Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Karadayi Καρανταγί - Οι συγκλονιστικές εξελίξεις: Ο Μαχίρ χαροπαλεύει στην Εντατική



Η ζωή του Μαχίρ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και κρέμεται από μια κλωστή. Η σφαίρα στην καρδιά τον αφήνει σε κώμα και η Φεριντέ, παρά το γεγονός ότι την πλήγωσε, δεν φεύγει από το πλευρό του. Η αγωνία μεγαλώνει, αλλά όταν η ελπίδα ετοιμάζεται να πεθάνει, τότε γίνεται το μεγάλο θαύμα…



Ο Μαχίρ, τρελά ερωτευμένος με την Φεριντέ, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Παράλληλα όμως, μετανιωμένος και γεμάτος τύψεις για τα ψέματα που της έχει πει, αποφασίζει να της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

-Είμαι ο Μαχίρ Καρά! Το σοκ της Φεριντέ είναι μεγάλο. Μένει άφωνη! Λίγα λεπτά πριν είχε δεχτεί να παντρευτεί έναν άνδρα που τελικά δεν γνωρίζει! Θυμώνει μαζί του, πετάει τη βέρα και φεύγει μακριά του. Ο Μαχίρ προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον δει ξανά μπροστά της.

-Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά στη ζωή μου, του φωνάζει κι εξαφανίζεται. Θυμωμένη, αποφασίζει να τον συλλάβει. Με αφορμή την απόφασή της αυτή, ο Τουργκούτ αρπάζει την ευκαιρία για να διεκδικήσει την καρδιά της.

Ο Μαχίρ δεν το βάζει κάτω. Ενα βράδυ πάει και τη βρίσκει, ώστε να της δώσει στοιχεία για την υπόθεση του πατέρα του. Εκείνη αρνείται να τον δει και να τον ακούσει.

-Αυτό το αρχείο είναι η μόνη απόδειξη ότι το δικαστήριο χειραγωγείται από άλλους, της λέει.

-Είσαι ο τελευταίος που θα πρέπει να μάθει τι συμβαίνει στο δικαστήριο.

-Εχεις δίκιο, αλλά σε παρακαλώ διάβασε αυτό το αρχείο. Ημουν μάρτυρας σε μια μεταφορά όπλων και τα είδα όλα. Ο Τουργκούτ ήταν εκεί και τα είδε όλα. Ετοιμάζεται να παραποιήσει την έκθεσή του. Είναι ψεύτης Φεριντέ!

-Και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να πιστέψω. Κατηγορείς έναν άνθρωπο που με παρακαλούσε να μη σε συλλάβω. Σε παρακαλώ, αρκετά. Βγες από τη ζωή μου. Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά! Η Φεριντέ απομακρύνεται κι εκείνη την ώρα ο Μαχίρ πυροβολείται. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, στο σπίτι της οικογένειας Καρά –που δεν ξέρει για τον τραυματισμό του Μαχίρ– φτάνει η αστυνομία με ένταλμα σύλληψης κατά του Μαχίρ.

Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Η Φεριντέ αγωνιά για τη ζωή του Μαχίρ και αφού το ασθενοφόρο δεν έφτασε ποτέ, αποφασίζει να τον μεταφέρει εκείνη στο νοσοκομείο. Αργότερα, ο ερευνητής κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον Μαχίρ και εκείνη κουρασμένη ψυχολογικά δεν αντέχει να απαντήσει σε άλλες. Το μυαλό της βρίσκεται συνεχώς στον Μαχίρ, του οποίου η ζωή κρέμεται σε μια κλωστή. Η Φεριντέ αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να ενημερώσει την οικογένεια Καρά για τον τραυματισμό του Μαχίρ. Το σοκ των δικών του ανθρώπων είναι μεγάλο και αμέσως κατευθύνονται στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, φτάνει και ο Τουργκούτ.

-Φεριντέ, δείχνεις να είσαι καλά!

-Είμαι καλά, δεν χτύπησα!

-Ανησύχησα μήπως πάθαινες κάτι.

-Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, λέει η Φεριντέ.

-Είδες ποιος τον πυροβόλησε; Σε λίγο θα έρθουν οι δημοσιογράφοι, πάμε να φύγουμε.

-Πρώτα θα μάθω πώς είναι και μετά θα φύγουμε. Αργότερα ο Τουργκούτ υπόσχεται στη Φεριντέ να βρει ποιος πυροβόλησε τον Μαχίρ.

Το επόμενο πρωί η Φεριντέ ετοιμάζεται να πάει στο δικαστήριο, όταν ο αδελφός της, της λέει...

Διαβάστε περισσότερα στο TiViΣίριαλ που κυκλοφορεί

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις