Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κλεμμένα Όνειρα: ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο θάνατος της Φαίης θα λυγίσει τον Άρη»



Δραματικές εξελίξεις σε πολλαπλά επίπεδα αναμένονται από τη νέα σεζόν στην καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών του Mega.

O Ορφέας Παπαδόπουλος, ο «Άρης» των «Κλεμμένων ονείρων» του Δημήτρη Αρβανίτη, μιλάει για τον χαμό της Φαίης (Βάσω Λασκαράκη), τη σχέση του με τον Σταύρο (Κωνσταντίνο Λάγκο), αλλά και με τον Μαλτέζο που αντιμετωπίζει πλέον τις συνέπειες των πράξεών του.



«Ο Άρης εξακολουθεί να σιχαίνεται το γεγονός πως είναι αδέλφια με τον Σταύρο. Εχει κάποιες κρίσεις συνείδησης, αλλά σε γενικές γραμμές παραμένει το ίδιο σκληρός και άτεγκτος», λέει ο Ορφέας Παπαδόπουλος για τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα»
«Ήδη από την προηγούμενη σεζόν ο Μαλτέζος στριμώχνεται ολοένα και περισσότερο. Από εδώ και πέρα, λόγω των εξελίξεων με τη Βίκυ, θα τον βλέπουμε να βυθίζεται σταδιακά ως συνέπεια των αποτρόπαιων πράξεών του», λέει ο ηθοποιός που έγινε γνωστός με τον ρόλο του κολεγιόπαιδου Άρη. Φέτος μαζί με την Τζόυς Ευείδη και τη Σοφία Φαραζή θα είναι στο θέατρο «Γκλόρια» με την κωμωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ «Τερατώδη προβλήματα».

Πώς διαγράφεται ο ρόλος του Άρη μετά τον χαμό της Φαίης;
Σίγουρα θα είναι πολύ σκληρό για τον ίδιο. Ανεξάρτητα με το αν φταίει ο ίδιος επειδή της χάρισε το δηλητηριασμένο περιδέραιο ή όχι, η απώλεια της θα του στοιχίσει αρκετά. Η Φαίη ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του και την είδε να χάνεται μπροστά στα μάτια του. Σίγουρα θα λυγίσει.

Η σχέση του Σταύρου και του Άρη πώς θα εξελιχθεί;
Αυτά τα δύο παιδιά έχουν πολλά θέματα και νομίζω ότι θα τους πάρει πολύ χρόνο μέχρι να τα λύσουν. Θα πρέπει να ζήσουν πράγματα και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φέρουν πιο κοντά. Για τον Σταύρο είναι σίγουρα πιο εύκολο λόγω του χαρακτήρα του να συγχωρέσει και να αποδεχτεί τον Άρη ως αδελφό του. Ομως ο Άρης εξακολουθεί να σιχαίνεται το γεγονός πως είναι αδέλφια. Εχει κάποιες κρίσεις συνείδησης αλλά σε γενικές γραμμές παραμένει το ίδιο σκληρός και άτεγκτος.

Ο Άρης μαθαίνει επίσης πως αυτός είναι στην πραγματικότητα ο νόθος γιος...
Ο Άρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ολο αυτό το κάστρο, το φρούριο της καλής ζωής που είχε μέχρι σήμερα γύρω του, τον εγκαταλείπει όταν ανακαλύπτει πως η μητέρα του είναι μια λαϊκή γυναίκα. Είναι σίγουρο πως θα την απαρνηθεί.

Θα πάρει, άραγε, κάποιο μάθημα από όλα αυτά;
Τα χαστούκια που θα φάει σίγουρα θα τον ισορροπήσουν. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτός ο καλός στο τέλος. Δεν θα την άντεχα αυτήν τη στροφή! Εχω αγαπήσει τον ρόλο του Άρη, μου έχει δώσει τόσο πολλά όλο αυτό τον καιρό. Να αλλάξει τελείως δεν το νομίζω γιατί αυτά δεν συμβαίνουν εύκολα στην πραγματική ζωή. Ομως σίγουρα θα συνειδητοποιήσει μερικά πράγματα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / TvΈθνος

Διάβασε επίσης:


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις