Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής μέχρι 20 Ιουλίου! Καρμικές γνωριμίες και επιστροφή σε σχέσεις από το παρελθόν.

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής μέχρι 20 Ιουλίου! Καρμικές γνωριμίες και επιστροφή σε σχέσεις από το παρελθόν. Μάθε πως σε επηρεάζει ανάλογα το ζώδιό σου!



Στις 26 Ιουνίου ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου. Το φαινόμενο πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, που σχετίζεται με τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα που κρύβει ο καθένας μας βαθιά μέσα του και που επηρεάζουν όλη την συμπεριφορά και τις κινήσεις μας ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε.



Το αίσθημα της ασφάλειας γίνεται πολύ ισχυρό αυτό το διάστημα και η ανάδρομη κίνηση μας βοηθά να εντοπίσουμε τις ανασφάλειες και τους φόβους μας και να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να βρούμε τη συναισθηματική μας ισορροπία. Από αυτή την άποψη θελήσαμε να προσεγγίσουμε κάπως διαφορετικά τον πλανήτη της λογικής και να επικεντρωθούμε στο ερωτικό κομμάτι του που πολλές φορές συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία που επιδιώκουμε σε όλους τους τομείς της ζωής. Εξάλλου έχει διαπιστωθεί ότι ένα άτομο που είναι ισορροπημένο συναισθηματικά, έχει τα περισσότερα κίνητρα για να κατακτήσει τους στόχους του.

Η επιστροφή σε σχέσεις από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα, ακόμα όμως και οι νέες σχέσεις που δημιουργούνται με τον ανάδρομο Ερμή στην αστρολογία θεωρούνται καρμικές.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ανάδρομο Ερμή
Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι αυτά του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).



ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα από το μακρινό παρελθόν και σου δημιουργεί έντονη νοσταλγία κυρίως για όμορφες συναισθηματικές στιγμές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μέχρι και τις 20 Ιουλίου που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία είναι πιθανό να κυριαρχεί στη ζωή σου η μελαγχολία, σίγουρα όμως μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Αν η σχέση σου με τον σύντροφό σου έχει χάσει την αρχική της σπίθα είναι καιρός να θυμηθείς τι ήταν αυτό που σας έφερε κοντά και να προσπαθήσεις να αναβιώσεις τις πρώτες στιγμές του έρωτά σας. Αν πάλι είσαι μόνη και νοσταλγείς μια περασμένη σχέση μπορείς να δοκιμάσεις να την προσεγγίσεις τώρα αφού είναι πολύ πιθανό να ανταποκριθεί. Ακόμα όμως κι αν δεν σε απασχολεί το παρελθόν, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου φέρει έναν καρμικό έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου.



ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου προς τον σύντροφό σου ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να λυθούν. Ωστόσο, αν η σχέση σου αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δυναμώσει τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα διακρίνεις ένα άτομο με το οποίο θα νιώσεις πολύ οικεία από την πρώτη στιγμή, σαν να το γνωρίζεις από παλιά και η δημιουργία μιας σχέσης μαζί του μπορεί να κρατήσει ακόμα και για πάντα. Τέλος, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σου σχέσεις από το παρελθόν με τις οποίες έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η συναισθηματική σου ασφάλεια θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του ανάδρομη Ερμή. Από τις 26/6 μέχρι και τις 20/7, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά σου που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Η ανάγκη σου για μια μόνιμη δέσμευση θα γίνει πιο έντονη από ποτέ, γεγονός που θα σε ωθήσει να γίνεις πιο κτητική και πιεστική προς τον σύντροφό σου, ο οποίος αν είναι λίγο ευέξαπτος μπορεί να αντιδράσει άσχημα. Καλό θα είναι λοιπόν να είσαι περισσότερο χαλαρή και να απολαύσεις αυτό το διάστημα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ίδια στάση πρέπει να κρατήσεις και στην περίπτωση που είσαι single. Δώσε χρόνο στις νέες γνωριμίες να εξελιχθούν χωρίς νοιάζεσαι για το μέλλον. Εξάλλου, η μόνιμη δέσμευση δεν ενδείκνυται κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 26 του μήνα ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και θα την ολοκληρώσει στις 20 Ιουλίου. Δεδομένου ότι είσαι το ζώδιο που συνδέεται ιδιαίτερα με το παρελθόν, το διάστημα αυτό είναι πιθανό να αναπολήσεις όλους τους μεγάλους έρωτες που πέρασαν από τη ζωή σου και σε στιγμάτισαν. Μια μυστική σχέση ή ένας έρωτας που κάποτε αρνήθηκες πεισματικά να αποκαλυφθεί, ίσως σου δημιουργήσει ενοχές, αφού τώρα θα καταλάβεις την πραγματική αξία των ατόμων που πέρασαν από τη ζωή σου. Ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσεις! Και φυσικά, αν ήδη διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει απόλυτα, φρόντισε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου και κάνε τον σύντροφό σου να καταλάβει ότι η σχέση σας μπορεί να έχει μέλλον, ακόμα και αν χρειάζεσαι λίγο χρόνο ακόμα.



ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα επηρεάσει έντονα τον εσωτερικό σου κόσμο, από τις 26/6 μέχρι και τις 20/7. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να νιώσεις απογοήτευση και θλίψη για κάποια γεγονότα που ξέφυγαν από τον έλεγχό σου ή δεν τα χειρίστηκες όπως έπρεπε. Τώρα λοιπόν καλείσαι να αποκαταστήσεις τυχόν αδικίες και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε άτομα που αγαπάς και έχεις παραμελήσει. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να εκδηλώσεις τις προθέσεις που κρατάς μέσα σου και που ίσως δεν θέλεις να παραδεχτείς ούτε κι εσύ ο ίδιος, ειδικά αν μέχρι τώρα επιδείκνυες την ανεξαρτησία σου και κρατούσες μια απόσταση από τον αγαπημένο σου. Αν είσαι single, ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να αναβιώσει αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια σχέση που θα κρατήσεις κρυφή για λίγο διάστημα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
O κυβερνήτης σου Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 26 Ιουνίου και την ολοκληρώνει στις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί γύρω από τις σχέσεις σου όχι μόνο τις αισθηματικές αλλά και τις φιλικές. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση θα πρέπει τώρα να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να συζητήσετε κάποια θέματα που προκαλούν προβλήματα στη σχέση σας και να βρείτε μια κοινή γραμμή πλεύσης που θα διατηρήσει τον έρωτά σας ζωντανό. Αν είσαι μόνη, το διάστημα αυτό μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάτω από την επιφάνεια κρύβονται άλλου είδους συναισθήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο τα οποία θα αποκαλυφθούν αυτό το διάστημα και θα οδηγήσουν σε μια νέα ερωτική ιστορία με λαμπρές μελλοντικές προοπτικές. Ακόμα και οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα κρύβουν μεγάλη φιλία και θαυμασμό πίσω από τον έρωτα, γεγονός που εγγυάται την καλή πορεία της σχέσης.



ΖΥΓΟΣ
Για σένα οι σχέσεις αποτελούν το άλφα και το ωμέγα της ζωής σου και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς πολύ και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις προκειμένου να εξασφαλίσεις την καλύτερη πορεία για αυτές. Ο Ερμής, που κυβερνάει τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στριφογυρίζει στο μεσουράνημά σου γεγονός που θα σε παροτρύνει να αποκαλύψεις σχέσεις και μυστικά που για κάποιο λόγο κρατούσες κρυφά. Αν διατηρείς κάποιο μυστικό δεσμό θα αποφασίσεις ότι ήρθε καιρός να σταματήσεις να κρύβεσαι και θα κυκλοφορείς πλέον ελεύθερα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, ένας έρωτας από το παρελθόν θα κάνει έντονη την παρουσία του το επόμενο διάστημα και θα σε διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Τέλος, αν έχεις κλείσει τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, ένας νέος, καρμικός έρωτας θα προκύψει μέσα από ένα ταξίδι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μεγάλες αλλαγές στη νοοτροπία σου και στη συμπεριφορά σου θα προκαλέσει η κίνηση του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο. Από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου, θα προκύψουν γεγονότα τέτοια που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για βασικούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα όσον αφορά στις σχέσεις σου. Ακόμα κι αν ανήκεις στα άτομα που δεν πιστεύουν στο θεσμό του γάμου και που αγαπούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία μέσα στη σχέση, τώρα θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι πράγματι αυτός που θέλεις. Αν μάλιστα διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, η ανάγκη σου για κάτι πιο μόνιμο θα υπερισχύσει. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπορεί να γίνει αιτία να εγκατασταθείς μόνιμα στο εξωτερικό.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 26 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό η ερωτική σου ζωή θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και μετά από ώριμη σκέψη θα πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε παροτρύνει να μεταμορφώσεις ριζικά τη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα που θα σε καλύπτει από όλες τις πλευρές. Αν διατηρείς μια σχέση που έχει αντέξει στο χρόνο θα κάνεις ό,τι χρειάζεται προκειμένου να διατηρήσεις αμείωτο το αρχικό πάθος ή να το αναζωπυρώσεις αν διαπιστώσεις ότι έχει χάσει την αρχική έξαψη. Αν η σκέψη σου είναι κολλημένη σε έναν έρωτα από το παρελθόν, αυτό το διάστημα μπορείς να επιδιώξεις μια επαφή που θα τύχει θετικής ανταπόκρισης. Τέλος, δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε ένα νέο πάθος, του οποίου οι προοπτικές θα φανούν μετά την ορθή πορεία του Ερμή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στον τομέα των σχέσεών σου από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου και σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου και να αποκαταστήσεις τα τρωτά σημεία της σχέσης σας. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που μέχρι τώρα φαίνονταν πολύπλοκα. Ο σύντροφός σου θα δεχτεί πολύ θετικά αυτή την πρωτοβουλία σου, αφού κι αυτός επιδιώκει το καλύτερο για τους δυο σας. Αν είσαι μόνη, το διάστημα αυτό θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να δημιουργήσεις κι εσύ μια σχέση που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Και πράγματι, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν άνθρωποι που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο. Υπάρχει επίσης η περίπτωση ο έρωτας να βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σου, είτε μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, είτε σε μια καθημερινή σου δραστηριότητα και να εκδηλωθεί αυτό το διάστημα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι το πλέον ανεξάρτητο και ελεύθερο ζώδιο και είτε είσαι μέσα σε σχέση είτε όχι, ξέρεις να διασκεδάζεις και να ζεις τη ζωή έστω και με εφήμερους έρωτες. Ο κυβερνήτης σου Ουρανός μάλιστα, τα τελευταία χρόνια φροντίζει ιδιαίτερα για την «καλοπέρασή» σου φέρνοντας στη ζωή σου άτομα που μπορεί να μένουν για λίγο σου αφήνουν όμως τις καλύτερες αναμνήσεις. Τελικά όμως αυτό είναι που ζητάς; Σε καλύπτει αυτό το πήγαινε έλα χωρίς μέλλον και προοπτικές; Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου θα δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματά σου και μάλιστα μετά από μεγάλη σκέψη αλλά και γεγονότα που θα σε «ταρακουνήσουν» για να αναζητήσεις το νόημα της ζωής. Κάτω από την «ανέμελη» εικόνα που προβάλλεις κρύβονται συναισθήματα, τα οποία πρέπει να ικανοποιηθούν. Και η πραγματική ικανοποίηση έρχεται μέσα από μια δυνατή σχέση που τώρα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις.



ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου στις 26 Ιουνίου και την ολοκληρώνει στις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για σένα αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου και να βρεις τρόπους να κάνεις ακόμα πιο όμορφη τη ζωή σας. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, το διάστημα αυτό θα θελήσεις να αναβιώσεις τις στιγμές της πρώτης γνωριμίας σας και ίσως προγραμματίσεις ρομαντικές βραδιές ή αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τον έρωτά σας. Αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς τώρα να την αποκαταστήσεις και να βάλεις γερά θεμέλια για το μέλλον της. Αν πάλι δεν επιθυμείς την επιστροφή στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ο πρίγκιπας του παραμυθιού που περίμενες μια ζωή.


Πηγή: tlife.gr
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις