Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - Επεισόδιο 71, 72, 73 με ελληνικούς υπότιτλους: Μουράτ και Χασρέτ προσπαθούν να κάνουν ο ένας τον άλλο να ζηλέψει!

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - Επεισόδιο 71, 72, 73 με ελληνικούς υπότιτλους: Μουράτ και Χασρέτ προσπαθούν να κάνουν ο ένας τον άλλο να ζηλέψει!



Το επόμενο πρωί μετά το δείπνο και το χορό των Χασρέτ - Λεβέντ και Μουράτ- Μπαχάρ, η Χασρέτ ξυπνάει πρωί κι ετοιμάζεται να πάει στη σχολή. Είναι θυμωμένη με τον Μουράτ γιατί ενώ ισχυριζόταν ότι δεν είχε σχέση με την Μπαχάρ την προσκάλεσε στο δείπνο και χόρεψε μαζί της. Επίσης σαν να μην τρέχει τίποτα, έκανε της έκανε δώρο μια φωτογραφία της με τον Λεβέντ.



Θέλοντας να ανταποδώσει, η Χασρέτ πάει στη σχολή με τα σοκολάτάκια των αρραβώνων της, κερνάει τους συμφοιτητές τους και ζητά και από τον Μουράτ να δοκιμάσει. Εκείνος της λέει ότι δεν του αρέσει η σοκολάτα και ζητάει από τη Νεβρά να πάει σοκολάτες στην Μπαχάρ. Η Μπαχάρ με τη σειρά της δεν χάνει ευκαιρία να συγχαρεί και πάλι τη Χασρέτ για τους αρραβώνες της και να της πει πόσο ταιριάζουν με τον Λεβέντ.



Εν τω μεταξύ, ο Κόμπρα με τον Καντίρ βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα, αλλά ο Κόμπρα δεν έχει την ταυτότητά του, κι εκεί εξελλίσσονται κωμικοτραγικές σκηνές με τον αστυνόμο. Ο Κόμπρα αν και βρίσκεται σε δίλημμα σε ποιον να τηλεφωνήσει, Μουράτ ή Λεβέντ, τελικά καλεί τον Λεβέντ ο οποίος πληρώνει το εστιατόριο, παίρνει πίσω την ταυτότητα και σώζει τους βγάζει από τη φυλακή.

Η Χαρσέτ πηγαίνει μαζί με τον Μουράτ για ψώνια, για να την βοηθήσει να διαλέξει ένα ρολόι που θέλει να κάνει δώρο στον Λεβέντ. Έπειτα ο Μουράτ προτείνει στη Χασρέτ να πιουν ένα καφέ καθώς θέλει κι εκείνος να ζητήσει τη βοήθειά της σε κάτι. Ο Μουράτ ζητά τη γνώμη της καθώς θέλει να αγοράσει ένα διαμαντιένο κολιέ, η Χασρέτ τον ρωτάει αν είναι για τη μητέρα του αλλά εκείνος της διευκρινίσει ότι το θέλει για την Μπαχάρ. "Περνάει δύσκολες μέρες, χρειάζεται ηθική υποστήριζει" της λέει ο Μουράτ. Τελικά, καταλήγουν ποιο θα σκεφτούν κάτι άλλο και εκείνη του προτείνει να αγοράσει ένα αρκούδο, λέγοντάς του "αν κάποιος μου αγόραζε ένα τέτοιο αρκούδο θα ήμουν πραγματικά πολύ ευτυχισμένη".  Ο Μουράτ τον αγοράζει και τον προσφέρει στην Χασρέτ, εκείνη μένει έκπληξη "είναι για μένα;" και εκείνος της απαντά "δεν είπες ότι αν στο αγόραζε κάποιος θα σε έκανε ευτυχισμένη; το αγόρασα για σένα, σου αρέσει;".Έπειτα της λέει ότι τελικά θα αγοράσει το κολιέ για την Μπαχάρ.




Ο Λεβέντ δείχνει στη Χασρέτ το εξώφυλλο του άλμπουμ της κι ενθουσιασμένος της λέει ότι τα τραγούδια της θα ακούγονται παντου, στην τηλεόραση, στο ράδιο. Εκείνη τον ευχαριστεί και του δίνει το ρολόι που αγόρασε για εκείνον.

Ο Μουράτ πηγαίνει στο γραφείο του Λεβέντ κι αφήνει ένα φάκελο με τις παρατηρήσεις του στο άλμπουμ της Χασρέτ. Προτείνει κάποιες αλλαγές που θα ταιριάζουν καλύτερα στη φωνή της Χασρέτ.

Η Χαρσέτ που θυμήθηκε τη διεύθυνση που έδωσε ο Μουράτ για να στείλουν το κολιέ στην Μπαχάρ, πηγαίνει σπίτι της να τη βρει και ψάχνει τον Μουράτ. Εκείνη της λέει ότι ο Μουράτ την αγάπησα αλλά τέλειωσε τώρα, τον έχασε με τη συμπεριφορά της και τη συμβουλεύει να τον αφήσει ήσυχο και να σταματήσει να τον σκέφτεται. Στο μεταξύ όλοι έψαχναν ανήσυχοι τη Χασρέτ. Όταν επέστρεψε ο Λεβέντ της θύμισε ότι είναι αρραβωνιασμένοι και έχουν κάποιες υποχρεώσεις μεταξύ τους, δεν μπορεί να εξαφανίζεται χωρίς να γνωρίζει που είναι. "Χασρέτ ανησύχησα πολύ για σένα, δεν θα το αντέξω αν σε χάσω" της λέει.


ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Gonulcelen Episode 71 greek subtitles

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Gonulcelen Episode 72 greek subtitles


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Gonulcelen Episode 73 greek subtitles

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Gonulcelen Greek subtitles Episodes 71 - 73 (download)

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

    Πως κατεβάζω επεισόδια από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
    Πως κατεβάζω επεισόδια από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

    Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

    1 σχόλιο :

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

    ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

    Ενδιαφέροντα άρθρα



    Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



    Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


    Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


    Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


    Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


    Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


    Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



    http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

    Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


    Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


    Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

    Τελευταίες Αναρτήσεις