Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό: Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο;

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό: Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο;  Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξουμε αλλά και πλεονεκτήματα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε.

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ο Ερμής ξεκινά σταδιακά την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 11-12 Νοεμβρίου. Για όλη αυτήν την περίοδο, η θέση του στον Σκορπιό αναμένεται να επηρεάσει κάθε ζώδιο σε διαφορετικό τομέα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα θέματα που άπτονται του πλανήτη (επικοινωνία, μετακινήσεις, συμβόλαια κλπ). Και ως είθισται υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξουμε αλλά και πλεονεκτήματα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε.
Ας δούμε λοιπόν τα υπέρ και τα κατά αυτής της ανάδρομης διέλευσης για κάθε ζώδιο:Κριός
Υπέρ: Ρυθμίσεις σε παλιές οικονομικές υποθέσεις. Ενεργοποίηση των όρων ενός συμβολαίου. Επιστροφή δανεικών. Ένα ξεχασμένο λαχείο που κερδίζει.
Κατά: Έσοδα που καθυστερούν. Προβλήματα από την αλλαγή δεδομένων και ροής σε οικονομικές πηγές και γενικότερα την τροφοδοσία. Ένα διάτρητο ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Ταύρος
Υπέρ: Επανεξέταση των όρων μιας παλιάς συνεργασίας, με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Επαναδιαπραγμάτευση. Πρόσωπα από το παρελθόν, αναζωπυρώνουν σχέδια και προοπτικές που είχαν μείνει στο συρτάρι. Παλιές διαφορές που γεφυρώνονται.
Κατά: Κωλύματα σε μια συνεργασία ή δίκη. Άκυροι ή ανεπαρκείς όροι σε ένα συμβόλαιο. Μια σχέση σε προσωρινό αδιέξοδο.

Δίδυμοι
Υπέρ: Αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού, εναλλακτικές λύσεις, μεταποιήσεις. Μια «παλιά τέχνη» δίνει λύσεις.
Κατά: Έλλειψη μηχανικής υποστήριξης ή εργαλείων. Προβλήματα στον τεχνικό εξοπλισμό, αστοχία υλικού. Αναβολή μιας επαγγελματικής υπόθεσης.

Καρκίνος
Υπέρ: Επανασύνδεση μιας σχέσης. Δραστηριότητες και παρέες που θυμίζουν τα παλιά. Επιστροφή στην παιδική ηλικία.
Κατά: Διακοπή επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα. Επαναφορά σε δυσάρεστες συναισθηματικές καταστάσεις, εξ αιτίας των επιλογών ή της συμπεριφοράς αγαπημένων προσώπων. Ένα «τρίτο» πρόσωπο από το παρελθόν δημιουργεί αναστάτωση.

Λέων
Υπέρ: Ξεκαθάρισμα στο σπίτι, αναζήτηση εγγράφων, ανασκαφές. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων, που είχαν «κολλήσει». Ένα ταξίδι στον τόπο καταγωγής, συναντήσεις με παιδικούς φίλους.
Κατά: Καθυστέρηση-αναβολή σε οικιακές εργασίες και οικογενειακές υποθέσεις. «Αγκάθια» σε περιουσιακά θέματα. Απομάκρυνση με οικεία πρόσωπα.

Παρθένος
Υπέρ: Εύρεση χαμένων αντικειμένων ή εγγράφων. Διόρθωση γραπτών. Αξιοποίηση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς και επικοινωνίας. Επαφή με συγγενικά πρόσωπα, ύστερα από... χρόνια και ζαμάνια.
Κατά: Τεχνικές αβαρίες, έλλειψη εξαρτημάτων. Ακύρωση κρατήσεων, λάθος συνεννόηση. Ένα ταξίδι με προβλήματα.

Ζυγός
Υπέρ: Στροφή σε παλιές πηγές εσόδων. Είσπραξη καθυστερούμενων. Ενεργοποίηση μιας νομικής απόφασης οικονομικού χαρακτήρα.
Κατά: Καθυστερήσεις στην καταβολή τρεχόντων δεδουλευμένων, χρήματα που δεν έρχονται. Ένα μήνυμα οικονομικού περιεχομένου δεν φθάνει ποτέ στον προορισμό του. Έλλειψη αγαθών.

Σκορπιός
Υπέρ: Ευκαιρία για μια αναθεώρηση εφ' όλης της ύλης. Πρόσωπα, καταστάσεις αλλά και προθέσεις του παρελθόντος, έρχονται στην επιφάνεια. Ο «παλιός καλός εαυτός» επιστρέφει. Αφόρετα ή ξεχασμένα ρούχα και αξεσουάρ δίνουν λύσεις.
Κατά: Ένας κόσμος ανάποδα. Νέοι στόχοι και δραστηριότητες που σκοντάφτουν σε αστάθμητους παράγοντες.

Τοξότης
Υπέρ: Μυστικά ή ανεξιχνίαστα κίνητρα και υπόγειες διαδρομές βγαίνουν στο φως. Εσωτερική «βουτιά», βαθιά διερεύνηση των αιτίων, ψυχανάλυση. Διόρθωση θεραπευτικής αγωγής.
Κατά: Αναβίωση παλαιών κακών συνηθειών. Ένα πρόγραμμα υγιεινής ή διατροφής που δεν εκπληρώνεται. Μια θεραπευτική αγωγή με παρενέργειες. Ένας ανταγωνιστής ή εχθρός από το παρελθόν, επανεμφανίζεται.

Αιγόκερως
Υπέρ: Φίλοι και παρέες από τα παλιά. Reunion, αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος. Επανεγγραφή σε σύλλογο ή ομάδα.
Κατά: Αδιέξοδες ή άκαρπες συλλογικές προσπάθειες. Διακοπή επικοινωνίας με φίλους, έλλειμμα στην κοινωνική ζωή. Μια συνδικαλιστικού τύπου παρέμβαση, που δημιουργεί θέματα.

Υδροχόος
Υπέρ: «Ο παλιός είναι αλλιώς». Αξιοποίηση της εμπειρίας ή του ιστορικού, επαναφορά παλαιών προτύπων. Ανάδειξη-εύσημα, μέσω μιας πρότερης εργασίας ή προσπάθειας. Μια παλιά υπογραφή ή... μη υπογραφή, αποδεικνύεται πολύτιμη. Διόρθωση λαθών και ατελειών.
Κατά: Εξωτερική απόδοση-εμφάνιση με λάθη και ατέλειες. Ένα project ματαιώνεται. Μια παρεξήγηση ή έλλειψη επικοινωνίας με σημαντικό πρόσωπο.

Ιχθύες
Υπέρ: Αξιοποίηση γνώσεων ή σπουδών του παρελθόντος. Ένα ξεχασμένο αλλά πολύτιμο πτυχίο. Φρέσκια δημιουργική ματιά σε παλιό υλικό, επανεξέταση λεπτομερειών. Επανάληψη ενός ταξιδιού, που στο παρελθόν δεν είχε πάει καλά ή είχε ματαιωθεί. Άρση παρεξηγήσεων με συγγενικά πρόσωπα.
Κατά: Κωλύματα σε μια νομική υπόθεση. Υπογραφές χωρίς αντίκρισμα. Ταξίδια σε νέους τόπους με εμπόδια. Τεχνικά προβλήματα στην επικοινωνία.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθραΘυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρεςΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλουςhttp://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις