Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 87 με ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε το trailer και περίληψη επεισοδίου

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 87 με ελληνικούς υπότιτλους



Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 87 με ελληνικούς υπότιτλους. Μάθετε τι θα γίνει στο 4ο επεισόδιο της νέας σεζόν, από εκεί που σταμάτησε το σίριαλ ο ANT1.


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το trailer του 87ου επεισοδίου





Μετάφραση trailer:

Νιγκιάρ: Η Μιχριμάχ Σουλτάν ήταν σήμερα με τον Μπαλί Μπεή. Τους άκουσα να λένε ότι θα πάνε στο μαρμάρινο κιόσκι.
Χατιτζέ: Θυμάσαι; Σου είπα ότι θα με ικετεύεις για τον θάνατο σου... Αυτές οι μέρες ήρθαν...


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το 2ο trailer του 87ου επεισοδίου




Μετάφραση trailer:

Η Χατιτζέ διαβάζει το γράμμα της Σαχ Σουλτάν στον Ιμπραήμ:
Χατιτζέ: "Ιμπραήμ, αυτή η λαχτάρα που έχω για σένα μέσα μου είναι ο λόγος που γράφω αυτό το γράμμα σε σένα. Ελπίζω να ενωθείς μαζί μου όσο δυνατόν πιο σύντομα... Σαχ Χουμπάν"
Χουρρέμ: Η στιγμή που περίμενες έφτασε. Η ζωή που αξίζει η Χατιτζέ Σουλτάν έφτασε... και είναι στα χέρια σου.
Σουλεϊμάν: Επιστρέφουμε στην Πόλη.
Χουρρέμ: Όταν ήσουν στην εκστρατεία, κάποια νέα ήρθαν σε μας, και είπαν ότι ο Ηγεμόνας Μουσταφά είχε το πλεονέκτημα λόγω της απουσίας σου και ότι βάδιζε προς την Πόλη.
Σουλεϊμάν: Πως μπόρει να μου το έκανε αυτό ο Μουσταφά μου;
Χουρρέμ: Υποψίες και αμφιβολίες θα αυξάνονται συνεχώς, και στο τέλος θα τυλίξουν τον εαυτό τους γύρω από το λαιμό ενός ανθρώπου και θα γίνουν εκτελεστές. 
Χατιτζέ: Θυμάσαι; Σου είχα πει ότι θα με ικετεύεις για τον θάνατο σου... Αυτές οι μέρες ήρθαν...



Αναλυτική Περίληψη - Επεισόδιο 87 (Α΄και Β΄μέρος)

Η Χατιτζέ διαβάζει στη Σαχ Σουλτάν το γράμμα που βρήκε στο σεντούκι, το οποίο γράμμα είναι ένα ερωτικό γράμμα που δήθεν έγραψε η Σαχ, διότι στο τέλος έχει την υπογραφή της: Σαχ Χουμπάν. Επίσης, η Χατιτζέ έρχεται σε ρήξη με την αδερφή της και της λέει ότι η Μπεϊχάν της είχε πει ότι η Σαχ τη ζηλεύει, αλλά αυτή δεν το πίστευε. Η Σαχ Σουλτάν θυμάται που η Χουρρέμ έφερε τα πράγματα του Ιμπραήμ από το υπόγειο και έτσι καταλαβαίνει ότι η Χουρρέμ έγραψε το γράμμα και το έβαλε μέσα στο σεντούκι με τα πράγματα. Η Χατιτζέ της λέει να φύγει, της δίνει διορία 10 μέρες και γυρνάει στο παλάτι και λέει στην Αφιφέ Χατούν να της πει που είναι τα πράγματα του σπιτιού της, τα οποία βρίσκονται στο υπόγειο. Όταν πηγαίνουν εκεί, η Χατιτζέ δίνει την εντολή να πάνε όλα τα πράγματα πίσω στο παλάτι της, διότι η Σαχ θα φύγει σύντομα από εκεί. Η Σαχ, αφού καταλαβαίνει ότι το γράμμα είναι ψεύτικο και με εντολή της Χουρρέμ μπήκε στο σεντούκι το γράμμα, πηγαίνει και ζητάει εξηγήσεις από τη Χουρρέμ. Έχουν μια λογομαχία και το θέμα φτάνει στο ότι σε αυτό το δωμάτιο που μένει τώρα έμενε κάποτε η Βαλιντέ Σουλτάν και η Σαχ της λέει ότι το δωμάτιο αυτό ανήκε σε κάποιον που είχε βασιλικό αίμα και ότι αυτή είναι σκλάβα και θα συνεχίσει να είναι για πάντα. Η Χουρρέμ της απαντάει, λέγοντας ότι ο Εξοχότατος πριν από χρόνια την είχε ελευθερώσει από σκλάβα και την παντρεύτηκε. Η Σαχ της απαντάει ότι Σουλτάνα πρέπει να είσαι στο αίμα και όχι στα λόγια, αφήνοντας τη Χουρρέμ ανήμπορη να αντιδράσει σε αυτό.

Στην εκστρατεία, έχει αρχίσει η πολιορκία της Βενετίας και ο Εξοχότατος μαζί με τους Πασάδες και το πεζικό παρακολουθούν από μακριά την προσπάθεια του στόλου με αρχηγό τον Χιζίρ Χαϊρεττίν Πασά και όπως όλα δείχνουν οι Ρωμαίοι έχουν στείλει βοήθεια στη Βενετία έτσι ώστε να φτάσει χειμώνας και να αναγκαστεί ο Οθωμανικός στόλος να απομακρυνθεί από την περιοχή και να λήξει την πολιορκία. Η Νιγκιάρ μαθαίνει από τον Σουμπούλ ότι ο Ιμπραήμ είχε κλέψει και την καρδιά της Σαχ παλαιότερα και εκείνη χλωμιάζει και της φαίνεται απίστευτο. Ο Μερτζάν Αγά ενημερώνει την Φαχριγιέ Χατούν και της λέει από 'δω και πέρα να είναι πιο προσεκτική και να μαθαίνει τα πάντα από το τι κάνει η Χουρρέμ και αυτή του λέει ότι η Χουρρέμ δεν ανοίγεται σε κανέναν εκτός από τον Σουμπούλ και του ζητάει να κανονίσει πρώτα αυτόν, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να μαθαίνει κάθε βήμα της Χουρρέμ για να το λέει στη Σαχ. Η Σαχ έχει καταλάβει ότι σίγουρα κάποια από τις παλλακίδες της Χουρρέμ θα έγραψε και θα έβαλε μέσα στο σεντούκι αυτό το ψεύτικο γράμμα και λέει στον Μερτζάν να πετάξει στα μπουντρούμια τη Ναζλί (η οποία υπηρετεί χρόνια τη Χουρρέμ). Έτσι κι έγινε λοιπόν, ενώ η Γκιουλσούμ Χατούν, που είναι επίσης στην υπηρεσία της Χουρρέμ, πηγαίνει για να φυλάει το χαμάμ και η Ναζλί μένει μόνη της, ενώ ο ηγεμόνας έχει κοιμηθεί. Αμέσως μετά, καταφθάνει ο Μερτζάν στο δωμάτιο της Χουρρέμ, όπου είναι η Ναζλί μόνη της και ο ηγεμόνας κοιμάται και καθώς της πιάνει μια συζήτηση, ξαφνικά την πιάνει από πίσω και κλείνοντάς της το στόμα, την πετάει στα μπουντρούμια.

Η Σαχ ζητάει από τη Χουρρέμ να έρθει στο παλάτι της και της λέει να γυρίσει στο χαρέμι, να την ενδιαφέρουν μόνο τα παιδιά της και να μην κάνει τίποτε άλλο. Έτσι, η Χουρρέμ γυρίζει πίσω και βλέπει τον Τζιχανγκίρ να κοιμάται στο σαλόνι και όχι στο κρεβάτι του και η Φαχριγιέ για να καλυφθεί, της λέει ότι μόλις τώρα κοιμήθηκε και θα τον έβαζαν στο κρεβάτι. Η Νιγκιάρ πηγαίνει στη Σαχ και της λέει ότι τη συκοφαντούν και λένε ότι είχε και αυτή μια σχέση με τον Πασά και η Σαχ της λέει ότι το έχει ήδη μάθει. Η Σαχ και ο Μερτζάν ανακρίνουν στα μπουντρούμια τη Ναζλί, η οποία στην αρχή δεν θέλει να προδώσει τη Σουλτάνα της και λέει ότι δεν ξέρει τίποτα, αφού όμως την πιέζουν ακόμη περισσότερο, τα λέει όλα και τη φέρνουν και μπροστά στη Χατιτζέ να τα πει. Τα λέει όλα έτσι όπως ακριβώς έγιναν και στη Χατιτζέ, δηλαδή ότι η Χουρρέμ της ζήτησε να γράψει ένα ψεύτικο ερωτικό γράμμα με την υπογραφή της Σαχ και να το βάλει στο σεντούκι με τα πράγματα του Ιμπραήμ. Έτσι, η Χατιτζέ καταλαβαίνει ότι η Σαχ δεν έχει καμία αναμείξη με το γράμμα και η Σαχ της λέει, άλλη φορά να την εμπιστεύεται. Η Χατιτζέ λέει ότι κανέναν δεν εμπιστεύεται πια, διότι και αυτή της είπε ότι θα κανονίσει τη Χουρρέμ, αλλά έχει περάσει ένας χρόνος από τότε και δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη. Η Σαχ της λέει ότι θα γίνουν όλα σιγά σιγά και ότι θα προσπαθήσουν να τη ρίξουν στα μάτια του Εξοχότατου.

Η Αφιφέ Χατούν βρίσκει νεκρή από κρέμασμα τη Ναζλί Χατούν στο πλυσταριό και καλεί τη Χουρρέμ και έρχεται και η Χατιτζέ, η οποία της λέει ότι σκότωσε άλλη μια αθώα κοπέλα που την υπηρετούσε χρόνια. Η Χουρρέμ της απαντάει, λέγοντας ότι ο Θεός να συγχωρέσει αυτούς που της το έκαναν. Στην εκστρατεία συζητάνε για τη συνέχεια της πολιορκίας και ο Εξοχότατος παίρνει γνώμες απ'όλους τους Πασάδες. Ο ηγεμόνας Μεχμέτ έχει πάει για ιππασία με τον Μπαλί Μπέη και όταν γυρνάνε ο Μεχμέτ έχει ένα γερό χτύπημα στο χέρια του και ο Εξοχότατος ανησυχεί. Τότε, ο Μπαλί Μπέη εξηγεί στον Εξοχότατο ότι τους έστησαν παγίδα οι Βενετοί και ο ηγεμόνας τραυματίστηκε, αλλά επίσης τον έσωσε κιόλας όταν πήγαν να τον σκοτώσουν και ο Εξοχότατος συγχαίρει τον Μεχμέτ που δεν εγκατέλειψε και ήταν γενναίος.

Στη Μανίσα έρχεται μια Σενιόρα Γκαμπριέλλα, η οποία είναι από τη Γένοβα και είχε τα πλοία της στη Σμύρνη, αλλά υπήρξε μια επίθεση εκεί και έτσι έπαθε ζημιά το εμπόριο και παραπονιέται στη Μαχιντεβράν ότι το είπε και στους Καδήδες αλλά αυτοί την αδίκησαν. Η Μαχιντεβράν της διαβεβαιώνει ότι θα ασχοληθεί με το θέμα και ο ηγεμόνας Μουσταφά καλέι τον Καδή για να τον ενημερώσει για το θέμα και αφού ο Καδής μασούσε τα λόγια του, θέλει να μιλήσει και με την Σενιόρα. Όταν την βλέπει, με την πρώτη της ματιά, δείχνει να τον έχει επηρεάσει θετικά και ένα ίχνος του ανδρικού αισθήματος αρχίζει να του εμφανίζεται γι'αυτήν και έτσι της δίνει δίκιο και της λέει να μην ανησυχεί.

Στο μεταξύ, η Χατιτζέ έχει διατάξει να έρθει στο χαρέμι του παλατιού Τοπκαπί η μάγισσα (η Σαλιχά Χατούν) από τη Μανίσα και έτσι η μάγισσα καταφθάνει σύντομα στο παλάτι. Εντωμεταξύ, έρχεται γράμμα από τον Εξοχότατο για τη Χουρρέμ και το διαβάζει με ευχαρίστηση, βλέποντας τα υπέροχα λόγια που της γράφει. Έχει φτάσει πια χειμώνας και η εκστρατεία δυσκολεύει με τις καταιγίδες και έτσι οι στρατιώτες παιρνάνε μεγάλες δυσκολίες και αρρώστιες. Επίσης, ο Εξοχότατος βλέπει εφιαλτές και ακούει τη φωνή του Ιμπραήμ συνεχώς. Την επόμενη μέρα, ο Εξοχότατος διατάζει να λήξει η πολιορκία και λέει ότι θα γυρίσουν στην Πόλη, επειδή όλοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχει φτάσει πια χειμώνας. Ζητάει από τον Χιζίρ Χαϊρεττίν Πασά να κατακτήσει απλά τα γύρω νησιά. Όλοι στο παλάτι έχουν ενημερωθεί για την επιστροφή του Εξοχότατου και τον περιμένουν στη σειρά για να τον υποδεχτούν. Όταν καταφθάνει στο παλάτι, βλέπει πρώτα την κόρη του Μιχριμάχ και τον γιο του Μπεγιαζίτ. Η Μιχριμάχ βλέπει και τον Μπαλί Μπεήμ, τον οποίο καλωσορίζει επίσης. Ο Εξοχότατος χαιρετάει μία μία τις Σουλτάνες του, οι οποίες τον υποδέχονται με τεράστια χαρά. Η Νιγκιάρ λέει στην Σαχ Σουλτάν, όπου έχει γυρίσει πια στο παλάτι της Χατιτζέ, ότι η Χουρρέμ θα τα πει σίγουρα όλα στον Εξοχότατο. Εκείνη τη στιγμή, καταφθάνει στο παλάτι και ο Λουτφού Πασά και η Σαχ τον υποδέχεται με χαρά και εκείνος της λέει τα κατορθώματά του.

Η Χουρρέμ Σουλτάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Εξοχότατου για να περάσουν τη βραδιά μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον και ο Εξοχότατος της ζητάει να του πει τι έγινε όσο έλειπε. Εκείνη του απαντάει, λέγοντας και τι δεν έγινε. Του εξηγεί ότι ήρθε ένα νέο στο παλάτι για τον τραυματισμό του από ενέδρα και ότι οι ηγεμόνες αγνοούνταν και ο Εξοχότατος της λέει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν και αναρωτιέται ποιος είχε αυτό το θράσος να πει αυτά τα ψέματα. Η Χουρρέμ του λέει ότι έμαθε ότι δεν ίσχυαν, αλλά μέχρι να το μάθει, της βγήκε η ψυχή. Επίσης, του λέει ότι ο ηγεμόνας Μουσταφά εκμεταλλέυτηκε την απουσία του και ερχόταν για να πάρει το θρόνο, χωρίς να πει ότι τελικά ούτε αυτό το νέο ίσχυε και έτσι βάζει υποψίες στον Εξοχότατο, ο οποίος καλέι τη Σαχ για να του δώσει εξηγήσεις για τον ηγεμόνα και πως μπόρεσε να του το κάνει ο Μουσταφά αυτό. Η Σαχ δεν ξέρει τι να πει, διότι όλα αυτά ήταν δικό της παιχνίδι και μόλις βγαίνει από το δωμάτιο του Εξοχότατου, η Χουρρέμ της λέει ότι έπεσε στο λάκκο που έσκαψε η ίδια. Ο Εξοχότατος απολύει τον Εμπουσούντ Εφέντη από Κάδη της Πόλης και τον κάνει Εισαγγελέα και του λέει ότι από 'δω και πέρα θα μπαίνει ως Εισαγγελέας στη Σύνοδο, κάτι που χαροποιεί τον Εμπουσούντ καθώς και τον Λουτφού Πασά, ο οποίος βρίσκεται εκεί. Η Χατιτζέ ζητάει από τη μάγισσα να κάνει μάγια στη Χουρρέμ.

Η Χατιτζέ, η Γκιουλφέμ και η Νιγκιάρ ψάχνουν τρόπο για να απομονώσουν τη Χουρρέμ και να της κάνουν κακό. Ο Μπεγιαζίτ και ο Σελίμ μαλώνουν πάλι για την εκστρατεία και ο Μπεγιαζίτ τον κοροϊδεύει, επειδή έμαθε ότι έκανε έμετο. Η Χατιτζέ κοιτάει την Μιχριμάχ και τον Μπαλί Μπέη που είναι μαζί στο Χας Μπαχτσέ και της έρχεται μια ιδέα. Έτσι, η Νιγκιάρ πάει και λέει στη Χουρρέμ ότι η Μιχριμάχ και ο Μπαλί Μπέη είναι στο μαρμάρινο κιόσκι, κάτι το οποίο δεν ισχύει, διότι η Μιχριμάχ δεν πήγε στο μαρμάρινο κιόσκι, αλλά ήταν με τον Μπαλί Μπέη στον Χας Μπαχτσέ. Όμως, η Χουρρέμ δίχως να το ξέρει αυτό πάει μόνο με δύο παλλακίδες στο μαρμάρινο κιόσκι, όπου εκεί αντικρίζει την Χατιτζέ, η οποία της λέει ότι θέλει απλά να συζητήσουν. Της λέει ότι το μόνο πράγμα που σκέφτεται τον τελευταίο καιρό είναι ο Ιμπραήμ και τις νύχτες δεν μπορεί να κοιμηθεί. Τη ρωτάει αν θέλει να τα ζήσει αυτά κι αυτή και η Χουρρέμ έχει χάσει τα λόγια της, διότι φοβάται. Η Χατιτζέ της λέει: Θυμάσαι εκείνες τις μέρες που σου είχα πει ότι θα με ικετεύεις για να πεθάνεις; Αυτές οι μέρες ήρθαν. Ξαφνικά, η μάγισσα (Σαλιχά Χατούν) έρχεται σιγά σιγά πίσω από τη Χουρρέμ με ένα μαντήλι (το οποίο λογικά έχει μάγια) και προσπαθεί να την πνίξει. Ο σκοπός της βέβαια δεν είναι αυτός, αλλά απλά να την πιάσουν τα μάγια, μυρίζοντας το μαντήλι. Η Χουρρέμ χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει κάτω αναίσθητη. Μόλις ανοίγει τα μάτια της, βλέπει τον Σουμπούλ και την Ντιάνα Χατούν καθώς και κάποιες παλλακίδες γύρω της και ρωτάει τι της συνέβη και πώς βρέθηκε στο κρεβάτι...

Προηγούμενα επεισόδια νέας σεζόν (αφορά ολόκληρα επεισόδια)
Για το επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους, πατήστε εδώ (1ο επεισόδιο νέας σεζόν)
Για το επεισόδιο 85 με ελληνικούς υπότιτλους, πάτησε εδώ (2ο επεισόδιο νέας σεζόν)
Για το επεισόδιο 86 με ελληνικούς υπότιτλους, πάτησε εδώ (3ο επεισόδιο νέας σεζόν)

Πηγή: Muhtesem Yüzyil-Σουλεϊμάν Ο Μεγαλοπρεπής ΑΝΤ1 TV

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις