Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

"Bitmeyen Sarki": Αυτή είναι η νέα τουρκικη σειρά του ΑΝΤ1;



Σύμφωνα με φήμες, ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίζει τα δικαιώμετα της τούρκικης σειράς Bitmeyen Sarki, με πρωταγωνίστρια την Μπεργκιουζάλ Κορέλ, γνωστή από τα σίριαλ "Χίλιες και μία νύχτες" και "Karadayi" που επίσης προβλήθηκαν από τον ANT1 και τον Μπουλέντ Ινάλ, ο γνωστός μας Τιμούρ από το Κορίτσι που αγάπησα.

Η σειρά προβλήθηκε στην Τουρκία το 2010-2011 και ο τίτλος μεταφράζεται ως "Ατέλειωτο τραγούδι" ή "το τραγούδι δεν τελειώνει ποτέ".



Σύμφωνα με το σενάριο, η γλυκιά Φαριγιέ (την οποία υποδύεται η Μπεργκιουζάλ) είναι μια κοπέλα με βελούδινη φωνή που έγινε μητέρα στα 15 και αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία. Εργαζόμενη ως τραγουδίστρια για τα προς το ζην θα γνωρίσει τον πλούσιο Γιαμάν (Μπουλέντ Ινάλ) στον οποίο όμως θα αποκρύψει και το επάγγελμα της και το όνομα της. Ο έρωτας τους θα περάσει πολλά καθώς θα αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο μυστικά και των δύο ενώ το δραματικό στοιχείο είναι πως -χωρίς κανείς τους να το γνωρίζει- ο Γιαμάν είναι ο θείος του υιοθετημένου παιδιού της Φαριγιέ!

Στη σειρά θα ακούσουμε την Μπεργκιουζάλ να τραγουδάει με την πραγματική της φωνή - σε αντίθετα με την Τουμπά Μπουγιουκουστούν που δανείστηκε τη φωνή της τραγουδίστριας Eylem Aktaş για το ρόλο της Χασρέτ στο σίριαλ "Ένα αστέρι γεννιέται" . Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, ότι έκανε αρκετά μαθήματα ορθοφωνίας για το ρόλο της ενώ την βοήθησε και ο σύζυγος της Χαλίτ Έργκενς (ο γνωστός μας Σουλεϊμάν), ο οποίος έχει σπουδάσει κλασσική μουσική και όπερα, διαθέτει βαθιά χαρακτηριστική φωνή και έχει συμμετάσχει σε αρκετά μιούζικαλ.

Δείτε video με την Μπεργκιουζάρ Κορέλ (Bergüzar Korel)  να τραγουδάει

Δείτε Φώτογραφίες από το σίριαλ:






ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

1 σχόλιο :

  1. Πριν λιγο καιρο ειχατε δημοσιευσει οτι ο Αντεννα θα προβαλει την Ενοχη Σιωπη με το Μουρατ Γιλντιριμ..τι ισχυει τελικα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις