Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Karadayi Καρανταγί: Επεισόδια 19, 20, 21, 22, 23 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίωνKaradayi Καρανταγί: Επεισόδια 19, 20, 21, 22, 23 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων (promo videos).


Διάβασε επίσης:
Κενάν Ιμιρζαλίογλου Kenan İmirzalıoğlu: Μάθε τα πάντα για τον Μαχίρ Καρά από το karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Μάθε τα πάντα για την Φεριντέ Σαντόγλου,  την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου από το νέο σίριαλ του ANT1, Karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Χωρίζει από τον "Σουλεϊμάν"
Ντενίζ Κακίρ ή "Σαχ Σουλτάν": Αυτή είναι η αιτία χωρισμού "Σεχραζάτ" - "Σουλεϊμάν"


Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Karadayi» έρχεται με ολοκαίνουργια επεισόδια και φέρνει απίστευτες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Για τους κεντρικούς ήρωες τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά, οι εξελίξεις τους αιφνιδιάζουν, ενώ οι δολοπλοκίες και το δυνατό πάθος, δίνουν στη συνέχεια… εθιστική διάσταση. Μάθετε όλα όσα πρόκειται να συμβούν από τη Δευτέρα 17 έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου, μόνο στον ΑΝΤ1.


Στο 19ο επεισόδιο
τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, μια ξεχωριστή βραδιά αρχίζει με την ερωτική εξομολόγηση του Μαχίρ στη Φεριντέ. Τυχαία όμως, ο Τουργκούτ γίνεται μάρτυρας του ρομαντικού τετ α τετ τους. Ύστερα από όσα βλέπει, καταρρακώνεται και ψάχνει παρηγοριά στη Σερρά. Ο Γιασίν, ανακαλύπτει νέες, συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τη Σερρά, ενώ ο Μαχίρ και η Φεριντέ την υποψιάζονται ως συνένοχο στην υπόθεση. Η Σερρά βρίσκει τις αποδείξεις που αναζητούσε, ώστε να επιβεβαιώσει τα συναισθήματα του Τουργκούτ προς τη Φεριντέ. Παράλληλα με όλα αυτά, ο Τουργκούτ προκειμένου να μην εμφανιστεί στη δική η Σερρά, αποφασίζει να τη φυγαδεύσει στο Παρίσι. Εκείνη όμως θα κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, που θα τον αιφνιδιάσει.

Στο 20ο επεισόδιο την Τρίτη 18 Ιουνίου, ο Ορχάν πηγαίνει στο δικαστήριο για να μιλήσει στη Φεριντέ, όταν συναντάει τυχαία τον αδελφό του. Η Σερρά δίνει κατάθεση στη Φεριντέ και αποκαλύπτει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τη μέρα του φόνου. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πως για άλλη μια φορά, δεν λέει την αλήθεια. Με την ομολογία της Σερρά, ο Μαχίρ αρχίζει να ερευνά από διαφορετική οπτική τα γεγονότα ανήμερα του εγκλήματος. Η Φεριντέ απογοητευμένη από τα λεγόμενα της Σερρά σχετικά με τον Τουργκούτ, διαπληκτίζεται μαζί του. Ο Μπουλέντ μπλέκει όλο και πιο πολύ στην παγίδα που του έχει στήσει ο Νετζέντ και αυτή τη φορά παρασύρει και τον Ορχάν. Η Φεριντέ θα κάνει μια κίνηση που θα φέρει σε αμηχανία την οικογένεια Καρά και σε πολύ δύσκολη θέση τον Μαχίρ.

Στο 21ο επεισόδιο την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ο Μαχίρ είναι σαστισμένος εξαιτίας της αιφνιδιαστικής επίσκεψης της Φεριντέ στο σπίτι του. Η Σαφιγιέ συγκρατεί τον Ορχάν για να μην αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον αδελφό του. Ο Μεχμέτ Σαήμ, μαθαίνει πως η Φεριντέ πέρασε μια βραδιά στο Μπολού με τον Μαχίρ και τον προειδοποιεί… με τον δικό του τρόπο. Ο Μαχίρ, αποκαλύπτει ένα - ένα τα ψέματα του Τουργκούτ στη Φεριντέ. Εκείνος όμως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον Μαχίρ κι έτσι, ανακοινώνει πως αποσύρεται από την υπόθεση του Ναζίφ Καρά. Ο Τουργκούτ που ξεχειλίζει από μίσος για τον Μαχίρ, ετοιμάζει νέα σχέδια για να διαλύσει την οικογένεια Καρά. Η Φεριντέ ανακοινώνει πρώτα στον Μαχίρ την απόφασή της σχετικά με τον πατερά του.

Στο 22ο επεισόδιο την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Ναζίφ είναι πλέον ελεύθερος και απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του. Από την άλλη, ο Τουργκούτ θέτει σε εφαρμογή τα σατανικά σχέδια που έχει οργανώσει εις βάρος της οικογένειας Καρά. Ο Νετζντέτ, μπαίνει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι του Ναζίφ, με σκοπό να απαγάγει τον μικρό Ναζίφ. Η Φεριντέ, προσκαλεί τον Μαχίρ στα γενέθλια του πατέρα της, ενώ ο Ορχάν αποδέχεται τη δουλειά που του προτείνει ο Νετζέντ. Ο Μαχίρ, κρύβει από τον πατέρα του πως είναι ερωτευμένος με τη Φεριντέ. Η Αϊτέ όμως, καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο, προκειμένου να μάθει ο Ναζίφ την πραγματικότητα.

Τέλος, η εβδομάδα των μεγάλων ανατροπών ολοκληρώνεται με το Α’ μέρος του 23ου επεισοδίου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Τα κακόβουλα σχέδια του Τουργκούτ έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Η οικογένεια Καρά, η οποία είναι συντετριμμένη εξαιτίας της απαγωγής του μικρού Ναζίφ, ταράζεται μ’ ένα νέο που φτάνει από τον Ορχάν. Ο Οσμάν, αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός του σχετίζεται μ’ αυτή την πλεκτάνη. Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ο Ναζίφ δέχεται ένα τηλεφώνημα. Μετά απ’ αυτό, γνωρίζει τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει για να σώσει τον εγγονό του. Η Φεριντέ, που περιμένει τον Μαχίρ να φτάσει στα γενέθλια του πατέρα της, απογοητεύεται όταν εκείνος δεν εμφανίζεται. Την απουσία του Μαχίρ εκμεταλλεύεται αμέσως ο Τουργκούτ, ο οποίος δεν αφήνει μόνη τη Φεριντέ.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ - ΥΠΟΘΕΣΗ
Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2012.

Στη νέα συναρπαστική σειρά του ΑΝΤ1 "Karadayi" πρωταγωνιστούν δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς της Τουρκίας και από τους δημοφιλέστερους στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον γοητευτικό Κενάν Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστό ως "Εζέλ" από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την όμορφη Μπεργκιουζάλ Κορέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς "Χίλιες και μια Νύχτες".

Το "Karadayi" είναι μια δυνατή, ερωτική δραματική σειρά που θα καθηλώσει και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού θεατή. Το συγκλονιστικό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό σενάριο, υπογραφούν οι επιτυχημένοι παραγωγοί της σειράς "Εζέλ".
Το "Karadayi" προβάλλει όλη την γκάμα των έντονων συναισθημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπινων αδυναμιών όπως, η κακία, η εκδίκηση, ο φθόνος, η απελπισία, το έγκλημα, η διαπλοκή, η τιμωρία, τα μεγάλα ψέματα και καλά θαμμένα μυστικά του παρελθόντος. Η αγάπη εκφράζεται μέσα από τη βαθιά ανθρωπιά, τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα καθοριστικά γεγονότα που αλλάζουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο έρωτας δεσπόζει και λειτουργεί ως ένας συνδετικός κρίκος γεγονότων και καταστάσεων, όμως την ίδια στιγμή γεννάει διλήμματα που πολλές φορές οδηγούν σε αδιέξοδα. Σε αυτή τη σειρά, οι σχέσεις έχουν γνώμονα την αξία της ανθρώπινης ζωής και της δίνουν ουσιαστική διάσταση. Οι ήρωες θα γνωρίσουν τι σημαίνει θυσία και ο καθένας τους όταν έρθει η ώρα, θα αναγκαστεί να πληρώσει το τίμημα που του αναλογεί.
"Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ήρωες και κάποιοι άλλοι γίνονται στη διάρκεια της ζωής τους. Για τον Μαχίρ όμως, ισχύουν και τα δύο"…
1973, η οικογένεια του Ναζίφ Κάρα κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και παιδιά είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Όλοι τους είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ζωές, αλλά και για τα βάσανα και τις χαρές των άλλων. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογενείας, του Μαχίρ, θα καταστρέψει μια για πάντα την ευτυχία τους. Όσο η οικογένεια Καρά και η γειτονιά είναι απασχολημένοι με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης διαπράττεται ένας φόνος. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν, δολοφονείται. Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτός. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι έτσι κατηγορείται για ένα έγκλημα, που ποτέ δεν διέπραξε.
Ο Μαχίρ μετά από αυτό το συμβάν, παραιτείται από τα πάντα στη ζωή. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, τον έρωτα, το μέλλον του. Για αυτόν ένας μόνο είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, να ανακαλύψει τους πραγματικούς δολοφόνους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε ο πατέρας του να σωθεί από τη θανατική ποινή. Ο δρόμος για την αναζήτηση της αλήθειας, θα τον οδηγήσει στη Φεριντέ Σαντόγλου, την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου, που έχει αναλάβει να δικάσει την υπόθεση. Η ζωή όμως παίζει παράξενα παιχνίδια κι ο έρωτας… επικίνδυνα! Ο ρόλος αυτής της γυναίκας θα είναι καταλυτικός τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στις άμυνες στην καρδιά του Μαχίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθραΘυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρεςΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλουςhttp://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις