Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 85 με ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε το trailer και περίληψη επεισοδίου

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 85 με ελληνικούς υπότιτλους


Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 85 με ελληνικούς υπότιτλους. Μάθετε τι θα γίνει στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν, από εκεί που σταμάτησε το σίριαλ ο ANT1.


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το trailer του 85ου επεισοδίου



Μετάφραση trailer:

Χουρρέμ: Τι κάνεις, γυναίκα;
Ντιάνα Χατούν: Ήρθα για εσάς εδώ.
Σουλεϊμάν: Χουρρέμ, ποιος στο έκανε αυτό
Χουρρέμ: Σουλεϊμάν, ξέρω ποιος θέλει να με σκοτώσει.
Σαχ Σουλτάν: Ο Εξοχότατος νομίζει ότι θέλεις να σκοτώσεις τη Χουρρέμ κι έτσι πήρε μια απόφαση για εσένα.
Χατιτζέ Σουλτάν: Ναι, θέλω να σκοτώσω τη Χουρρέμ. Ίσως θα είμαστε πάτσι.
Μουσταφά: Ο Εξοχότατος μας είπε ότι ο Μουσταφά δεν θα πάει στον πόλεμο.
Τασλί Τζαντί: Πιστεύω ότι έχει κάποιο λόγο.
Μουσταφά: Χουρρέμ Σουλτάν!
Χατιτζέ Σουλτάν: Ο θρόνος σου ταιριάζει.
Μη τυχόν και αφήσεις τη Χουρρέμ.
Χουρρέμ: Επειδή ο Σουλεϊμάν δεν είναι εδώ, ο ηγεμόνας Μουσταφά έρχεται στην Κωνσταντινούπολη με τον στρατό του.
Μουσταφά Πασά: Προφανώς, άκουσαν τα νέα.


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το 2ο trailer του 85ου επεισοδίου


Μετάφραση trailer:
Χατιτζέ: Κάθε φορά που με κοιτάζεις, η συνείδησή σου θα σε πονάει. Θυμάσαι τον Ιμπραήμ. Εάν όχι σήμερα, τότε αύριο. Εάν όχι σε αυτόν τον κόσμο, τότε στον επόμενο. Θα πληρώσουν οριστικά μια μέρα!
Μουσταφά: Ο Εξοχότατός μας διέταξε ότι δεν είμαι ικανός να πάω στην εκστρατεία. Είναι προφανές ότι θέλει να με αποδεσμεύσει.
Χατιτζέ: Ο σκοπός του είναι ξεκάθαρος... να σε κρατήσει σε απόσταση, αλλά δεν μπορείς να κάτσεις σιωπηλός για αυτό.
Σουλεϊμάν: Πήρα μια απόφαση σχετικά με το μέλλον της Χατιτζέ.
Χουρρέμ: Τα πάντα έχουν μια τιμή (κάθε απόφαση έχει και την συνέπειά της).
Γκιουλφέμ: Η Χατιτζέ Σουλτάν μας είναι αθώα! Για ποια συνέπεια μιλάτε;
Χατιτζέ: Πρέπει να σχεδιάζεις τη μοίρα σου.
Μαχιντεβράν: Η Χατιτζέ έφυγε εξαιρετικά από την πορεία της.
Σαχ Σουλτάν: Είναι φανερό ότι μπήκε στο μυαλό του Μουσταφά.
Χατιτζέ: Αυτός ο θρόνος είναι δικαίωμά σου!
Χουρρέμ: Επειδή ο Σουλεϊμάν δεν είναι εδώ, ο ηγεμόνας Μουσταφά έρχεται στην Κωνσταντινούπολη με τον στρατό του.
Μουσταφά Πασά: Προφανώς, άκουσαν τα νέα...



Αναλυτική Περίληψη - Επεισόδιο 85

Η Φαχριγιέ Κάλφα (Ντιάνα Χατούν) σκοτώνει και την τελευταία παλλακίδα και η Χουρρέμ καταλαβαίνει και πετάγεται από το μπάνιο. Ζητάει από τη Κάλφα εξηγήσεις και της λέει τι είναι αυτά που κάνει. Η Φαχριγιέ της λέει ότι ήρθε για αυτήν. Όταν οι αγάδες μπαίνουν μέσα στο χαμάμ, η Φαχριγιέ τους λέει ότι οι παλλακίδες προσπάθησαν να σκοτώσουν τη Σουλτάνα και αυτή την έσωσε. Έτσι, τους κοροϊδεύει όλους και όλοι νομίζουν ότι η Φαχριγιέ Κάλφα έσωσε την Χουρρέμ Σουλτάν.

Η Χουρρέμ, ταραγμένη από τα γεγονότα, τα βάζει με τον Σουμπούλ και του λέει γιατί δεν ήταν εκεί κοντά για να την προσέχει ο ίδιος. Η Χουρρέμ ενημερώνει και τον Σουλεϊμάν για το συμβάν και του λέει ότι είναι φανερό ποιος το έχει κάνει.

Το μνημόσυνο του Ιμπραήμ τελειώνει και η Χατιτζέ ανυπομονεί για το τι έγινε με τη Χουρρέμ και αν τελικά κατάφερε να τη σκοτώσει η Φαχριγιέ. Η Χουρρέμ ζητά από τον Σουλεϊμάν, να τιμωρηθεί όποιος το έκανε αυτό. Ο Σουμπούλ αρχίζει να νομίζει ότι η Φαχριγιέ είναι πολύ καλή και έμπιστη και της λέει οτι η Χουρρέμ θα της χαρίσει την καρδιά της.

Η Αφιφέ Χατούν επιστρέφει από το μνημόσυνο και δεν ξέρει τι έχει συμβεί. Όταν μαθαίνει τα γεγονότα, ανακρίνει την Φαχριγιέ για να δει εάν μπορούν να την εμπιστευτούν.

Η Σαχ Σουλτάν μαθαίνει ότι η Χατιτζέ έδωσε εντολή να σκοτώσει τη Χουρρέμ και φωνάζει τη Χατιτζέ και της λέει να μην το ξανακάνει και να μην λειτουργήσει ξανά έτσι απερίσκεπτα.

Οι ηγεμόνες εκπαιδεύονται με τα σπαθιά και η Μιχριμάχ με την Εσμαχάν Σουλτάν τους επισκέπτονται. Η Εσμαχάν δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον ηγεμόνα Μεχμέτ. Η Μαχιντεβράν λέει στον Μουσταφά ότι ανησυχεί για την Χατιτζέ Σουλτάν και φοβάται μην κάνει κάτι κακό στον εαυτό της.

Ο Τασλί Τζαντί δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο Μουσταφά, διότι σκέφτεται την Μιχριμάχ Σουλτάν. Η Μαχιντεβράν του λέει για τελευταία φορά να την ξεχάσει. Η Σαχ Σουλτάν βλέπει ότι η Χουρρέμ θα πάρει την Φαχριγιέ με το μέρος της και συζητά αυτό το θέμα με την Γκιουλφέμ και τη Χατιτζέ. Η Αφιφέ Χατούν λέει στη Χουρρέμ να μην εμπιστευτούν την Φαχριγιέ. Η Χουρρέμ της λέει από 'δω και πέρα να την προσέχει ακόμη περισσότερο.

Ο Σουλεϊμάν ακόμη έχει τύψεις και βλέπει τον Ιμπραήμ μπροστά του, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο Μπαλί Μπέη, ο οποίος του λέει ότι μπορεί να βοηθήσει στο να βρουν αυτόν που το έκανε αυτό στη Χουρρέμ, αλλά ο Εξοχότατος του λέει ότι δεν χρειάζεται.

Η Χουρρέμ Σουλτάν μιλάει προσωπικά με τη Φαχριγιέ και μαθαίνει για την οικογένεια της. Αμέσως μετά, ζητάει από τον Σουμπούλ, να πει στην Αφιφέ να βάλει την Φαχριγιέ στην υπηρεσία της.

Στη Ρώμη, ο Πάπας σκέφτεται να σκοτώσει τον Σουλτάνο, διότι καταλαβαίνει ότι ο Σουλεϊμάν δεν θα φτάσει στον στόχο του (την κατάκτηση της Ρώμης), μόνο εάν πεθάνει. Έτσι βρίσκουν κάποιον, ο οποίος θα μπορέσει να εκτελέσει αυτήν την αποστολή. Έτσι τον πηγαίνουν μαζί με τον απεσταλμένο της Βενετίας στο παλάτι, για να δει τον Εξοχότατο, ώστε να ξέρει ποιον να σκοτώσει. Στη Σύνοδο των Πασάδων και του Σουλτάνου, αποφασίζεται και καταλαβαίνουν όλοι ότι οι Βενετοί δεν θα τους βοηθήσουν ποτέ και ότι δεν θα πάρουν το μέρος τους, γι'αυτό θα πρέπει να περάσουν μέσω της Βενετίας, για να τους κατακτήσουν πρώτα αυτούς και μετά τη Ρώμη.

Η Φαχριγιέ (Ντιάνα Χατούν), είναι πια στην υπηρεσία της Χουρρέμ Σουλτάν και της λέει ότι είναι μεγάλη της τίμη που είναι στην υπηρεσία της. Ο Εξοχότατος αποφασίζει να διώξει στην εξορία τη Χατιτζέ Σουλτάν, διότι πιστεύει ότι η Χατιτζέ το έκανε αυτό στη Χουρρέμ. Η Σαχ Σουλτάν πηγαίνει και το ανακοινώνει στη Χατιτζέ, η οποία αρχικά αρνείται.

Η Γκιουλφέμ Χατούν κατηγορεί τη Χουρρέμ και της λέει ότι αυτή φταίει για την εξορία της Χατιτζέ στη Μανίσα. Ο Εξοχότατος πηγαίνει στη Χατιτζέ και της λέει ότι πρέπει να πάει στη Μανίσα για να ξεχάσει και για να ηρεμήσει και της λέει επίσης ότι εάν δεν πάει, θα της πάρει τα παιδιά, με τη δικαιολογία ότι δεν είναι αρμόδια για την προστασία τους.


Έτσι, το επόμενο πρωί η Χατιτζέ πηγαίνει στη Μανίσα και την υποδέχεται και καλωσορίζει η Μαχιντεβράν. Η Χατιτζέ πηγαίνει αμέσως στον Μουσταφά, ο οποίος την καθησυχάζει και της λέει ότι δεν θα επιτρέψει να την στεναχωρήσει κανένας πια. Ο Εξοχότατος πηγαίνει, όπως κάθε μήνα, στην αγορά και συναντά τον Καδή της Πόλης. Συζητάνε μεταξύ τους και ο απεσταλμένος από τη Ρώμη δημιουργεί φασαρία έτσι ώστε όλοι όσοι προσέχουν τον Εξοχότατο να αφοσιωθούν εκεί. Έτσι, αναλαμβάνει δράση και είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Εξοχότατο, την ίδια στιγμή όπου ο Μπαλί Μπέη πετάγεται και σώζει τον Σουλεϊμάν, σκοτώνοντας τον απεσταλμένο.

Ο Πάπας, δίχως να ξέρει ότι ο Σουλτάνος ζει, προσεύχεται στο Θεό για να σκοτωθεί ο Εξοχότατος. Η Σαχ Σουλτάν ενημερώνει την Χουρρέμ, ότι για όσο καιρό η Χατιτζέ θα είναι στην εξορία στη Μανίσα, θα μένει αυτή με τον σύζυγό της στο παλάτι της Χατιτζέ. Η Χουρρέμ νευριάζει με το θέμα και ζητά εξηγήσεις από το Σουμπούλ και του λέει ότι έπρεπε να της το είχε πει.

Ο Εξοχότατος ευχαριστεί τον Μπαλί Μπέη, διότι τώρα του χρωστάει μια ζωή και τον διορίζει ως προσωπικό σύμβουλό του. Στο μεταξύ, οι ηγεμόνες: Σελίμ και Μπεγιαζίτ μαλώνουν, διότι ο Μπεγιαζίτ θυμώνει που θα πάει ο Σελίμ στην εκστρατεία και όχι αυτός. Όλος αυτός ο καβγάς έχει αποτέλεσμα το να χτυπηθούν άσχημα και όταν το μαθαίνει η Χουρρέμ τους βάζει τις φωνές και τους λέει ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα τους πονέσει πολύ άσχημα. Στη Μανίσα, έρχεται χαρτί ότι ο Εξοχότατος αποφάσισε να μην πάρει μαζί του στην εκστρατεία τον ηγεμόνα Μουσταφά, ο οποίος θυμώνει και καταλαβαίνει με τη βοήθεια της Χατιτζέ και της Μαχιντεβράν ότι για όλα φταίει η Χουρρέμ.

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ετοιμάζεται για την αναχώρηση της για την εκστρατεία και ο Εξοχότατος δίνει τις τελευταίες οδηγίες στη Σύνοδο. Η Σαχ Σουλτάν μιλάει με την Νιγκιάρ και κάνουν σχέδια για την εξόντωση της Χουρρέμ, αφού φύγει ο Εξοχότατος. Έχει φτάσει το βράδυ και όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση του στρατού. Η Χουρρέμ λέει στον Εξοχότατο ότι θέλει να μείνει μαζί του την τελευταία βραδιά πριν αναχωρήσει για την εκστρατεία. Ο Πάπας μαθαίνει ότι ο Εξοχότατος έχει αρχίσει να κίνειται στην ξηρά και ο Μπαρμπαρός στη θάλασσα.

Η Χουρρέμ, αφού έχει περάσει πια ένας μήνας από τότε που έφυγε ο Εξοχότατος, πηγαίνει για δείπνο στη Σαχ Σουλτάν. Στο παλάτι, καταφθάνει ο Χαλίλ Αγά, τον οποίο είχε βάλει παλαιότερα στο παλάτι της Μανίσα, ο Ρουστέμ για πληροφορίες, και λέει στον Σουμπούλ ότι θέλει να μιλήσει στη Χουρρέμ Σουλτάν. Ο Σουμπούλ ενημερώνει τη Χουρρέμ για αυτό το γεγονός, η οποία φεύγει άρον άρον από την Σαχ Σουλτάν. Έτσι, συναντιέται με τον Χαλίλ Αγά, ο οποίος της λέει ότι ο ηγεμόνας Μουσταφά έρχεται στην Πόλη με τον στρατό του. Η Χουρρέμ δεν του έχει και τόση εμπιστοσύνη και ζητάει από τον Σουμπούλ να της φέρει τον Μουσταφά Πασά. Η Χουρρέμ λέει στον Μουσταφά Πασά εάν όλα αυτά ισχύουν και ο Μουσταφά Πασά της το επιβεβαιώνει. Επίσης, της λέει ότι κάποιοι έστησαν ενέδρα στον Εξοχότατο και ότι λένε ότι είναι βαριά τραυματισμένος. Το τελευταίο που καθηλώνει τη Χουρρέμ Σουλτάν, είναι όταν αμέσως μετά της λέει και ότι οι ηγεμόνες αγνοούνται...

Για το επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους, πατήστε εδώ

Πηγή: Muhtesem Yüzyil-Σουλεϊμάν Ο Μεγαλοπρεπής ΑΝΤ1 TV

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις