Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αντώνης Ρέμος: "Έλεγα δεν υπάρχει αύριο για μένα! Κοιμόμουν για ένα χρόνο στον καναπέ"!



Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή! - Γιατί αποκάλεσε "μαλ..." τον Θέμο Αναστασιάδη; - Τι λέει για τον Νότη Σφακιανάκη; - Η ανατρεπτική παράσταση που σχεδιάζει με την Άννα Βίσση!
Τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή επισκέφθηκε τη νύχτα της Δευτέρας ο Αντώνης Ρέμος και μίλησε ανοιχτά για όλους και όλα.



Ο Νότης Σφακιανάκης έχει ιδιαιτερότητες

Για την πρόσφατη κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη, ο Αντώνης; Ρέμος είπε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. ιδιαιτερότητες έχει το παιδί. ήταν αστοχία του. Δεν μπορείς να λες υποκριτές αυτούς που είναι χριστιανοί". Ο τραγουδιστής έδειξε και το πρόσφατο τατουάζ με την Παναγία που έκανε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τον Όμορφο Κόσμο.

Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του

Συγκλονιστική είναι η αφήγηση του Αντώνη Ρέμου για τα προβλήματα που απέκτησε μετά την ενασχόλησή του με την ομάδα του Ηρακλή. "Τις δύσκολες στιγμές μου τις αντιμετώπισα προσευχόμενος. Εκεί που έλεγα δεν υπάρχει αύριο για μένα, κοιμάμαι σήμερα και δεν ξέρω αύριο πώς θα σηκωθώ... Θέλω να κλείσω γρήγορα τα μάτια μου και να δω αύριο τι θα γίνει. Κοιμόμουν για τουλάχιστον ένα χρόνο σε ένα καναπέ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου, με έπνιγε! Με έπιανε ο ύπνος μόνο στον καναπέ. Ξυπνούσα το πρωί και έβλεπα 50 αναπάντητες κλήσεις. Φοβόμουν και έλεγα τώρα πάμε...".

Γάμος και παιδί

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι το παιδί είναι μια ωραία φυσιολογική εξέλιξη, αλλά για το γάμο ούτε λόγος! "Παντρεύτηκες γιατί είσαι μαλα...!", είπε στον Θέμο.

Η συνεργασία με την Άννα Βίσση

Κάτι ανατρεπικό φαίνεται ότι ετοιμάζουν Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση για τον ερχόμενο χειμώνα: "Θα τολμήσουμε να κάνουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Μια μουσική παράσταση. Δεν θα είναι μπουζούκια. Θα είναι 10 με μία, παράσταση, χωρίς γαρύφαλλα".

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

1 σχόλιο :

  1. αν εχει προβληματα ο Ρεμος τοτε τι να πουν αυτοι που δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι το φως η να ταισουν τα παιδια τους αν ειναι τοσο καλος Χριστιανος θα πρεπει να ξερει οτι η αχαριστια ειναι μεγαλο αμαρτημα να κοιταξει γυρω του τι δυστηχια υπαρχει και να δοξαζει τον Θεο γιαυτα που εχει.Αν και δεν ειμε θρησκολιπτη θεωρω ασεβεια να κανεις την Παναγια τατουαζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις