Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Beren Saat: Πρεμιέρα για την νέα ταινία της "Φατμαγκιούλ". Αποθέωση ηθοποιού από κριτικούς!



Πρεμιέρα χθες για κριτικούς κ δημοσιογράφους έκανε η ταινία "Ο κόσμος μου", με πρωταγωνιστές τους Beren Saat και Uğur Yücel , με την πλειονότητα των κριτικών να αποθεώνουν την ηθοποιό κ να μιλάνε για την καλύτερη ως τώρα ερμηνεία της. Κοινή διαπίστωση όλων κ ότι : “ Αυτή η ταινία θα κάνει όλους τους θεατές να κλάψουν ”. Η ειδική προβολή έγινε χθες το πρωί στο Kanyon. Οι κριτικοί είπαν τα καλύτερα για όλους τους συντελεστές. Την προσοχή τράβηξε επίσης κ η σκηνή με το φιλί Ela- Mahir.




Στην ταινία η Μπερέν Σαάτ υποδύεται μια νεαρή κοπέλα που έχασε σε ηλικία 2 ετών την όραση και την ακοή της. Η Beren για να ερμηνεύσει την Ela , έκανε μεγάλη προετοιμασία που περιλάμβανε εκτός από μαθήματα νοηματικής κ παρακολούθηση ντοκυμαντέρ για τυφλά κ κωφά άτομα. Επίσης επισκέφθηκε πολλά σχολεία τέτοιων ατόμων για να μελετήσει τις εκφράσεις κ την ιδιαίτερη γλώσσα του σώματός τους. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κωφών Τουρκίας παραδέχτηκε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσπαθήσεις να μιμηθείς τους ήχους κωφών χωρίς να γελοιοποιηθείς κ υπογράμμισε το σεβασμό με τον οποίο αντιμετώπισε η Beren όλη την προετοιμασία της. Η ίδια δήλωσε : “ Ο πρόεδρος με βοήθησε πάρα πολύ για το ρόλο. Επίσης με βοήθησαν πολύ διάφορα βίντεο σχετικά με την Helen Keller που βρήκα στο διαδίκτυο. Κατάλαβα κ έμαθα πώς χρησιμοποιούσε τη φωνή της ”. Τέλος η Beren έμαθε από τη Σχολή Τυφλών πώς ακριβώς να τοποθετεί το βλέμμα της για να πείθει ως τυφλή κ πώς να χρησιμοποιεί το μπαστούνι.

Δείτε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους:






Kριτικές για την ταινία Ο κόσμος μου

Atilla Dorsay: Νομίζω ότι είναι μακράν η πιο συγκινητική ταινία που θα δει το Τούρκικο κοινό. Η παραγωγή κ οι ερμηνείες αποτελούν εγγύηση για τεράστια επιτυχία κ εδώ κ στο εξωτερικό. Ειδικά η τελευταία σκηνή μού άρεσε πολύ. Όλη η ταινία όμως είναι γεμάτη με σκηνές που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές. Όλοι όσοι τη δουν, θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται καλύτερα στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ömür Gedik: Έκλαψα πραγματικά με αυτή την ταινία. Η Beren είναι συγκλονιστική. Θα ήθελα όμως να συγχαρώ κ τους υπόλοιπους. Ειδικά η Ayça Bingöl παραδίδει μαθήματα ερμηνείας.

Alper Turgut: Είχα λατρέψει την ταινία Black. Γι'αυτό το λόγο είχα επιφυλάξεις για τη διασκευή της.Τελικά ήταν πολύ καλύτερη από όσο περίμενα. Απόδειξη αυτού, το ότι φύγαμε από την αίθουσα άπαντες βουρκωμένοι. Κ αν οι ηθοποιοί στο Black ήταν εξαιρετικοί, οι δικοί μας δεν πήγαν πίσω. Όλοι άψογοι. Η ταινία παίρνει 10' από μένα, ελπίζω να πάρει κ στο ταμείο.

Serdar Akbıyık: Πολύ καλή διασκευή. Κ ομολογώ ότι δεν περίμενα από τη Beren τέτοια ερμηνεία. Ήταν απόλυτα φυσική κ συγκινητική κ ταυτόχρονα με άψογη τεχνική , που μαρτυρούσε μεγάλη προετοιμασία για το ρόλο. Στη γλώσσα τού σώματος ήταν συγκλονιστική. Μακράν η καλύτερη ταινία που είδα τελευταία , κ η καλύτερη τού .Uğur Yücel. Εντυπωσιάστηκα πολύ.


Nil Kural: Ο κόσμος μου θα συγκινήσει πολύ, αλλά δεν είναι 1 απλό μελόδραμα. Όλοι οι ηθοποιοί άψογοι, με τη Beren συναρπαστική σε 1 ρόλο υψηλών απαιτήσεων. Στα συν της ταινίας κ η μουσική της.


Πηγή: Facebook Page Dudaktan Kalbe ( From the lips to the heart )

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις