Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ: Η Χασρέτ παντρεύεται τον Λεβέντ κι ο Μουράτ κρύβει τον πόνο κι ανοίγει την αγκαλιά του στη Μπαχάρ! Δείτε το επεισόδιο

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ: Η Χασρέτ παντρεύεται τον Λεβέντ κι ο Μουράτ κρύβει τον πόνο κι ανοίγει την αγκαλιά του στη Μπαχάρ!



Σοκ για τον Μουράτ η είδηση του γάμου. Η Χασρέτ δε δέχεται τις εξηγήσεις του Μουράτ και είναι αμετάπειστη στην απόφασή της να τον βγάλει από τη ζωή της και να παντρευτεί τον Λεβέντ. Όταν ο Λεβέντ ανακοινώνει όλο χαρά στο φίλο του ότι σύντομα πρόκειται να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά, εκείνος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του αλλά από μέσα του καταρρέει…



Μέσα στο αυτοκίνητο ο Λεβέντ αποχαιρετά τη Χασρέτ δίνοντάς της πίσω τα κλειδιά του σπιτιού, με τα λόγια "με έκανες να ζήσω την πιο ευτυχισμένη νύχτα της ζωής μου". Την ίδια ώρα και κάποιο άλλο σημείο της πόλης, η Μπαχάρ καληνυχτίζει τον Μουράτ με μια συγνώμη επειδή του κατέστρεψε τη βραδιά. Η Σαϊμέ βλέπει το δακτυλίδι στο δάκτυλο της κόρης της, αλλά η Χασρέτ δεν είναι πρόθυμη να της εξηγήσει μέχρι τη στιγμή που επιστρέφουν στο παλιό τους σπίτι που είχε ενοικιάσει ο Λεβέντ για εκείνη. "Τον είδα στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου αγκαλιά με την Μπαχάρ, τη δίδυμη αδερφή της Σελίν" λέει στην μητέρα της συμπληρώνοντας ότι κουράστηκε να αγωνίζεται για τον Μουράτ. Εκείνος βρίσκεται έξω από την πόρτα της και της χτυπά το κουδούνι αλλά η κοπέλα αρνείται να του ανοίξει. Την επόμενη ημέρα περιμένει να της μιλήσει κι εκείνη ξεσπά. Του λέει για τη σκηνή που είδα το προηγούμενο βράδυ και δε δέχεται της εξηγήσεις του ότι η Μπαχάρ απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Στο μεταξύ, στο ιατρείο της γυναικολόγου, η Γκιουλνάζ ακούει καταχαρούμενη ότι περιμένει δίδυμα και ο Κόμπρα παθαίνει διπλό σοκ, ενώ ο Τζαφέρ κι η Μπάλτσιτσεκ χειροκροτούν ενθουσιασμένοι. Η Μπαχάρ πηγαίνει στη σχολή και ζητά από τον Μουράτ να επιστρέψει στη δουλειά της κι εκείνος συμφωνεί, υπό τον όρο να πάει σε ψυχίατρο…

ΧΑΣΡΕΤ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η Χασρέτ βρίσκει το γραφείο του Λεβέντ γεμάτο λουλούδια και δέχεται την πρότασή του να κάνουν ένα οικογενειακό δείπνο σε καλό εστιατόριο. Σειρά έχει η ανακοίνωση του νέου στον Μουράτ, ο οποίος ακούει ότι ο φίλος του θα παντρευτεί την γυναίκα που αγαπά και σοκάρεται. Ο Λεβέντ του εξηγεί ότι η Χασρέτ του τηλεφώνησε το προηγούμενο βράδυ και μέσα σε ένα βράδυ τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο κι εκείνος παραμένει ψύχραιμος, αλλά όταν μένει μόνος ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλό του. Μάλιστα, μόλις τότε ο Μουράτ μαθαίνει ότι η Χασρέτ είχε αρνηθεί την πρόταση γάμου στον Λεβέντ στο παρελθόν.

Η Χασρέτ μαθαίνει πως ο Μουράτ κάνει μάθημα στον Καντίρ και τους φίλους του και πηγαίνει να του μιλήσει, αλλά εκείνος την προλαβαίνει λέγοντάς της ότι έμαθε τα ευχάριστα από τον φίλο του και της εύχεται να είναι ευτυχισμένη.

Η Σεβγκί, η βοηθός του Λεβέντ, κλείνει τραπέζι σε άλλο εστιατόριο και εκείνος αναλαμβάνει να ενημερώσει τους καλεσμένους, όμως ο Κόμπρα και οι υπόλοιποι έχουν ήδη πάει σε λάθος εστιατόριο νωρίτερα για να κάνουν τον αρραβώνα του Τζαφέρ με την Μπαλτσιτσέκ.

Η Νεσρίν είναι αναποφάσιστη, αλλά ο Ετέμ την προτρέπει να πάει στο δείπνο τον αρραβώνων και θα εξηγήσει ο ίδιος το θέμα στον Μουράτ. Παίρνει το γιο του και πηγαίνουν στο αγαπημένο του στέκι κι εκείνος πικραμένος του λέει ότι η Χασρέτ έκανε την επιλογή της. Ο Ετέμ βλέπει τη στεναχώρια του και τον προτρέπει να μην τα παρατήσει και του αφηγείται τι έκανε για να κερδίσει την καρδιά της Νεσρίν, βάζοντας ξανά ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Στο μεταξύ στο δείπνο, η αμηχανία όλων μεγαλώνει ότι ο Λεβέντ ανακοινώνει πως αποφάσισαν να κάνουν το γάμο την επόμενη εβδομάδα! Η Γκιουλνάζ αναρωτιέται αν θα προλάβουν τις ετοιμασίες, η Σαϊμέ απορεί γιατί βιάζονται τόσο πολύ κι όταν οι δυο τους επιστρέφουν στο σπίτι λέει στην κόρη της ότι αποφασίσε να δεκτεί την πρόταση του Λεβέντ μέσα σε μια στιγμή και τώρα θέλει να κάνει και γάμο.

Η Χασρέτ πηγαίνει στη σχολή για να πει στον Μουράτ ότι δεν θα συνεχίσει τα μαθήματα κι εκείνος της λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στην τάξη, αν και ξέρει πως δεν θα το δεκτεί ο Λεβέντ. Εκείνη από πείσμα μπαίνει στην αίθουσα και στο τέλος ο Μουράτ ανταποδίδει ανακοινώνοντας σε όλους τον αρραβώνα της.

Η Γιλντίζ αιφνιδιάζει τον Καντίρ λέγοντάς του ότι δεν την νοιάζει ο πατέρας της και σκοπεύει να μείνει μαζί του στο σπίτι της Γκιουλνάζ. Ο Μουράτ καλεί τον Λεβέντ και τη Χασρέτ σε δείπνο και λίγο πριν φτάσει το ζευγάρι στο εστιατόριο, προλαβαίνει να καλέσει στο τραπέζι και την Μπαχάρ. Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη και η Χασρέτ ζητά από τον Λεβέντ να χορέψουν, ενώ οι άλλοι δυο τους ακολουθούν στην πίστα. "Θα σ' αγαπώ για πάντα" ψιθυρίζει ο Λεβέντ στο αυτί της Χασρέτ κι ο Μουράτ τους παρακολουθεί πικραμένος. Την ίδια στιγμή η αστυνομία φτάνει στον μαχαλά και συλλαμβάνει τον Καντίρ, την ώρα που η Γιλντίζ απομακρύνεται με το ζόρι από τον πατέρα της.

Ολόκληρο το επεισόδιο βρίσκεται εδώ (video youtube)

ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Gonulcelen Episode 68 greek subtitles

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Gonulcelen Episode 69 greek subtitles


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Gonulcelen Episode 70 greek subtitles

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

    Πως κατεβάζω επεισόδια από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
    Πως κατεβάζω επεισόδια από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

    Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

    ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

    Ενδιαφέροντα άρθρα



    Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



    Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


    Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


    Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


    Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


    Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


    Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



    http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

    Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


    Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


    Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

    Τελευταίες Αναρτήσεις