Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Το κατάλληλο μαγιό ανάλογα με το σωματότυπο

Το να βρούμε το κατάλληλο μαγιό που κολακεύει τον σωματότυπό μας δεν αποτελεί σχήμα οξύμωρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατανοήσουμε ορισμένα πράγματα.


Σίγουρα, ελάχιστες γυναίκες είναι προικισμένες με τέλειο κορμί. Όλες μας λίγο πολύ έχουμε κάτι, το οποίο δεν μας αρέσει στο σώμα μας και προσπαθούμε να το κρύψουμε. Πως επιλέγουμε, όμως, το κατάλληλο για εμάς μαγιό;



Ολόσωμο ή μπικίνι;
Κάποιες από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στην παραλία φοράνε ολόσωμο μαγιό. Δεν αφήνουν όλο τους το σώμα σε κοινή θέα, απλά εμφανίζουν λίγα και καλά, ώστε να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον και φυσικά... τη φαντασία.

Πολλά ολόσωμα μαγιό δείχνουν την κοιλιά πιο επίπεδη και τονίζουν περισσότερο την πλάτη. Άλλα τονίζουν περισσότερο το στήθος, και άλλα τους μηρούς. Το ιδανικό για την κάθε γυναίκα μαγιό είναι αυτό που τονίζει τα «δυνατά» σημεία πάνω στο σώμα της και καμουφλάρει τα «αδύνατα». Πάντα θα πρέπει να θυμόμαστε πως σκοπός μας είναι να εξισορροπήσουμε τη σιλουέτα μας.

Μαγιό για κολύμπι
Εάν σας αρέσει το κολύμπι, σίγουρα θα πρέπει να διαλέξετε ένα ολόσωμο μαγιό. Βρείτε αυτό που σας είναι άνετο στους ώμους, δεν φεύγει από την πλάτη και είναι από αρκετά ελαστικό υλικό, ώστε να κάνει καλή εφαρμογή και να μην σας στενεύει. Ξεχάστε σε κάθε περίπτωση τα μικροσκοπικά μπικίνι, γιατί σίγουρα δεν θέλετε να ψάχνετε για το μαγιό σας όταν θα κάνετε τις απλωτές σας και τα μακροβούτια σας μέσα σε κόσμο.

Εάν είστε μικροκαμωμένη από τη μέση και πάνω
Εάν είστε μικροκαμωμένη από τη μέση και πάνω, μπορείτε να δοκιμάσετε τα μαγιό που είναι σε βραζιλιάνικο στυλ. Οι Βραζιλιάνες είναι γενικά πιο μικροκαμωμένες από τη μέση και πάνω και γι' αυτό το λόγο τα μαγιό αυτού του στυλ είναι ειδικά προσαρμοσμένα στο σωματότυπο αυτό.
Φροντίστε το πάνω μέρος του μαγιό να έχει ενίσχυση στο στήθος ή μπανέλα, ώστε να δείχνει το μπούστο σας γεμάτο και στητό. Φροντίστε οι τιράντες να είναι προσαρμοζόμενες στους ώμους και γύρω από την πλάτη, ώστε να μπορείτε να τις σφίξετε όσο χρειάζεται για να έχει τέλεια εφαρμογή.
Είστε πολύ τυχερές εάν είστε μικροκαμωμένες από τη μέση και πάνω γιατί μπορείτε να φορέσετε άνετα αυτά τα πανέμορφα μαγιό με τις πιέτες, τα οποία είναι πολύ σέξι και πολύ της μόδας τελευταία. Όσο για τα top που είναι σε στυλ κορδέλας, μόνο εσείς που έχετε τέτοιο σωματότυπο μπορείτε να τα υποστηρίξετε τόσο καλά. Επίσης, πολύ όμορφα επάνω σας δείχνουν και αυτά τα μικροσκοπικά μαγιό σε στυλ τριγωνάκι, τα οποία πάντα ονειρεύονται να φορέσουν οι γυναίκες με πλούσιο μπούστο.
Αποφύγετε top τα οποία έχουν πολύ ύφασμα και δεν έχουν καθόλου καλή εφαρμογή πάνω σας. Προτιμήστε μαγιό που μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά το πάνω από το κάτω.

Εάν είστε μεγαλόσωμη από τη μέση και πάνω
Εάν είστε μεγαλόσωμη από τη μέση και πάνω ίσως να χρειάζεστε επιπλέον ενίσχυση. Τα top με μπανέλες μπορούν να εξυπηρετήσουν άψογα αυτό το σκοπό και να ταιριάξουν απόλυτα στο σώμα σας.
Τα μπικίνι των οποίων το μπούστο είναι τριγωνικό με φαρδιές τιράντες που δένουν το λαιμό είναι μια καλή επιλογή και συγκρατούν καλά το στήθος, κάνοντάς το να φαίνεται σέξι. Επιλέξτε ένα σχέδιο που να ενώνεται στο ύψος του διαφράγματος και να δένεται στην πλάτη και γύρω από τον λαιμό. Με το μαγιό αυτό ανορθώνεται το στήθος και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ορισμένες ρυθμίσεις για καλύτερη εφαρμογή.
Εάν επιλέξετε ολόσωμο μαγιό, φροντίστε να έχουν κάποιου είδους ενίσχυση στο μπούστο, όπως για παράδειγμα κουπ με ελαφριά αφρώδη ενίσχυση ή εσωτερικό στηθόδεσμο. Ευθεία κοψίματα στο μπούστο δίνουν μια πιο αθλητική όψη. Τα top με τι φαρδιές τιράντες είναι πολύ πιο άνετα για την περίπτωσή σας, συγκριτικά με τις πολύ λεπτές τιράντες.
Αποφύγετε τα στράπλες μαγιό και τα μικροσκοπικά τριγωνάκια, που καλύπτουν ελάχιστα σημεία του σώματος. Και σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε μαγιό που να μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά το πάνω από το κάτω.

Εάν έχετε κοντά πόδια ή κορμό 
Κολακέψτε περισσότερο το σώμα σας με ένα μαγιό που έχει ψηλό κόψιμο στους μηρούς. Αυτό θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πολύ μακρύτερα. Εάν είστε πιο στρογγυλές στην περιφέρεια, τότε τόσο το καλύτερο. Το στυλ αυτό κοψίματος θα τονίζει τη μικρότερη μέση σας και θα σας δώσει μια πιο κολακευτική όψη.
Ίσως να ξέρετε ήδη ότι οι κάθετες ρίγες μακραίνουν οπτικά το σώμα. Ένα άλλο πολύ ωραίο κόλπο είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο σλιπ με ένα εμπριμέ top. Το εμπριμέ θα τραβήξει το βλέμμα προς τα πάνω και ο κορμός σας θα φαίνεται μακρύτερος.
Ένα μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ δημιουργεί την αίσθηση της συνέχειας και έχει την τάση να μακραίνει τον κορμό, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να φαίνεστε απίστευτα σέξι.
Αποφύγετε τα μαγιό των οποίων το σλιπ είναι σαν σορτσάκι, καθώς και αυτά των οποίων το σλιπ είναι σαν μίνι φούστα, καθώς τραβάνε το βλέμμα προς τα κάτω και σας κάνουν να δείχνετε πιο κοντές.

Εάν έχετε μακρύ κορμό
Τα ρούχα πέφτουν πολύ όμορφα πάνω σας και τα πόδια σας δείχνουν ατελείωτα. Αλλά θα πρέπει να είστε σίγουρες ότι δεν μοιάζετε με στειλιάρι όταν φοράτε το μαγιό σας στην παραλία.

Μπορείτε να το παρακάνετε ως προς τα διακοσμητικά στους μηρούς και το μπούστο. Κρίκοι, κοσμήματα, κόμποι και φιόγκοι ταιριάζουν απόλυτα στην περίπτωσή σας.
Δοκιμάστε οριζόντιες ρίγες και χνουδάτα υφάσματα, όπως το ελαστικό τέρυ και το βελούδο.
Επίσης, έχετε το ιδανικό σώμα για να φορέσετε ανοιχτόχρωμα μαγιό, τα οποία είναι της μόδας φέτος το καλοκαίρι.
Εάν θέλετε ολόσωμο μαγιό, δοκιμάστε ένα από αυτά που έχουν κοψίματα στα πλάγια, και είναι τελευταία της μόδας. Τα συγκεκριμένα μαγιό έχουν την ιδιότητα να «κόβουν» τον μακρύ κορμό, όπως ακριβώς και τα μπικίνι.
Τα σλιπ σε στυλ σορτς είναι ό,τι καλύτερο εάν έχετε στενή περιφέρεια, ενώ τέλεια επάνω σας δείχνουν και οι φουστίτσες-μαγιό με τις πιέτες.
Αποφύγετε ένα μαγιό που θα έχει ρίγες και πάνω και κάτω. Επίσης, αποφύγετε μαγιό με κοντή λαιμόκοψη και τα σκούρα και μονόχρωμα.

Εάν δεν έχετε καθόλου μέση

Εάν δεν έχετε καθόλου μέση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βασικά, δεν είναι ότι δεν έχετε μέση, αλλά ότι η περιφέρειά σας είναι πολύ στενή.

Εάν δεν έχει πολλές καμπύλες, δημιουργήστε τις φορώντας ολόσωμο μαγιό με ψηλό κόψιμο στο ύψος των μηρών. Επίσης, τα ολόσωμα που έχουν ζώνη στη μέση δίνουν την εντύπωση μιας όμορφα σμιλευμένης μέσης. Το ίδιο αποτέλεσμα χαρίζει και μία κρεμαστή λεπτομέρεια, που βρίσκεται καρφιτσωμένη στο ύψος της μέσης ή μία καμπύλη ραφή από τη μία πλευρά του κορμού στην άλλη.
Τα μπικίνι είναι μια καλή λύση για εσάς. Μπορείτε να προσθέσετε μία δόση «οφθαλμαπάτης», επιλέγοντας ένα σλιπ το οποίο θα έχει κρίκους στους μηρούς, πιέτες ή φιόγκους. Εάν είστε μικροκαμωμένη από τη μέση και πάνω, επιλέξτε ένα στράπλες μαγιό, με ένα σκούρο μονόχρωμο σλιπ και ένα έντονο εμπριμέ ή με πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες top.
Αποφύγετε τα μονόχρωμα μαγιό και τα ολόσωμα με οριζόντιες ρίγες.
Εάν έχετε φαρδιούς ώμους
Είστε δυνατές, έχετε αυτοπεποίθηση και γενικά έχετε μια κορμοστασιά... με λίγα λόγια μοιάζετε με μία θεά.

Η ισορροπία είναι η λέξη-κλειδί στην περίπτωσή σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να κολακέψετε το κάτω μέρος του κορμού σας και να κάνετε το πάνω μέρος να φαίνεται μικρότερο.
Επιλέξτε μπικίνι, του οποίου το σλιπ να έχει πολλά χρώματα και σχέδια, και σπορτ πινελιές στους μηρούς, όπως κόμπους ή ζώνη. Τα νέα, μέτρια κοψίματα στα σλιπ είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσάς. Επιπλέον, τα top με τις φαρδιές τιράντες και την τετράγωνη λαιμόκοψη μπορούν να κάνουν την εμφάνισή σας μοναδική.
Αποφύγετε τη σιλουέτα σε σχήμα V μένοντας μακριά από μαγιό με αβυσσαλέα ντεκολτέ ή εκείνα τα μικροσκοπικά τριγωνάκια.

Εάν είστε εύσωμες
Δείξτε λίγο δέρμα στα κατάλληλα σημεία και θα δείχνετε ελκυστική, χαριτωμένη και σούπερ σέξι.

Επιλέξτε ολόσωμα μαγιό με μπορντούρες δαντελένιες ή από δίχτυ. Ένα στρατηγικά τοποθετημένο κόψιμο ή ένα βαθύ ντεκολτέ V, μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την οπτική εικόνα.
Μακρύνετε τους μηρούς σας με μία ρυθμιζόμενη λεπτομέρεια. Μία απότομη σαράγκ μπορεί να σας δώσει παραπάνω αυτοπεποίθηση και να εξακολουθείτε να δείχνετε λαμπερή.
Τα σκούρα και ψυχρά χρώματα είναι πάντα μια καλή επιλογή. Το ίδιο και τα σχέδια που κάνουν στροβιλισμούς. Δοκιμάστε ένα μαγιό με σκούρα, μονόχρωμα κάθετα φύλλα στις δύο μεριές του κορμού και ένα εμπριμέ φλοράλ σχέδιο στη μέση.
Αποφύγετε το πολύ ύφασμα. Η σεμνότητα είναι σαφώς καλή αλλά και το να καλυφθείτε από την κορφή μέχρι τα νύχια που λέει ο λόγος δεν είναι και πολύ καλή λύση. Επίσης, μείνετε μακριά από το λευκό χρώμα, καθώς και από οποιοδήποτε ανοιχτό ή φωσφοριζέ χρώμα, και τα χνουδωτά υφάσματα.

Εάν έχετε κοιλιά
Εάν έχετε μεγάλη κοιλιά, δοκιμάστε ένα από αυτά τα θαυματουργά μαγιό που συσφίγγουν την κοιλιά. Πραγματικά κάνουν θαύματα.

Εάν επιλέξετε μπικίνι, τότε προτιμήστε τα τανκίνι, που είναι πολύ της μόδας. Καλύπτουν όσα ακριβώς χρειάζεται και έχετε την ίδια ελευθερία με το μπικίνι.
Εάν επιλέξετε ολόσωμο, προτιμήστε ένα που να κάνει ντραπέ γύρω από τη μέση ή τους μηρούς και βοηθάει στο καμουφλάρισμα της κοιλιάς.
Αποφύγετε τα μικροσκοπικά μπικίνι και τα μονότονα, μονόχρωμα ολόσωμα.

Εάν έχετε μεγάλη περιφέρεια
Τα νέα μαγιό με το σλιπ που είναι σε στυλ μίνι φούστας είναι πολύ χαριτωμένα και ιδανικά για εσάς. Μην επιλέξετε ένα που να κάνει υπερβολικό φραμπαλά. Προτιμήστε ένα πιο απλό, το οποίο να είναι κοντό και γλυκό αλλά καλύπτει το σημείο ακριβώς που χρειάζεται περισσότερο. Ένα πολύ κυματιστό ή με πολλά στολίδια top, παρόλα αυτά, είναι εντάξει. Οι λεπτομέρειες θα τραβήξουν την προσοχή στο πάνω μισό του κορμού σας.

Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα σεμνό σλιπ από μπικίνι, το οποίο θα έχει πάχος στα πλαϊνά γύρω στα 7 εκατοστά. Είναι πολύ σικ! Το σλιπ μπορεί να είναι μονόχρωμο και το τοπ εμπριμέ για σούπερ εφέ.
Δοκιμάστε ένα ολόσωμο, με φαρδιές τιράντες ή μία δυνατή οριζόντια λαιμόκοψη, που εξισορροπεί τη σιλουέτα. Να θυμάστε ότι αν κολακέψετε αρκετά το πάνω μισό του κορμού σας, δίνετε αυτομάτως λιγότερη έμφαση στο κάτω μισό, εκεί δηλαδή που έχετε το πρόβλημα.
Αποφύγετε τα σλιπ που είναι σε στυλ σορτσάκι, τα πολύ μικροσκοπικά σλιπ, τις πολλές πιέτες και τις λεπτομέρειες στους μηρούς.

Εάν είστε έγκυες
Ξέρετε πόσο όμορφο δείχνει το σώμα σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας; Απολαύστε τη βόλτα σας στην παραλία και τον ήλιο.

Κάποιες μέλλουσες μητέρες επιλέγουν ένα κλασσικό μπικίνι, γιατί δεν φαίνεται να ενοχλούνται από το γεγονός ότι η κοιλιά τους είναι φουσκωμένη. Εντούτοις, όσο πλησιάζει η μέρα της γέννας, ίσως θα πρέπει να επιλέξουν ένα ολόσωμο μαγιό. Εάν είστε έγκυες, λοιπόν, επιλέξτε ένα μαγιό που να προσαρμόζετε στην κοιλιά και τους μηρούς σας που μεγαλώνουν όσο προχωράει η εγκυμοσύνη, ενώ ίσως χρειαστείτε και λίγη παραπάνω στήριξη στο στήθος.

Αποφύγετε να αγοράσετε ένα φθηνό μαγιό. Θα αποζημιωθείτε εάν επιλέξετε ένα ή δύο μαγιό καλύτερης ποιότητας, τα οποία είναι βολικά για την εγκυμοσύνη και θα αντέξουν όλο το καλοκαίρι.

Εάν έχετε το τέλειο σώμα
Εάν έχετε το τέλειο σώμα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Ας είμαστε ρεαλίστριες! Καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας σε τέλεια φόρμα.

Ένα μικροσκοπικό μπικίνι δείχνει μοναδικό σε ελάχιστες γυναίκες και θα πρέπει να θεωρήσετε καθήκον σας ότι εσείς θα είστε αυτή που θα ομορφύνει την παραλία και τα κάνει τα περισσότερα κεφάλια να γυρίσουν.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις