Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Μπρούσκο» Επόμενα Επεισόδια:Η Μελίνα εγκαταλείπει τον Σήφη και εκείνος έξαλλος ψάχνει να βρει τον λόγο της φυγής της

«Μπρούσκο»:Η Μελίνα εγκαταλείπει τον Σήφη και εκείνος έξαλλος ψάχνει να βρει τον λόγο της φυγής της



Πολλές οι εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο». Η σχέση της Μελίνας με τον Σήφη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.



ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Η Μελίνα, από την πλευρά της, προσπαθεί να βρει ίο δρόμο να έρθει πιο κοντά στον Σήφη, ώστε μπορέσει να ξεχάσει τον Αχιλλέα και να σώσει το γάμο της. Αυτό όμως όχι μόνο δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά τα πράγματα θα πάρουν ακόμη πιο δραματικές διαστάσεις., Η Μελίνα έχει σφίξει την καρδιά της και κάνει τις όποιες προσπάθειες της για να είναι καλά με τον Σήφη. Συμβαίνει όμως ένα περιστατικό που θα της αλλάξει όλη την εικόνα γι' αυτόν και θα αντιστρέψει τα αισθήματά της.

Ποιο όμως είναι αυτό το περιστατικό ο Σήφης λοιπόν και η Αναστασία έχουν σε ανοιχτή ακρόαση τον Αντώνη, ο οποίος τους περιγράφει την επιτυχία του για το ξύδιασμα των κρασιών των Ματθαίων. Η Μελίνα, η οποία στέκει σε μια γωνία που δεν τη βλέπει κανείς, ακούει τη συνομιλία και πέφτει από τα σύννεφα! Ο Σήφης όμως δεν σταματάει εκεί. Ανικανοποίητος και μπροστά στην Αναστασία ζητάει από τον Αντώνη να συνεχίσει μέχρι να αποτελειώσουν τους Ματθαίους. Η Μελίνα, η οποία συνεχίζει να ακούει όλα όσο λέει ο Σήφης, τρελαίνεται από το φόβο της και φεύγει για να μην τη δει κανείς. Το σοκ που έπαθε είναι μεγάλο και κυρίως είναι έντρομη γιατί δεν ήξερε και δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό το πρόσωπο του άντρα της. Στη συνέχεια μαζεύει με κάθε προσοχή τα πράγματά της και αφήνει ένα σημείωμα πίσω της, που λέει στον Σήφη ότι χωρίζουν!

Η Μελίνα αποφασισμένη να μην κάνει πίσω, αφήνει την Κρήτη και φεύγει για την Αθήνα. Ωστόσο τους μόνους που έχει ενημερώσει για το χωρισμό της είναι οι γονείς της, όχι όμως λέγοντάς τους όλη την αλήθεια. Αυτό που ισχυρίζεται τώρα η Μελίνα στους γονείς της είναι ότι χώρισε με τον Σήφη, διότι ανακάλυψε ότι έχει παιδί με μια άλλη. Η Μελίνα φροντίζει παράλληλα να μην τπ βρει ο Σήφης και πηγαίνει να μείνει στο ξενοδοχείο που συναντήθηκαν με τον Αχιλλέα. Δεν θέλει με τίποτα να τη βρει ο άντρας της και γι' αυτό αλλάζει και νούμερο στο κινητό της. Φυσικά, η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Βασιλική.

Την ίδια στιγμή, στην Κρήτη ο Σήφης είναι έξαλλος για το φευγιό και τη συμπεριφορά της γυναίκας του, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο και ακόμη δεν ξέρει τι να υποθέσει. Έχει τρελαθεί εντελώς και ο εγωισμός του είναι βαριά πληγωμένος. Πάει και βρίσκει τη Βασιλική και την πιέζει να μιλήσει, θέλει να μάθει από τη φίλη της γυναίκας του τι ήταν αυτό που την έκανε να φύγει από το σπίτι και να τον εγκαταλείψει. Η Βασιλική φυσικό δεν του μαρτυρά την πραγματική αιτία, αλλά του λέει ότι έφυγε γιατί έμαθε για το παιδί και ότι ήθελε έναν άντρα ανεξάρτητο.

Στο μεταξύ θα δούμε τον Διαμαντή με τη Δάφνη, οι οποίοι πάνε στην Κύπρο και κατηγορούν τους Ματθαίους ότι τους τη στήσανε για να πλήξουν τη φήμη τους. Αλλά και οι Ματθαίοι με τη σειρά τους υποπτεύονται τους Γιαννακάκηδες για την καταστροφή τους. Η ζωή του Σήφη αρχίζει να αλλάξει ριζικά και δεν είναι μόνο το θέμα με τη Μελίνα, τώρα έχει ανοίξει κι ένα άλλο μέτωπο, σύμφωνα με το περιοδικό «TV24».

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις