Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά: Η Μουαζέζ παντρεύεται, ο Σαγίτ… τρελένεται!

Θανάσιμη Ομορφιά: Η Μουαζέζ παντρεύεται, ο Σαγίτ… τρελένεται!


Η Πινάρ παρασύρει κοντά της τον Σαγίτ και κάνει τη Μουαζέζ να ζηλέψει, κι έτσι δέχεται να παντρευτεί τον Χαλίλ. Όμως, ο αρραβώνας αυτός θα σπρώξει τους πάντες στα άκρα και θα φέρει στο φως μια αποκάλυψη-σοκ: πως ο Αχμέτ στην πραγματικότητα δεν είναι θείος της κοπέλας αλλά μήπως… πατέρας της;



Η Χουριγιέ φοβάται βλέποντας τον Φεγιάζ να μετράει τα λεφτά που του έδωσε ο Χαλίλ και να της μιλάει για το μέλλον του με τη Μουαζέζ.

Την ίδια στιγμή, ο Σαγίτ με τον Ναμίκ αναζητούν τον συνεργάτη του, ενώ η Σαγεστέ δίνει στη μητέρα της το cd που είχαν στείλει στον άντρα της να φυλάξει. Τα δυο αδέρφια πηγαίνουν στο κτίριο που ο μικρός κρατιόνταν όμηρος και ψάχνουν στοιχεία για την ταυτότητα του απαγωγέα.

Στη συνέχεια, ο Σαγίτ συνοδεύει την Πινάρ στο υπερηχογράφημα και ζητά από την γυναικολόγο να προχωρήσει σε ένα νέο τεστ πατρότητας, κάνοντας τη σύντροφό του έξαλλη.

Ο Φεγιάζ, από τη μεριά του, προχωράει σε μια νέα παράτολμη κίνηση: απειλή τη Σαγεστέ ότι αν δεν φέρει τη Μουαζέζ σε ένα προκαθορισμένο σημείο για να βρεθούν, θα σκοτώσει τη Ζιγνέτ. Μόνο που πολύ σύντομα, στο ίδιο σημείο φτάνει και ο Χαλίλ, ο οποίος παρακολουθεί τη Χουριγέ κι  έτσι τον αναγκάζει να μείνει κρυμμένος. Όταν η Πινάρ βλέπει τον Σαγίτ να αγκαλιάζει τη Μουαζέζ στην παραλία, το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα εκδικηθεί. Έτσι του τηλεφωνεί, τον παρασύρει σπίτι της και καταφέρνει να τον ναρκώσει. Η Μουαζέζ φυσικά βλέπει τα πάντα και παρεξηγεί το όλο σκηνικό, οπότε δέχεται να αρραβωνιαστεί τον Χαλίλ και ο Αχμέτ, ο οποίος την ακούει συγκινημένος της λέει ότι θα είναι δίπλα της σαν δεύτερος πατέρας.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Ο Ναμίκ βλέπει τη Σαγεστέ  με τον Φεγιάζ και όσες εξηγήσεις κι αν του δίνει, δεν την πιστεύει. Ο Σαγίτ δεν μπορεί να καταλάβει τι μεσολάβησε και η Μουαζέζ θα παντρευτεί τον Χαλίλ κι αρχίζει να σχίζει τα ρούχα που της πήρε δώρο, φωνάζοντας ότι ο γάμος αυτός δεν θα γίνει.

Την ίδια στιγμή, οι δυο γυναίκες έχουν για πρώτη φορά μια ειλικρινή συζήτηση και η Μουαζέζ λέει στη Σαγεστέ πως ήλπιζε σε ένα έρωτα όπως αυτός που έζησαν οι γονείς της.

Ο Ναμίκ από την πλευρά του δεν θέλει να είναι παρών στον αρραβώνα και φεύγοντας βλέπει την Μπελκίς να έρχεται. Εκείνη του αποκαλύπτει πως είναι η μητέρα της Μουαζέζ και ήρθε για τον αρραβώνα, συνεχίζει δε λέγοντας ότι η κόρης της δεν είναι ανιψιά του πατέρα του!


ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις