Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 ως 9 Ιουνίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 ως 9 Ιουνίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;


Ποιες είναι οι διαθέσεις του ουρανού αυτήν την εβδομάδα και πως σε επηρεάζουν σε προσωπικά και επαγγελματικά; Θα παίξει τίποτα καλό;




ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα του Ιουνίου θα είναι κάπως δύσκολο για το ζώδιό σου, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 3 του μήνα και μετά στον Καρκίνο μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά ή ψυχολογικά. Σου ανοίγει, ωστόσο, το δρόμο προκειμένου να απεγκλωβιστείς από μία δύσκολη θέση, στην οποία είχες βρεθεί πρόσφατα. Οι μέρες που ακολουθούν θέλουν θάρρος και προγραμματισμό. Άλλωστε, ο κυβερνήτης σου Άρης στους Διδύμους σε βοηθά να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Μην επαναπαύεσαι στην έμπνευση και στις ευκολίες σου. Απόφυγε αντιθέσεις με το περιβάλλον και υπερασπίσου περισσότερο μια ερωτική σου σχέση. Ψάξε τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να απορρίψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνη σου τα βράδια, το Σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στους Διδύμους, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό μέσα στο πλήθος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, φρόντισε να είσαι πολύ παρατηρητική και λίγο πιο καχύποπτη. Κάποιο κρυφό χαρτί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον σου κάποια άτομα, τα οποία σε βλέπουν ανταγωνιστικά και προσπαθούν να πάρουν τη θέση σου. Στα οικονομικά, η τσέπη σου φαίνεται να γεμίζει, οπότε σου φεύγει ένα άγχος.



ΤΑΥΡΟΣ
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τη νέα θέση της στο ζώδιο του Καρκίνου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε προκαλεί να συνεργαστείς. Από την άλλη, η εβδομάδα αυτή παραμένει μεταβατική και προκαλεί ένα καινούργιο ρεύμα αλλαγών, σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Παράλληλα τονίζει περισσότερο τις υπάρχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να σε αφήσει εντελώς εκτεθειμένη στα οικονομικά. Θα πρέπει να υπερασπιστείς τα επαγγελματικά σου, την υλοποίηση ενός σχεδίου και μια προσωπική σου σχέση και να μην επηρεαστείς από το κλίμα που θα επικρατήσει γύρω σου.

Αισθηματικές
Σοβαρές σκέψεις κάνεις σχετικά με τα ερωτικά σου. Μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, κάνεις ένα είδος έρευνας γύρω από την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς παράνομη σχέση, να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι sinle δες λίγο πιο προσεκτικά το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί κάποιο άτομο από τον κύκλο σου σε βλέπει ερωτικά, αλλά δεν τολμάει ακόμα να σου το αποκαλύψει.

Επαγγελματικές
Καινούργιες προτάσεις και νέες συνεργασίες έρχονται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι περισσότερο ερευνητική γύρω από το αντικείμενο σου. Κάπως καλύτερα φαίνονται τα οικονομικά σου, ωστόσο μην επαναπαύεσαι και μην κάνεις σπατάλες.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα άφησε στην άκρη τον εκνευρισμό και οδήγησε τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσύ θέλεις. Τη Δευτέρα, η αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου και η είσοδός της στον Καρκίνο, σε εμποδίζει να φτάσεις σε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες ή να τύχεις οικονομικής βοήθειας, που τόσο χρειάζεσαι αυτήν την εποχή. Η Νέα Σελήνη όμως, που πραγματοποιείται το Σάββατο στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει σε μία ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σου και θα σου δώσει τα μέσα να αξιοποιήσεις μια καινούργια πρόταση συνεργασίας. Προνόησε για δυσκολίες στα οικονομικά σου ή για καθυστερήσεις. Αιφνίδιες κοινωνικές υποχρεώσεις, είναι πιθανό να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τις 3 του μήνα και μετά, ευνοεί τον αισθηματικό σου τομέα και τα ερωτικά σου αλλάζουν πορεία. Αυτό από τη μια θα σε τρομάξει, από την άλλη όμως θα σε ικανοποιήσει. Θα αισθάνεσαι σίγουρος πια για αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Πάθος και έλξη θα κυριαρχήσουν τώρα, για αυτό παραμέρισε λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Αν παραμένεις single, να ξέρεις πως ο έρωτας κρύβεται κάπου έξω, για αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένη μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Πολλά πράγματα στη δουλειά σου αποκτούν σταθερότητα τώρα. Θα νιώσεις κάπως ανταγωνιστικά για κάποια άτομα από το χώρο εργασίας, επειδή όμως έτσι θα σε αντιμετωπίζουν κι εκείνα. Οικονομικά, θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το συναισθηματικό και ανικανοποίητο κενό σου, σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος αυτή δημιουργεί μια μικρή αναταραχή σε διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν και κυρίως θίγει πρακτικά και εργασιακά σου θέματα. Με την Αφροδίτη όμως να εισέρχεται στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, ευνοείσαι απόλυτα και μπορείς να εδραιώσεις τη θέση σου και να ξεκαθαρίσεις πιθανές παρεξηγήσεις με τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Οι μέρες βέβαια παραμένουν κάπως νευρικές, ωστόσο η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ζώδιο των Διδύμων, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φάσης, ενδιαφέρουσας μεν αλλά και επεισοδιακής. Μην κάνεις κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρακινδυνευμένο. Οργάνωσε τον χρόνο και τη δραστηριότητά σου και μη σπαταλάς τον εαυτό σου σε ανούσιες συζητήσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να φροντίσεις να μην είσαι κτητική και να μην εκδηλώνεσαι με ζήλια απέναντι στον σύντροφό σου. Κράτησε διπλωματική στάση απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα και μην θέλεις σώνει και καλά να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Πολύ δουλειά και πολλές ελπίδες θα έχεις αυτή την εβδομάδα. Η δράση στον επαγγελματικό τομέα, σου δίνει ζωή και σε απομακρύνει λίγο από τα προβλήματά σου. Η τσέπη σου φαίνεται πως αρχίζει να γεμίζει, δίνοντας σου ικανοποίηση. Αν έχεις συνέταιρο, φρόντισε να παραμερίσεις την ανταγωνιστικότητα και να λύσεις κάθε σας διαφωνία, με διάλογο και υπομονή. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις τώρα, είναι να είσαι δίκαιη και με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.



ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της την Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, αυξάνει τη δουλειά, πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις σου προς το στενό σου περιβάλλον, αλλά και τονίζει συχνά τον εκνευρισμό σου. Ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα, γι’ αυτό οργάνωσέ τον καλά. Μην επηρεάζεσαι από τους άλλους και μην αφήνεσαι αμαχητί σε απαισιόδοξες σκέψεις. Το Σάββατο, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σου φέρνει αρμονία. Υπερασπίσου αυτά που αγαπάς και χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου, για να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου. Ωστόσο περιόρισε τις υλικές απαιτήσεις σου και γίνε πιο συνεργάσιμη με τους άλλους.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας έχει πολλές ευχάριστες στιγμές για σένα αυτή την εβδομάδα. Αρκετές φορές θα νιώσεις χαρούμενη και ευτυχισμένη. Η αισθηματική σου ζωή είναι η αλήθεια πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, είτε είσαι δεσμευμένη είτε ελεύθερη, και αυτό ίσως από μόνο του το γεγονός, αντισταθμίζει τις όποιες απώλειες βιώνεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, ξεκινούν καινούργια πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως, να μην μοιράζεσαι τη χαρά σου με πολλούς, γιατί δυστυχώς δεν θα χαρούν όλοι, καθώς ανάμεσα στα άτομα που σε περιβάλλουν στην εργασία σου, κρύβονται και κάποια που σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Στα οικονομικά, αλλάζει το σκηνικό, με πιο σοβαρές προοπτικές. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις, είτε προφορική είτε γραπτή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η παραμονή του Άρη στους Διδύμους, ηλεκτρίζουν το κλίμα των συναλλαγών και των συνεργασιών σου. Είναι απαραίτητος ο διάλογος και όχι οι αντιπαραθέσεις. Σε αυτούς τους τομείς, διατήρησε ένα πρόγραμμα και μία ψυχραιμία. Οι ανταγωνισμοί και η εριστικές συμπεριφορές δεν θα λείψουν από το περιβάλλον σου, ενώ μια ερωτική σχέση ή μια κριτική που θα δεχτείς από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, θα σε φέρει για λίγο σε δύσκολη θέση. Δείξε κατανόηση και ρεαλισμό! Η δημιουργικότητά σου παραμένει ο κύριος σύμμαχός σου. Φρόντισε ωστόσο να μην έρθεις σε σύγκρουση με το περιβάλλον σου και συγκράτησε τον εκνευρισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά έρχεται μια σοβαρή αλλαγή, που είναι στο χέρι σου το αν θα σε ικανοποιήσει ή όχι. Μια τάση καχυποψίας, τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πράγματα, που θα ανατρέψουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια βαθιά ζήλια που ίσως τρέφετε ο ένας για τον άλλον, εξ αιτίας της υπερβολικής αγάπης μεταξύ σας! Όσο για τις singles του ζωδίου, έχετε το νου σας, γιατί κάπου γύρω σας βρίσκεται το άτομο που θα σας προσφέρει την ευτυχία, αλλά εσείς δεν το έχετε εντοπίσει ακόμη!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν φαίνεται καμία σταθερότητα και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη αυτές τις μέρες. Μην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει αρκετά ή που δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματά τους. Φρόντισε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και μην διακινδυνεύεις τη φήμη σου και τη δουλειά σου για τίποτα. Τα οικονομικά σου θα είναι ακόμη λίγο μπλοκαρισμένα. Ωστόσο, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα δεις βελτίωση!



ΖΥΓΟΣ
Η νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Καρκίνου στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει περισσότερο παραγωγικό, αλλά δημιουργεί και κάποιες εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη όμως, που θα ακολουθήσει το Σάββατο στους Διδύμους, ενδέχεται να σε βοηθήσει στη λύση ενός προβλήματος, στη βελτίωση του εισοδήματός σου ή στην εφαρμογή και υλοποίηση μίας ιδέας. Έλεγξε τη διαχείριση των χρημάτων σου και μην επιχειρήσεις μία νέα συνεργασία, αν δεν είσαι ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά, οργανωμένη. Πρόβλεψε την ανατροπή μίας υπόσχεσης, αλλά και την προδοσία ενός κοντινού σου προσώπου. Στα ερωτικά σου ωστόσο, η κατάσταση είναι ευχάριστη.

Αισθηματικές
Σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος σου αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο. Θα νιώσεις ερωτευμένη με τον… έρωτα, γι’ αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, να δραπετεύσεις κάπου όμορφα με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις την διάθεσή σου, αλλά και τη σχέση σου.

Επαγγελματικές
Εκμεταλλεύσου την παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο, για να γίνεις λίγο πιο καχύποπτη απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Οι συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου, αυτές τις ημέρες θα είναι πολλές, για αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς απέναντι σε άτομα, που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και εσύ αρχίζεις να βλέπεις το φως στο τούνελ! Η εβδομάδα αυτή σε επηρεάζει δυναμικά και καθοριστικά, καθώς σου εφιστά την προσοχή σε αποφάσεις, προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις αργότερα προβλήματα οικονομικά. Αυτές τις μέρες θα γίνουν πολλές συζητήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καινούργια έξοδα, αλλά και που θα σου δοθούν αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Καλό είναι να προσέξεις τόσο στη διαχείριση των χρημάτων σου, όσο και μέχρι πού αξίζει να υπολογίζεις στους άλλους. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, έχε το νου σου, αν είσαι δεσμευμένη, να μην παρασυρθείς από φλερτ και εκτεθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, γιατί ακόμη δυστυχώς επικρατεί ασάφεια. Προσπάθησε να μην μπλέκεις τα επαγγελματικά με τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, φρόντισε να είσαι συνεργάσιμη με τον σύντροφό σου σχετικά με οικονομικά θέματα και ό,τι αφορά στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Πολύ δράση, πολύ κινητικότητα και σημαντικές απολαβές από τη δουλειά σου να περιμένεις αυτές τις μέρες. Για μία ακόμη φορά θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους τη μεγάλη σου δύναμη. Μέσα στις ερχόμενες μέρες θα έχεις άλλη μία καινούργια πρόταση που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, αν θέλεις κι αν αξίζει να την ακολουθήσεις. Στα οικονομικά, βρίσκεσαι σε καιρό “συγκομιδής”. Εκμεταλλεύσου το!



ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή περνάς σε νέα φάση. Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει μπροστά σου, ενώ το παρασκήνιο της ζωής σου και της δουλειάς σου φαίνεται να κινείται πολύ και περίεργα. Απόφυγε ανθρώπους που μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, να σε παρασύρουν σε μία λάθος επιλογή ή να γίνουν αδιάκριτοι με τα προσωπικά σου. Κλείσε όσες περισσότερες εκκρεμότητες σου μπορείς, καθώς η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στους Διδύμους, είναι πολύ καλή σε ό,τι αφορά στη δημιουργία και την παραγωγικότητα, αλλά προκαλεί καθυστερήσεις και κάποιες οικονομικές αργοπορίες. Μη βιαστείς να διακόψεις μια συνεργασία που σε έχει κουράσει, αν πρώτα δεν βρεις κάτι άλλο, με καλύτερους όρους.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να σου ανατρέψει τα σχέδια. Η αλήθεια είναι πως σε απασχολούν πολύ τα ερωτικά σου και για να έχεις σωστό αποτέλεσμα, πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου η Αφροδίτη στη νέα θέση της, στον Καρκίνο από τη Δευτέρα, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό ή έστω για να περάσεις ερωτικά την ώρα σου. Μην διστάσεις!

Επαγγελματικές
Κάτι καινούργιο ξεκινάει στη δουλειά σου, με σημαντικές προοπτικές δικτύωσης. Όπως φαίνεται, ακόμη είναι στα σκαριά, όμως η εξέλιξη του θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να ασχοληθείς παραπάνω από το συνηθισμένο σου ωράριο, αλλά μην πτοηθείς, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στη νέα της θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου από το ξεκίνημα της εβδομάδας, ολοκληρώνει ζητήματα στον τομέα της καριέρας σου. Η εβδομάδα, παρά το γενικότερα αρνητικό κλίμα που επικρατεί δεν είναι τόσο κακή για το ζώδιό σου. Η Νέα Σελήνη βέβαια, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στους Διδύμους, δημιουργεί κάποιες εντάσεις, αλλά παράλληλα σε βοηθάει να διακριθείς επαγγελματικά στο υπόλοιπο του μήνα. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος ή τον χαμένο χρόνο. Για να επισπεύσεις μια καινούργια νίκη ζήτα τη βοήθεια αρμόδιων παραγόντων. Στα αισθηματικά σου εξακολουθεί να υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές των απολαύσεων. Στα οικονομικά, η κατάσταση είναι λίγο απρόβλεπτη.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα ζήσεις μία ανανέωση. Θα έχεις έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι διάχυτο. Θα κερδίζεις τις εντυπώσεις, απλά και μόνο με την παρουσία σου γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Οι παλιές σχέσεις βελτιώνονται και αν είσαι μόνη θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Κάτι καινούργιο στο χώρο της εργασίας, σου αναπτερώνει το ηθικό. Θα είσαι στο ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας δουλειάς και θα δώσεις όλο σου το είναι, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει κίνδυνος να πάθεις και καμία υπερκόπωση, γι’ αυτό φρόντισε να τα κάνεις όλα με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από κάθε φιλοδοξία!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η παράλληλη κίνηση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων δίνουν έμφαση στον τομέα της εργασίας σου. Μία αισθητή διαφοροποίηση θα σημαδεύσει μια νέα κατάσταση στην κοινωνική και κυρίως στην επαγγελματική σου πορεία. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη, στις 8 στους Διδύμους θα αυξήσει τις επαγγελματικές ευθύνες, αλλά και τις οικογενειακές γκρίνιες. Όσο αναβάλλεις να δεις την πραγματικότητα, τόσο κινδυνεύεις να χάσεις στις αναμετρήσεις σου με το περιβάλλον.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφό σου. Μπορεί κιόλας να αποφασίσετε από κοινού κάποια αλλαγή διαμονής ή μια μικρή απόδραση, μακριά από όλους και όλα, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ενδέχεται να προκύψει ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο στην πορεία δείχνει να βρίσκει τη λύση του. Καλό θα είναι να μην εμπιστεύεσαι και τυφλά τους συνεργάτες σου, γιατί ίσως να μην είναι και τόσο έντιμοι απέναντι σου. Κράτα κρυφές τις σκέψεις και τα σχέδιά σου και μην αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα.



ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να έχεις καλές σχέσεις με το περιβάλλον σου και να μην είσαι εριστική ή αγχώδης. Άλλωστε, από το ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και σε κάνει πιο εύστροφη και ικανή. Μην αφήνεις τα γεγονότα να σε παρασύρουν σε αντιδραστικές πράξεις, καταλήγοντας, σε καινούργιες αλλαγές του τρόπου της ζωής σου, χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες τους. Επικέντρωσε την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα και σκέψου ποιοι και με τι τρόπο μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι σε αυτό. Στα ερωτικά σου, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή, αλλά κάπως βελτιωμένη. Ασχολήσου λίγο περισσότερο με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία. Δεν θα αργήσει ο καιρός που κάτι θα εξισορροπήσει απόλυτα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, τραβάς τους άλλους σαν μαγνήτης δίπλα σου και οι επιλογές που θα έχεις, θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Μία επέκταση στα επαγγελματικά σου σχέδια αναπτερώνει το πεσμένο σου ηθικό. Αν είσαι άνεργη, θα έχεις ειδήσεις για καινούργια δουλειά, αλλά πάντα να θυμάσαι πως πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία, με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στη δουλειά σου και να είσαι σίγουρη ότι και αυτή με τη σειρά της, θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο!

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις