Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 86 με ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε το trailer και περίληψη επεισοδίου

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 86 με ελληνικούς υπότιτλους


Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 86 με ελληνικούς υπότιτλους. Μάθετε τι θα γίνει στο τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν, από εκεί που σταμάτησε το σίριαλ ο ANT1.


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το trailer του 86ου επεισοδίου




Μετάφραση trailer:
Χουρρέμ: Πριν πάει στο Pay-i Taht (πρωτεύουσα του έθνους), πρέπει να τον αποκεφαλίσετε!
Αγιάς Πασά: Αμφιβάλλω εάν κάποιος Οθωμανός στρατιώτης βγάλει το σπαθί του εναντίον του Ηγεμόνα Μουσταφά.
Χουρρέμ Σουλτάν: Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Ηγεμόνας Μουσταφά είναι να διατάξει τον θάνατο των παιδιών μου.
Μιχριμάχ: Θα το έκανε αυτό ο αδερφός μου ο Μουσταφά σε μας; Θα θυσίαζε τα αδέρφια του και την αδερφή του;
Σαχ Σουλτάν: Ξέρεις πολύ καλά τις καθιερωμένες τακτικές, Μιχριμάχ.
Χουρρέμ Σουλτάν: Αυτό είναι ένα τεστ, για όλους μας. Τα κεφάλια πολλων ανθρώπων θα κοπούν.
Γκιουλφέμ: Ο Ηγεμόνας μας θα χύσει το αίμα των αδερφών του.
Σαχ Σουλτάν: Υπάρχει μια άλλη πιθανότητα.
Νιγκιάρ: Μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ο θρόνος πριν έρθει εδώ, δεν ήταν σωστός;
Χουρρέμ Σουλτάν: Προτείνεις να βάλω το γιο μου στο θρόνο;
Σαχ Σουλτάν: Νομίζεις ότι είσαι έξυπνη, και σχεδιάζεις να βάλεις το γιο σου στο θρόνο...
Χουρρέμ: Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αποφασίσω για τη μοίρα των παιδιών μου, και πήρα ήδη την απόφασή μου!


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το 2ο trailer του 86ου επεισοδίου




Μετάφραση trailer:

Χουρρέμ: Ο ηγεμόνας Μουσταφά έρχεται στην Κωνσταντινούπολη για να πάρει το θρόνο.
Γκιουλφέμ Χατούν: Αυτό είναι αδύνατον...
Χουρρέμ: Πρώτα, θα σκοτώσει τα παιδιά μου. Ο θρόνος αυτός είναι για τον Σουλεϊμάν μέχρι να σταματήσει να αναπνέει.
Σαχ Σουλτάν: Εάν δεν παίρνει αναπνοή, Χουρρέμ;
Νιγκιάρ Κάλφα: Εάν ο ηγεμόνας Μουσταφά πάρει το θρόνο, κανείς δεν θα εμποδίσει κάποιο περιστατικό.
Γκιουλφέμ Χατούν: Θεέ μου, ο ηγεμόνας Μουσταφά θα σκοτώσει τα αδέρφια του.
Σαχ Σουλτάν: Υπάρχει μια πιθανότητα, η Χουρρέμ να ενθρονίσει τους γιους της. Νιγκιάρ Κάλφα: Για παράδειγμα, ο Μεγαλειότατος ηγεμόνας Μπεγιαζίτ.
Σαχ Σουλτάν: Εαν θες να σκοτώσεις το φίδι, πρέπει να είσαι πιο γενναίος από αυτό. Πρέπει να είσαι επικίνδυνος, σκληρός και βρώμικος σαν κι αυτό. Χατιτζέ Σουλτάν: Ο θρόνος είναι το δικαίωμά σου. Ηγεμόνας Μουσταφά: Ο Σουλτάνος μας θέλει να με αποδεσμεύσει.
Χουρρέμ: Ειπά σε όλα εντάξει, αλλά δεν θα μείνω ήσυχη.
Σαχ Σουλτάν: Η Χατιτζέ δεν είναι καλά.
Μιχριμάχ Σουλτάν: Ο αδερφός μου, ο Μουσταφά, θα το κάνει αυτό; Θα σκοτώσει τα ίδια του τα αδέρφια.
Χουρρέμ: Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν θα έρθει πίσω μια μέρα και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν εκείνη τη μέρα...



Αναλυτική Περίληψη - Επεισόδιο 86 (Α΄και Β΄μέρος)

Η Χουρρέμ Σουλτάν, ταραγμένη με όσα της λέει ο Μουσταφά Πασά για τον τραυματισμό του Εξοχότατου (επειδή του έστησαν ενέδρα) και ότι οι ηγεμόνες αγνοούνται, του λέει μέχρι να γυρίσει ο Εξοχότατος σώος και αβλαβής, ως φρουρός της Πόλης, θα είναι υπεύθυνος για την προστάσια των υπόλοιπων ηγεμόνων της: Μπεγιαζίτ και Τζιχανγκίρ. Επίσης μαζί με τον Σουμπούλ, του λέει να σταματήσει αμέσως τον Μουσταφά, ο οποίος οδεύει προς την Πόλη για να πάρει το θρόνο. Ο Μουσταφά Πασά λέει ότι αυτό είναι αδύνατο και δεν έχει κανείς καμία δύναμη πάνω του. Η Χουρρέμ, νευριασμένη, του λέει ότι πριν μπει στην Πόλη ο Μουσταφά, να του πάρει το κεφάλι.

Η Αφιφέ Χατούν λέει στην Σαχ Σουλτάν ότι αυτό μπορεί να το εμποδίσει μόνο αυτή και η Σαχ Σουλτάν της διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι της, για να το εμποδίσει. Η Χουρρέμ ζητάει από τους αγάδες να ενημερώσουν τα παιδιά της (Μπεγιαζίτ και Μιχριμάχ) ότι θέλει να τους μιλήσει. Όταν καταφθάνουν στο δωμάτιο της Βαλιντέ τους, η Χουρρέμ έχει αγκαλιά τον Τζιχανγκίρ (ο οποίος κοιμάται) και τους λέει ότι από εδώ και στο εξής θα μένουν κοντά της, επειδή έμαθε ένα νέο το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, δηλαδή ότι έστησαν ενέδρα στον Εξοχότατο και είναι βαριά τραυματισμένος και ότι οι ηγεμόνες: Μεχμέτ και Σελίμ αγνοούνται.

Αφού, ο Τζιχανγκίρ και ο Μπεγιαζίτ κοιμούνται, η Χουρρέμ λέει στην Μιχριμάχ ότι πρέπει να είναι δυνατή αυτές τις δύσκολες μέρες και να είναι δίπλα στα αδέρφια της. Η Χουρρέμ λέει στον Σουμπούλ Αγά να φέρει αμέσως στο δωμάτιό της την Αφιφέ Χατούν. Η Αφιφέ Χατούν λέει στην Χουρρέμ ότι το ξέρει ότι ο ηγεμόνας Μουσταφά κατευθύνεται προς την Πόλη, αλλά δεν ήξερε ότι ο Εξοχότατος τραυματίστηκε και οι ηγεμόνες αγνοούνται. Η Σαχ Σουλτάν με την Γκιουλφέμ Χατούν καταφθάνουν στο παλάτι και μαθαίνουν και αυτές τα νέα. Η Σαχ Σουλτάν λέει στους Αγάδες να ειδοποιήσουν τον Μουσταφά Πασά, επειδή θέλει να του μιλήσει.

Η Χουρρέμ στέλνει γράμμα στον Σουλεϊμάν για να δει εάν όλα αυτά αληθεύουν. Όμως, τον αγγελιοφόρο τον σκοτώνει ο Μερτζάν. Η Χουρρέμ καλεί την Φαχριγιέ Χατούν και της λέει ότι την καθιστά υπεύθυνη μέρα και νύχτα πάνω από τους ηγεμόνες της για να τους προσέχει, διότι της λέει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον άλλον. Καθώς, ο Σουμπούλ αγά είναι μαζί με τη Σαχ Σουλτάν μπαίνει μέσα ο Μουσταφά Πασά και λέει ότι έστειλε αγγελιοφόρους από διάφορα σημεία για να δει εάν αληθεύουν όλα αυτά. Επίσης, της ζητάει βοήθεια για να διώξουν τον ηγεμόνα Μουσταφά και να τον γυρίσουν πίσω στη Μανίσα.

 Η Σαχ Σουλτάν λέει στη Χουρρέμ να της δώσει τους ηγεμόνες Τζιχανγκίρ και Μπεγιαζίτ, για να τους προσέχει, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να αποτρέψει τη Χουρρέμ και να μην βάλει τον Μπεγιαζίτ στο θρόνο. Η Χουρρέμ, όμως, αρνείται και της λέει ότι δεν πρόκειται να αποχωριστεί τα παιδιά της και της ζητάει λίγο χρόνο. Η Σαχ Σουλτάν συζητάνε με την Γκιουλφέμ και λένε ότι αν τολμήσει να βάλει η Χουρρέμ στο θρόνο τον Μπεγιαζίτ θα τις βρει αντιμέτωπες.

Η Μιχριμάχ πηγαίνει από τη Σαχ Σουλτάν και της ζητάει να προστατεύει όσο καλύτερα γίνεται τους ηγεμόνες και η Σαχ της διαβεβαιώνει ότι αυτό θα κάνει. Η Νιγκιάρ βάζει στη Χουρρέμ την ιδεά να ανεβάσει στο θρόνο τον Μπεγιαζίτ και θέλει να την οδηγήσει σε αυτό το λάθος, λέγοντας της ότι έχει δυο λύσεις: Ή ο ηγεμόνας Μουσταφά θα πάρει το θρόνο ή ο Μπεγιαζίτ. Η Μιχριμάχ έρχεται πίσω στο παλάτι και πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιο της Βαλιντέ της, όπου της λέει που πήγε και τι έκανε. Η Χουρρέμ της λέει να μην το ξανακάνει και να μην εμπιστεύεται κανέναν εκτός από αυτήν.

Το πρωί, η Σαχ Σουλτάν, όπως συμφώνησαν με τη Χουρρέμ, έρχεται στο δωμάτιο της και ζητάει από τη Χουρρέμ τους ηγεμόνες. Όμως, οι παλλακίδες της λένε ότι δεν είναι εκεί και αυτή αμέσως απευθύνεται στη Χουρρέμ, η οποία της λέει ότι έστειλε τα παιδιά της σε ένα μέρος, όπου θα ξέρει μόνο αυτή. Η Σαχ Σουλτάν νευριάζει και της λέει ότι αν πάθουν κάτι οι ηγεμόνες... το κρίμα στο λαιμό της.

Οι ηγεμόνες (Τζιχανγκίρ και Μπεγιαζίτ) βρίσκονται στην άμαξα μαζί με έναν αγά και την Φαχριγιέ Χατούν. Ξαφνικά, δέχονται επίθεση από κάτι άντρες, οι οποίοι παίρνουν τους ηγεμόνες και τρέχουν στο δάσος. Η Φαχριγιέ Χατούν τους ακολουθεί και λέει στον αγά να πάει να πει τα νέα στο παλάτι. Η Χουρρέμ συναντά τον Μουσταφά Πασά, ο οποίος της λέει ότι όλοι είναι καλά (και ο Εξοχότατος αλλά και οι Ηγεμόνες). Τα νέα για την απαγωγή των υπόλοιπων ηγεμόνων φτάνουν στο παλάτι και μόλις το μαθαίνει η Χουρρέμ τρέχει μαζί με την Ναζλί, τον Σουμπούλ και αρκετούς Μποστάντζηδες και ανεβαίνουν στην άμαξα. Η Φαχριγιέ βγαίνει ξαφνικά στο δρόμο και τους ενημερώνει κατά που πήγαν οι απαγωγείς. Έτσι, πηγαίνουν όλοι μαζί εκεί και ανοίγουν την πόρτα του σπίτιου, όπου έβαλαν τους ηγεμόνες.

Όμως, εκεί βρίσκεται η Σαχ Σουλτάν (και όχι οι ηγεμόνες) και η Χουρρέμ απορημένη, διατάζει όλους τους υπόλοιπους να βγουν έξω. Η Σαχ της λέει ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ότι αυτό το νέο φρόντισε να το μάθει ο Μουσταφά Πασά για να της το πεί. ΟΥΤΕ Ο ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ. Επίσης, της λέει ότι Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΣΑ. Η Χουρρέμ μένει άναυδη και της λέει ότι αυτά ούτε ο διαόλος δεν θα τα είχε σκεφτεί. Έτσι, της λέει ότι νόμιζε ότι ήταν φίλη της αλλά αυτή ήταν από την αρχή εχθρός της. Στην εκστρατεία, ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη και συζητάνε τις λεπτομέρειες.

Η Χουρρέμ καταλαβαίνει την παγίδα που της έστησε η Σαχ, δηλαδή ότι ήθελε να δει εάν η Χουρρέμ βάλει τον Μπεγιαζίτ στο θρόνο, αφού δήθεν γίνονταν όλα αυτά. Οι ηγεμόνες (Τζιχανγκίρ και Μπεγιαζίτ) γυρνάνε πίσω στο παλάτι και η Χουρρέμ επιστρέφει και τους αγκαλιάζει, λέγοντάς τους ότι δεν θα τους αποχωριστεί ξανά. Η Μιχριμάχ λέει στην Βαλιντέ της ότι τελικά είχε δίκιο και ότι δεν έπρεπε να εμπιστευτεί τη Σαχ Χουμπάν. Η Γκιουλφέμ λέει στην Σαχ ότι αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου σωστό, διότι όλοι ανησυχήσαν και δεν έκανε κακό μόνο στη Χουρρέμ, αλλά σε όλους.

Η Αφιφέ Χατούν, με τη σειρά της, λέει στη Σαχ Σουλτάν ότι αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου σωστό και ότι αυτό θα τη βλάψει, επειδή σίγουρα η Χουρρέμ θα το αναφέρει στον Εξοχότατο όταν γυρίσει. Η Σαχ της λέει ότι δεν θα την πιστέψει και η Αφιφέ της λέει να μην είναι και τόσο σίγουρη. Η Χατιτζέ Σουλτάν αρχίζει και πιστεύει σε μάντεις και καλεί μια μάγισσα για να της πει τι βλέπει βαθιά μέσα της για τα γεγονότα. Η Μαχιντεβράν ανησυχεί για την κατάσταση της Χατιτζέ και φοβάται για αυτήν. Ο Εξοχότατος λέει κάποιες ιστορίες στους ηγεμόνες του, όταν έρχεται ο Μπαλί Μπέη και ενημερώνει τον Εξοχότατο ότι πιάσανε έναν κατάσκοπο και αγγελιοφόρο του Πάπα. Έτσι, ο Σουλεϊμάν διατάζει τον αποκεφαλισμό αυτού του αγγελιοφόρου και όταν το βλέπει ο Σελίμ, που βλέπει για πρώτη φορά αποκεφαλισμό, αναγουλιάζει και δεν νιώθει καλά. Όταν ένας λοχίας Γενίτσαρος γελάει με αυτήν την κατάσταση, ο ηγεμόνας διατάζει να τον τιμωρήσουν.

Η Χατιτζέ μαθαίνει ότι η Σαχ Σουλτάν έχει εγκατασταθεί στο παλάτι της και θυμώνει που της το έκρυψε η Μαχιντεβράν και θέλει να γυρίσει αμέσως στο παλάτι της. Η Σαχ Σουλτάν λέει στον Κάδη της Πόλης, ότι θέλει να κάνει φιλανθρωπίες και το μαθαίνει η Χουρρέμ, ρωτώντας τον Κάδη. Την ίδια στιγμή, πηγαίνει στη Σαχ και της φέρνει τα πράγματα του Ιμπραήμ. Η Χατιτζέ έχει αποφασίσει και δεν την αλλάζει κανείς τη γνώμη και είναι κάθετη στο να γυρίσει στο παλάτι της. Παίρνει τα παιδιά της και αφού ευχαριστεί τον Μουσταφά για την φιλοξενία, φεύγει για την Πόλη.

Ο Χαϊρεττίν Πασά στέλνει γράμμα στον Εξοχότατο ότι οι Βενετοί σταμάτησαν την ειρήνη και επειδή δεν τους χαιρέτησε, του βύθισαν ένα πλοίο και σκοτώθηκαν έτσι 300 λεβέντες της αυτοκρατορίας. Ο Εξοχότατος γίνεται έξαλλος και τα βάζει με τον Αγιάς Πασά. Ο Λουτφί Πασά έχει κατακτήσει το Οτράντο και τα νέα φτάνουν στον Πάπα.

H Μιχριμάχ έχει γράψει γράμμα στον Μπαλί Μπέη, στο οποίο γράφει και ρωτάει για την υγεία των ηγεμόνων και του Εξοχότατου και του λέει ότι είναι ήσυχη όσο είναι αυτός εκεί. Το γράμμα αυτό, όμως, αφού το διαβάσει ο Μπαλί Μπεή, το αφήνει στη σκηνή του και έτσι φτάνει στα χέρια του Ρουστέμ Πασά. Η Χατιτζέ πηγαίνει στο παλάτι Τοπκαπί, όπου πηγαίνει να μιλήσει στη Χουρρέμ και της ζητάει εξηγήσεις για το γράμμα που της έστειλε, δηλαδή ότι η Σαχ ευθύνεται για το θάνατο του Ιμπραήμ. Η Χουρρέμ εξηγεί στη Χατιτζέ ότι λέει αλήθεια, διότι εάν σκεφτεί ποιος επωφελήθηκε από τον ξαφνικό θάνατο του Ιμπραήμ θα καταλάβει.

Ο σύζυγος της Σαχ έγινε Βεζίρης και της λέει επίσης ότι από τότε που η Σαχ ήρθε στο παλάτι, η ζωή έπεσε πάνω της σαν εφιάλτης. Η Χατιτζέ δείχνει να την πιστεύει πια, όταν πηγαίνει και στο παλάτι της και βλέπει όλα τα κάδρα κατεβασμένα, εκνευρίζεται ειδοποιεί τη Σαχ ότι ήρθε. Όταν πηγαίνει στο δωμάτιο τους με τον Ιμπραήμ, εκεί που τώρα μένει η Σαχ, βρίσκει το σεντούκι με τα πράγματα του Ιμπραήμ, όπου μέσα βρίσκει ένα ερωτικό γράμμα για τον Ιμπραήμ, το οποίο έγραψε η Σαχ...

Προηγούμενα επεισόδια νέας σεζόν (αφορά ολόκληρα επεισόδια)
Για το επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους, πατήστε εδώ (1ο επεισόδιο νέας σεζόν)
Για το επεισόδιο 85 με ελληνικούς υπότιτλους, πάτησε εδώ (2ο επεισόδιο νέας σεζόν)

Πηγή: Muhtesem Yüzyil-Σουλεϊμάν Ο Μεγαλοπρεπής ΑΝΤ1 TV

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις