Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 101, 102, 103, 104, 105, 106 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 101, 102, 103, 104, 105, 106 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων
Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 101 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Η υποστήριξη που λαμβάνει η Φατμαγκιούλ στη δίκη της από κάθε κοινωνικό στρώμα, αποτελεί μια τεράστια πίεση για τους Γιασαράν. Μέχρι τη μέρα της δίκης και με τις μετέπειτα εξελίξεις, οι Γιασαράν συνειδητοποιούν ότι τελικά, η απόφαση που θα βγει μπορεί να είναι αρνητική για εκείνους. Τα τελευταία χτυπήματα που έδωσαν ο Ερντογάν και ο Μινίρ πριν από το δικαστήριο δεν μπορούν να ανακόψουν τις ελπίδες της Φατμακγιούλ και της οικογένειάς της. Μετά τη Μουκάντες και τη Μελτέμ, την τελευταία στιγμή και η Λεμάν αποφασίζει να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της Φατμαγκιούλ, κάτι που πρόκειται να αλλάξει εντελώς την έκβαση της δίκης. Όμως, οι Γιασαράν προκειμένου να εμποδίσουν τη Λεμάν να πάει να καταθέσει, καταστρώνουν ένα σχέδιο το οποίο χωρίς να το περιμένουν καταλήγει τελικά εναντίον τους. Τα άσχημα νέα για την αποτυχία του σχεδίου τους καταφθάνουν στο δικαστήριο, λίγο πριν την έναρξη της δίκης. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, το μόνο που ενδιαφέρει τον Ερντογάν είναι ότι έχασε οριστικά τη Νιλ και γι’ αυτό θέλει να εκδικηθεί τη Φατμαγκιούλ.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 102 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Ο Φαχρετίν ανακαλύπτει ότι ο Μουσταφά ξεκίνησε πάλι να δουλεύει για τους Γιασαράν, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει τον Κερίμ με την αντίδραση που δείχνει απέναντί του. Η Ντενίζ σκέφτεται ότι ο αδερφός της δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρέσει τον πατέρα τους και μετά από ορισμένα γεγονότα πείθει τον Φαχτερίν να επιστρέψουν στην Αυστραλία. Ο Κερίμ μη μπορώντας πια να συγκρατήσει τα συναισθήματά του απέναντι στον πατέρα του κάνει ένα μικρό βήμα προς εκείνον, αποκαλώντας τον για πρώτη φορά «πατέρα», λίγο πριν εκείνος αποχωρήσει ξανά για την Αυστραλία. Ο Μινίρ και ο Καντίρ ανταλλάσσουν τα πυρά τους στην αίθουσα του δικαστηρίου και όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία το πόρισμα του δικαστή.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 103 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Οι Γιασαράν, που θέλουν να διώξουν από πάνω τους την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί, προβαίνουν σε ένα δελτίο τύπου με στόχο την προσβολή της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ. Τώρα που οι Γιασαράν έσπασαν τη σιωπή τους, το ενδιαφέρον του Τύπου σχετικά με τη δίκη αρχίζει να γίνεται μεγαλύτερο. Κάθε λεπτό πλέον, η Φατμαγκιούλ περιβάλλεται από δημοσιογράφους κι έτσι οι Γιασαράν καταφέρνουν να δημιουργήσουν ακριβώς το κλίμα που ήθελαν. Ο Μουσταφά βρίσκει τα ίχνη της Ασού και είναι αποφασισμένος να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα βρει απέναντί του τον Φαχρετίν. Ο Ερντογάν, που μετά την απόρριψη της Νιλ δεν μπορεί με τίποτα να συνέλθει, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό και η οργή του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Οι Γιασαράν προσπαθούν να κάνουν όσους γνωρίζουν την αλήθεια σχετικά με τη δίκη της Φατμαγκιούλ να σιωπήσουν και ο Ερντογάν προσθέτει ακόμα ένα άτομο σ’ αυτούς.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 104 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Στο αεροδρόμιο ο Κερίμ κάνει άλλο ένα θετικό βήμα προς τον πατέρα του, αλλά το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε με τα χρόνια, τον εμποδίζει να συγχωρέσει τον Φαχρετίν. Το υλικό που έδωσαν στον Τύπο οι Γιασαράν παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και αγγίζει την οικογένεια της Φατμαγκιούλ. Η λασπολογία και οι ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ αυξάνονται και δεν αφήνουν κανέναν από τους δυο να ανασάνει. Η μόνη λύση πλέον είναι η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ να αποδράσουν από όλους και από όλα…
Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 105 & 106 με ελληνικούς υπότιτλουςΠάτησε εδώ για να δεις τα επεισόδια 101 - 105 με ελληνικούς υπότιτλους σε youtubeΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).


ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθραΘυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρεςΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλουςhttp://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις