Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 23/06 - 29/06

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 23/06 - 29/06






ΚΡΙΟΣ


Έρωτας: Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποθέσεις σας αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, τα καλά δεν θα αργήσουν να έρθουν καθώς την Πέμπτη η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας και θα σας φέρει κέφι, επιτυχίες, διάθεση για διασκέδαση. Προς το τέλος της εβδομάδας και, κυρίως, από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τετάρτη 26 Ιουνίου ο Δίας μπαίνει στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει το σπίτι, την οικογένειά σας, την ακίνητη περιουσία σας και επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας. Στη θέση αυτή θα παραμείνει για ένα χρόνο, περίοδο στην οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε οικογένεια ή να μεγαλώσει η ήδη υπάρχουσα, να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας, να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στη δουλειά. Όλα αυτά ισχύουν αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν αποκλείονται να συνοδεύονται από την αναγκαιότητα για γενναίες αλλαγές, τις οποίες μπορεί να επιφέρει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα των οικογενειακών μου υποθέσεων. Ας φροντίσω ώστε να μην υπάρξουν αντιπαλότητες.

ΤΑΥΡΟΣ


Έρωτας: Μετά τον Ήλιο και τον Ερμή, από την Τετάρτη, μπαίνει και ο Δίας στον Καρκίνο για να παραμείνει ένα χρόνο και να δώσει έμφαση στο επικοινωνιακό σας ταλέντο και διεύρυνση των γνωριμιών σας. Οι ευνοημένοι της εβδομάδας είστε οι Ταύροι των πρώτων ημερών που μπορεί να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα λόγω του τριγώνου του Ποσειδώνα με τη σύνοδο Ηλίου – Δία και μάλιστα κάτω από το φως μιας μεγάλης και υπέρλαμπρης Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω. Όλοι οι Ταύροι να θυμάστε ότι την Τετάρτη ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να μπουν στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν και να σας βάλουν σε διλήμματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Διεκπεραιώστε όλα τα ραντεβού και τις σημαντικές σας επαφές μέχρι την Τρίτη γιατί από την Τετάρτη ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, γεγονός που θα προκαλεί καθυστερήσεις και αναβολές στις συμφωνίες σας και στα ραντεβού σας. Ωστόσο, ακόμη κι αν υπάρξουν καθυστερήσεις ή κακή συνεννόηση, οι υποθέσεις σας μπορεί να βρουν γόνιμο έδαφος από τον Αύγουστο και μετά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείονται τα πισώπλατα χτυπήματα από άσπονδους φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, από τη μια ανεβάζει τη λίμπιντό σας και σας εξωθεί σε περιπέτειες αλλά, από την άλλη, δημιουργεί την τάση για ανταγωνιστικές συμπεριφορές και πιθανώς ευθύνεται για ανεξέλεγκτα νεύρα. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Λέοντα και θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για απολαύσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι πλανήτες συναθροίζονται σε μία πολυαστρία στον Καρκίνο, το ζώδιο των οικονομικών σας ενώ στον ίδιο άξονα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος. Φαίνεται ότι το θέμα θα σας απασχολήσει πολύ αλλά το ευχάριστο είναι ότι από την Τετάρτη στο ίδιο περιβάλλον θα βρίσκεται και ο Δίας, ο οποίος θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο, διάστημα στο οποίο θα φέρει κάποιες ευκαιρίες. Προς το παρόν, κρατήστε μικρό καλάθι γιατί ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του από την Τετάρτη και μπορεί να σας ταλανίσει με χρέη του παρελθόντος ή καθυστερήσεις στις πληρωμές σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να έχω διεκπεραιώσει τις οικονομικές μου εκκρεμότητες μέχρι την Τρίτη, ιδιαίτερα αν κριθεί απαραίτητο να υπογράψω κάποιους διακανονισμούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Έρωτας: Τα φώτα των πλανητών πέφτουν επάνω σας καθώς αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του ζωδίου σας που θα είναι και υπέρλαμπρη ενώ ο Δίας από την Τετάρτη θα μπει στο ζώδιό σας για να μείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Παράλληλα, την ίδια μέρα, ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του για να βάλει ακόμη μεγαλύτερες δόσεις σασπένς στα αισθηματικά σας. Προς το παρόν, δεν θα αποφύγετε τα διλήμματα καθώς το «παρελθόν» μπορεί να σας κρούσει την πόρτα και να σας ταράξει, τη στιγμή που το «μέλλον» διαφαίνεται μάλλον καλύτερο αλλά είναι ακόμη στη σφαίρα του αγνώστου. Συνήθως το παρελθόν σας έλκει αλλά αυτή η στάση σας μήπως τελικά σας εμπλέκει σε καταστάσεις που δεν είναι λειτουργικές γιατί είναι αποκυήματα εξαρτήσεων; Μήπως, με το Δία στο ζώδιό σας, ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσετε τον ανάδρομο Ερμή για να αναθεωρήσετε τη στάση σας προς τα πράγματα και να τραβήξετε μπροστά απελευθερωμένοι από εξαρτήσεις, ικανοποιώντας και το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που δεν παύει να αποτελεί τη Δαμόκλειο σπάθη σας;
Καριέρα – Οικονομικά: Κινητικότητα σε θέματα συνεργασιών και επαγγελματικών σχέσεων. Αυτή την εβδομάδα διαβλέπω ως πιθανές τις καθυστερήσεις, τις παρεξηγήσεις και τις αντιπαραθέσεις παρά τα ευχάριστα. Ωστόσο, μην ανησυχείτε γιατί με το Δία στο ζώδιό σας, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, αργά ή γρήγορα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα εγείρει μεγατόνους συναισθήματος. Ας προσέχω την τάση μου να ωραιοποιώ τις καταστάσεις και να μην μπορώ να δω αντικειμενικά τα πράγματα γιατί μπορεί να βλαφθώ, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα.


ΛΕΩΝ


Έρωτας: Μην ανησυχείτε. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να είναι κάπως περίεργη αλλά από την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας για να αναδείξει την λάμψη σας, να τονώσει τη γοητεία σας και να σας βάλει στο παιχνίδι, το οποίο θα παίξετε –όπως πάντα- με ένταση και πάθος.
Καριέρα – Οικονομικά: Ανοίγει ένα δύσκολο κεφάλαιο για εσάς: ο φάκελος μυστικά, θαμμένα συναισθήματα, καταπιεσμένες ανάγκες, υγεία. Όλα αυτά είναι θέματα που πρέπει να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο και, κυρίως, με ψυχραιμία και σε ετοιμότητα να δείτε πράγματα που πιθανώς να μην σας είναι απόλυτα αρεστά αλλά να είναι κομμάτια του εαυτού σας. Όλα αυτά δεν αποκλείεται να έχουν σαν αφορμή τους κάποια συμπεριφορά δικού σας ανθρώπου από το οποίο να νιώσετε προδομένοι και να συνειδητοποιήσετε ότι έχει καταχραστεί την εμπιστοσύνη σας γι αυτό να προσέχετε τι λέτε και πού.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ξεκουράζομαι περισσότερο προκειμένου να αποφύγω τυχόν προβλήματα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ένα ολόλαμπρο φεγγάρι θα λάμψει την Κυριακή στον άξονα των ερωτικών σας και θα χρωματίσει με ρομαντισμό το σκηνικό των αισθηματικών σας. Ωστόσο, παράλληλα, μπορεί να σας κάνει πιο απαιτητικούς και να φέρει τις απαραίτητες εντάσεις – παιχνιδάκια αν όλα πάνε καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα σας εξωθούν στο να βάλετε νέους στόχους και να αναθεωρήσετε τους παλιούς. Ο Ερμής που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, θα σας εξαναγκάσει να προβείτε σε απαραίτητες αναθεωρήσεις ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε εμπόδια στις προσπάθειές σας να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω λίγη υπομονή. Ας μην ξεχνώ ότι ο Δίας μπαίνει στον Καρκίνο την Τετάρτη, όπου θα παραμείνει ένα χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να βάλω νέους στόχους, να υλοποιήσω πιο ρηξικέλευθες ιδέες, να διευρύνω τους ορίζοντές μου ή να ασχοληθώ σε συλλογικές δραστηριότητες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΖΥΓΟΣ


Έρωτας: Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις σας αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, από την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Λέοντα και θα δώσει λάμψη στις ερωτικές σας υποθέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Το πάρτι που πραγματοποιείται στον άξονα της καριέρας και της οικογένειάς σας, με την Πανσέληνο, την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, τον Ήλιο αλλά και τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο περιβάλλον, δείχνει ότι θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε αυτούς τους τομείς και ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας. Προς το παρόν, αναμένονται ανατρεπτικές καταστάσεις, εντάσεις και καθυστερήσεις. Ο Δίας μπορεί να προσφέρει κάτι καλύτερο αν και όταν ο προσωπικός σας χάρτης του επιτρέψει να ξεφύγει από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι αντιπαλότητες στους κόλπους της οικογένειας εκτός των εντάσεων που θα μου προκαλέσουν, είναι πιθανό να βγάλουν στην επιφάνεια και απωθημένα του παρελθόντος. Καλύτερα να κρατήσω τους τόνους χαμηλά.


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Έρωτας: Φαίνεται ότι ο αισθηματικός τομέας παίρνει τη μερίδα του λέοντος από τα μυαλά και τις καθημερινές σας ενασχολήσεις. Η ρομαντική Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω με τα φώτα να σχηματίζουν αντίστοιχα τρίγωνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει ένα κλίμα ερωτικής ευφορίας. Από διάθεση να απολαύσετε σούπερ στιγμές και να προβείτε σε εξομολογήσεις άλλο τίποτε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε ένα παραμύθι και να προσγειωθείτε πολύ απότομα αργότερα γι αυτό, καλό θα ήταν, να μην αφήσετε τη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητά σας έξω από το παιχνίδι.
Καριέρα – Οικονομικά: Αναμένεται περισσότερη κινητικότητα σε θέματα επιμόρφωσης, ταξιδιών, επαφών με εξωτερικό. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα από την Τετάρτη που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και ζητάει το φρένο στους φρενήρεις ρυθμούς, προκειμένου να μπείτε σε πιο εσωτερικές διαδικασίες. Ο Δίας που μπαίνει την Τετάρτη στον Καρκίνο, θα φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα ίσως να έχω κάποια ευχάριστη εξέλιξη στον τομέα της καριέρας μου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας προκαλεί άλλοτε εντάσεις και άλλοτε τη διάθεση για παθιασμένα παιχνίδια. Ωστόσο, τα καλά αναμένονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα, από την Πέμπτη, καθώς αυτή η πλανητική μετακίνηση θα εντείνει το κέφι σας για ταξίδια, καλοπέραση, παρέες, ερωτικές περιπτύξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα των οικονομικών σας, δεν αποκλείεται να σας κάνει να δείτε τα πράγματα είτε πολύ αισιόδοξα είτε πολύ διαφορετικά απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Είναι προτιμότερο να περιορίσετε τις σπατάλες σας και, αν πρέπει να υπογράψετε ένα διακανονισμό, να έχετε ολοκληρώσει τις ενέργειές σας μέχρι την Τρίτη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Φαίνεται ότι τα άστρα με αναγκάζουν να στραφώ στον εαυτό μου. Ας μην το αποφύγω. Ας προσπαθήσω να δω πού έχω κάνει λάθη και πώς μπορώ να βελτιωθώ. Ας μην αρνηθώ τα συναισθήματά μου, ιδιαίτερα αυτά που δεν με συμφέρει να αποδεχτώ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Έρωτας: Ο τομέας των σχέσεών σας πρωταγωνιστεί στο πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας. Πρώτη και καλύτερη η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιό σας και ρίχνει ρομαντική αστερόσκονη στην αρκετά μουντή –θα έλεγα- αισθηματική σας ζωή. Ακολουθεί ο Δίας που από την Τετάρτη μπαίνει στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο, διάστημα στο οποίο –πιθανότατα- θα φέρει κάποιες ευκαιρίες και τέλος την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο περιβάλλον. Τα μπερδέματα θα είναι δύσκολο να αποφευχθούν γι αυτό απολαύστε τα...
Καριέρα – Οικονομικά: Οι συνεργασίες σας κερδίζουν την προσοχή σας καθώς θα γίνεται ένας χαμός! Και οι πιθανότητες νέων συμφωνιών είναι αυξημένες και οι εντάσεις μπορεί να προκαλέσουν τριγμούς στις υπάρχουσες και να τεθεί εκ νέου επί τάπητος κάποια υπόθεση που δεν είχε ευδοκιμήσει στο παρελθόν και να λήξει κάποια συνεργασία. Να έχετε τα μάτια σας καθαρά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι ενέργειές μου πρέπει να είναι πολύ συνετές αυτή την περίοδο. Καλό θα ήταν να βάζω πολύ συγκεκριμένους και ρεαλιστικούς στόχους.
.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Έρωτας: Οι δουλειές σας αποσπούν από τους έρωτες αλλά μην ανησυχείτε καθώς ο Άρης από τους Διδύμους, σας βάζει στη διαδικασία του φλερτ, του παιχνιδιού, της διασκέδασης. Επίσης, η Αφροδίτη που από την Πέμπτη θα βρίσκεται στο Λέοντα, υπόσχεται ότι θα ρίχνει φως στις σχέσεις σας. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις, συμβατές προς την εποχή...
Καριέρα – Οικονομικά: Ο τομέας της καθημερινότητας, της εργασίας, της υγείας σας, δέχεται πολλές και αντιφατικές επιδράσεις καθώς σε αυτόν πραγματοποιείται η Πανσέληνος ενώ την Τετάρτη ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και ο Δίας έρχεται να προσφέρει την τάση του για επεκτάσεις. Προς το παρόν, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένες. Καλύτερα να περιμένετε τις εξελίξεις για λίγο διάστημα παρά να πιέζετε τις καταστάσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ενθουσιασμός μου μπορεί να με εξωθήσει στο να κάνω αρκετά έξοδα και μετά να δυσκολευτώ στον οικονομικό τομέα. Ας προσέχω για να έχω.

ΙΧΘΥΕΣ


Έρωτας: Τα άστρα σας θέλουν πρωταγωνιστές στο ερωτικό πάλκο και αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω με τα φώτα να σχηματίζουν τρίγωνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα σκανδαλωδώς ρομαντικό, θερμό και αισθησιακό κλίμα. Σε αυτό προσθέτουμε το Δία που μπαίνει στο ζώδιο των ερώτων σας, τον Καρκίνο και υπόσχεται –αν μη τι άλλο- διεύρυνση οριζόντων καθώς επίσης και τον Ερμή που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και λέει ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψει το φαύλο παρελθόν. Επιλογές πολλές! Οι αποφάσεις δικές σας!!!
Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι έρωτες σας αφήσουν έστω και λίγο μυαλό για δουλειά, φροντίστε να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια ή να προωθήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Αν δείτε ότι συναντάτε εμπόδια, μην πιέσετε τις καταστάσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για μένα και για να την αξιοποιήσω θα πρέπει να βλέπω πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις και να μην ζω μέσα στο παραμύθι μου αλλά να έχω επαφή με την πραγματικότητα.


Πηγή: astrology.gr

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις