον αφορά στη δουλειά σου αλλά και στις μόνιμες σχέσεις σου. Επαναπροσδιόρισε τις αξίες και τους στόχους σου, ώστε να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Βάλε τις σχέσεις σου στο μικροσκόπιο, εντόπισε τα θετικά και τα αρνητικά τους και μην κρατάς πλέον στη ζωή σου άτομα που είτε σε τραβάνε πίσω είτε δεν σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου θα εξελιχθεί ομαλά, αρκεί να προσφέρεις τον ανάλογο χρόνο και τα ανάλογα συναισθήματα. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 21, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να αποφύγεις νευρικές εκδηλώσεις, για να μην ταράξεις την ισορροπία σου. Τα οικονομικά σου, από τις 24 και μετά που ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο, θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις καλύτερα και να μην ξεμυαλιστείς από άχρηστες προς το παρόν αγορές, μόνο και μόνο για να καλύψεις την καταναλωτική σου μανία. Στον επαγγελματικό τομέα, άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Οι κοινωνικές σου σχέσεις, οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων με πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν τώρα να επιλέξεις τις πιο κατάλληλες για εσένα αλλαγές σχετικά με την εργασία σου.

Αισθηματικές
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυλήσουν τα αισθηματικά σου αυτήν την περίοδο, ιδίως από τις 8 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Λέοντα και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η γοητεία σου θα είναι εμφανής και θα εκπέμπεις θετικά μηνύματα προς τους άλλους. Στην ουσία, οι άλλοι θα αισθάνονται ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσένα και η παροιμιώδης αυτοπεποίθησή σου θα πάρει τον ανήφορο, χωρίς ωστόσο να απογειώνεται. Το πλανητικό σκηνικό θα αυξήσει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, αλλά και θα ισορροπεί μέσα σου την ενεργητικότητα και την ανάγκη για συναναστροφές. Το ίδιο διάστημα θα ενεργοποιηθείς περισσότερο στους στόχους, που μέχρι τώρα προετοιμάζονταν μέσα σου, και πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη για νέα ξεκινήματα που θα αφορούν κυρίως στην προσωπική σου ανάπτυξη. Προσοχή μόνο, να μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι όλα μπορούν να πάνε πολύ καλά στις σχέσεις σου, αρκεί να μην στρέψεις όλη σου την προσοχή στον εαυτό σου!

Επαγγελματικές
Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο και θα νιώσεις κάπως, αλλά θα το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αισιόδοξα χάρη στην ψυχοσύνθεσή σου. Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται σε καλό δρόμο και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από την μεριά σου θα εισπράξεις πέρα από την επιβράβευση και την υλική απολαβή που σου ανήκει. Θα έχεις έντονη την ικανότητα της κριτικής σκέψης, πράγμα που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο περιορίζοντας την όποια ανώριμη και επιφανειακή συμπεριφορά. Ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα, οι ικανότητές σου θα είναι άκρως βελτιωμένες και θα σου επιτρέψουν να αναπτυχθείς σημαντικά στον τομέα της καριέρας σου. Όσο αφορά στα οικονομικά σου όμως, θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτική γιατί αν δεν συγκρατήσεις τα έξοδά σου θα πιεστείς και ίσως εγκλωβιστείς σε δύσκολες συνθήκες. Σε γενικές γραμμές όμως, η εικόνα του μήνα θα είναι θετική και θα σε βοηθήσει να πορευτείς ανοδικά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σου φέρει αρκετές καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα σε προβληματίσει στα συναισθηματικά. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 8 θα σου φέρει νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σου, που θα χρειαστεί να τα διερευνήσεις λεπτομερώς για το αν πρέπει να τα δεχτείς ή όχι. Η ανταμοιβή για την εργασία σου δεν θα είναι αυτή που αξίζεις, αλλά μπρος στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, εκτίμησε το γεγονός ότι ακόμη έχεις δουλειά. Σε σχέση με τα οικονομικά σου οι οιωνοί θα είναι καλοί, με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο μέχρι τις 16, και θα σου παρουσιαστούν έξτρα πηγές εσόδων από εκεί που δεν το περιμένεις. Το ίδιο διάστημα θα έχεις ρέντα και σε τυχερά παιχνίδια για αυτό τόλμησέ το, αλλά πάντα με μέτρο. Καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα, λόγω της θέσης του Άρη στο ζώδιό σου, η διαίσθηση και η δημιουργική φαντασία σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές επιλογές σχετικά με την εργασία σου και οι ιδέες σου να εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σου με το παραπάνω. Η κοινωνική σου θέση θα είναι καλή και ίσως σε βοηθήσουν τώρα κάποιες πολιτικές φιλίες που έχεις για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ηρεμία μπορεί για εσένα να είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αναζητάς, αλλά οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν θα σου επιτρέψουν να την έχεις. Δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στις απαραίτητες για εσένα σχέσεις θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και η θέση του Ερμή, από τις 8 μέχρι τις 24, στο ζώδιο του Λέοντα θα σε κάνει πολλές φορές να λοξοκοιτάς. Μία γνωριμία είναι πολύ πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου, κοντά στην Πανσέληνο στις 21 στον Υδροχόο, καθώς άλλα θα προστάζει η λογική σου και άλλα η ψυχή σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά σου βάλε το στα πόδια όσο είναι ακόμη νωρίς και μην διακινδυνέψεις τους σταθερούς δεσμούς σου.

Επαγγελματικές
Λίγο αντιφατικός θα είναι ο Αύγουστος για εσένα. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου αποκαθίστανται και οι επικοινωνίες σου παίρνουν τώρα μία πιο ομαλή τροπή. Τις πρώτες ημέρες του μήνα προβλέπεται να βγουν στην επιφάνεια προβληματάκια, που ναι μεν αντιμετωπίζονται, δημιουργούν άσχημη διάθεση δε. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα με τους συνεργάτες σου, με τον Ερμή να βρίσκεται στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα, θα είναι σε θετικά επίπεδα και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα που θα υπάρχει, χωρίς βιασύνες όμως. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στο ίδιο ζώδιο, θα σου δημιουργήσει συναισθήματα επέκτασης και θα πρέπει να έχεις το νου σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Να προσέχεις τα έξοδά σου, γιατί οποιεσδήποτε σπατάλες μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να χρειαστεί να δανειστείς. Μην υποκύπτεις σε παράξενες προκλήσεις και εκτίμησε καλύτερα τα νέα δεδομένα, πριν τα ακολουθήσεις.



ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα και τον Ήλιο να σε συντροφεύει μέχρι τις 23, ο Αύγουστος κάθε άλλο παρά ήρεμος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να έχεις έντονη δημιουργικότητα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα και κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Το “εργασία και χαρά” θα γίνει κάτι σα σλόγκαν για αυτό το διάστημα και εσύ θα τονώσεις την αποφασιστικότητά σου και τον εγωισμό σου με τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουν οι προσπάθειές σου. Θα έχεις την μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσεις στη δουλειά σου και να εργαστείς διασκεδάζοντας. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσεις αρκετό μέρος από την ενέργεια σου, χωρίς να νιώθεις ιδιαίτερη κούραση και βεβαίως, λόγω των οικονομικών σου, που θα δεις να βελτιώνονται. Αξιοποίησε την αστρολογική αυτή εύνοια και οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου. Το αποτέλεσμα θα φανεί από την αρχή και θα νιώσεις ότι αναγνωρίζεσαι τόσο από τους συναδέλφους σου όσο και από το ταίρι σου. Η ενέργεια αυτού του μήνα θα σε επηρεάσει θετικά σε όλους τους τομείς και θα σε κάνει να θέλεις συνεχώς να ασχολείσαι με κάτι και να προσφέρεις στους άλλους. Η συναισθηματική σου ζωή, από τις 16 και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο Ζυγό θα πάρει νέα τροπή προς το καλύτερο και επιτέλους θα αρχίσεις να ζεις πιο ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό σου. Οι μέρες αυτές θα είναι επίσης κατάλληλες για να μπορέσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου και να αποκομίσεις προσωπικά οφέλη. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Μην της γυρνάς την πλάτη!

Αισθηματικές
Εύνοια θα υπάρχει στον αισθηματικό σου τομέα ιδίως αν ανήκεις στις singles εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι πλανήτες σου στέλνουν αξιοπρόσεκτες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους που η σχέση μαζί τους έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Μην χάσεις τις ευκαιρίες και μείνε ανοιχτή στις προτάσεις. Αν είσαι δεσμευμένη, φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου πράγμα που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες της καθημερινότητάς σου. Η ανάγκη για δημιουργία οικογένειας θα είναι πολύ μεγάλη από την μεριά σου. Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 28 και να ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, έχεις πολλές πιθανότητες να την πραγματοποιήσεις.

Επαγγελματικές
Ευοίωνο θα είναι το διάστημα του Αυγούστου για εσένα σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Προβλήματα θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι ικανά να ανατρέψουν τα κεκτημένα σου και να αλλάξουν τα δεδομένα σου. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και τόλμησε να κάνεις μικροαλλαγές αν θεωρείς πως μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και όποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις μπορεί να είχες στο παρελθόν μαζί τους μπορούν τώρα να λυθούν και να αποκατασταθεί η μεταξύ σας σχέση. Ωστόσο, μην βιάζεσαι να μιλήσεις πριν ακούσεις τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Υδροχόο, απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και αποστασιοποιήσου από κουτσομπολιά. Μην παίρνεις εσύ θέση για τη δουλειά κανενός. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και απόδειξε σε όλους πόσο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν τα τολμηρά σου εγχειρήματα. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνεπής και μην οδηγηθείς σε σπατάλες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα ιδίως όσον αφορά σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24 θα έχεις αύξηση της διαισθητικής σου ικανότητας και αυτό θα σε βοηθήσει στις επιλογές που καλείσαι να κάνεις. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει επίσης να προχωρήσεις σε αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις στις σχέσεις σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με ποιους θα συνεχίσεις να διατηρείς επαφές. Στον τομέα των μόνιμων σχέσεών σου ή του γάμου σου τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 16, θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις πιο βαθιά τις βάσεις της πνευματικής επαφής με τον σύντροφό σου και να βελτιώσεις αισθητά τις συνθήκες του δεσμού σου. Στα επαγγελματικά σου, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 24 του μήνα και μετά, θα εφαρμόσεις πρωτοποριακές μεθόδους για να βελτιώσεις την παραγωγικότητά σου. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση είναι προσόν πολύ απαραίτητο για την επαγγελματική σου επιτυχία και εσύ, αν μη τι άλλο, δίκαια μπορείς να περηφανευτείς ότι έχεις και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Η απασχόληση με τη λεπτομέρεια μπορεί τώρα να κάνει τη διαφορά και τις τελευταίες ημέρες του μήνα με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα, να εκτινάξει την καριέρα σου στα ύψη. Αυτό θα έχει ως άμεση συνέπεια και την βελτίωση των οικονομικών σου, που αν προσέξεις μπορείς να τα διατηρήσεις σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή.

Αισθηματικές
Στο προσκήνιο έρχονται οι αισθηματικές σου σχέσεις αυτόν τον μήνα με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 16. Τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι, αν δεν παρασυρθείτε σε παράνομους δεσμούς και μείνετε σταθεροί στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας έχετε μεγάλες πιθανότητες να θέσετε τις βάσεις για υγιείς σχέσεις, χωρίς πολλά προβλήματα. Αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Να έχετε κατά νου πως οτιδήποτε ζητάτε μέσα στην σφαίρα της λογικής θα βρίσκει αντίκρισμα και μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένες. Στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 7 του μήνα, βρες χρόνο να μείνεις μόνη σου και να σκεφτείς ποιες σχέσεις έχεις ανάγκη να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιες είναι αυτές που θέλεις να πετάξεις από πάνω σου. Θα είναι σημαντικό για εσένα, ώστε να βρεις την πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου σε περιμένει πολύ δουλειά. Ο Ερμής για όλο τον Αύγουστο δεν πρόκειται να σε αφήσει παραπονεμένη τουλάχιστον στο θέμα της… ποσότητας!!! Οι ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις τώρα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν. Το επιχειρηματικό σου μυαλό και οι ιδέες που θα έχεις θα μπουν άμεσα σε εφαρμογή και θα σου αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Το νοητικό σου σύστημα θα δουλεύει σε υψηλές στροφές μέχρι το τέλος του μήνα για αυτό εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Κοντά στην Πανσέληνο ίσως χάσεις λίγο την συγκέντρωσή σου, αλλά επειδή αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική δεν χρειάζεται να την αξιώσεις περισσότερο από όσο της αναλογεί. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μάλλον είναι εκτός ελέγχου και θα πρέπει να είσαι αρκετά φειδωλή στην διάθεση των χρημάτων σου, αν θέλεις να τα σταθεροποιήσεις. Σίγουρα όμως, προς το τέλος του μήνα να περιμένεις κέρδη. Διαχειρίσου τα με μέτρο!!!



ΖΥΓΟΣ
Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα είσαι σε μία συνεχή κίνηση, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Η αυξημένη σου ανάγκη για ομορφιά και αρμονία θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά τόσο στο χώρο της εργασίας σου, όσο και στο σπίτι σου. Η αλλαγή αυτή να ξέρεις ότι ξεκινάει από μέσα σου και αυτή η εσωτερική αλλαγή που θα σου προκαλέσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 16 του μήνα και μετά θα φανεί και στις μόνιμες σχέσεις σου. Αυτό το διάστημα έχε υπόψη σου ότι η αισθηματική σου σχέση θα πάρει νέα τροπή και ίσως τώρα αποφασίσεις να παντρευτείς. Με τον Άρη στον Καρκίνο μέχρι τις 28, το σεξ θα γίνει και πάλι κυρίαρχο στη ζωή σου και θα αναπτερώσει το πεσμένο σου ηθικό. Η ρομαντική σου ματιά στα πράγματα, αν μη τι άλλο τώρα θα σε βοηθήσει και θα σε φέρει πιο κοντά στα δικά σου πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σου τομέα, ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα θα σου δώσει την ευκαιρία για βελτίωση της εργασίας σου. Θα έχεις μεγάλη εξέλιξη στα οικονομικά σου, που σχετίζονται με την εργασία σου. Σχεδόν όλον τον Αύγουστο θα δουλέψεις σκληρά και η παραγωγικότητά σου αυτή θα σου αποδώσει μεγάλη ικανοποίηση. Ίσως κιόλας χρειαστεί να επενδύσεις κάποια χρήματα μέσα στη δουλειά σου και δεν είναι κακό να δεχτείς κάποια πρόταση για συνεταιρισμό, που θα σου γίνει από συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο. Πρόσεξε μόνο τους όρους, ώστε να μην αφήσεις κενά, που μπορεί να αποβούν εις βάρος σου.

Αισθηματικές
Αν και ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο μέχρι τις 8 και πιθανόν να ταρακουνήσει λίγο τα νερά της αισθηματικής σου ζωής και να βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που δεν θα θέλεις να αντιμετωπίσεις, στην ουσία αυτός ο μήνας δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου. Από τις 8 και μετά, που ο προαναφερθείς πλανήτης θα κινείται στον φιλικό σου Λέοντα, θα λαμβάνεις από τους άλλους τα σωστά μηνύματα και, αν δεν μπεις σε… ανεμοστρόβιλους υπεραναλύσεων που συνηθίζεις, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται πολύ γόνιμα για εσένα. Κυρίως το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, από τις 16 του μήνα και μετά, θα δεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες να σε βγάζουν ασπροπρόσωπη και θα μπορείς να περάσεις όλα όσα θέλεις στο ταίρι σου με πολύ έξυπνο τρόπο. Η παραμονή του Άρη στον Καρκίνο μέχρι τις 28, θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους την πιο συναισθηματική πλευρά σου και να εκδηλωθείς πιο ελεύθερα. Αν είσαι μόνη, οι ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 21 στον Υδροχόο, θα σου φέρει ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή από εδώ και στο εξής. Κράτα τις πόρτες ανοιχτές, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί πολύ γόνιμη για εσένα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά αυτό το διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις και αν συνεχίσεις να ακολουθείς σταθερό πρόγραμμα θα μπορέσεις να προσπεράσεις αποτελεσματικά κάποια εμπόδια που θα σου εμφανιστούν. Προβλήματα και ψυχολογική κούραση εκτός εργασίας ίσως επιβαρύνουν τη σχέση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να δείχνεις σύνεση και διπλωματία. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς φρόντισε να κρατάς το στόμα σου κλειστό, γιατί ενδέχεται να κατευθύνεις το θυμό σου σε τελείως λάθος πρόσωπα. Τα οικονομικά σου δείχνουν να παραμένουν και αυτά σταθερά χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Ωστόσο, αν ανήκεις στους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδίου μπορεί να κερδίσεις έξτρα χρήματα από την εργασία σου και να σχεδιάσεις επεκτάσεις. Λίγο προσοχή μόνο πρέπει να επιδείξεις σχετικά με την έρευνα για τους πιθανούς συνεργάτες, στις επαφές και στον προγραμματισμό της δουλειάς σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου να αποφύγεις οποιεσδήποτε σπατάλες, γιατί οι μέρες που θα ξημερώσουν μπορεί να αποδειχθούν πολύ δυσκολότερες από ό,τι φαντάζεσαι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σχεδόν οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου τον Αύγουστο θα έχουν θετικές εξελίξεις και εσύ θα νιώσεις πιο ικανοποιημένη από ποτέ. Με σύμμαχο σχεδόν όλο το μήνα τον Άρη που κινείται στον Καρκίνο, και την Αφροδίτη τόσο στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 16, όσο και στο ζώδιο του Ζυγού από εκεί και μετά, θα έχεις όλα τα φόντα να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία στα επαγγελματικά και οι επιλογές σου θα τύχουν γενικής αποδοχής -και από τους ανωτέρους σου, αλλά και από τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές σου. Στα επαγγελματικά σου, αν και έχεις εδώ και καιρό πραγματοποιήσει τις αναγκαίες αλλαγές, τώρα είναι η στιγμή που θα αρχίσεις να βλέπεις θετικές εξελίξεις. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσεις πρωτοποριακές ιδέες ή να ασχοληθείς με τη σύγχρονη τεχνολογία. Να προσέξεις μόνο το ζήτημα της υπερκόπωσης, που μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα για αυτό μην δουλεύεις ασταμάτητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κυρίαρχο ζήτημα θα είναι η κοινωνική αναγνώριση της σχέσης σου. Με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι τις 8 θα έχεις κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν αν συμβιβαστείς με τα κοινωνικά πρότυπα. Αν η σχέση σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά τότε θα έχεις πρόβλημα. Καθόλου απίθανο επίσης να βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιο ολίσθημα του αγαπημένου σου. Το κατά πόσο θα τον συγχωρέσεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αν και η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να θελήσεις να μείνεις μόνη σου. Το ψυχικό κόστος θα είναι μεγάλο και εσύ, όσο κι αν το θέλεις δεν είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις. Οι singles του ζωδίου, με την Αφροδίτη να σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της από τις 16 του μήνα και μετά στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχετε πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε μία σοβαρή σχέση στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Αρχίζει να στρώνει κάπως η επαγγελματική σου κατάσταση τον Αύγουστο. Αφήνεις πίσω την ταλαιπωρία και το άγχος που τόσο πολύ σε έχουν ταλαιπωρήσει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες αν τις αξιοποιήσεις θετικά θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους σκοπέλους. Βοήθεια θα έχεις από φίλους και συνεργάτες και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Βέβαια, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Υδροχόο θα πρέπει να προσέξεις κάπως περισσότερο τις συνεργασίες σου και την κατάστρωση των σχεδιασμών σου καθώς υπάρχει ακόμα ο απόηχος των παλαιότερων λαθών σου που σε βασανίζει και σε επιβαρύνει. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, αν και προς το τέλος του μήνα διαφαίνεται κάποια βελτίωση. Απόφυγε τον δανεισμό και φρόντισε χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος γιατί θα υπάρξει άμεση απαίτηση διευθέτησής τους.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι συναισθηματικά πιεσμένος σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κυβερνήτης σου Δίας, αλλά και ο Άρης, θα κινούνται στον ευαίσθητο Καρκίνο και το γεγονός αυτό από μόνο του θα σε κάνει ευάλωτο και ανασφαλή. Πολλά ζητήματα από το παρελθόν θα προκύψουν και θα σου ξυπνήσουν απωθημένα. Δες τη θετική πλευρά του πράγματος και άδειασε τώρα, μια και καλή, από τα πικρά πράγματα που κρύβεις μέσα σου. Όσο πιο γρήγορα ελευθερωθείς από το παρελθόν, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο μέλλον. Επαγγελματικά, η καριέρα σου θα είναι σε εξέλιξη όλον το μήνα. Το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, από τις 8 μέχρι τις 24, θα κριθεί μία προαγωγή που περιμένεις για αυτό φρόντισε αυτό το διάστημα να φανείς ιδιαίτερα εργατική και αποδοτική. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και παρακολούθησε από κοντά όλες τις υποθέσεις που βρίσκονται στην δική σου αρμοδιότητα. Στις 21, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η αποφασιστικότητα και η εσωτερική σου δύναμη, είναι αυτές που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσουν. Μην επενδύσεις σε κανενός άλλου τα λόγια και υποσχέσεις, πλην των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι απόλυτα.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, η επικοινωνία σου με το αντίθετο φύλο θα είναι αρκετά καλή αυτό το μήνα. Η ευαισθησία και η τρυφερότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου είναι το ατού σου αυτήν την περίοδο. Ξέρεις πώς να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και θα μπορέσεις να διορθώσεις και το παραμικρό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Από τις 16 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό, κάποιες κοινές αποδράσεις με τον σύντροφό σου θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως αναζωογονητικές για την αγάπη σας. Οι ελεύθεροι Τοξότες δοκιμάστε την τύχη σας με άτομα από το εξωτερικό και διαφορετικής κουλτούρας. Ευνοούνται οι σχέσεις τέτοιου τύπου.

Επαγγελματικές
Με κάποια σκαμπανεβάσματα θα κινηθεί ο Αύγουστος για τα επαγγελματικά σου. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια σχέδια και αλλάξεις πορεία. Τις πρώτες ημέρες του μήνα, ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιους από τους στόχους σου, αλλά από τις 8 και μετά, η δυναμικότητα και ο οραματισμός σου θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου εκεί που έχεις ονειρευτεί. Σε γενικές γραμμές όμως, παρά τα σκαμπανεβάσματα και χάρη στην αυξημένη επικοινωνιακή δυνατότητα και ευχέρεια, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στον Λέοντα, θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να εδραιώσεις σιγά σιγά τις θέσεις σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διαφαίνονται ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο. Αν κιόλας έχεις καταφέρει να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφεθείς στα χέρια των άλλων και να μην γίνεσαι ευκολόπιστη σε καλοπιάσματα και υποσχέσεις. Έχε το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να καταφέρεις να προοδεύσεις και να εξελιχθείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος από δουλειά και έρωτα. Αυτοί οι δύο τομείς της ζωής σου θα σε γεμίσουν από ικανοποίηση και χαρά. Η πρώτη σου προτεραιότητα βέβαια, όπως πάντα, θα είναι η επαγγελματική σου επιτυχία. Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 28, μπορεί να σου φέρει ένα νέο συνεργάτη με φρέσκιες ιδέες και κοινό όραμα, ενώ η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 16, θα κάνει τα έσοδά σου να αυξηθούν σημαντικά καθώς και τα κέρδη σου. Το ταλέντο σου στο να οργανώνεις καταστάσεις και να διοικείς ανθρώπους θα βρίσκεται τώρα στα φόρτε του και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαιτέρως ευχάριστο και ήρεμο κλίμα στον επαγγελματικό σου χώρο. Η πίστη στις ιδέες σου, αλλά και στις ικανότητές σου θα σου δώσουν την ψυχική δύναμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου για καταξίωση. Σύντομα θα έρθει η αναγνώριση που περιμένεις.

Αισθηματικές
Αυτό το μήνα η σχέση με τον σύντροφό σου θα περάσει σε μία πιο ερωτική φάση. Οι κοινές σας επιθυμίες και φιλοδοξίες θα σου θυμίσουν τους λόγους που είσαι μαζί του και θα ανανεώσουν την αγάπη σας. Την τελευταία εβδομάδα όμως, κάποιες δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα έχουν σχέση με τα ταμπού και τις ηθικές σου αξίες, γεγονός που πολλές φορές σε κάνει ισχυρογνώμον και απόλυτη. Αν αυτή τη φορά όμως δείξεις διαθέσιμη να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, τότε εύκολα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τίποτα δεν πρόκειται κλονίσει τις ισορροπίες σου και την ψυχική σου γαλήνη. Η Πανσέληνος στις 21 στον Υδροχόο, θα σε φέρει αντιμέτωπη με ένα οικογενειακό ζήτημα που θα πρέπει να λύσεις άμεσα, αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν έντονες προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην διστάσεις να γίνεις αυστηρή μαζί τους, αν θεωρείς ότι αυτή σου η ενέργεια θα καταφέρει να σε δικαιώσει.

Επαγγελματικές
Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και οι επιπλέον δραστηριότητες είναι προ των πυλών στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε όμως να είσαι προετοιμασμένη την περίοδο της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Λέοντα, γιατί πολλές ανατροπές μπορεί να συμβούν και να σε αναστατώσουν. Σε γενικές γραμμές όμως η περίοδος είναι θετική και ευοίωνη. Ο Ερμής, από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος. Θα σου ανοίξει τον δρόμο για νέες, θετικές περιπέτειες στο ταξίδι της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Κούραση και τρέξιμο είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως και κάποιες εντάσεις, αλλά η καλή σου διάθεση και ο ενθουσιασμός δεν θα επιτρέψουν να σε πτοήσουν. Παράμεινε προσγειωμένη, επίλεξε τους σωστούς συνεργάτες και προχώρα χωρίς να αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους σκοπούς σου σε κανέναν. Τα οικονομικά σου διαφαίνονται καλά, απλώς οι επεκτάσεις ίσως απορροφήσουν μεγάλο μέρος των όποιων κεφαλαίων έχεις. Θα υπάρχει όμως εισροή και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Λίγη προσοχή στις αγορές που δεν είναι απαραίτητες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας μήνας έμπνευσης για εσένα και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σε ποιο τομέα της ζωής σου θα πρέπει να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο, βρες την ευκαιρία να θέσεις προτεραιότητες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και το δεύτερο μισό του μήνα που θα επισκεφτεί το ζώδιο του Ζυγού και θα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα θετικό για εσένα, φρόντισε να τις εφαρμόσεις. Να ολοκληρώνεις κάθε υπόθεση που αναλαμβάνεις και έπειτα να καταπιάνεσαι με κάτι καινούργιο. Θέσε υψηλούς στόχους και άφησε την έμπνευσή σου να σε καθοδηγήσει. Τα οικονομικά σου επίσης θα βρίσκονται σε μία αρκετά ικανοποιητική κατάσταση, πράγμα που θα το έχεις πολύ ανάγκη. Να είσαι συνεπής στη διαχείρισή τους και μην παρασυρθείς σε αγορές που σου είναι περιττές με… αφορμή τις εκπτώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η θέση του Ερμή από τις 8 μέχρι τις 24 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, θα σου βρει λύσεις σε ένα ζήτημά σου που έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις, ώστε να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το τοπίο υπέρ σου. Οι δεσμευμένοι ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει ο σύντροφός σας και μην αδιαφορείτε ακόμη μία φορά για τις ανάγκες του. Από τις 28 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στον Λέοντα, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και μία από αυτές μπορεί να είναι να μείνεις χωρίς ταίρι. Οι singles θα έχετε όλα τα εφόδια να αναζητήσετε έναν άνθρωπο που θα σας συμπληρώσει, ιδιαίτερα κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, στις 21 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας.

Επαγγελματικές
Μάλλον είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου αυτό το μήνα. Η καλή σου διάθεση θα συνεχιστεί και θα δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για την κατάστρωση νέων σχεδίων και στόχων. Αν και η ένταση δεν θα λείψει, επειδή όμως θα είναι περισσότερο δημιουργική, μάλλον θετικό αποτέλεσμα θα έχει, παρά αρνητικό. Το ευνοϊκό περιβάλλον θα πλαισιώνει και η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο μέχρι τις 28 του μήνα, που θα σου δώσει την δυνατότητα για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επαφή με τους συνεργάτες σου. Με τους τελευταίους όμως θα πρέπει να επιδείξεις διαλλακτικότητα, το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στον Λέοντα, από τις 28 και μετά, διότι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στα οικονομικά σου η κατάσταση θα είναι από σταθερή έως ανοδική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώνεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει ο τροχός!



ΙΧΘΕΙΣ
Ο Αύγουστος πρόκειται να είναι κάπως δύσκολος για εσένα μιας και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και δεν θα ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Βάλε ένα πρόγραμμα επειγόντως στη ζωή σου, το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο, μέχρι τις 16 του μήνα, και ακολούθησε το πιστά. Μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο και αιτία, αλλά μείνε απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Το πρόγραμμά σου θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τη δουλειά, τη σχέση σου, την οικογένειά σου, αλλά και την προσωπική σου ξεκούραση. Αυτός ο μήνας είναι μία καλή ευκαιρία για να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου και να μην αφήνεις συνεχώς κενά πίσω σου. Επαγγελματικά, να φροντίσεις να κάνεις ξεκάθαρους λογαριασμούς το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Λέοντα, από τις 8 μέχρι τις 24, γιατί σε κάθε οικονομική σου δοσοληψία θα υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς. Να προσέξεις το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 21, να μην πέσεις θύματα κλοπής. Στον χώρο της εργασίας σου, θα έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου, καθώς και οι συνάδελφοι σου δείχνουν πως σε υποστηρίζουν και συμμερίζονται τις απόψεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο μήνας αυτός σηματοδοτεί μία περίοδο ωριμότητας, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις διατρέξει ήδη μία πορεία κάπως ανάρμοστη για τα δικά σου μέτρα. Τώρα όμως θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα λάθη και τις ανησυχίες σου. Μέσα από αυτήν την διαδικασία όμως, θα αναγνωρίσεις γρήγορα ότι τελικά έχεις οδηγηθεί πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 7, τόλμησε να γίνεις λίγο πιο εκκεντρική στις συνήθειες και στην συμπεριφορά σου και είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένη ειδικά αν παραμένεις μόνη.

Επαγγελματικές
Δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας του χρόνου ο Αύγουστος για εσένα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια σου. Απλώς δεν θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες και θα απαιτηθεί από εσένα να φανείς αντάξιος στην διεκπεραίωσή τους. Από τις επιπτώσεις της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Υδροχόο, δεν θα ξεφύγεις. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, επιστρατεύοντας ακόμα και το χιούμορ και την καλή σου συμπεριφορά. Παρά τα όποια αρνητικά, θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή, που από τις 8 μέχρι τις 24 θα κινείται στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να αποκτήσεις μία εικόνα, που θα συμβάλει στην όποια βελτίωση μπορεί να υπάρξει. Το οικονομικό σου μπλοκάρισμα από την άλλη, δεν οφείλεται μόνο σε γενική έλλειψη εσόδων, αλλά και στην δική σου κακή διαχείριση. Προσπάθησε να ισοσκελίσεις τα οικονομικά σου μεγέθη και υιοθέτησε συνετή στάση απέναντι στις καταστάσεις.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις