Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ένα αστέρι γεννιέται (Gonulcelen greek subtitles): Επεισόδια 62, 63, 64 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων


Ο Μουράτ, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη της Μπαχάρ, βλέπει πλέον ξεκάθαρα ότι έχει αφήσει πίσω την Σελίν κι έχει μόνο τη Χασρέτ στην καρδιά του. Έτσι, την πλησιάζει ξανά, όμως η κόντρα του με τον Λεβέντ δεν έχει τέλος, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πληγωθεί ανεπανόρθωτα και να αποφασίσει να βγάλει και τους δυο από τη ζωή της.


ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΑΠΟ SPARTOO

- OCT5: 5% έκπτωση για αγορές άνω των 60€
- OCT10: 10% έκπτωση για αγορές άνω των 80€
- OCT15: 15% έκπτωση για αγορές άνω των 100€
- OCT20: 20% έκπτωση για αγορές άνω των 150€

Διάρκεια: 01/10/2013 - 01/11/2013

Πάτησε εδώ για να επωφεληθείς προσφοράς

Ένα αστέρι γεννιέται (Gonulcelen greek subtitles) - Επεισόδια 65 - 67 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων. Η Μπαχάρ είναι αποφασισμένη να βγάλει τη Χασρέτ από τη μέση


Ένα αστέρι γεννιέται (Gonulcelen) - Περίληψη επεισοδίων 62-64

Η Μπαχάρ λέει στον Μουράτ ότι σκοπεύει να του δείξει μια διαφορετική πλευρά της και με τα λόγια "ήθελα να πάρω εκδίκηση αλλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το παιχνίδι" βγάζει την περούκα. Εκείνος βλέπει ξαφνικά μπροστά του τη δίδυμη αδερφή της Σελίν, να του εξηγεί ότι καμιά από τις δύο δεν ήξερε την ύπαρξη της άλλης, γιατί όταν γεννήθηκαν οι γονείς τους είχαν χωρίσει. Τελικά, η μοίρα δεν τις ένωσε αφού η Σελίν πέθανε νωρίς… "Πίστεψα ότι ευθύνεστε για το θάνατό της, αλλά όταν σας γνώρισα κατάλαβα γιατί σας ερωτεύτηκε" του λέει και παραδέχεται ότι τον έχει ερωτευτεί και η ίδια.

Ο Μουράτ γυρίζει στο σπίτι ταραγμένος ενώ εκείνη μιλάει στο τηλέφωνο και φαίνεται αποφασισμένη να τον κατακτήσει. Δεν περνά πολλή ώρα κι εκείνος επιστρέφει στην πόρτα της, αλλά διστάζει να χτυπήσει το κουδούνι κι η Μπαχάρ λέει με σιγουριά "θα γυρίσεις ξανά".

Στο μεταξύ δυο φοιτητές πηγαίνουν με λουλούδια στο στούντιο για να ευχαριστήσουν τη Χασρέτ που έπεισε το δάσκαλο να γυρίσει στη σχολή.

Ο Τζαφέρ πηγαίνει να μιλήσει στη Μπάλτσιτσεκ, η οποία αρνείται να τον δει, ενώ στο σπίτι δεν μπορεί να ξεφορτωθεί την Οζγκέ, η οποία βάζει τα κλάματα και τον φέρνει σε αμηχανία.

Η Νεσρίν ακούγει τυχαία τον Ετέμ να μιλάει με το δικηγόρο του και να λέει "δεν μπορώ να μιλήσω στην Νεσρίν θα στεναχωρηθεί πολύ", νομίζει ότι μιλάει με γυναίκα οπότε όταν εκείνος φεύγει και ξεχνάει το κινητό σπίτι παίρνει ξανά την τελευταία κλήση και ακούει τον δικηγόρο να λέει "πρέπει να πεις επιτέλους στη Νεσρίν ότι πτωχεύσατε".

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

"Έζησα ωραίες στιγμές με την αδερφή σου" λέει ο Μουράτ στην Μπαχάρ και συνεχίζει εξηγώντας της ότι η ανάμνησή της θα μείνει για πάντα μέσα του, αλλά κι η ίδια δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα παραπάνω από βοηθός του. "Αγαπώ κάποια άλλη" της λέει κι εκείνη ξέρει ότι μιλάει για τη Χασρέτ. Μόλις μένει μόνη μονολογεί ότι σύντομα όλοι θα δουν το άλλο της πρόσωπο, ενώ εκείνος τηλεφωνεί στη Χασρέτ και την προσκαλεί να βγουν έξω.  Οι δυο τους περνούν μια ρομαντική βραδιά σε μια μικρή ταβέρνα και φεύγουν χαμογελαστοί χέρι - χέρι.

Όταν η Γκιουλνάζ με την Μπάλτσιτσεκ πηγαίνουν στο σπίτι του Τζαφέρ ακούνε συμπτωματικά τον Κόμπρα να τσακώνεται με την Οζγκέ και μαθαίνουν επιτέλους την αλήθεια.

Την επόμενη μέρα, ο Λεβέντ βρίσκει τη Χασρέτ στην παλιά της γειτονιά να παρακολουθεί την πρόβα του αδερφού της μαζί με τον Μουράτ και έξαλλος της λέει ότι δεν μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και η συμφωνία ακυρώνεται. Η κοπέλα στεναχωριέται και ο Μουράτ επεμβαίνει και ζητά από τον πρώην φίλο του να συναντηθούν στην προκυμαία. "Θέλεις να τιμωρήσεις τη Χασρέτ επειδή βγαίνει μαζί μου" του λέει. "Ξέρεις όμως ότι δουλεύει σκληρά για αυτό το άλμπουμ και δεν έχεις δικαίωμα να της το στερήσεις". Τότε ο Λεβέντ του απαντά πως θα προχωρήσει μόνο αν δεχθεί να τη βοηθήσει κι εκείνος, ώστε να ολοκληρωθεί η δουλειά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι δυο τους δίνουν τα χέρια και στη συνέχεια ο Λεβέντ βρίσκει τη Χασρέτ στο γραφείο του και της ανακοινώνει πως θα συνεχίσουν κανονικά.

Την ίδια στιγμή η Νεσρίν αποκαλύπτει στον Ετέμ ότι ξέρει τι έχει συμβεί και θα βρουν μια λύση όλοι μαζί, ενώ η Μπαλτσιτσέκ ομολογεί στον Τζαφέρ ότι ζήλεψε γιατί είναι ερωτευμένη. Στο στούντιο, η Χασρέτ ακούει τυχαία τον Λεβέντ και τον Μουράτ να μιλάνε για τη συμφωνία που έκαναν ώστε να βγει σύντομα το άλμπουμ της και πληγώνεται. Το ίδιο βράδυ καλεί και τους δυο για δείπνο και ξεκινά ευχαριστώντας τους για όσα έκαναν για εκείνη.  Κι ενώ ξέρει ότι στην πραγματικότητα ήθελαν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα ενός φτωχού κοριτσιού, έχει πάρει την απόφαση από αυτή την στιγμή να βγάλει και τους δυο από τη ζωή της.


ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

    Πως κατεβάζω επεισόδια από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
    Πως κατεβάζω επεισόδια από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

    Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

    ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

    Ενδιαφέροντα άρθρα



    Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



    Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


    Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


    Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


    Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


    Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


    Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



    http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

    Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


    Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


    Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

    Τελευταίες Αναρτήσεις